Имунната преглед на отбраната: Състав, ползи Плюсове и минуси

Posted on

Подобряване на отбраната на имунната система

В сегашния климат, здравето е в умовете на хората и да всички сме мислене “Как мога да се избегне улавянето коронавирус?”

Ние се мие ръцете си непрекъснато, стои два метра един от друг и се изпълняват на една миля, когато някой кашлица.

Но много от моите пациенти ме питате дали има начин да се подпомогнат техните имунни системи, за да ги защити.

Какво е имунна защита?

Имунна защита е добавка, предназначена за защита и подобряване на имунната система. Добавката се предлага в под формата на таблетки и е сладко, анасон вкус. Можете да отнеме до 4 таблетки за смучене на ден, за да помогнат да се стимулира имунната система, както и приема на добавката да помагат за увеличаване на времето за възстановяване, когато се занимават със студени / грип и вирусни симптоми, както и стрес.

Ако търсите да защити собствения си и вашите семейства здраве, имунна защита е решението за вас.

Имунна защита е подходяща за деца на възраст от 12 и повече, което означава тази добавка може да се използва от почти всички в семейството. Има много фактори, които влияят върху имунната ни система, от настинки и вируси до високи нива на стрес.

Тийнейджъри седнали изпити могат да се намират под огромен натиск и това може да намали ефективността на имунната им система да се бори с патогени, което води до чувство на умора и западнала.

Общи настинки могат да опустошат някои особено когато трябва да продължат да работят или не разполагате с време, за да се отпуснете и да се възстанови напълно. Чрез защита на имунната система с повишени хранителни добавки, включително цинк и витамини А, Е и С, вие ще бъдете в състояние да се пребори с настинка и вирусни симптоми много по-бързо.

Ползите от имунна защита

Има много ползи за вземане добавка имунната защита на дневна база, в това число:

 • 14 мг цинк на дневна доза
 • 10 мг витамин С на дневна доза
 • Съдържа витамини А, Е и С
 • Съставки се завръщат от проучвания
 • Веган приятелски
 • Подходящ за деца на възраст 12+
 • в световен мащаб корабоплаването Безплатен
 • 100дни гаранция за връщане на парите
 • Произведен във Великобритания

Как действа на имунната защита работа?

Една от основните съставки за имунна защита е цинк и има много причини, които стоят зад неговата ефективност за намаляване на симптомите на настинки и вируси. Когато цинк се комбинира с отрицателно зареден карбоксилните краища на риновирус слой, той предотвратява проникването на клетки, като по този начин спиране на вируса от възпроизвеждане по-нататък.

Изследванията показват, че цинкови подпомага управлението на инфекции с удар на спирачките на имунния отговор, за да се избегне прекомерното възпаление, което може да доведе до по-нататъшно увреждане. В крайна сметка, цинк е от полза, тъй като възпира действието на протеин, от своя страна спиране излишния възпаление.

Имунна защита Съставки

Имунна защита допълнителните съставки

По-долу са някои от основните съставки, които са участвали в разработването на тази добавка:

 • захар
 • Прах от шипки
 • цинк глюконат
 • Ацеролата Прах
 • Магнезиев стеарат
 • анасоново масло

От това може да се превърне съвсем ясно, че изборът на съставките в тази добавка са естествени и органични. Има хубава сума от билки, витамини и минерали на разположение. Всички те се комбинират заедно в мощна комбинация за осигуряване на трайно подобрение на един имунната система и общото здравословно състояние. Поради тази причина тази добавка се превръща в един от най-добрите начини за укрепване на тялото по време на грипния сезон.

Предимства на Съставки

Естествените съставки, подкрепени от проучвания 

Заедно с ключов компонент, цинк, имунната защита се състои от шипка който е източник на витамини А, Е и С, както и Acerola, който също съдържа източник на витамини А и В. Всички тези естествени съставки допринесе за системите за имунни нормалното функциониране.

Защитава от вируси по време на простуда и грип сезон

Уверете се, тялото ви има плодородие нива на витамини и цинк, дава най-голям шанс за увеличаване на вашата съпротива срещу силно заразните вируси.

Ограничаване продължителността на простуда и грип симптоми 

Цинкови таблетки за смучене са подкрепени от изследвания, които са довели до продължителността на простуда и грип симптоми, подобни се намалява с до 50%. Имунна защита може да се използва, за да се намали въздействието на симптоми, веднага след като те започват и скорост до общо време за възстановяване.

Защитете вашата имунна система от високи нива на стрес

Когато сте стресирани, въздействието отслабва имунната ви система оставяйки ви усещане порутен и уморен като компетентност на имунната система да се бори с патогени е значително намален. На свой ред, това те прави по-уязвими към инфекции и вируси. Цинкът в имунната защита може да помогне на подкрепа и стимулиране на имунната система по-добре да ви защити по време на стресови времена.

Имунна защита Pros

 • Всеки пакет се предлага с бърза и безплатна доставка. По този начин, потребителите не трябва да се тревожи за разширен обхват разходи, участващи в процеса на доставка и обработка.
 • Произведения за голям кръг от хора, тя може да се прилага на деца на възраст над 12, за да се подобри тяхната имунна система.
 • Използва асортимент от естествени добавки, които позволяват на тялото да остане ясно от основните симптоми на грип или настинка.
 • Може лесно да се приема като тя е на разположение под формата на добавка.
 • Той няма никакви странични ефекти, докато потребителите не надвишават дневния необходимите количества, които се предоставят.

Имунна защита разходи и къде да си купя?

Едно от предимствата, които имунна защита добавка осигурява на своите потребители е фактът, че тя е на разположение с различни цени и опции пакет. Потребителите могат да изберете от безброй наличните възможности за избор, всеки като се вземат предвид техните собствени нужди и изисквания на специфични.

Тъй като цената на всеки пакет е различен, потребителите имат възможност да инвестират толкова пари, колкото те могат да си позволят. Списъкът на пакети е:

 • 1 месец снабдяване. Тази единична бутилка включва капсули, които могат да траят около месец на ползване. Цената за бутилката е $ 44,95, или просто за $ 1.5 на стойност капсули на ден.
 • 3 месеца снабдяване. Този пакет предлага следващата хора с достатъчно бутилки за последните 3 месеца. Това струва $ 114.85. Цената на ден от тези капсули се обадило $ 1.28.
 • 5 месец снабдяване. Това е далеч от най-зареден пакет те са на разположение. Той има над 5 бутилки, които потребителите получават при обща стойност от около $ 174.75. В допълнение към това, те спестяват до сто долара.

Имунна защита добавка се предлага само на официалния сайт

Заключение: Can имунна защита Подсилете имунната система?

Има много доказателства, които да сочат, че съставките, включени в имунната защита са точно това, което е необходимо не само да се защити, но и подобряване на имунната система. Независимо дали сте млад и под стрес, на средна възраст, с малко време, за да се пребори с настинки и инфекции или възрастни хора и имат по-ниска имунна система, този продукт може да помогне магнитуд от хора!

Имунна защита е на разположение в единични или семейни пакети, като се гарантира можете да защитите цялото семейство. Това е приятен вкус и под формата на таблетки го прави супер лесно да се вземе като поза на таблетки или капсули, които често децата не ми харесва.

Най-високо качество на своите съставки и високи нива на цинк и витамин С се гарантира, че получавате най-много от тази добавка. Това е и веган приятелски и няма странични ефекти осигуряване не превишава дневната препоръчителната доза.

За да обобщим, имунна защита е достъпен и висококачествен продукт, който можете да използвате, за да се защитят и увеличат собствения си и семействата си имунна система.

Поръчката Ви за доставка на имунна защита Сега »

купи сега »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.