Immunförsvar Review: Ingredienser, förmåner, Pros & Cons

Posted on

Enhancing Defense Immunsystemet

I det nuvarande klimatet är hälsa på allas sinnen och vi är alla tänker “Hur kan jag undvika att fånga coronavirus?”

Vi tvättar våra händer oavbrutet stod två meter från varandra och kör en mil när någon hostar.

Men många av mina patienter frågar mig om det finns ett sätt att öka deras immunsystem för att skydda dem.

Vad är immunförsvar?

Immunförsvaret är ett komplement för att skydda och förbättra immunförsvaret. Tillägget kommer i sugtablett formen och är en söt, anis smak. Du kan ta upp till 4 tabletter per dag för att hjälpa stärka immunförsvaret samt ta tillägget för att öka återhämtningstiden när det handlar kall / influensa och virussymtom samt stress.

Om du är ute efter att skydda din egen och era familjer hälsa är immunförsvaret lösningen för dig.

Immunförsvaret är lämplig för barn i åldern 12 och uppåt, vilket innebär detta tillägg kan användas av nästan alla i familjen. Det finns många faktorer som påverkar vårt immunförsvar, från förkylningar och virus till höga nivåer av stress.

Tonåringar sitter tentor kan befinna sig under enorm press och detta kan minska effektiviteten i deras immunförsvar att kämpa mot patogener, vilket resulterar i trötthet och nedsliten.

Vanliga förkylningar kan utlösa förödelse särskilt när du har att fortsätta arbeta eller inte har tid att koppla av och återhämta sig helt. Genom att skydda ditt immunförsvar med ökade tillskott inklusive zink och vitamin A, E och C, kommer du att kunna kämpa mot förkylning och virussymptom mycket snabbare.

Fördelarna med immunförsvaret

Det finns många fördelar med att ta immunförsvaret komplettera dagligen inklusive:

 • 14 mg zink per daglig dosering
 • 10 mg vitamin C per daglig dos
 • Innehåller vitamin A, E & C
 • Ingredienser är tillbaka studier
 • vegan vänliga
 • Lämplig för barn i åldern 12+
 • Fri världs omfattande leverans
 • 100 dagars pengarna tillbaka garanti
 • Tillverkad i Storbritannien

Hur fungerar immunförsvaret fungerar?

En av de viktigaste ingredienserna för immunförsvaret är zink och det finns många orsaker bakom dess effektivitet för att minska symptomen av förkylningar och virus. När zink kombineras med den negativt laddade karboxyl terminalerna av rhinovirus coat, hindrar det det tränga in i cellerna, vilket sålunda stoppa viruset från att reproducera någon ytterligare.

Forskning visar att zink hjälper att hantera infektioner genom att bromsa immunsvaret för att undvika överdriven inflammation som kan orsaka ytterligare skador. Ytterst är zink fördelaktigt eftersom det avskräcker verkan av ett protein, som i sin tur stoppar eventuellt överskott inflammation.

Immunförsvar Ingredienser

Immunförsvar Tillägg Ingredienser

Nedan är några av de viktigaste ingredienserna som var inblandade i utvecklingen av detta tillägg:

 • Socker
 • Rose hip Pulver
 • zinkglukonat
 • Acerola Pulver
 • magnesiumstearat
 • Aniseed Oil

Utifrån detta har det blivit tydligt att valet av ingredienser i detta tillägg var naturliga och ekologiska. Det finns en trevlig summa av örter, vitaminer och mineraler som finns tillgängliga. Alla dessa kombineras tillsammans i en kraftfull blandning för att ge en varaktig förbättring till ett immunförsvar och allmänna hälsa. Av denna anledning detta tillägg blir en av de bästa sätten att stärka kroppen under influensasäsongen.

Fördelar med ingredienser

Naturliga ingredienser backas upp av studier 

Tillsammans med viktig ingrediens, zink, är immunförsvar sammansatt av Nypon som är en källa till vitamin A, E & C samt Acerola, som också innehåller en källa till vitamin A & C. Alla dessa naturliga ingredienser bidra till immunsystemen normal funktion.

Skyddar mot virus under förkylning och influensa säsong

Att se din kropp har ymniga halter av vitaminer och zink, ger dig den bästa chansen att öka din motståndskraft mot mycket smittsamma virus.

Tidsbegränsas förkylning och influensa 

Zink sugtabletter backas upp av studier som resulterade i längd förkylning och influensaliknande symtom reduceras med upp till 50%. Immunförsvaret kan användas för att minska effekterna av symtom så snart de börjar och påskynda den totala återhämtningstid.

Skydda ditt immunförsvar från höga nivåer av stress

När du är stressad, försvagar effekten immunförsvaret så att du känner nedgångna och trött som immunsystemets kompetens att bekämpa patogener har minskat avsevärt. I sin tur gör dig mer sårbar för infektioner och virus. Zinken i immunförsvaret kan bidra till att stödja och stärka immunsystemet för att bättre skydda dig under stressiga tider.

Immunförsvar Pros

 • Varje paket finns med snabb och fri frakt. Således behöver användaren inte behöver oroa sig för eventuella utökade kostnader för frakt och hanteringsprocessen.
 • Arbetar för ett stort antal människor, kan det också ges till barn under 12 år för att förbättra deras immunsystem.
 • Använder ett sortiment av naturliga tillsatser som gör att kroppen att förbli klart av de viktigaste symptomen på influensa eller förkylningar.
 • Kan lätt tas som den är tillgänglig i form av ett tillägg.
 • Det har inga biverkningar, så länge användarna inte överskrider de dagliga erforderliga belopp som tillhandahålls.

Immunförsvar Kostnad & var man kan köpa?

En fördel som immunförsvar tillägg ger till sina användare är det faktum att det finns med olika priser och paket alternativ. Användare kan välja från en myriad av tillgängliga alternativ, varje ta hänsyn till deras egna behov och särskilda krav.

Eftersom priset för varje paket är olika, användare har möjlighet att investera så mycket pengar som de har råd. Listan över paket är:

 • 1 Månad leverans. Denna enda flaska innehåller kapslar som kan pågå ungefär en månad av användning. Kostnaden för flaskan är $ 44,95 eller bara $ 1.5 för en dag till ett värde av kapslar.
 • 3 Månad leverans. Denna nästa paket ger människor med tillräckligt flaskor att de senaste 3 månaderna. Det kostar $ 114,85. Priset per dag för dessa kapslar kommer runt $ 1.28.
 • 5 Månad leverans. Detta är i särklass den mest belastade paketet de har tillgängliga. Det har över 5 flaskor som användarna får till en total kostnad på cirka $ 174,75. Utöver detta, spara de upp till hundra dollar.

Immunförsvar tillägg är endast tillgänglig på den officiella hemsidan

Slutsats: Can immunförsvar Supercharge immunförsvaret?

Det finns en hel del som tyder på att ingredienserna som ingår i immunförsvaret är exakt vad som krävs för att inte bara skydda utan också förbättra immunförsvaret. Oavsett om du är ung och under stress, medelålders med lite tid att kämpa mot förkylningar och infektioner eller äldre och har en lägre immunförsvar, kan denna produkt hjälpa en magnitud på människor!

Immunförsvar finns i enstaka eller familjepaket, så att du kan skydda hela familjen. Det är angenäm smak och sugtabletter formen gör det super lätt att ta som en pose till tabletter eller kapslar som ofta barn inte gillar.

Den överlägsna kvaliteten på ingredienser och höga halter av zink och vitamin C se till att du får ut det mesta av detta tillägg. Det är också vegan vänliga och har inga biverkningar och ger dig inte överstiger den dagliga rekommenderade doseringen.

För att sammanfatta, är immunförsvar en prisvärd, högkvalitativ produkt som du kan använda för att skydda och förbättra din egen och era familjer immunsystem.

Beställ din leverans av immunförsvaret nu »

BUY NOW »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.