Skip to main content

Визия 20 Преглед – Ще Това Zenith Labs Доплащане за да виждате по-добре?

Проста, добавка, която да защитите очите от страховитите “синя светлина”, излъчвана от всички наши 21 -ви век Gadgets …? Възможно ли е наистина толкова просто …? Вижте нашия преглед Vision 20, за да видите истината …

погледа ни е нещо, което приемаме за даденост – докато не се превърне в проблем. И никога не е имало такова време в историята на човек, когато има толкова много опасности, всички се бори да унищожи нашето зрение. И виновникът …? Blue радиация. Или по-общ термин за най – синя светлина. Това идва към нас от всеки ъгъл: от нашите компютърни екрани, нашите смартфони, телевизора … Дори LED крушки. О, и нека не забравяме, слънцето …

Така че никога не е имало по-важно време, за да се борят срещу този невидим враг. И дневната добавка, Визия 20, обещава да направи точно това.

Но – и тук е $ 64 милиона долара въпрос … Има ли наистина работа? Сега, ние сме естествено малко циничен, когато става въпрос за продукти, които използват всяване на паника реклама да ни убеди да купят. И Vision 20 със сигурност е, че – с разкази за горко, гибел, при липса на зрение нападение над теб от всеки емоционален ъгъл.

Така че това ни остава друг избор. Ние трябваше да научите повече за нещата. Оставянето на камък необърнат, ние се ровят дълбоко в какво точно е Vision 20. И ако обмисляте покупка, тогава ще трябва да прочетете това, което открихме. Това със сигурност е доста интересно четиво …

Какво е Зенит Labs Vision 20?

Така че, както вече бе споменато, Vision 20 е добавка, веднъж на ден, която съдържа всички естествени съставки, всички лазерни насочена да помогне на здравето на очите ви. И причината трябва да защитим нашите очи се дължи на лоши странични ефекти от нашето технологично напреднали 21 -ви век. И това е бичът на ROS Токсини (съкратено от Реактивни Кислородни видове токсини).

Тези малки майки са постоянно атакуват очите си – и това е само се влошава. Това е така, защото тези ROS Токсините са навсякъде – в пластмасови, преработените храни, в нашата вода … Но по-тревожно, най-смъртоносната източник на ROS Токсини е в UV синя светлина. Така че всеки път, когато гледате на телевизора, всеки път, когато включите светлините, всеки път, когато погледнете вашия компютър или смарт телефон, очите ви са нападнати от тези ROS токсини.

Зенит Labs Vision 20 Състав и Хранителна стойност

И това е защо трябва да се даде на бедните очите ви ръка – и да го направи по естествен път. Можете да направите това чрез подкрепа на очите си на естествените защитни сили срещу тези токсини – и те се наричат ​​Vision детоксикатор съединения. Даване на тялото ви на хранене е необходимо да се създаде те могат да вземат мерки срещу вредите, причинени от тези токсини. И да – са свързани с възрастта влошаване визия не е нещо, което трябва да се примири с, тъй като в повечето случаи това е причинено от тези досадни ROS Токсини си вършат нещо …

Така Vision 20 е уникално съединение от всички естествени съставки, които напълно подкрепят окото да се бори срещу тези токсини.

Те са, както следва:

 • Лутеин и Зеаксантин: Това са видове каротиноиди, които работят заедно, за да доменните далеч активно тези ROS токсини. Но хей – те не са на общия план на каротиноид на мелницата, че може да сте чували за … И не, те не са го в морковите. Вместо това, те са молекули, които се намират в много цветя – но един от най-мощните източници е скромен невен. Тези малки бебета защитите близко виждане, си далеч визия, и си за нощно виждане.
 • Цинк: Това е основна съставка в микса, защото без него, тялото не може да усвои правилно Лутеин и Zeaxantihin. Но тя трябва да бъде включена в точното съотношение е необходимо, или няма да направи абсолютно нищо, за да помогне на организма да абсорбира каротеноидите.
 • Бета-каротин : Добре, да можете да го намерите в моркови (добре, малки количества), и тази форма на витамин А помага за предпазване на зрението срещу прекалено ярка светлина (включително синя светлина) и забавя скоростта на смъртта на жизнените очни клетки.
 • Ликопен : Намерено в червено оцветени плодове, ликопен предпазва клетките на очите и намалява оксидативния стрес.
 • Шипка : Това са забележителни нива на ликопен, както и благодарение на тяхната висока антиоксидантна подкрепа съдържание на здравето на вашето виждане по много други начини.
 • Ретинил палмитат : Друга форма на витамин А, който поддържа здравето на вашите гени. Той също така помага за намаляване на нощна слепота, увреждане на клетките, както и тези досадни петна от вашата визия.
 • Tarurine : аминокиселина, която предпазва очите срещу светлина увреждане.
 • Екстракт от гроздово семе : Предпазва клетките на обектива в окото, а също така помага за защита срещу ROS токсини.
 • Боровинка екстракт : помага в борбата срещу увреждането на ДНК и намалява нивата на ROS токсини.

Кой е д-р Райън Shelton?

Shelton е името зад Vision 20, както и медицински директор на Зенит Labs. Това е един човек, който е посветил цялата си кариера на откриването на най-новото в авангардни решения, които са от полза за цялото тяло. Ето защо той нарича семейството му практика в Канзас Сити, цяло тяло здраве.

И с Vision 20 той е открил съвсем ново и неочаквано решение на синята радиация и токсините навсякъде около нас, които са ключов причина за спад визия в над 40-те години.

Кой е Vision 20 за?

Е, ако обмисляте покупка на Vision 20, това е много вероятно, че се притеснявате за вашата визия. И тази добавка ще бъде и невероятен актив в такива случаи. Но другият голям за вкъщи е, че още преди да сте наясно с всяко влошаване на състоянието, което трябва да се защитават очите ви от постоянното нападение от тези ROS токсини.

Така че с това се има предвид, Vision 20 е добавка, която е подходяща за всеки един от нас. Тъй като ние споменахме в началото, може и да ни ги гледаме, за даденост – докато, това е – тя започва да се проваля …

Предимствата и недостатъците на Vision 20

плюсовете

 • Помага за предпазване на зрението далеч разстояние, това, което използвате, когато четете пътни знаци и признаване на хора от разстояние.
 • Помага за предпазване на кратко разстояние визия – нали знаете, способността ви да четете книги и вестници, или да проверите часовника си. Кратко визия разстояние е и това, което използвате, когато четете вашия смартфон или екрана на компютъра. И, разбира се, това е, когато ние наистина трябва да се защитава нашата визия, защото на този вреден синя светлина се излъчван.
 • Помага за предпазване на слаба светлина визия. Ако сте се започне да забележим проблеми за шофиране през нощта, тогава ще трябва да стартира защитата си слаба светлина визия сега, преди да е станало твърде късно.
 • Ефикасни съставки, съдържащи се в приложение към Vision 20 са подкрепени от 23 изследвания, проучвания и статии, които доказват колко мощна те са в борбата срещу влошаването на зрението.

минусите

 • Така че, най-големият “Con” е може би по-на върха на рекламата. И, за да бъда честен, това наистина не е необходимо. Поради мощната комбинация от съставки в рамките на Vision 20 не се нуждаят от “bigging нагоре”, те единственият, който говори с нея по своему. Така че не те е срам, реклама отбор зад Vision 20 … Доверието в своя продукт, а не умни думи, които биха могли да плашат някои хора, за да се раздели с трудно спечелените пари в брой …

Визия 20 потребители Препоръки

 • “Аз ползвам Vision 20 в продължение на 9 месеца и сега мога да видя екрана на компютъра, без очила за четене. Мога да видя телевизора по-добре и ми е по-ясно зрение на дълго разстояние. Имам тежка глаукома и тежка форма на синдром на сухото око, както и сляпо петно в лявото ми око. Зрението ми никога няма да бъде съвършен, но Vision 20 е направил зрението ми по-добре и съм благодарна за това. “- Кей Хендрикс, 77-годишен
 • “След 3 седмици, моето виждане беше върне към нормалното. Благодарим Ви, че споделихте в точния момент за мен! Бих препоръчал на другите да му се даде шанс, имам опит пълно освобождаване от моите предишни симптоми. “- Робърт Woord, на 70-годишна възраст
 • “Аз бях все по-наясно с моето намалява зрението. Бях скептичен към тази презентация в началото, но д-р Райън е наистина по точка. Той наистина си изследвания. Ако сте в подобна позиция, трябва да се опитате това решение. Забелязала съм, разликата. Виждам по-ясно, отколкото бях . Аз все още нося лещи, но аз харесвам по-ясна картина на всичко, което виждате. Най-добрата част е с най- ключовите съставки точно в ръцете ми. “- Уилям ДСБЮ, 57 години

Долния ред

ОК, така че рекламата настрана, ние трябва да кажем, че Vision 20 е един от най-добрите добавки за помощ визия, че ние, които срещате в много, много дълго време. Не само, че комбинацията от съставки наистина мощни, но те са с произход от най-високо качество, както добре. Това е много по-различен от много други подобни звучащи добавки, които използват по-евтини, и по тази причина по-малко ефективни, форми на съставки.

И хей ​​- дори не трябва да се вземат думата си за него. Защото Vision 20 идва с масивна 180 дни, без въпроси, 100% парите обратно гаранция. Така че можете да го вземете за цяла 6 месеца, а ако не сте доволни по някаква причина, може да получи всеки един цент от парите си обратно.

В нашето скромно мнение, това е страхотен продукт. И не само за тези, които вече сте забелязали влошаване визия – това е подходящ за всички. Да – то със сигурност получава своя глас от нас, това е сигурно …

1 BOTTLE
$49.00
Retail: $79.00
Save $30 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES
$117.00
Retail: $237.00
Save $120.00 Right Now!
buy now »
6 BOTTLES
$198.00
Retail: $474.00
Save $276.00 Right Now!
buy now »

Кликнете тук, за да поръчате Vision 20 от официалния сайт »