Преглед на добавките за цинкова имунна защита: Доказано, че засилва имунната ви система

Posted on

Имунната система е мрежа от тъкани, клетки и органи, които защитават тялото ви. Отговорност на имунната система е да каже на тялото си от какво има нужда и от какво не. В някои случаи, като първичен имунодефицит, имунната ви система не работи правилно или липсва. За здравите хора реагират на патогени като вируси, паразити и бактерии, които заплашват вашето здраве. Този преглед на имунната защита ще даде чудесен поглед, тъй като имунната система е сложна и това е първата линия на защита.

Какво е имунна защита ?

Швейцарска изследователска лаборатория ООД произвежда Immune Defense. Затова можете да сте сигурни, че лекарствата са направени научно, създавайки подобряващ здравето продукт, на който можете да се доверите.

Добавката с цинк помага за увеличаване и укрепване на имунната ви система. Трябва да купите това, тъй като имунната система играе жизненоважна роля за вашето благосъстояние и цялостното здраве. Когато имунитетът ви е слаб, той не може да предпазва от вируси, замърсители, токсини и бактерии. Това е, когато се чувствате изтичащи и се разболявате.

Трябва да направите имунната си система сигурна, като приемате тази добавка с цинк. Лекарствата са малки таблетки, които приемате през устата. Можете бързо да получите информация за тях в многото отзиви на Immune Defense онлайн. Те имат основни антиоксидантни витамини. Приемът на тези добавки с цинк ще помогне много за повишаване на имунната ви система.

Трябва обаче да знаете, че те не работят веднага. Вашият организъм има нужда от време, за да разгради добавката и да накара витамина да работи. Не е като IV, което изтласква добавките направо в кръвообращението ви, предизвиквайки незабавен ефект.

Имунна защита: Защо е популярна?

Добавката е полезна, ако искате да останете здрави и да избегнете заболявания. Допълнението е лесно достъпно. Можете да ги закупите онлайн или да ги поръчате от местната аптека. Добавката също е лесна за приложение. Консумирате ги орално и те се разтварят бързо в устата.

Освен това те са сладки или вкусни; следователно малките деца могат да ги използват. Те имат всички витамини за окисляване, от които се нуждаете в една таблетка. Те имат витамини като витамин С, който е усилвател на имунитета, витамин В, който поддържа биохимичните реакции във вашата имунна система, и витамин Е, който е мощен антиоксидант и помага на организма да се бори с инфекциите.

Добавката също работи много бързо в сравнение с естествените методи. След като ги погълнете, са необходими само няколко часа, преди да достигнат до кръвообращението ви. Добавката няма много странични ефекти и можете да ги приемате дори без лекарско предписание.

Какви са съставките?

Състав на добавката за имунна защита

За да засилите вашата имунна защита, трябва да използвате тези добавки. Те имат антиоксиданти, минерали и витамини.

Витамините Е и С също са много в тези таблетки. Витамините унищожават радикалите в кръвта и подобряват естествената имунна система на тялото ви. Витамин D, който намалява риска от получаване на вирусни инфекции като инфекции на дихателните пътища, също е съставка. Витамин D намалява производството на противовъзпалителни съединения, които причиняват инфекции.

Също така, бета-каротинът е мощен антиоксидант, който повишава имунните ви функции и намалява възпалението. Бета-каротинът увеличава броя на белите кръвни клетки в тялото ви.

В добавката има цинк, който повишава белите кръвни клетки, тъй като те се борят с патогени, вируси и бактерии, които могат да атакуват тялото ви.

Предимства на добавката за имунна защита

Увеличава броя на белите кръвни клетки

Имунната система е система от органи, която защитава тялото ви от всяка инвазия от патогени. Добавката увеличава броя на белите кръвни клетки в тялото ви. Има два вида бели кръвни клетки, лимфоцитите и фагоцитите.

Фагоцитите ще изядат всеки организъм, който може да нахлуе в тялото ви, докато лимфоцитите помагат на тялото ви да запомни нашествениците и да се отърве от тях.

Защитава далака

Далакът е основен орган в човешкото тяло. Той е най-големият лимфен орган при хората. Органът точно под ребрата е мястото, където повечето от левкоцитите и лимфоцитите се попълват.

Неутрализира токсините

Използвайки лекарствата за имунна защита, тялото ви може да неутрализира токсините. Вашето тяло може да произвежда токсините или те могат да бъдат от околната среда. Когато Lozenges неутрализира токсините, белите кръвни клетки започват и ги елиминират.

Добавката също активира протеини в организма, известни като “комплемент”, който е част от имунната система. Добавките убиват заразени клетки, вируси и бактерии.

Подобрява пасивния и адаптивен имунитет

Тялото ви „взема назаем” пасивен имунитет от друг източник и той трае само няколко дни. Добавката помага за повишаване на пасивния ви имунитет. Тялото ви развива адаптивен имунитет през целия ви живот.

Добавката помага на тялото ви, когато костният мозък не е в състояние да произвежда достатъчно бели кръвни клетки.

Странични ефекти на имунната защита

Зависимост

С използването на Lozenges създава зависимост. Тялото ви се привиква толкова много към тях, че не може да функционира правилно без тях. Организмът свиква с усилените добавки, а костният мозък не произвежда достатъчно бели кръвни клетки.

Поносимост към лекарства

Прекалената употреба на таблетките за дълго време прави тялото ви толерантно към лекарството. Толерантността към предписанието означава, че след известно време тялото няма да извлече ползи от лекарството.

Как се прилага / приема?

Вземете Lozenge орално на всеки 2 часа. Всяка таблетка съдържа 2,5 mg витамин С. Освен това има елементарен цинк в 3,5 mg (35%). Не приемайте повече от повече от четири таблетки за ден. Трябва да изсмучете една Lozenge след всеки два часа. След като е в устата, слюнката я разтваря и тя започва да отделя лекарство в тялото. Предполага се, че се разтваря бавно, а ефектите не започват веднага.

Пастелите съдържат евкалипт или ментол, които помагат за успокояване и охлаждане на гърлото.

Кой е подходящ да поеме имунната защита?

Има различни видове хора, които могат да засилят имунната си система с добавката. Хората, които имат основните медицински заболявания, като бъбречни или чернодробни заболявания, диабет, рак, ХИВ или СПИН, алкохолизъм, са по-склонни да имат потисната имунна система. Те са сред групата хора, които трябва да приемат имунни таблетки за подсилване на имунната си система.

Хората, които употребяват наркотици от дълго време, имат слаб имунитет. Някои мощни лекарства вредят на имунната ви система и трябва да повишите имунитета си, като използвате тази добавка.

С напредването на възрастта имунната система отслабва. Възрастните хора имат слаба имунна система в сравнение с хората на средна възраст. По-възрастните хора също са подходящи да приемат лекарствата за повишаване на имунната им система.

Малките деца също може да се наложи да засилят имунната си система. Адаптивната имунна система на тялото ви се развива с течение на времето. Децата могат да повишат адаптивния си имунитет, като приемат пастилки.

Как и къде можете да закупите Immune Defense?

Лесно е да получите Имунна защита за продажба. Много онлайн магазини продават лекарството. Един магазин, който продава добавката, е imudefence.com. Те предлагат различни пакети в зависимост от вашите нужди. Евтино е, а доставката е бърза. Можете да го закупите и на гише във физически магазин във вашето населено място.

Лекарството не изисква рецепта от лекар, но не трябва да прекалявате или злоупотребявате с лекарството.

Доставят ли те и колко бързо?

Отговорът е да. Immunedefence.com ще достави вашите Lozenges бързо. Те също предлагат безплатна доставка и ако по някаква причина продуктът не удовлетворява вашите нужди, можете да го върнете неотворени и неизползвани. Ще получите сто процента възстановяване на парите си.

заключение

Разгледаната по-горе имунна защита подсилва вашите системи, за да ви предпази от чужди тела и болести, които могат да ви навредят. Имате нужда от това, за да функционира правилно, за да се гарантира, че продължавате с ежедневните си дейности, без никаква бъркане. Използването на имунна защита е чудесен начин да повишите имунитета си и да останете здрави.

Поръчайте доставките си на имунна защита сега »

купи сега »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.