Immune Defense Zinc Supplement Review: Bevist for å øke immunforsvaret ditt

Posted on

Immunsystemet er et nettverk av vev, celler og organer som beskytter kroppen din. Det er immunsystemets ansvar å fortelle kroppen din hva den trenger og hva den ikke gjør. I noen tilfeller, som primær immunsvikt, fungerer ikke immunforsvaret ditt riktig, eller det mangler. For friske mennesker reagerer på patogener som virus, parasitter og bakterier som truer helsen din. Denne vurderingen av immunforsvaret vil gi stor innsikt siden immunforsvaret er sammensatt, og det er den første forsvarslinjen.

Hva er immunforsvar ?

Et sveitsisk forskningslaboratorium produserer Immune Defense. Derfor kan du være trygg på at medisinene er vitenskapelig laget, og skaper et helseoppsvingende produkt du kan stole på.

Sinktilskuddet hjelper med å øke immunforsvaret og styrke det. Du bør kjøpe dette da immunforsvaret spiller en viktig rolle i velvære og generell helse. Når immuniteten din er svak, kan den ikke avverge virus, miljøgifter, giftstoffer og bakterier. Det er når du føler deg nedslitt og blir syk.

Du må sikre immunforsvaret ditt ved å ta dette sinktilskuddet. Medisinene er små sugetabletter som du tar oralt. Du kan raskt få informasjon om dem i de mange Immune Defense-vurderingene på nettet. De har essensielle antioksidant vitaminer. Å ta disse sinktilskuddet vil hjelpe mye med å øke immunforsvaret.

Du må imidlertid vite at de ikke fungerer umiddelbart. Organismen din trenger tid til å bryte ned tilskuddet og få vitaminet til å fungere. Det er ikke som IV, som skyver tilskuddene rett inn i blodomløpet, noe som forårsaker en umiddelbar effekt.

Immune Defense: Hvorfor er det populært?

Tilskuddet er nyttig hvis du ønsker å holde deg frisk og vasse av sykdommer. Tillegget er lett tilgjengelig. Du kan kjøpe dem på nettet eller bestille dem fra ditt lokale apotek. Tillegget er også enkelt å administrere. Du spiser dem muntlig, og de løses raskt opp i munnen.

Dessuten er de søte eller velsmakende; derav små barn kan bruke dem. De har alle oksidasjonsvitaminer du trenger i en sugetablett. De har vitaminer som vitamin C, som er en immunforsterker, vitamin B, som støtter biokjemiske reaksjoner i immunforsvaret ditt og vitamin E, som er en sterk antioksidant og hjelper kroppen å bekjempe infeksjoner.

Tillegget fungerer også veldig raskt sammenlignet med naturlige metoder. Når du har inntatt dem, tar det bare noen timer før de når blodomløpet. Tillegget har ikke mange bivirkninger, og du kan ta dem selv uten resept fra lege.

Hva er ingrediensene?

Ingredienser til immunforsvarstilskudd

For å øke immunforsvarssystemet ditt, må du bruke disse tilskuddene. De har antioksidanter, mineraler og vitaminer.

Vitamin E og C er også rikelig med dette pastellene. Vitaminene ødelegger radikaler i blodet og forbedrer kroppens naturlige immunsystem. D-vitamin, som reduserer risikoen for å få virale infeksjoner som luftveisinfeksjoner, er også en ingrediens. D-vitamin reduserer produksjonen av pro-inflammatoriske forbindelser som forårsaker infeksjoner.

Betakaroten er også en kraftig antioksidant som øker immunfunksjonene dine og reduserer betennelse. Betakaroten øker antall hvite blodlegemer i kroppen din.

Tilskuddet har sink, som øker de hvite blodcellene når de bekjemper patogener, virus og bakterier som kan angripe kroppen din.

Fordelene med immunforsvarstilskudd

Øker antall hvite blodlegemer

Immunsystemet er et organssystem som beskytter kroppen din mot enhver invasjon av patogener. Tillegget øker antall hvite blodlegemer i kroppen din. Det er to typer hvite blodlegemer, lymfocytter og fagocytter.

Fagocyttene vil spise opp enhver organisme som kan invadere kroppen din, mens lymfocytter hjelper kroppen din til å huske inntrengerne og bli kvitt dem.

Beskytter milten

Milten er et essensielt organ i menneskekroppen. Det er det største lymfeorganet hos mennesker. Orgelet rett under ribbeina er der de fleste av leukocytter og lymfocytter fylles opp.

Nøytraliserer giftstoffer

Ved å bruke immunforsvarets medisiner kan kroppen din nøytralisere giftstoffer. Kroppen din produserer kanskje giftstoffene, eller de kan være fra miljøet. Når sugetabletter nøytraliserer giftstoffene, sparker hvite blodlegemer inn og eliminerer dem.

Tilskuddet aktiverer også proteiner i kroppen kjent som “komplement”, som er en del av immunforsvaret. Komplementene dreper infiserte celler, virus og bakterier.

Forbedrer passiv og tilpasningsdyktig immunitet

Kroppen din “låner” passiv immunitet fra en annen kilde, og den varer bare i noen dager. Tillegget hjelper til med å øke din passive immunitet. Kroppen din utvikler adaptiv immunitet hele livet.

Tilskuddet hjelper kroppen din når benmargen ikke er i stand til å produsere nok hvite blodlegemer.

Bivirkninger av immunforsvaret

Avhengighet

Ved å bruke sugetabletter skaper du avhengighet. Kroppen din blir vant til dem så mye at den ikke kan fungere riktig uten dem. Kroppen blir vant til boostede tilskudd, og benmargen produserer ikke nok hvite blodlegemer.

Medikamenttoleranse

Overbruk av pastiller i lang tid gjør kroppen din tolerant mot stoffet. Toleranse mot resepten betyr at kroppen etter noen tid ikke vil ha noen fordeler fra stoffet.

Hvordan administreres / tas det?

Du tar Lozenge muntlig hver 2. time. Hver sugetablett inneholder 2,5 mg vitamin C. Den har også elementært sink på 3,5 mg (35%). Ikke ta mer enn fire pastiller på en dag. Du bør suge en suveren etter noen gang. Når den først er i munnen, løser spytt den opp, og den begynner å frigjøre medisiner i kroppen. Det er ment å oppløses sakte, og effektene starter ikke umiddelbart.

Pastellene inneholder eukalyptus eller mentol, noe som hjelper med å berolige og kjøle halsen.

Hvem er egnet til å ta immunforsvaret?

Det er forskjellige typer personer som kan øke immunforsvaret med tilskuddet. Personer som har underliggende medisinske sykdommer, som nyre- eller leversykdom, diabetes, kreft, HIV eller AIDS, alkoholisme, har større sannsynlighet for å ha et undertrykt immunsystem. De er blant den gruppen mennesker som trenger å ta immunsovrer for å øke immunforsvaret.

Personer som har brukt medisiner i lang tid har svak immunitet. Visse potente medisiner skader immunforsvaret ditt, og du bør øke immuniteten ved å bruke dette tillegget.

Immunsystemet blir svakt når vi eldes. Eldre har et svakt immunforsvar sammenlignet med middelalderen. De eldre er også egnet til å ta medisinene for å øke immunforsvaret.

Små barn kan også trenge å øke immunforsvaret. Det adaptive immunforsvaret i kroppen din utvikler seg over tid. Barn kan øke sin adaptive immunitet ved å ta sugetabletter.

Hvordan og hvor kan du kjøpe Immune Defense?

Det er uanstrengt å få Immune Defense til salgs. Mange nettbutikker selger stoffet. En butikk som selger tilskuddet er immunedefence.com. De tilbyr forskjellige pakker avhengig av dine behov. Det er billig, og leveringen er rask. Du kan også kjøpe den over disk på en fysisk butikk i ditt område.

Legemidlet krever ikke resept fra lege, men du bør ikke bruke for mye eller misbruke medisinen.

Leverer de og hvor raskt?

Svaret er ja. Immunedefence.com vil levere dine pastiller raskt. De tilbyr også gratis frakt, og hvis produktet av en eller annen grunn ikke tilfredsstiller dine behov, kan du returnere det uåpnet og ubrukt. Du vil få hundre prosent refusjon på pengene dine.

Konklusjon

Immuneforsvaret omtalt ovenfor øker systemene dine for å beskytte deg mot fremmedlegemer og sykdommer som kan skade deg. Du trenger at den skal fungere riktig for å sikre at du fortsetter med de daglige aktivitetene uten problemer. Å bruke immunforsvar er en flott måte å øke immuniteten og holde seg sunn.

Bestill ditt tilbud om immunforsvar nå »

KJØP NÅ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.