Κριτική HGH-X2: Το συμπλήρωμα Νομική σωματοτροπίνη HGH για να χτίσει το μυ και να κάψετε λίπος

Posted on

Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη είναι ένα φάρμακο που βελτιώνει την απόδοση που έγινε πολύ δημοφιλής μεταξύ των σοβαρές bodybuilders κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του εβδομήντα, λόγω της φήμης του για να είναι ένα «μαγικό φίλτρο» που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν μεγαλύτερους μυς και μια πιο λαξευμένο εμφάνιση κατά τη διάρκεια προπονήσεις τους.

Ωστόσο, προσέλκυσε επίσης το μερίδιο της διαμάχης λόγω ενδεχόμενων κινδύνων του, καθώς και ερωτήσεις σχετικά με το πόσο αποτελεσματικό είναι, δεδομένου ότι δεν είναι ένα στεροειδές, αλλά μια ορμόνη ( 1 ).

Η αναθεώρηση αυτή HGH-X2 θα σας παρουσιάσουμε ένα προϊόν που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα οφέλη της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης με ασφάλεια και νόμιμα.

HGH Χ2 είναι ένα συμπλήρωμα από Crazy Bulk, το οποίο έχει σχεδιαστεί για χρήση κατά τη διάρκεια του bodybuilding κοπή κύκλων, δεδομένου ότι θα σας βοηθήσει να χάσετε λίπος γρήγορα, απολαμβάνοντας υψηλής ποιότητας κέρδη μυών.

Προωθεί την αύξηση της παραγωγής της αυξητικής ορμόνης στον οργανισμό, χρησιμοποιώντας ένα all-φυσικό διατύπωση , εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών.

Λειτουργεί με την ενεργοποίηση υπόφυση να παράγει περισσότερη HGH και αφήστε το στην κυκλοφορία του αίματός σας , το οποίο σας παρέχει αυτά τα βασικά πλεονεκτήματα:

  • Θα χτίσετε μυϊκή μάζα

«Lean» μυ αναφέρεται σε ένα μυ που χτίζετε χωρίς να κερδίζει επίσης μια αντίστοιχη ποσότητα λίπους.

Η οικοδόμηση άπαχο μυών μπορεί να είναι δύσκολο δεδομένου ότι το σώμα έχει την τάση είτε να προσθέσετε μυϊκή μάζα ή να σπάσει προς τα κάτω. Η HGH-X2 μοναδική σύνθεση επιτρέπει να αποκτήσουν μυς, χωρίς την προσθήκη λίπους.

  • Θα ζήσετε ισχυρό καύση λίπους

Όπως επισημάναμε νωρίτερα, bodybuilders το μίσος που έχουν υπερβολικό σωματικό λίπος, δεδομένου ότι κρύβει το σώμα τους. Δυστυχώς, θα χτίσετε πάντα ένα ορισμένο ποσό του λίπους του σώματος, όταν χύμα επάνω.

  • Βελτιωμένη μυϊκή-προς-λίπος αναλογία

Αυτή η αναλογία αναφέρεται στην ποσότητα του σώματός σας που είναι μυς σε σχέση με λίπος.

Στην ιδανική περίπτωση, ένα μεγαλύτερο ποσοστό της σύστασης του σώματος σας θα πρέπει να είναι μυών, διότι, όπως έχουμε ήδη επισημάνει, έχει ένα στρώμα λίπους πάνω από τους μυς σας δίνει το σώμα σας μια ελκυστική εμφάνιση.

Εκτός αυτού, έχουν ένα υψηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία σας. HGH-X2 θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε ιδανική αναλογία μυών σας-να-το λίπος.

Ποιος πρέπει να πάρετε HGH-X2;

Το ένα πράγμα που πρέπει πάντα να θυμόμαστε για οποιοδήποτε συμπλήρωμα που βελτιώνει την απόδοση είναι ότι είναι δεν είναι ένα μαγικό φίλτρο που θα σας δώσει αυτόματα τα αποτελέσματα με ελάχιστη προσπάθεια. Δεν υπάρχουν συντομεύσεις για να πάρει ένα άρπαξαν σωματική διάπλαση.

Σοβαρές bodybuilding απαιτεί σκληρή δουλειά, και αν είστε πρόθυμοι να υποβάλετε την προσπάθεια και το χρόνο, τότε HGH-X2 θα ενισχύσει σημαντικά τα αποτελέσματα που θα έχετε από τις προπονήσεις σας.

Αλλά αν είσαι τεμπέλης και δεν είναι πρόθυμοι να εργαστούν σκληρά, τότε θα πρέπει να αναμένουμε ότι η λήψη HGH-X2 θα σας δώσει το σώμα που σας ενδιαφέρει.

Τα κύρια οφέλη της HGH-Χ2 είναι:

  • Είναι μια ασφαλής και νόμιμη εναλλακτική λύση για την σωματοτροπίνη που θα σας δώσει τα ίδια οφέλη με την ορμόνη χωρίς τους πιθανούς κινδύνους.
  • Θα ενισχύσει σημαντικά τα αποτελέσματα που θα έχετε από τις προπονήσεις σας.
  • Δεν απαιτεί οποιεσδήποτε συνταγές.
  • Είναι εύκολο να πάρει.
  • Μπορείτε να δείτε αποτελέσματα μέσα σε μόλις ένα μήνα.
  • Μπορείτε να στοίβα με ασφάλεια με άλλα προϊόντα Μαζική Crazy να βελτιώσει τα αποτελέσματά σας.

Ποιος πρέπει να πάρετε HGH-X2;

Αν ψάχνετε για την παράνομη σωματοτροπίνη ουσία, θα πρέπει να αφήσετε αυτή τη σελίδα. Crazy Μαζική πωλεί μόνο τη νόμιμη εναλλακτική λύση.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, HGH-X2 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από bodybuilders που δεν είναι πρόθυμοι να εργαστούν σκληρά, ή που πιστεύουν ότι το συμπλήρωμα θα τους δώσει αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να τεθεί στην προσπάθεια.

Δεν πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται από άτομα που δεν είναι πρόθυμοι να προσέχετε τη διατροφή τους, αφού το φαγητό προσεκτικά ισορροπημένα γεύματα είναι απαραίτητα στην καύση του λίπους.

Οι άνθρωποι που είναι δεκαοχτώ και κάτω δεν πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν HGH-X2 από το σώμα τους είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και μπορεί να υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Πριν από την έναρξη κάθε σχήμα συμπλήρωμα, θα πρέπει πάντα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πρώτα. Παρά το γεγονός ότι HGH-X2 έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές, μπορεί να υπάρχουν κάποιες αρνητικές αλληλεπιδράσεις με φάρμακα που παίρνετε.

Πώς HGH-X2 Έργων

Σε αυτό το μέρος της αναθεώρησης HGH-X2, θα μιλήσουμε για την επιστήμη πίσω από την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Η αυξητική ορμόνη είναι μια φυσική ουσία του σώματος που παράγεται από την υπόφυση.

Προωθεί την ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων και παίζει πολλές άλλες ζωτικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων ρυθμίζουν την ανάπτυξη των οστών και των μυών, λίπους και ζάχαρης μεταβολισμό, και μπορεί επίσης να έχουν κάποιο έλεγχο της καρδιακής λειτουργίας.

Ωστόσο, η ηλικία άτομα, η υπόφυση μειώνει σταδιακά την ποσότητα της αυξητικής ορμόνης που παράγει.

Συνθετικό ανθρώπινη αυξητική ορμόνη αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 1985 και έχει εγκριθεί από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για τη θεραπεία συγκεκριμένων παθήσεων στα παιδιά, όπως η χρόνια νεφρική νόσο, σύνδρομο Σύνδρομο και Prader-Willi του Turner.

Μπορεί επίσης να συνταγογραφηθεί σε ενήλικες που πάσχουν ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της οστικής πυκνότητας και την ικανότητα άσκησης, ενώ μείωση του σωματικού λίπους.

HGH είναι δημοφιλής μεταξύ των bodybuilders, δεδομένου ότι απολαμβάνουν τεράστια αύξηση της μυϊκής μάζας σε συνδυασμό με σημαντική μείωση του σωματικού λίπους.

Επίσης, το σώμα τους έγινε πιο άρπαξαν, με την αγγειακή δούμε ότι πολλοί αθλητές με στόχο για κατά τη διάρκεια αγώνων.

HGH λαμβάνεται με το να εγχέεται κάτω από το δέρμα. Ωστόσο, HGH δεν έχει εγκριθεί από το FDA για χρήση ως φάρμακο ενίσχυσης της απόδοσης, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να αγοραστεί νόμιμα χωρίς συνταγή από γιατρό ( 2 , 3 ).

HGH-X2 αυξάνει φυσικά τα επίπεδα της αυξητικής ορμόνης στο σώμα σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη χωρίς τον κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών.

Συστατικά HGH-X2

HGH-X2 από Crazy Bulk χρησιμοποιεί ένα ιδιόκτητο μίγμα των συστατικών που είναι όλα τα φυσικά. δραστικά συστατικά του συμπληρώματος περιλαμβάνουν:

Maca (Lepidium Meynell)

Αυτό το συστατικό προέρχεται από την περουβιανή Maca Root που βρίσκεται στην οροσειρά Περουβιανές Άνδεις.

Αναπτύσσεται σε ακραίες κλιματολογικές συνθήκες, συνήθως σε 14.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και εκτίθεται σε ακραίες έντονο φως του ήλιου και το κρύο.

Maca χρησιμοποιείται για να ρυθμίζει και την εξισορρόπηση των ορμονικών συστημάτων και των δύο φύλων και ανακουφίζει τα συμπτώματα της τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών ανδρόπαυση / εμμηνόπαυση ( 4 , 5 , 6 ).

βελούδινο φασόλι

Αυτό είναι ένα βότανο που είναι εγγενές στην Ινδία, αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί στην Κεντρική Αμερική και τη Δυτική Ινδία.

Επίσης γνωστό ως cowitch και βελούδινο φασόλι, είναι πλούσια σε L-dopa αμινοξύ που χρησιμοποιείται για να μειώσει τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και της χοληστερόλης.

Μπορεί επίσης να αυξήσει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης στον οργανισμό, καθώς επίσης και έχοντας διουρητικές επιδράσεις ( 7 ).

Εκτός αυτού, έχει επίσης δειχθεί να βελτιωθεί ο συντονισμός και να αυξηθεί η ελαστικότητα του ιστού καθώς επίσης και βοηθώντας να αυξήσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Hawthorn Berry (Crataegus Oxyacantha)

Αυτό το βότανο συλλέγεται από το θάμνο Hawthorn, που είναι ιθαγενή στην περιοχή της Μεσογείου και μπορεί να αυξηθεί έως και 40 πόδια.

Έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει με καρδιαγγειακά προβλήματα με τη διεύρυνση των στεφανιαίων αγγείων, προστατεύοντας τα τοιχώματα των αρτηριών και την ενίσχυση της ικανότητας της καρδιάς να αντλεί αίμα ( 8 ).

Οι ασθενείς με υπέρταση ή στηθάγχη μπορεί να Hawthorn ως συμπλήρωμα για να βοηθήσει να ανακουφίσει την κατάστασή τους. Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για εκείνους που υποφέρουν από καρδιακή αρρυθμία και η ταχυκαρδία.

L-Αργινίνη (2-αμινο-5-πεντατονικής οξύ)

Αυτό είναι ένα ημι-απαραίτητο αμινοξύ που το σώμα δεν μπορεί να παράγει με φυσικό τρόπο και έτσι έχει να πάρει αυτό το θρεπτικό από τα τρόφιμα όπως σπόρους και ξηρούς καρπούς.

Η αργινίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καρδιακών παθήσεων και της υπέρτασης, δεδομένου ότι είναι ένας πρόδρομος του μονοξειδίου του αζώτου, καθώς και στειρότητα και στα δύο φύλα.

Εκτός αυτού, είναι ζωτικής σημασίας σε πολλές σωματικές διεργασίες, όπως η κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την απέκκριση των αποβλήτων προϊόντων και την αύξηση της παραγωγής αυξητικής ορμόνης ( 9 ).

Παρενέργειες HGH-X2

Όπως έχουμε ήδη συζητήσει σε άλλα μέρη της εν λόγω επανεξέτασης HGH-X2, HGH-Χ2 είναι ασφαλές να παίρνετε, με μικρό κίνδυνο παρενεργειών από όλα-τα φυσικά διαμόρφωσή του.

Φυσικά, όπως έχουμε επισημάνει, μπορείτε ακόμα να δείτε το γιατρό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό ακριβώς για να είναι ασφαλής, κυρίως εάν παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα συντήρησης που θα μπορούσε να έχει αρνητικές αλληλεπιδράσεις με οποιοδήποτε από τα συστατικά.

Διαφορετικά, HGH-X2 δεν έχει παρενέργειες.

Ωστόσο, έχουμε την αίσθηση ότι πρέπει να σας προειδοποιήσει για τον κίνδυνο της δοσολογίας με υψηλά επίπεδα συνθετικό HGH.

Αν και οι παρενέργειες θεωρείται συγκριτικά ήπια σε σύγκριση με εκείνες των αναβολικών στεροειδών, αυτά μπορεί να εξακολουθεί να είναι επικίνδυνη, ανάλογα με φυσιολογία σας ( 1 ).

Αυτά περιλαμβάνουν:

  • ΣΥΝΔΡΟΜΟ καρπιαιου σωληνα. Αυτό προκαλείται από κατακράτηση νερού γύρω από τις αρθρώσεις, τένοντες και του συνδετικού ιστού (οίδημα). Οι πάσχοντες θα βιώσουν μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα γύρω από τα πόδια και τα χέρια, η οποία θα προκαλέσει απώλεια αίσθησης. Ευτυχώς, αυτό είναι μια προσωρινή παρενέργεια ( 10 , 11 ).
  • Πόνος στις αρθρώσεις. Αυτό μπορεί να προκληθεί από κατακράτηση υγρών, αλλά μπορεί επίσης να είναι το αποτέλεσμα της ανάπτυξης νέου ιστού. Αυτή η παρενέργεια συμβαίνει συνήθως σε άτομα που παίρνουν υψηλές δόσεις HGH σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Γυναικομαστία. Αυτό αναφέρεται στην ανάπτυξη των ιστών του μαστού στους άνδρες. Αν και αυτή η παρενέργεια σχετίζεται με αναβολικά στεροειδή, μπορεί να συμβεί σε ορισμένους χρήστες της HGH ( 12 ). Ευτυχώς, αυτό είναι σχετικά σπάνιο και συνήθως συμβαίνει σε άτομα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε HGH.
  • Η υπογλυκαιμία (χαμηλό σάκχαρο αίματος). Όταν συμβαίνει αυτό, αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου-2 ( 13 ).

Άλλες πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνουν αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, διευρυμένη καρδιά καθώς και τον κίνδυνο της αύξησης των καρκινικών όγκων.

HGH-X2 Πριν και μετά

Σε αυτό το μέρος της αναθεώρησης HGH-X2, θα θέλαμε να μοιραστούμε κάποιες από τις μαρτυρίες που έχουμε λάβει από τους πελάτες που χρησιμοποιείται Crazy Μαζική συμπληρώματα και είχαν πάρει τα μεγάλα αποτελέσματα από HGH-X2, μερικές φορές στοιβάζονται με άλλα προϊόντα.

Daniel χρησιμοποιείται HGH-X2 για δύο μήνες και είπε ότι τον βοήθησε να επιτύχει τους στόχους ικανότητάς έθεσε για τον εαυτό του, ο οποίος αγωνίζεται στο κολέγιο αθλητικές εκδηλώσεις.

Κέρδισε εννέα κιλά άπαχο μυών, ενώ η μείωση του ποσοστού σωματικού λίπους του 15-11 τοις εκατό. Πρόσθεσε ότι ο ίδιος αισθάνθηκε πολύ ισχυρότερη κατά τη λήψη του συμπληρώματος.

Giovan είναι επαγγελματίας μοντέλο που έχει εμφανιστεί σε ορισμένα δημοσιεύματα, διατηρώντας έτσι μια ήπια σωματική διάπλαση είναι πολύ σημαντικό.

Έχει ήδη λάβει HGH-X2 μαζί με Anvarol από τον Απρίλιο του 2017. Από τότε που ξεκίνησε, σωματική μάζα του έχει αυξηθεί σε 21,6 κιλά από 20,1 κιλά και το ποσοστό του σωματικού λίπους έχει μειωθεί στο 23% από 26 τοις εκατό.

Επίσης, σημείωσε ότι η απόδοσή του έχει βελτιωθεί. Όταν ξεκίνησα τη λήψη των συμπληρωμάτων Μαζική Crazy, το βρήκε δύσκολο να άρει ακόμα και 60 κιλά χωρίς να αισθάνεται πνεύμονες του καψίματος. Τώρα, μπορεί να deadlift έως και 150 lb χωρίς πολλή προσπάθεια.

Αυτές τις μέρες, Giovan έχει μια πιο συγκεκριμένη και ελκυστική σωματική διάπλαση. Και διατηρεί τα αποτελέσματά του, ακόμη κι αν δεν μπορεί να έχει το χρόνο να επεξεργαστούν κάθε μέρα.

Πλεονεκτήματα HGH-Χ2 και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

  • 100% φυσικό σκεύασμα χωρίς παρενέργειες
  • Προωθεί αυξημένη μυϊκή μάζα χωρίς υπερβολικό σωματικό λίπος
  • Βοηθά να αυξήσει τη δύναμη και να συντομεύσει το χρόνο αποκατάστασης
  • Διαφημιστικά διαθέσιμες προσφορές
  • Παγκόσμια δωρεάν αποστολή

Μειονεκτήματα

  • Premium τιμές των προϊόντων
  • Μόνο που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου Μαζική τρελό και όχι μέσω άλλων online εμπόρους λιανικής πώλησης ή για την Amazon

Πώς να χρησιμοποιήσει HGH-X2

Πάρτε δύο κάψουλες την ημέρα πριν από το πρωινό με νερό. Χρησιμοποιήστε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες? δεν λαμβάνουν περισσότερες κάψουλες την ημέρα από τη συνιστώμενη.

Κάθε μπουκάλι έχει 60 κάψουλες ή 30 μερίδες. Για να απολαύσετε τα καλύτερα αποτελέσματα, να λάβει HGH-X2 για τουλάχιστον δύο μήνες , σε συνδυασμό με την κατάλληλη διατροφή και σωματική άσκηση.

Επίσης, συνιστάται να έχετε μια περίοδο ανάπαυσης 1,5 εβδομάδες μεταξύ των κύκλων προπόνηση δύο μηνών .

HGH-X2 τιμή και εκπτώσεις προϊόντων

HGH-Χ2 είναι ένα premium τιμές των προϊόντων, το οποίο αντανακλά την υψηλή ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται, καθώς και τα αυστηρά παραγωγικές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της.

Ευτυχώς, Crazy Μαζική γνωρίζει ότι πολλοί χρήστες μπορούν να βρουν ακριβό και έτσι έχει ως στόχο να καταστεί πιο προσιτή μέσω της εξαγοράς 2 λαμβάνει ένα bonus.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε δύο φιάλες των HGH-X2 και θα πάρει την τρίτη φιάλη δωρεάν στο ταμείο.

Αλλά μπορείτε επίσης να συνδυάσετε διαφορετικά προϊόντα για να πάρετε την έκπτωση? σε αυτή την περίπτωση, όταν τοποθετείτε τρία προϊόντα στο καλάθι αγορών σας, τις χαμηλότερες τιμές στοιχείο θα είναι το δωρεάν προϊόν.

Επίσης, μπορείτε τώρα να απολαύσετε δωρεάν αποστολή της παραγγελίας σας οπουδήποτε στον κόσμο, δεν έχει σημασία το μέγεθος.

Οι παραγγελίες θα υποβληθούν σε επεξεργασία μέσα σε 24 έως 48 ώρες και θα λάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 3 έως 7 ημέρες (στις ΗΠΑ) και 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες (στην Ευρώπη).

Για τον υπόλοιπο κόσμο, οι παραγγελίες θα πρέπει να παραληφθεί μέσα σε πέντε έως δεκαπέντε ημέρες.

Πού να αγοράσετε HGH-X2

HGH-X2 είναι διαθέσιμη μόνο από την ιστοσελίδα Μαζική τρελό. Δεν μπορείτε να το αγοράσετε από άλλους κατασκευαστές, σε απευθείας σύνδεση λιανοπωλητές συμπλήρωμα όπως GNC ή το Amazon.

Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα έχετε μόνο τα πιο φρέσκα προϊόντα, δεδομένου ότι αποστέλλονται απευθείας από τον κατασκευαστή.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε την καλύτερη τιμή δεδομένου ότι το προϊόν δεν έχει κανένα επιπλέον προσαυξήσεις από μεσάζοντες.

Περίληψη

Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη που θα έχετε από την προπόνηση σας, θα πρέπει να εξετάσει συμπεριλαμβανομένων HGH-X2 από Crazy Μαζική ως μέρος θεραπευτική αγωγή κατάρτισης σας.

Θα σας βοηθήσει να επιτευχθεί μεγαλύτερη μυϊκή μάζα κατά τη διάρκεια της περιόδου αύξησης του όγκου της προπόνησης σας, χωρίς δημιουργία υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους που θα επηρεάσουν την εμφάνιση του σώματός σας.

Θα έχετε επίσης έναν ευκολότερο χρόνο κατά τη φάση της κοπής δεδομένου ότι υπάρχει λιγότερη περίσσεια σωματικού λίπους που θα πρέπει να ξεφορτωθεί.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση αυτή την κριτική HGH-X2 και ελπίζουμε να το βρείτε ενημερωτικό και χρήσιμο!

Να θυμάστε ότι HGH-X2 δεν είναι μαγικό φίλτρο που θα σας δώσει αυτόματα τα αποτελέσματα, αλλά θα ανταμείψει τη σκληρή δουλειά και την προσπάθειά σας.

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε HGH-X2 από την CrazyBulk »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.