Immun Defense Zinc Supplement Review: bevisat för att öka ditt immunsystem

Posted on

Immunsystemet är ett nätverk av vävnader, celler och organ som skyddar din kropp. Det är immunsystemets ansvar att berätta för kroppen vad den behöver och vad den inte gör. I vissa fall, som primär immunbrist, fungerar inte ditt immunsystem korrekt, eller så saknas det. För friska personer svarar patogener som virus, parasiter och bakterier som hotar din hälsa. Denna översyn av immunförsvaret kommer att ge stor insikt eftersom immunsystemet är komplext och det är den första försvarslinjen.

Vad är immunförsvar ?

Ett schweiziskt forskningslaboratorium tillverkar Immune Defense. Därför kan du vara säker på att läkemedlen är vetenskapligt tillverkade, vilket skapar en hälsofrämjande produkt du kan lita på.

Zinktillskottet hjälper till att förstärka ditt immunsystem. Du bör köpa detta eftersom immunsystemet spelar en viktig roll för ditt välbefinnande och allmänna hälsa. När din immunitet är svag kan den inte avvärja virus, föroreningar, toxiner och bakterier. Det är när du känner dig körd och blir sjuk.

Du måste göra ditt immunförsvar säkert genom att ta detta zinktillskott. Läkemedlen är små pastiller som du tar oralt. Du kan snabbt få information om dem i de många Immune Defense-recensionerna online. De har viktiga antioxidanter. Att ta dessa zinktillskott hjälper mycket att öka ditt immunsystem.

Du måste dock veta att de inte fungerar omedelbart. Din organisme behöver tid för att bryta ner tillskottet och få vitaminet att fungera. Det är inte som IV, som driver tillskotten rakt in i din blodomlopp, vilket orsakar en omedelbar effekt.

Immunförsvar: Varför är det populärt?

Tillskottet är användbart om du vill hålla dig frisk och svala av sjukdomar. Tillägget är lättillgängligt. Du kan köpa dem online eller beställa dem från ditt lokala apotek. Tillägget är också enkelt att administrera. Du konsumerar dem oralt och de upplöses snabbt i munnen.

Dessutom är de söta eller välsmakande; därför kan små barn använda dem. De har alla oxidationsvitaminer som du behöver i en sug. De har vitaminer som vitamin C, som är en immunförstärkare, vitamin B, som stöder biokemiska reaktioner i ditt immunförsvar och E-vitamin, som är en potent antioxidant och hjälper kroppen att bekämpa infektioner.

Tillskottet fungerar också mycket snabbt jämfört med naturliga metoder. När du förtär dem tar det bara några timmar innan de når din blodomlopp. Tillskottet har inte många biverkningar, och du kan ta dem även utan recept från läkare.

Vad är ingredienserna?

Ingredienser för immunförsvarstillägg

För att öka ditt immunförsvar måste du använda dessa tillskott. De har antioxidanter, mineraler och vitaminer.

Vitamin E och C är också gott om detta pastiller. Vitaminerna förstör radikaler i blodet och förbättrar din kropps naturliga immunsystem. D-vitamin, som minskar risken för virusinfektioner såsom luftvägsinfektioner, är också en ingrediens. D-vitamin minskar produktionen av pro-inflammatoriska föreningar som orsakar infektioner.

Betakaroten är också en kraftfull antioxidant som ökar dina immunfunktioner och minskar inflammation. Betakaroten ökar antalet vita blodkroppar i kroppen.

Tillskottet har zink, vilket ökar de vita blodkropparna när de bekämpar patogener, virus och bakterier som kan attackera din kropp.

Fördelarna med immunförsvarstillägg

Ökar antalet vita blodkroppar

Immunsystemet är ett organsystem som skyddar din kropp mot varje invasion av patogener. Tillskottet ökar antalet vita blodkroppar i kroppen. Det finns två typer av vita blodkroppar, lymfocyterna och fagocyterna.

Fagocyterna kommer att äta upp alla organismer som kan invadera din kropp, medan lymfocyterna hjälper din kropp att komma ihåg inkräktare och bli av med dem.

Skyddar mjälten

Mjälten är ett viktigt organ i människokroppen. Det är det största lymforganet hos människor. Orgelet strax under revbenen är där de flesta leukocyter och lymfocyter fylls på.

Neutraliserar toxiner

Genom att använda Immune Defense-läkemedel kan din kropp neutralisera toxiner. Din kropp kan producera toxinerna, eller de kan komma från miljön. När pastillerna neutraliserar gifterna sparkar vita blodkroppar in och eliminerar dem.

Tillskottet aktiverar också proteiner i kroppen som kallas “komplement”, som är en del av immunsystemet. Komplementen dödar infekterade celler, virus och bakterier.

Förbättrar passiv och anpassningsbar immunitet

Din kropp “lånar” passiv immunitet från en annan källa, och den varar bara i några dagar. Tillskottet hjälper till att öka din passiva immunitet. Din kropp utvecklar adaptiv immunitet under hela ditt liv.

Tillskottet hjälper din kropp när benmärgen inte kan producera tillräckligt med vita blodkroppar.

Biverkningar av immunförsvar

Beroende

Genom att använda pastillerna skapas beroende. Din kropp vänjer sig så mycket att de inte kan fungera korrekt utan dem. Kroppen används för att öka kosttillskott, och benmärgen producerar inte tillräckligt med vita blodkroppar.

Drogtolerans

Överdriven användning av pastiller under lång tid gör din kropp tolerant mot drogen. Tolerans mot receptet innebär att kroppen efter en tid inte kommer att få några fördelar med läkemedlet.

Hur administreras / tas det?

Du tar Lozenge muntligt varannan timme. Varje pastill innehåller 2,5 mg vitamin C. Den har också elementärt zink vid 3,5 mg (35%). Ta inte mer än fyra pastiller på en dag. Du borde suga en suven efter två timmar. När den är i munnen löser saliv den upp, och den börjar släppa medicin i kroppen. Det är tänkt att lösas långsamt, och effekterna startar inte omedelbart.

Pastillerna innehåller eukalyptus eller mentol, vilket hjälper till att lugna och svalna halsen.

Vem är lämplig för att ta immunförsvaret?

Det finns olika typer av personer som kan öka sitt immunsystem med tillskottet. Människor som har underliggande medicinska sjukdomar, såsom njur- eller leversjukdom, diabetes, cancer, HIV eller AIDS, alkoholism, är mer benägna att ha ett undertryckt immunsystem. De tillhör den grupp människor som behöver ta immunsås för att öka sitt immunsystem.

Människor som har använt droger under lång tid har svag immunitet. Vissa potentiella läkemedel skadar ditt immunsystem, och du bör öka din immunitet med detta tillägg.

Immunsystemet blir svagt när vi åldras. Äldre har ett svagt immunförsvar jämfört med medelåldern. De äldre är också lämpliga att ta medicinerna för att öka sitt immunsystem.

Små barn kan också behöva öka sitt immunsystem. Det adaptiva immunsystemet i kroppen utvecklas över tid. Barn kan öka sin adaptiva immunitet genom att ta pastiller.

Hur och var kan du köpa Immune Defense?

Det är enkelt att få Immune Defense till salu. Många onlinebutiker säljer drogen. En butik som säljer tillskottet är immunedefence.com. De erbjuder olika paket beroende på dina behov. Det är billigt och leveransen är snabb. Du kan också köpa det utan disk i en fysisk butik i din ort.

Läkemedlet kräver inte recept från läkare, men du bör inte överanvända eller missbruka läkemedlet.

Levererar de och hur snabbt?

Svaret är ja. Immunedefence.com kommer att leverera dina Lozenges snabbt. De erbjuder också gratis frakt, och om produkten av någon anledning inte uppfyller dina behov kan du returnera den oöppnad och oanvänd. Du får ett hundra procent återbetalning på dina pengar.

Slutsats

Immunförsvaret som granskats ovan ökar dina system för att skydda dig från främmande organ och sjukdomar som kan skada dig. Du behöver den för att fungera korrekt för att säkerställa att du fortsätter med dina dagliga aktiviteter utan problem. Att använda immunförsvar är ett bra sätt att öka din immunitet och hålla dig frisk.

Beställ ditt utbud av immunförsvar nu »

BUY NOW »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.