HGH-X2 Review: Suplimentul juridic Somatropina HGH pentru a construi musculare si arda grasimi

Posted on

Hormonul uman de crestere este un medicament pentru îmbunătățirea performanței, care a devenit foarte popular printre culturisti grave în timpul șaptezeci datorită reputației sale de a fi o „potiune magica“, care ar ajuta să atingă mușchii mai mari și un aspect mai cizelat în timpul antrenamentelor lor.

Cu toate acestea, ea a atras , de asemenea , cota sa de controverse din cauza riscurilor sale percepute, precum și întrebări cu privire la cât de eficient este , deoarece nu este un steroid , ci un hormon ( 1 ).

Această recenzie HGH-X2 vă va prezenta la un produs care vă va permite să se bucure de beneficiile de hormon de creștere uman în condiții de siguranță și în mod legal.

HGH X2 este un supliment de la Crazy vrac, care este proiectat pentru a fi utilizat în timpul ciclurilor de culturism de tăiere, deoarece vă ajută să piardă rapid de grăsime în timp ce se bucură de câștiguri musculare de înaltă calitate.

Ea promovează creșterea producției de hormon de creștere în organism , folosind o formulare de toate-naturale , asigurându -se că îl puteți utiliza în condiții de siguranță , fără riscul de efecte secundare adverse.

Acesta acționează prin declanșarea glanda pituitara pentru a produce mai mult HGH și eliberați – l în sânge , care vă oferă aceste beneficii cheie:

 • Vei construi masa musculara

„Lean“ mușchi se referă la un mușchi care vă construiți, fără a obține, de asemenea, o cantitate corespunzătoare de grăsime.

Construirea masa musculara poate fi greu, deoarece organismul tinde să fie adăugați masei musculare sau rupe-l jos. Formula unica HGH-X2 vă permite să câștige musculare fără a adăuga grăsime.

 • Vei experimenta arderea de grăsime puternic

Așa cum am arătat mai devreme, culturistii ura având excesul de grasime corporala, deoarece ea ascunde fizicul lor. Din păcate, vă va construi întotdeauna o anumită cantitate de grăsime corporală, atunci când în vrac în sus.

 • Îmbunătățirea musculare-la-grăsime raportul

Acest raport se referă la cantitatea de corpul tau, care este mușchi vs grăsime.

În mod ideal, un procent mai mare din compozitia corpului tau ar trebui sa fie musculare, deoarece, așa cum deja am arătat, având un strat de grăsime de mai sus muschii da fizicul tau un aspect neatractiv.

În plus, având un procent mai mare de grasime corporala poate avea consecințe negative pentru sănătatea ta. HGH-X2 va ajuta pentru a atinge raportul ideal pentru dvs. musculare-la-grăsime.

Cine ar trebui să ia HGH-X2?

Singurul lucru pe care ar trebui să ne amintim întotdeauna cu privire la orice supliment de creștere a performanței este că acesta este nu o potiune magica care vă va oferi în mod automat rezultate cu un efort minim. Nu există comenzi rapide pentru a obține un fizic rupt.

culturism gravă necesită o muncă grea, iar dacă sunteți dispus să pună în efortul și timpul, apoi HGH-X2 va îmbunătăți în mod semnificativ rezultatele pe care le obține de la antrenamentele.

Dar, dacă sunt leneși și nu doresc să lucreze din greu, atunci ar trebui să nu se aștepte ca administrarea de HGH-X2 vă va da fizicul pe care il cautati.

Principalele beneficii ale HGH-X2 sunt:

 • Este o alternativă sigură și legală la somatropină care vă va oferi aceleași beneficii ca și hormonul fără riscurile potențiale.
 • Acesta va îmbunătăți în mod semnificativ rezultatele pe care le obține de la antrenamentele.
 • Ea nu are nevoie de nici o prescriptiilor.
 • Este ușor de a lua.
 • Puteți vedea rezultatele în cât mai puțin de o lună.
 • Puteți să-l stivă în condiții de siguranță cu alte produse în vrac Crazy pentru a îmbunătăți rezultatele.

Cine nu ar trebui să ia HGH-X2?

Dacă sunteți în căutarea pentru Somatropin substante ilegale, ar trebui să lăsați această pagină. Bulk Crazy vinde doar alternativă legală.

După cum am menționat deja, HGH-X2 nu trebuie utilizat de culturisti care nu sunt dispuși să muncească din greu, sau care cred că suplimentul le va da rezultate fără a fi nevoie pentru a pune în efortul.

Aceasta nu ar trebui, de asemenea, să fie utilizate de către persoane care nu sunt dispuși să ma uit la dieta lor, deoarece consumul de mese cu atenție și echilibrate sunt esențiale în arderea grăsimilor.

De asemenea, persoanele care sunt optsprezece ani și mai jos nu trebuie să utilizeze HGH-X2, deoarece corpurile lor sunt încă în curs de dezvoltare și pot exista efecte secundare nedorite.

Înainte de a începe orice regim de supliment, ar trebui să se consulte întotdeauna cu medicul dumneavoastră. Cu toate ca HGH-X2 este proiectat pentru a fi în siguranță, pot exista unele interacțiuni negative cu medicamente pe care le iau.

Cum funcționează HGH-X2

În această parte a analizei HGH-X2, vom vorbi despre știința din spatele hormonului de creștere uman. Hormonul de creștere este o substanță care apare în mod natural în organism, care este produs de glanda pituitara.

Ea promovează creșterea copiilor și adolescenților și joacă multe alte funcții vitale, inclusiv reglarea creșterii osoase și musculare, metabolismul grăsimi și zahăr, și poate avea, de asemenea, un anumit control asupra funcției cardiace.

Cu toate acestea, ca oameni de varsta, glanda pituitara reduce treptat cantitatea de hormon de creștere pe care o produce.

Sintetic Hormonul uman de crestere a fost dezvoltat pentru prima dată în 1985 și a fost aprobat de Food and Drug Administration pentru tratarea tulburărilor particulare la copii, cum ar fi boala renala cronica, sindromul sindromul Prader-Willi Turner.

Acesta poate fi, de asemenea, prescris la adulți care suferă deficit de hormon de creștere, ceea ce poate contribui la creșterea densității osoase și capacitatea de efort în timp ce reducerea tesutului adipos din organism.

HGH este popular printre culturisti, deoarece au bucurat de creșteri enorme ale masei musculare, împreună cu reducerea semnificativă a țesutului adipos din organism.

De asemenea, corpurile lor au devenit mai rupt, cu vascular uite că mulți sportivi destinate pentru timpul competițiilor.

HGH este luată de a fi injectat sub piele. Cu toate acestea, HGH nu este aprobat de FDA pentru utilizare ca un medicament pentru îmbunătățirea performanței, ceea ce înseamnă că nu pot fi achiziționate în mod legal fără prescripție medicală de la un medic ( 2 , 3 ).

HGH-X2 natural crește nivelul de hormon de creștere în corpul dumneavoastră, astfel încât vă puteți bucura de beneficiile fără riscul de efecte secundare severe.

Ingrediente HGH-X2

HGH-X2 Crazy vrac foloseste un amestec brevetat de ingrediente, care sunt toate naturale. ingrediente active Suplimente includ:

Maca (Lepidium Meynell)

Acest ingredient este derivat din peruvian Maca Root, care se găsește în lanțul muntos peruvian Andes.

Acesta crește în condiții climatice extreme, de obicei, la 14.000 de picioare deasupra nivelului mării și este expus la extreme de lumină solară intensă și rece.

Maca este utilizat pentru reglarea și echilibrarea sistemelor hormonale de ambele sexe și ameliorează simptomele bărbați și femei andropauza / menopauza ( 4 , 5 , 6 ).

Mucuna pruriens

Aceasta este o planta originara din India, dar poate fi, de asemenea, găsite în America Centrală și de Vest India.

De asemenea, cunoscut sub numele de cowitch și fasole catifea, este bogat în aminoacidul L-dopa, care este utilizat pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge și a colesterolului.

Acesta poate crește , de asemenea , producția de hormon de creștere în organism, precum și cu efecte diuretice ( 7 ).

În plus, acesta a fost demonstrat de a îmbunătăți coordonarea și de a crește elasticitatea țesutului, precum și contribuind la creșterea nivelului de testosteron.

Hawthorn Berry (Crataegus oxyacantha)

Aceasta planta este recoltat din arbust păducel, care este originar din regiunea mediteraneană și poate crește până la 40 de picioare.

Acesta a fost în mod tradițional utilizat pentru a ajuta cu probleme cardiovasculare prin lărgirea vaselor de sânge coronare, protejarea peretilor arteriali și consolidarea capacității inimii de a pompa sânge ( 8 ).

Pacienți cu hipertensiune arterială sau angină poate lua păducel ca un supliment pentru a ajuta la atenuarea stării lor. Acesta poate fi, de asemenea, util pentru cei care suferă de aritmie cardiacă și tahicardie.

L-Arginina (acid 2-amino-5-pentatonic)

Acesta este un semi-aminoacizi esențiali pe care organismul nu poate produce în mod natural și are, astfel, pentru a obține acest nutrient din alimente, cum ar fi semințele și nucile.

Arginina este utilizat pentru tratarea bolilor de inima si hipertensiune arteriala, deoarece este un precursor de oxid nitric, precum si infertilitate la ambele sexe.

În plus, este vital în multe procese corporale , cum ar fi funcționarea normală a sistemului imunitar, excreția de deșeuri și creșterea producției de hormon de creștere ( 9 ).

Efecte secundare HGH-X2

Așa cum am discutat deja în alte părți ale acestui recenzie HGH-X2, HGH-X2 este sigur de a lua, cu risc redus de efecte secundare de la formularea acesteia, toate-naturale.

Desigur, așa cum am arătat, tot trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe să luați-l doar pentru a fi în siguranță, mai ales dacă luați orice medicamente de întreținere care ar putea avea interacțiuni negative cu oricare dintre ingrediente.

În caz contrar, HGH-X2 nu are efecte secundare.

Cu toate acestea, considerăm că trebuie să vă avertizeze asupra riscului de dozare cu niveluri ridicate de HGH sintetic.

Cu toate că efectele secundare sunt considerate ca fiind relativ ușoară în comparație cu cele de steroizi anabolizanți, acestea pot fi încă periculos , în funcție de fiziologia ( 1 ).

Acestea includ:

 • Sindromul de tunel carpian. Acest lucru este cauzat de retenția apei în jurul articulațiilor, tendoanelor și ale țesutului conjunctiv (edem). Suferinzi va experimenta amorțeală sau furnicături în jurul valorii de picioare și mâini, ceea ce va duce la pierderea de sentiment. Din fericire, acesta este un efect secundar temporar ( 10 , 11 ).
 • Dureri articulare. Acest lucru poate fi cauzată de retenția de lichide , dar poate fi , de asemenea , rezultatul creșterii țesutului noi. Acest efect secundar se întâmplă de obicei la persoanele care iau doze mari de HGH într – o perioadă scurtă de timp.
 • Ginecomastia. Aceasta se referă la creșterea țesutului mamar la bărbați. Cu toate că acest efect secundar este asociat cu steroizi anabolizanți, se poate întâmpla în unii utilizatori de HGH ( 12 ). Din fericire, acest lucru este relativ rară și de obicei se întâmplă la persoanele care sunt deosebit de sensibili la HGH.
 • Hipoglicemia (scăderea zahărului din sânge). Când se întâmplă acest lucru, crește riscul de a dezvolta diabet de tip 2 ( 13 ).

Alte reacții adverse posibile includ valori crescute ale colesterolului, inima extinsa precum si riscul de crestere a tumorilor canceroase.

HGH-X2 Înainte și după

În această parte a analizei HGH-X2, am dori să vă împărtășesc câteva dintre marturii care le-am primit de la clienții care au folosit suplimente de vrac Crazy și au fost obtinerea rezultate foarte bune de la HGH-X2, uneori, stivuite cu alte produse.

Daniel folosit HGH-X2 timp de două luni, și a spus că l-au ajutat pentru a atinge obiectivele de fitness a stabilit pentru el însuși, care concurează la evenimente sportive colegiu.

El a câștigat nouă kilograme de masa musculara in timp ce reducerea corpul procentul de grasime cincisprezece-unsprezece la suta. El a adăugat că el a simțit, de asemenea, mult mai puternică în timp ce lua supliment.

Giovan este un model profesionist care a apărut în unele publicații, menținând astfel un fizic tonifiat este foarte important.

El a fost de a lua HGH-X2 împreună cu Anvarol din aprilie 2017. De când a început, aceasta masa corporala a crescut la 21,6 kg la 20,1 kg, iar procentul său de grăsime corporală a scăzut la 23%, de la 26 la sută.

De asemenea, el a menționat că performanța lui sa îmbunătățit. Când a început să luați suplimente în vrac Crazy, el a găsit că este dificil de a ridica chiar si 60 lbs, fără a simți plămânii arzând. Acum, el poate deadlift pana la 150 lb fără prea mult efort.

Aceste zile, Giovan are un fizic mai definit și atractiv. Și el susține rezultatele sale, chiar dacă el poate să nu aibă timp pentru a lucra în fiecare zi.

Pro HGH-X2 și Contra

Pro-uri

 • 100% formulare naturala, fara efecte secundare
 • Promovează creșterea masei musculare fara grasime corporala in exces
 • Contribuie la creșterea rezistenței și a scurta timpul de recuperare
 • oferte promoționale disponibile
 • Expediere gratuită în orice țară

Contra

 • produs suprataxa
 • disponibile numai prin intermediul site-ului în masă Crazy și nu prin intermediul altor comercianți cu amănuntul on-line sau pe Amazon

Cum se utilizează HGH-X2

Luați două capsule pe zi , înainte de micul dejun cu apă. Utilizați numai în conformitate cu instrucțiunile; nu luați mai multe capsule pe zi decât cea recomandată.

Fiecare flacon are 60 de capsule sau 30 portii. Pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, ia HGH-X2 timp de cel puțin două luni , combinate cu dieta corespunzătoare și exercitarea regim.

De asemenea, este recomandat să aveți o perioadă de repaus de 1,5 săptămâni între cicluri de antrenament de două luni .

HGH-X2 Preț și reduceri de produse

HGH-X2 este un produs premium la prețuri, care reflectă calitatea înaltă a ingredientelor folosite, precum și procesele de fabricație stricte utilizate pentru producerea acesteia.

Din fericire, Crazy vrac este conștient de faptul că mulți utilizatori pot considera că este scump și așa este cu scopul de a face mai accesibile prin intermediul sa cumpere 2 ia una promo.

Tot ce trebuie să faceți este să cumpere două sticle de HGH-X2 și veți obține a treia sticlă la finalizarea comenzii.

Dar puteți combina, de asemenea produse diferite pentru a beneficia de reducere; în acest caz, atunci când locul trei articole în coșul de cumpărături, elementul cel mai mic preț va fi produs gratuit.

De asemenea, vă puteți bucura acum de transport maritim gratuit comanda oriunde în lume, indiferent de dimensiunea.

Comenzile vor fi procesate în termen de 24 până la 48 de ore și vei primi comanda în 3 până la 7 zile (în SUA) și 3 până la 10 zile lucrătoare (în Europa).

Pentru restul lumii, comenzile vor fi primite în termen de cinci până la cincisprezece zile.

De unde să cumpere HGH-X2

HGH-X2 este disponibil numai de pe site-ul Bulk Crazy. Nu poți să-l cumpere de la terți comercianții cu amănuntul on-line de suplimente, cum ar fi Amazon sau GNC.

Acest lucru va asigura că veți obține doar produsul proaspete, deoarece acesta este livrat direct de la producător.

Vă veți bucura, de asemenea, cel mai bun pret, deoarece produsul nu are nici un adaosurilor suplimentare de la intermediari.

rezumat

Dacă doriți să maximizeze câștigurile le primesc de la antrenament, ar trebui să ia în considerare, inclusiv HGH-X2 de Crazy vrac, ca parte a regimului de antrenament.

Acesta va ajuta să obțineți masa musculara mai mare in timpul perioadei de material de umplutură de antrenament, fără a construi un nivel ridicat de grasime corporala care vor afecta aspectul fizicul tau.

Veți avea, de asemenea, un timp mai ușor în timpul fazei de tăiere, deoarece există mai excesul de grasime corporala pe care trebuie să scapi de.

Vă mulțumim pentru citirea aceasta recenzie HGH-X2 și sperăm că ați găsit-o util și informativ!

Amintiți-vă că HGH-X2 este nici o potiune magica care va da rezultate în mod automat, dar va recompensa munca grea si efort.

click aici pentru a comanda HGH-X2 de la CrazyBulk »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.