Φορσκολίνη 250 Review – Είναι πραγματικά μια απώλεια βάρους θαύμα σε ένα μπουκάλι;

Posted on

Οι άνθρωποι σήμερα να απολαύσουν μια ποικιλία τροφίμων, και απολαμβάνουμε το φαγητό. Δυστυχώς, πολλά από τα τρόφιμα που επιλέγουμε έχουν υψηλές ποσότητες λίπους και ζάχαρης.

Είναι συχνά πολύ δύσκολο να αντισταθεί τρώνε υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά , υψηλής θερμιδικής αξίας πάρουν τροφή για ένα εύκολο γεύμα ή ακόμη και για περιστασιακές γρήγορη δείπνα, όταν είναι τόσο εύκολα διαθέσιμο και γεύση τόσο καλό.

Ένα κανονικό γεύμα σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού υπερβαίνει κατά πολύ το λίπος το σώμα χρειάζεται για μια ολόκληρη ημέρα. Μπορείτε να φανταστείτε τι δύο ή τρία από αυτά τα γεύματα ημερησίως θα μπορούσε να κάνει; Πάρα πολλές φορές, την υγιεινή διατροφή και την άσκηση θέσει σε δεύτερη μοίρα.

Μαζί με κακές διατροφικές συνήθειες, τα μειωμένα επίπεδα μόνο απλές καθημερινές δραστηριότητες που συμβάλλουν στην υπέρβαρα προβλήματα πληθυσμού , κυρίως λόγω της ολοένα και πιο καθιστική φύση πολλών τύπων εργασίας.

Οι ιατρικές δαπάνες που συνδέονται με την παχυσαρκία υπολογίζεται σε δισεκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο. Διάφορες εταιρείες στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι σημαντικές επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη για την καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους , και να βρούμε θεραπείες. Δυστυχώς, ούτε η ιατρική φαρμακευτική αγωγή ούτε επέμβαση ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει τις βαθύτερες αιτίες της παχυσαρκίας.

Η παχυσαρκία είναι η νούμερο ένα αιτία της αγωνίας για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλα τα κοινωνικά στρώματα σήμερα. Δεν χρειάζεται να είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους αν πάρετε το «ταύρο από τα κέρατα», αλλά μπορεί να φορσκολίνη 250 αλλάξει τη ζωή σας για πάντα ;

Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που εξάγεται από τις ρίζες του ινδικού φυτού Plectranthus Barbatus πιο γνωστό ως Coleus Forskohlii.

Υποτιθέμενα οφέλη:

  • καταστέλλει πόθους
  • Καίει το λίπος γρήγορα
  • Ενισχύει ρυθμός μεταβολισμού
  • Σας βοηθάει να διατηρήσετε τη μυϊκή σας
  • Βελτιώνει τη διάθεση
  • 100% καυστήρα φυσικό και ασφαλές λίπος
  • Κατασκευάζεται στην FDA πιστοποιημένο εργαστήριο

Εισαγωγή στην φορσκολίνη 250

[λεζάντα id = “attachment_13238” align = “aligncenter” width = “820”] πολύχρωμα βαμμένα φόντο τσουκνίδα φυτού. [/ λεζάντα]

Πώς φορσκολίνη 250 εργασίες για την απώλεια βάρους σας;

Πρόσφατα, το εκχύλισμα Φορσκολίνης έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη για τις λειτουργίες απώλεια βάρους. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι φορσκολίνη μπορούν να διασπάσουν τα λίπη που είναι αποθηκευμένα σε ανθρώπινα κύτταρα λίπους.

Βασικά είναι μια χημική ουσία που αυξάνει το ρυθμό του μεταβολισμού και της τεστοστερόνης . Με τον τρόπο αυτό το σωματικό λίπος μειώνεται σημαντικά ενώ μυϊκή μάζα αυξάνεται.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί, δεδομένου ότι πολλοί καύση λίπους δισκία θα προκαλέσει το άτομο να χάσει λίπος και τους μυς .

Δεν είναι καλό να χάνουν μυϊκή μάζα, επειδή ένα κιλό μυών μπορεί να κάψει οπουδήποτε μεταξύ 50 και 100 θερμίδες. Αυτή η αύξηση της μάζας με φορσκολίνη 250 θα επιτρέψει μια πιο εύχρηστη και πιο ήπια εμφάνιση.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι τα λιπαρά οξέα στο λιπώδη ιστό απελευθερώνεται λόγω της Forskolin η οποία οδηγεί στην αύξηση της θερμογένεσης με αποτέλεσμα την απώλεια σωματικού λίπους.

Forskolin 250 ενεργοποιεί το ένζυμο που ονομάζεται αδενυλική κυκλάση η οποία ενεργοποιεί λιποπρωτεΐνες . Αυτό σπάει πραγματικά κάτω λιπώδη κύτταρα και παίρνει αυτά τα κύτταρα και το χρησιμοποιεί για καύσιμο.

Έτσι, η ερώτησή μου ήταν πώς να αυξήσει την τεστοστερόνη; Αδενυλικής κυκλάσης είναι ένας σημαντικός παίκτης στην παραγωγή τεστοστερόνης η οποία είναι ο λόγος που οι χρήστες μπορούν να δουν μια προφανή πιο λιτή διάπλαση, επειδή έχουν λιγότερο σωματικό λίπος τους και τη μυϊκή μάζα. ΟΚ ότι η ερώτηση μπορεί να απαντηθεί.

Επίσης, έχει μελετηθεί για τους επίδραση στη λειτουργία του θυρεοειδούς . Αν δεν γνωρίζουν, ο θυρεοειδής σας μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στην αύξηση του σωματικού βάρους και την απώλεια. Με φορσκολίνη διέγερση αδενυλικής κυκλάσης στο θυρεοειδή μεμβράνες ερευνητές διαπίστωσαν ότι θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για τη βελτίωση του μεταβολισμού του θυρεοειδούς.

Και με αδενυλικής κυκλάσης καθαρή φορσκολίνη 250 εκχυλισμάτων ενεργοποιεί γρήγορα το μηχανισμό της απώλειας σωματικού λίπους , τόνωση των ορμονών για την προώθηση του λίπους μηχανισμούς καύσης.

Forskolin 250 Συστατικά

Coleus Forskohlii 250 mg

Coleus Forskohlii είναι ένα βότανο και ένα μέλος της οικογένειας της μέντας. Η επιστημονική του ονομασία είναι Plectranthus Barbatus. Οι ρίζες αυτού του φυτού περιέχουν μια ένωση που ονομάζεται Forskohlii. Και τα δύο ονόματα Coleus Forskohlii και φορσκολίνη συχνά χρησιμοποιούνται εναλλακτικά.

Coleus Forskohlii παίζει σημαντικό ρόλο στην παραδοσιακή ινδική ιατρική συστήματα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ιατρικές καταστάσεις όπως το γλαύκωμα, άσθμα, πόνος στο στήθος, υψηλή αρτηριακή πίεση και υποστηρίζει άνδρες που έχουν σεξουαλικές διαταραχές με την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης.

Έχουν χρησιμοποιηθεί στην αρχαία εποχή καρδιακές διαταραχές. Από του στόματος που λαμβάνονται για τη θεραπεία του εκζέματος, της παχυσαρκίας, της ψωρίασης, του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου (IBS) , πόνων περιόδου, μολύνσεις της ουροδόχου κύστης, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, θρόμβους αίματος, προηγμένο καρκίνο, αϋπνία και σπασμούς.

Η φορσκολίνη χορηγείται ενδοφλεβίως από τους παρόχους υγείας για την καρδιακή ανεπάρκεια. Η σκόνη φορσκολίνη εισπνέεται από ανθρώπους για θεραπεία άσθματος . Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται στα μάτια για τη θεραπεία του γλαυκώματος. Τα φυτικά κατασκευαστές παράγουν τώρα Φορσκολίνης συμπύκνωμα από Coleus Forskohlii για αυτές τις παραδοσιακές ιατρικές παροχές.

Έχει χρησιμοποιηθεί για μακρό χρονικό διάστημα για αναπνευστικών διαταραχών όπως το άσθμα και διαταραχές όπως η υψηλή πίεση του αίματος. Ήταν μόλις πρόσφατα ότι οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει της μεγάλες δυνατότητες μείωσης του βάρους .

Κλινική έρευνα

Με κάθε προϊόν που θα επανεξετάσει Είμαι πάντα ενδιαφέρονται για την κλινική έρευνα και τι λένε οι επιστήμονες. Ως εκ τούτου, στην κριτική μου της Φορσκολίνης 250 έκανα τα μαθήματά μου . Δεν υπήρχε πολύ εκεί έξω, αλλά αυτό που βρήκα έδειξε να είναι πολλά υποσχόμενη.

Λειτουργία του θυρεοειδούς

Έχει μελετηθεί για την επίδρασή του στη λειτουργία του θυρεοειδούς και ερευνητές διαπίστωσαν ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του μεταβολισμού του θυρεοειδούς .

Coleus Forskohlii έχει εξεταστεί για τις επιπτώσεις της στη λειτουργία του θυρεοειδούς. Οι ερευνητές δηλώνουν ότι διεγείρει αδενυλική κυκλάση στα θυρεοειδούς μεμβράνες . Αυτό είναι ένα ένζυμο με ρυθμιστικούς ρόλους σε όλα τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων ΑΤΡ (το οποίο χρησιμοποιείται για την ενέργεια) παραγωγές και cAMP η οποία σηματοδοτεί την αδρεναλίνη.

Ως αποτέλεσμα αυτών των ευρημάτων οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι Coleus Forskohlii μπορεί να είναι χρήσιμη για τη βελτίωση του μεταβολισμού του θυρεοειδούς. [1]

Forskolin Για τις Γυναίκες

Το 2005, επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Κέντρου Baylor για την άσκηση, τη διατροφή, και Προληπτικής Έρευνας Υγείας έδωσε είκοσι τρεις γυναίκες είτε 250 mg φορσκολίνη ή εικονικό φάρμακο δύο φορές την ημέρα για 12 εβδομάδες.

Δεν παρατηρήθηκαν σημαντικές διαφορές στην πρόσληψη θερμίδων, αλλά η ομάδα Forskohlii ανέφεραν λιγότερη πείνα και λιγότερη κούραση.

Το Coleus σε αυτή τη μελέτη δεν παρήγαγαν μια σημαντική επίδραση στην απώλεια λίπους, αλλά είχε μειώσει αύξηση του σωματικού βάρους στις γυναίκες χωρίς να προκαλεί καμία παρενέργεια. [2]

Forskolin για τους άνδρες

Σε μία μελέτη, χορηγήθηκε το 2005, ο στόχος ήταν να εξεταστούν οι επιδράσεις της Forskolin στη σύνθεση του σώματος, τεστοστερόνη, και την πίεση του αίματος σε εκείνους που ήταν υπέρβαροι και παχύσαρκοι άνδρες , και μεταβολικό ρυθμό.

Τριάντα άτομα μελετήθηκαν σε μια τυχαία, διπλή-τυφλή, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο μελέτη. Η μελέτη έγινε για δώδεκα εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης έδειξαν Forskolin ευνοϊκές αλλαγές στη σύνθεση του σώματος από την μείωση του σωματικού λίπους ποσοστά και λιπώδη μάζα και επίσης ως αποτέλεσμα την αλλαγή της οστικής μάζας για την περίοδο 12 εβδομάδων σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου.

Υπήρχε μια τάση προς μια σημαντική αύξηση της άλιπης μάζας σώματος και μια αύξηση της ελεύθερης τεστοστερόνης ορού επίπεδα στην ομάδα Forskolin σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου.

Η πραγματική αλλαγή στη συνολική συγκέντρωση τεστοστερόνης ορού δεν ήταν σημαντικά διαφορετική μεταξύ των ομάδων, αλλά το έκανε αύξηση ενώ ολική τεστοστερόνη ορού ομάδα του εικονικού φαρμάκου μειώθηκε

Τα ευρήματα έδειξαν ότι από του στόματος κατάποση 250 mg 10% φορσκολίνη εκχυλίστε δύο φορές την ημέρα για μια περίοδο δώδεκα εβδομάδων έδειξε ευνοϊκά αποτελέσματα. Αποτελέσματα που περιλαμβάνονται να μεταβάλλεται η σύνθεση του σώματος, ενώ ταυτόχρονα αυξάνοντας τα επίπεδα της ελεύθερης τεστοστερόνης ορού οστική μάζα και σε άνδρες που είναι υπέρβαροι και παχύσαρκοι.

Μετά το πέρας των μελών μελέτης της ομάδας Forskolin παρουσίασαν μεγαλύτερη μείωση του σωματικού λίπους και την αύξηση της άλιπης μάζας. Αυτό συγκρίνεται με τα μέλη της ομάδας του εικονικού φαρμάκου. Η ομάδα φορσκολίνη παρουσίασαν επίσης σημαντική αύξηση της οστικής μάζας . Τα αποτελέσματα της μελέτης έδειξαν ότι η φορσκολίνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια πιθανή θεραπευτικό παράγοντα για τη θεραπεία και τη διαχείριση της παχυσαρκίας. [3]

Ως εκ τούτου, κλινικά πειράματα διεξήχθησαν με ανθρώπινα υποκείμενα έδειξαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

  • Υπήρξε σημαντική μείωση στο ποσοστό σωματικού λίπους
  • Υπήρχε αύξηση της μυϊκής μάζας και της οστικής μάζας και τα υποκείμενα δεν είχαν άσκηση.
  • Υπήρξε σημαντική βελτίωση στην ελεύθερη επίπεδο τεστοστερόνης ορού.
  • Δεν υπήρξε καμία πραγματική απώλεια βάρους μετά τη χρήση του εκχυλίσματος Φορσκολίνης για ήπια υπέρβαρες γυναίκες

Forskolin Παρενέργειες

Δεν βρήκα ανεπιθύμητες παρενέργειες που αναφέρθηκαν στις κλινικές μελέτες . Ωστόσο, υπάρχουν υποτίθεται παρενέργειες που θα πρέπει να γνωρίζουν.

Μια από τις σημαντικότερες παρενέργειες θα πρέπει να προσέξετε είναι η χαμηλή αρτηριακή πίεση . Η φορσκολίνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων υγείας για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και μειώνει την αρτηριακή πίεση.

Όταν λαμβάνεται μαζί με άλλα φάρμακα χαμηλή αρτηριακή πίεση, μπορεί να φέρει την αρτηριακή πίεση είναι πολύ χαμηλή οδηγώντας σε επιπλοκές της υγείας.

Εάν παίρνετε ήδη φάρμακα για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάρετε φορσκολίνη 250.

Forskolin αποτρέπει την πήξη του αίματος . Έτσι, όταν του έμμηνου κύκλου είναι βαρύτερο από το κανονικό ή αν υπάρχει μικρή τομή στο σώμα σταματήσετε να παίρνετε συμπλήρωμα.

Ή αν πρόκειται να υποβληθείτε σε εγχείρηση, είναι σημαντικό να σταματήσουν την κατανάλωση Φορσκολίνης τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Αυτό διευκολύνει για να μειώσουν την αιμορραγία, πριν και μετά την επέμβαση .

Αυτό το συμπλήρωμα είναι, επίσης, δεν είναι ασφαλές για τις εγκύους , καθώς έχει τη δυνατότητα να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό μειώνει το έμβρυο ανάπτυξης και μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη των ΘΕΕ αγέννητο μωρό.

Κατά τη λήψη φορσκολίνη σε συνδυασμό με άλλα βότανα, να λάβει αρχικά μια μικρή δόση , έτσι ώστε το σώμα σας μπορεί να συνηθίσουν στο χορτάρι και να αποτρέψει οποιαδήποτε παρενέργεια.

Εν κατακλείδι, φορσκολίνη 250 φαίνεται να είναι ένα ασφαλές συμπλήρωμα καύση του λίπους για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά τα άτομα με προαναφερθείσες ιατρικές παθήσεις πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους για πρώτη φορά.

Τι λένε οι ειδικοί για φορσκολίνη;

Εγώ δεν το συζητήσει πριν, αλλά φορσκολίνη πήρε πολύ δημοφιλής μετά από το Δρ Oz αναφέρουν τις ικανότητές του καψίματος φανταστική λίπους στην τηλεοπτική εκπομπή του. Είναι στην πραγματικότητα ονομάζεται Φορσκολίνης ένα «κεραυνός σε ένα μπουκάλι» .

Φορσκολίνη μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση μεταβολικό ρυθμό, αν, Δρ Οζ, λέει, ο μεταβολισμός σας είναι ανενεργός . Λειτουργεί με την ενεργοποίηση του μεταβολισμού λειτουργία σχεδόν αμέσως. Στη συνέχεια, όταν συμβεί αυτό, το σώμα αρχίζει να κάψει λίπος καταθέσεις και επιτρέπουν στους καταναλωτές να φτάσουν το βάρος τους έχασαν στόχους.

Διατροφή εμπειρογνώμονα Lisa Lynn ενημέρωσε ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το φυσικό εκχύλισμα λογικά , ακριβώς όπως και κάθε άλλο προϊόν αδυνατίσματος, με τη συμπερίληψη σε μια σωστή διατροφή και βασικό πρόγραμμα άσκησης για να αντιμετωπίσετε τα καλύτερα δυνατά οφέλη.

Πρότεινε των οποίων 1 25 χιλιοστόγραμμα σε πρωινό γεύμα , λέγοντας ότι θα μπορούσε να αυξήσει τη δόση αργότερα.

Ως απόδειξη των καλών αποτελεσμάτων του φορσκολίνη, η Lynn παρουσιάζονται φωτογραφίες από έναν από τους πελάτες της που χρησιμοποιείται το προϊόν και έμπειρο αποτελέσματα.

Emily, ηθοποιός, έχασε 20 κιλά σε δώδεκα εβδομάδες και θα περιορίσει 4 μεγέθη φόρεμα, εντελώς «αναδιάρθρωση σώμα της.»

Lynn ισχυρίζεται ότι οι πελάτες της έχουν βιώσει καλά αποτελέσματα αρκετά γρήγορα με φορσκολίνη όταν συνδυάζεται με μια καλή διατροφή και ασκήσεις .

Lynn συνιστάται μόνο μέτρια δραστηριότητα – 40 λεπτά με τα πόδια είναι μια τέλεια φυσική δραστηριότητα για να βοηθήσει στη διαδικασία. Έντονη φυσική δραστηριότητα δεν είναι απαραίτητη, ισχυρίζεται.

Ο Δρ Oz και Lynn ενέκρινε δύο σχεδόν ο καθένας ως κατάλληλο υποψήφιο για φορσκολίνη, όπως είναι φυσικό και έχει πολλά οφέλη για την υγεία και καλή φυσική κατάσταση .

Χρησιμοποιείται επίσης σε ορισμένες περιπτώσεις να ασχοληθεί με τις συνθήκες, όπως βρογχικό άσθμα, υπέρταση και διαταραχές του ύπνου. Ωστόσο, όπως με οποιοδήποτε συμπλήρωμα, οι καταναλωτές θα πρέπει να ελέγξετε με το γιατρό τους πριν από τη χρήση φορσκολίνη .

Ο αντίκτυπος Coleus Forskohlii έχει στη λειτουργία του θυρεοειδούς δίνει μια μεγάλη ώθηση στον μεταβολισμό του ατόμου που με τη σειρά της οδηγεί στην καύση του λίπους.

Με φορσκολίνη 250 που γίνονται αυτού του συστατικού ( διπλασιασμός της δόσης αναφέρεται από Lisa Lynn ) φαίνεται να είναι αυτονόητο ότι θα ήταν ένα καλό λίπος συμπλήρωμα καύση.

Πώς να πάρετε φορσκολίνη 250;

Δεν υπάρχει κανένα σκληρό κανόνα για τη λήψη Φορσκολίνης 250. Το μπουκάλι περιέχει 60 κάψουλες οι οποίες είναι αρκετές για ένα μήνα, γι ‘αυτό είναι πολύ σαφές ότι θα πρέπει να ληφθούν 2 κάψουλες ημερησίως .

Θα πρέπει να πάρετε Φορσκολίνης 250 μία κάψουλα το πρωί με το πρωινό και άλλα που μπορεί να πάρει με το γεύμα σας.

γνώμη των άλλων ανθρώπων για φορσκολίνη 250

Ενώ η έρευνα φορσκολίνη 250 βρήκα ότι ήταν σημαντικό να ακούσει τι έλεγαν άλλοι. Ποια είναι τα καλά πράγματα γι ‘αυτό και ό, τι είναι το κακό;

Παρακάτω είναι φορσκολίνη 250 μαρτυρίες ή αποσπάσματα από μαρτυρίες που βρήκα για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν αυτό είναι το καλύτερο προϊόν απώλειας βάρους για σας. Τελειώνω με το δικό μου συμπέρασμα.

  • «Αυτό είναι ένα μεγάλο προϊόν για τη διατήρηση σας από το να είναι πεινασμένοι. Παίρνω ένα στο πρωί και δεν έχω αίσθημα της πείνας όλη την ημέρα . Forskolin 250 είναι υπέροχο για το σώμα μου. Έχω δει μια μεγάλη διαφορά στο επίπεδο ενέργειας μου, το λίπος απώλεια και διατήρηση της απώλειας βάρους μου πιο εύκολα να παίρνετε αυτό το συμπλήρωμα. νιώθω την κοιλιά μου συρρικνώνεται. πήρε μια-δυο εβδομάδες για να παρατηρήσετε πραγματικά , αλλά το παντελόνι μου ταιριάζει καλύτερα. δεν έχω αλλάξει το συνηθισμένο μενού μου, παρόλο που τρώω τρόπο λιγότερο τώρα, και η δραστηριότητα μου είναι το περπάτημα, όταν έχω χρόνο. θα ήθελα να συστήσω ιδιαίτερα αυτό σε όποιον έχει τη διατήρηση του βάρους τους και θέλει καλή ενέργεια όλα όμως της ημέρας. αυτό που πραγματικά αγαπούν είναι ότι δεν υπάρχει η καφεΐνη σε αυτό το προϊόν και δεν κάνει επηρεάσει τον ύπνο μου το βράδυ . θα ήθελα να συστήσω ανεπιφύλακτα!» Κ Τολέδο-Σάντος
  • «3 εβδομάδες και μέχρι στιγμής δεν έχει αποτελέσματα – σκέφτηκα ότι θα δοκιμάσετε αυτό το προϊόν για να με βοηθήσει με κάποιο επίμονο λίπος της κοιλιάς Είχα έναν σκληρό χρόνο να χάσουν Μετά από 3 εβδομάδες. Δεν είδα κανένα αποτέλεσμα με αυτό λοιπόν, τίποτα κακό. αλλά τίποτα καλό. Υποθέτω ότι θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα από ό, τι να σκεφτώ κάτι σε ένα μπουκάλι θα βοηθήσει όχι μόνο σκληρή δουλειά. Μα καλά, δίδαγμα «. DIANE

Αυτό που παρατήρησα με μαρτυρία της Diane είναι ότι δεν διευκρίνισε τι έκανε μαζί με το προϊόν. Αναφέρομαι για την άσκηση και τη διατροφή .

Από την άλλη πλευρά, η Diane είναι προφανώς μια γυναίκα, και ανέφερα μια κλινική μελέτη που λέει ότι Φορσκολίνης δεν είχε σοβαρές επιπτώσεις καύση του λίπους στις γυναίκες . Έτσι, θα μπορούσε να είναι η περίπτωση.

Εάν είστε ακόμα ενδιαφέρονται για φορσκολίνη, αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει για σας μπορεί να είναι μια καλή ιδέα να δούμε κάποια εναλλακτική λύση.

Δωρεάν συμβουλές

Τώρα, επιτρέψτε μου να ρίξουμε μια γρήγορη παράκαμψη για δεύτερη μόνο για να προσφέρουν κάποια δωρεάν συμβουλές. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε με οποιοδήποτε προϊόν που παίρνετε είναι όχι μόνο άσκηση αλλά και τρώνε καλύτερα. Ένα συμπλήρωμα είναι ακριβώς αυτό. Συμπληρώνει ένα άλλο προϊόν, τη δραστηριότητα ή τον τρόπο ζωής .

Forskolin 250 δεν είναι ένα μαγικό χάπι. Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κάνει συγκρατήσει την όρεξή σας και ενισχύει την καύση του λίπους, δεν μπορείτε να σκάσει το χάπι και αναμένουν μείωση του βάρους .

Αν είστε ήδη άσκηση και η καλή διατροφή αυτή μπορεί να σας παρέχει ακριβώς την ώθηση για να απαλλαγούμε από αυτό το επίμονο λίπος της κοιλιάς . Αν δεν τρώτε υγιεινά και την άσκηση ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα. Ακόμα και οι καλύτερες λίπους καυστήρες δεν εργάζονται μόνοι.

Σε πολλές άλλες μαρτυρίες σε απευθείας σύνδεση παρατήρησα άνθρωποι μιλούν για επίμονο λίπος του σώματος , κυρίως στην κοιλιακή περιοχή. Σας διαβεβαιώνω, αν δεν ασκούν ή τρώει μια θρεπτική διατροφή που είναι δεν είναι πεισματάρης λίπος. Είναι απλά περιμένουν να πέσουν.

Από την άλλη πλευρά είναι εκείνοι που έχουν έρθει σε ένα πρόγραμμα και να τρώει καλά και έχουν χτυπήσει ένα οροπέδιο. Αυτό είναι όπου το λίπος συμπλήρωμα καύση μπορεί να προσθέσει μεγάλο όφελος .

Κατά τη γνώμη μου, αν θέλετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με Φορσκολίνης 250 και είναι πρόθυμοι να ασκήσουν και να τρώνε καλύτερα , να το πάρει. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα από τα 100 που είναι απολύτως αγαπούν τα αποτελέσματα και τα νέα σας.

Πού να αγοράσετε φορσκολίνη 250;

Μπορείτε να αγοράσετε Φορσκολίνης 250 μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας. Δεν χρειάζεται συνταγή, απλά πάμε στην ιστοσελίδα και να επιλέξετε ένα από τα πακέτα που προσφέρονται.

Η επίσημη ιστοσελίδα παρέχει 3 επιλογές, οι οποίες έχουν ως εξής:

Ένα μπουκάλι ($ 44.99)
Τρεις φιάλες – 2 + 1 δωρεάν ($ 89.99)
Έξι μπουκάλια 3 + 3 δωρεάν ($ 134.99)

Ως εκ τούτου, φορσκολίνη 250 είναι σε χαμηλές τιμές λίπος καυστήρα . Πλέον, θα έχετε ακόμα καλύτερη τιμή αν θέλετε να αγοράσετε διάφορα μπουκάλια με τη μία. Ένα ενιαίο μπουκάλι φορσκολίνη 250 είναι στην πραγματικότητα είναι αρκετό για έναν ολόκληρο μήνα.

Η ναυτιλία είναι δωρεάν με κάθε παραγγελία και μπορείτε να πάρετε χωρίς προβλήματα 60 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων , καθώς και.

Η τελική μου φορσκολίνη 250 ετυμηγορία

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η έρευνα δείχνει ότι Coleus Forskohlii έχει θετικές επιπτώσεις στο σώμα , έτσι ώστε αυτή η καύση λίπους συμπλήρωμα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αλλά δεν είναι ένα μαγικό χάπι .

Δεν θα είστε σε θέση να το πάρει και να καθίσουν γύρω από το φαγητό καραμέλες και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Θα σας βοηθήσει να χάσετε αυτό το επίμονο λίπος του σώματος, αλλά θα πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα.

Αν ψάχνετε για να πάρετε Φορσκολίνης 250 χάπια διατροφής και ελπίζουμε ότι το επίμονο λίπος θα εξαφανιστεί απλά, τότε θα είναι απογοητευμένοι .
Μειονεκτήματα:

  • Μπορεί να μην είναι για τις γυναίκες;
  • Δεν συνιστάται για άτομα με ορισμένες ιατρικές παθήσεις

Πλεονεκτήματα:

  • Αυξάνει τη μυϊκή και την έκρηξη του λίπους στην κοιλιά
  • Αυξάνει το μεταβολισμό στο σώμα
  • Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα και ασφαλή
  • Φορσκολίνη 250 μπορεί να σας διευκολύνει να διαχειριστείτε το βάρος με έναν υγιή τρόπο
  • Χαμηλού κόστους λίπος καυστήρα
  • 60 ημέρες καμία εγγύηση επιστροφής χρημάτων ταλαιπωρία
  • Δωρεάν αποστολή

Είχα τις αμφιβολίες μου σχετικά με φορσκολίνη 250 . Είναι ένα απλό και εξειδικευμένο συμπλήρωμα, αλλά είναι χρήσιμο για να χάσει το περιττό βάρος.

Αν και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μετά από αίτημα, θα μπορούσε να είναι ένα λίπος καυστήρα μόνο για τους άνδρες .

Αν σας ενδιαφέρει αυτό το συμπλήρωμα μπορείτε να το πάρετε από τον παρακάτω σύνδεσμο.

1 BOTTLE
$44.99
Retail: $54.99
Save $10.00 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$89.99
Retail: $164.99
Save $75.00 Right Now!
buy now »
3 Bottles + 3 FREE
$134.99
Retail: $329.99
Save $195.00 Right Now!
buy now »

κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε Φορσκολίνης 250 από την επίσημη ιστοσελίδα »

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.