Изпълнение Lab Vision преглед – Приложение към # 1 Vision?

Posted on

Изпълнение Lab Vision е безопасен, естествен и правна конкурентна добавка за увеличаване на зрение, който поддържа макулна здраве.

Търсите ли, че конкурентно предимство при работа, спорт или игри?

Или може би сте се сблъскали екран предизвикан напрежение в очите или умората на очите?

Може би сте се бори с лошо нощно виждане, бавно координацията око-ръка, или по-малко, отколкото с висока резолюция визия … ако е така, Изпълнение Lab Vision би могло да бъде решение за вас.

Добавка визия за цел да помогне спортисти и геймърите, но който също така твърди, че потенциално помогне на множество въпроси, свързани с очите и се грижи за вашата дългосрочна грижа за очите.

прекалено хубаво, за да е истина ли е?

Нека разберем.

Какво е ефективността Lab Vision?

Lab Изпълнение твърди, че неговата добавка визия е изцяло естествени всестранно помощ визуално увеличение, предназначена за безопасно подкрепа на макулата пигмент за висока резолюция на зрението, намаляване на отблясъците и възстановяване флаш.

Твърди се също така, за да помогне с нощно виждане, детекция на движение, контрастна чувствителност и тъмно адаптация (позволяваща очите ви да свикнете и на тъмно по-бързо). Той дори може да повиши времето за реакция и координацията око-ръка – една от причините продуктът се казва, че е популярен сред геймърите.

И накрая, също така е насърчена, тъй като е възможно да спомогне за намаляване на умората на очите и екрана предизвикан визия щам, както и свързаната с възрастта влошаване на зрението.

А доста изчерпателен списък за всяка добавка.

Продуктът е проектиран и формулирана от Opti-Nutra Ltd, компания със седалище в Обединеното кралство с. Въпреки това, продуктът е произведен в Ню Джърси, САЩ, в FDA регистрирани, GMP сертифициран съоръжението.

Както винаги, ние сме направили пълен преглед, за да се види дали Изпълнение Lab Vision е толкова ефективен, колкото звучи.

Изпълнение Lab Vision Съставки

Лутеин 10 mg & Зеаксантин 2mg (FloraGLO)

Двата ключови активни съставки в ефективността Lab Vision са Лутеин и Зеаксантин, две силно проучват подкрепяните от хранителни вещества, считани за оптимизиране на зрението и функция.

Те са мощни антиоксиданти, които каротиноидните клъстер в “макулата”, битът на ретината, която позволява на свеж визия.

Лутеин и Зеаксантин са известни, за да се повиши ефективността на визия и подкрепа на здравето на очите от гасене на вредните последици от синя светлина, известен като HEV (High Energy видимо излъчване) – подобно на светлината даден от таблети, компютри, лаптопи и телефони.

Когато синя светлина влезе в окото през призмата на ретината, той генерира токсични “свободни радикали”, които могат да причинят увреждане на макулата и ретината.

Това е този вид на макулата повреда, която е свързана с напрежение в очите, зрителна умора, отблясъци и въпроси за очи с далечен обсег.

Изпълнение Lab Vision твърди, че лутеин и зеаксантин в тяхната формула образува защитно покритие жълт, в сравнение с “вътрешни” очила, които абсорбират и неутрализират синята светлина, филтриране на вредните синьо светлинните лъчи преди те да достигнат макулата.

Лутеин и Зеаксантин и подхранване и защита функции на очи “, по следните начини:

 • Зрителната острота: производство с висока резолюция зрение, което позволява по-голяма яснота на глоба поглед детайли от разстояние.
 • Glare възстановяване: Разрешаването на бързи виждане повторно печалба след флаш слепота от фарове, слънце и екрани.
 • Контрастна чувствителност: Слаба светлина за откриване на фините нюанси на светло и тъмно, особено за проследяване на движението срещу трудни декори на слаба светлина и мъгла.
 • Свързана с възрастта проблеми със зрението: Клинични изследвания ясно показват, че Лутеин и Зеаксантин на макулата подкрепа пигмент може да предпази очите срещу свързаната с възрастта дегенерация на макулата.

Европейската касис, 25mg

Ключов компонент в добавка Vision Изпълнение Lab е касис.

Касис съдържат мощни антиоксиданти, известни като “антоцианини. Един от тези антоцианини има лилаво растение пигмент наречен C3G (Цианидин-3-глюкозид), която помага на ретината да се регенерират родопсин, съединение, което активира нощно виждане.

Взети заедно, антоциани, и C3G, разделителната визия и подпомагат правилното притока на кръв към очите. В допълнение, те помагат с производителност ориентирана зрение със следното:

 • Тъмнината Адаптация: повишаване на нощно виждане с по-бърза адаптация слаба светлина.
 • Eye сигнализация Скорост: ускоряване на ретината към мозъка сигнализация за висока скорост визия и време за части от секундата реакция.
 • Намаляване на симптомите на зрителната умора.

Европейската екстракта на боровинки, 25 mg

Боровинки допълнително подпомагане на касис антиоксиданти с мощен матрица от повече от 15 тъмнолилави антоцианозиди, включително по-C3G за допълнителна поддръжка родопсин.

Хранителните вещества открити в боровинки са известни, за да очните капиляри гъвкав, в подкрепа на притока на кръв към ретината за максимална оптически характеристики и здравето на очите.

Lab Изпълнение използва само екстракт от боровинка, стандартизиран за доставка на най-малко 25% антоцианозиди, от диви местни боровинки, обработват бързо, за да се запази тяхната хранителна цялост.

Saffron, 1 mg

Шафранът е ярък златисто-червена подправката може би знаете, че е един от най-скъпите подправки в света по тегло.

Той се извлича от минзухар цветя и има ценни антиоксидант профил от неговите жълти растителни пигменти, шафранал и кроцин.

Тези антиоксиданти предпазват макулата и подхранват макулна пигмент, повишаване на притока на кръв към очите.

Това подобрява здравето на очите и изостря зрението изпълнение със следните функции:

 • Детекция на движение: Saffron подкрепя точно, бързо откриване на фини движения моторни.
 • Glare Намаление: Saffron подхранва макулата, намаляване на светкавицата и отблясъци ефекти на сините светлинни лъчи.

Астаксантин, 1 mg

Астаксантин е мощен антиоксидант, открит в водорасли, както и при животните, които консумират водорасли.

Това е розово-червено ксантофил антиоксидант, който е показан за подобряване на кръвния поток, както и доставката на кислород и привличащи поддържащо хранителни вещества.

Астаксантин се смята, че в подкрепа на активни, енергични визия в допълнение към облекчаване на умората на очите.

Lab Изпълнение Източници Астаксантин от естествен Haematococcus Pluvialis Водорасли, биологично произведени в строго контролирани настройки, за доставка на екологично чист добавка на значителна чистота.

Как ли Изпълнение Lab Vision работа

Според Lab Изпълнение:

Lab Производителността е еволюцията на хранене: Нов вземат на добавки, предназначени за отключване на следващото ниво на човешкия фактор. За реализиране на тази цел, Изпълнение Lab широко изследвания, тестове и формулира напреднали хранителни добавки, които надграждане функция през биологичните пътища за изпълнение ориентирани. Изпълнение Lab формули са с комбинации на хранителни вещества, които не са наблюдавани при всички други продукти на пазара.

Lab производителност е спечелила репутацията за използване на доказани съставки и най-новите научни да създадат ултра чисти и ефективни добавки.

Всички Изпълнение Lab продукти, включително Vision, са подходящи за вегани и са свободни от ГМО, алергени, соя, глутен и изкуствени добавки.

Как се използва?

Вземете 1-2 капсули с първото си хранене за деня.

За най-добри резултати, използвайте ежедневно и последователно.

Изпълнение Lab Vision странични ефекти

Изпълнение Lab Vision е формулирана за да бъдат безопасни за дългосрочно ежедневна употреба, без да е необходимо за колоездене.

Чрез използването само на естествени съставки в изследователски обезпечени с дози, трябва да има никакви странични ефекти, отбелязани при използването на този продукт.

Дали Изпълнение Lab Vision е измама?

Съставките в рамките на изпълнението Lab Vision са доказани и научните изследвания, подкрепяни, така че няма.

Производителят Opti-Nutra също е признат и надежден производител добавка.

Изпълнение Lab Отзиви Vision & Жалби

Компанията е съзнателно избрана да не функционирането на пазарите, Lab Vision чрез Amazon (или дори тухли и хоросан магазини като GNC), като посочва, че тяхната продуктова линия се състои от добрите формули, при които клиентите получават по-добро цялостно обслужване и информация за продукти чрез собствения си сайт.

Естествено, това прави получаването на безпристрастен преглед трудно.

Въпреки това, продуктът е бил прегледан от много от специалист добавка сайтове най-високо ниво в мрежата, които всички са дали Изпълнение Lab Vision Харесва ми въз основа на употребата им, както и ултра чист профил съставка плюс му доказателства, обезпечени с формула състав.

Изпълнение Lab Vision: Пакети, Цени & къде да го купя

Ако се интересувате от опитва Изпълнение Lab Vision, или научете повече за конкретната линия на хранителни добавки, ще намерите повече от официалния сайт на ефективността Lab

Бутилката съдържа 30 капсули, което е 30 дни или доставка 15 дни в зависимост дали сте приели препоръчаните 1 или 2 капсули на ден

Колко струва?

 • 1 бутилка: $ 50.00 (+ транспорт и доставка)
 • 2 бутилки: $ 76.00 (спестяване на 5%)
 • 3 бутилки: $ 108.00 (спестяване на 10%)

в световен мащаб корабоплаването Безплатен достъпно на поръчки на повече от $ 200.

Възстановяване Гаранция политика и връщане на пари

Изпълнение Lab състояние те са толкова уверени в продукта, които те дават 60-дневна гаранция за първата си поръчка на Изпълнение Lab Vision.

Ако не сте напълно доволни от резултатите си в това време можете да изпратите имейл на компанията, върнете се използва / неизползван продукт и те ще ви незабавно възстановяване на сумата (минус разходите за доставка).

Доставка: Изпълнение Lab се посочва, че всички поръчки са изпратени на същия или следващия ден, с дестинации и цени, регистрирани на тяхната уеб страница, корабоплаването.

Изпълнение Lab Vision Плюсове и минуси

Професионалисти

 • Сейф, естествено и законно.
 • Не стимуланти.
 • Популярни научноизследователските съставки.
 • Един от най-чистите формули на пазара днес.
 • Цели много аспекти на здравето на очите в една капсула.
 • Включва тласък на конкурентна зрение за геймъри и спортисти, а рядко насочена издаване на очите.

Против

 • Предлага се само чрез официалната интернет страница, което означава, отзиви са оскъдни.

Изпълнение Lab Vision Преглед: Финални думи

Lab Изпълнение използва най-добрите в класа си съставки с доказателства ценни изследвания, за да ги архивирате и очевидно има много амбиция за неговото допълнение Vision.

От потенциално помага за справяне с възрастта дегенерация на макулата до повишаване на вашите нощно виждане, времето за реакция и / или евентуално намаляване на екран, свързани с напрежението на очите, който тормози много от нас, няма как да отречем, че има много усилия зад тази добавка.

Там не е чудно, бързо става популярен избор сред геймърите и спортисти, които търсят допълнително конкурентно предимство.

кликнете тук, за да поръчате Изпълнение Lab Vision от официалния сайт »

купи сега »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.