Immunforsvars gjennomgang: Ingredienser, fordeler, fordeler og ulemper

Posted on

Styrking Forsvars Immune System

I dagens klima, er helse på alles sinn, og vi er alle tenker “Hvordan kan jeg unngå å fange coronavirus?”

Vi vasker våre hender ustanselig, står to meter fra hverandre og kjøre en mil når noen hoster.

Men mange av mine pasienter spør meg om det er en måte å øke immunforsvaret for å beskytte dem.

Hva er immunforsvar?

Immunforsvar er et supplement utformet for å beskytte og forbedre immunforsvaret. Tillegget kommer i pastill form og er en søt, anis smaken. Du kan ta opp til 4 pastiller per dag for å hjelpe øke immunsystem samt å ta tilskudd for å øke utvinning tid når du arbeider med kalde / influensa og virus symptomer samt stress.

Hvis du ønsker å beskytte din egen og din familie helse, immunforsvar løsningen for deg.

Immunforsvar er egnet for barn i alderen 12 og oppover, noe som betyr dette tillegget kan brukes av nesten alle i familien. Det er mange faktorer som påvirker immunsystemet, fra forkjølelse og virus til høye nivåer av stress.

Tenåringer sitter eksamener kan finne seg selv under enormt press, og dette kan redusere effekten av deres immunsystem til å bekjempe patogener, som resulterer i trøtt og trekk.

Forkjølelse kan skape kaos spesielt når du må fortsette å arbeide eller ikke har tid til å slappe av og komme seg. Ved å beskytte ditt immunsystem med økte tilskudd inkludert sink og vitamin A, E og C, vil du være i stand til å bekjempe kalde og virus symptomer mye raskere.

Fordelene ved immunforsvar

Det er mange fordeler ved å ta immunforsvaret supplement på daglig basis inkludert:

 • 14 mg sink per daglig dose
 • 10 mg vitamin C per daglig dose
 • Inneholder vitamin A, E & C
 • Ingrediensene er tilbake etter studier
 • vegan vennlig
 • Passer for barn i alderen 12+
 • Gratis frakt verden over
 • 100 dagers pengene tilbake-garanti
 • Produsert i Storbritannia

Hvordan virker immunforsvar arbeid?

En av de viktigste ingrediensene for immunforsvar er sink og det er mange grunner bak sin effektivitet for å redusere symptomer på forkjølelse og virus. Når sink er kombinert med den negativt ladede karboksyl termini av rhinovirus belegge, hindrer den den komme inn i cellen, og dermed forhindres at viruset formerer ytterligere.

Forskning viser at sink bistår i å administrere infeksjoner ved å sette bremsene på immunresponsen, for å unngå for sterk inflammasjon som kan forårsake ytterligere skade. Til syvende og sist er sink gunstig fordi det skremmer bort virkningen av et protein, i sin tur stoppe all overflødig betennelse.

Immunforsvar Ingredienser

Immunforsvar Supplement Ingredienser

Nedenfor er noen av de viktigste ingrediensene som var involvert i utviklingen av dette tillegget:

 • Sukker
 • Rose Hip Powder
 • sink Gluconate
 • Acerola Powder
 • magnesiumstearat
 • anisfrø Olje

Fra dette, vil det bli ganske klart at valget av ingredienser i dette tillegget var naturlig og organisk. Det er en fin sum av urter, vitaminer og mineraler som er tilgjengelige. Alle disse kombinere sammen i en kraftfull blanding for å gi varig forbedring til ens immunforsvar og generelle helse. Av denne grunn dette tillegget blir en av de beste måtene å styrke kroppen under influensasesongen.

Fordeler med ingredienser

Naturlige ingredienser støttet av studier 

Sammen med hovedingrediensen, sink, er immunforsvars sammensatt av nype som er en kilde for vitaminene A, E og C, så vel som Acerola, som også inneholder en kilde for vitaminene A og C. Alle disse naturlige ingredienser bidrar til immunsystemene normal funksjon.

Beskytter mot virus under kalde og influensasesongen

Sørge for at kroppen din har plenteous nivåer av vitaminer og sink, gir deg den beste muligheten for å øke motstanden mot svært smittsom virus.

Begrense varigheten av forkjølelse og influensa symptomer 

Sink pastiller er støttet av studier som resulterte i varigheten av kulde og influensalignende symptomer som blir redusert med opp til 50%. Immunforsvaret kan benyttes for å redusere virkningen av symptomer som snart de begynner og hastighet opp generelle utvinning tid.

Beskytt immunsystem fra høye nivåer av stress

Når du er stresset, svekker virkningen immunsystemet slik at du føler nedslitt og sliten som immunsystemets kompetanse til å bekjempe patogener er betydelig redusert. I sin tur, dette gjør deg mer utsatt for infeksjoner og virus. Sink i immunforsvar kan bidra til å støtte og øke immunsystem for å bedre beskytte deg under stressende tider.

Immunforsvar Pros

 • Hver pakke er tilgjengelig med rask og gratis frakt. Dermed trenger brukerne ikke trenger å bekymre deg for eventuelle utvidede kostnader involvert i frakt og håndtering prosess.
 • Arbeider for et stort utvalg av mennesker, kan det også gis til barn over 12 år til å forbedre deres immunsystem.
 • Benytter et utvalg av naturlige tilsetninger som tillater kroppen å forbli klar av de viktigste symptomer på influensa eller forkjølelse.
 • Kan lett tas som den er tilgjengelig i form av et supplement.
 • Det har ingen bivirkninger, så lenge brukerne ikke overskrider daglig nødvendige mengder som er gitt.

Immunforsvars Kostnader og hvor kjøpe?

En fordel at immunforsvar supplement gir til sine brukere er det faktum at den er tilgjengelig med ulike priser og pakke alternativer. Brukere kan velge fra en myriade av tilgjengelige valg, hver tar hensyn til sine egne behov og spesifikke krav.

Som prisen for hver pakke er forskjellig, brukere har muligheten til å investere så mye penger som de kan ha råd til. Listen over pakker er:

 • En måned forsyning. Dette enkelt flaske inneholder kapsler som kan vare omtrent en måned av bruk. Kostnaden for flasken er $ 44.95, eller bare $ 1.5 for en dag er verdt av kapsler.
 • 3 måneders forsyning. Denne neste pakken gir folk med nok flasker til siste 3 måneder. Det koster $ 114,85. Prisen per dag fra disse kapslene kommer rundt $ 1,28.
 • 5 måneders forsyning. Dette er uten tvil den mest belastede pakken de har tilgjengelig. Den har over fem flasker som brukerne får til en samlet kostnad på rundt $ 174,75. I tillegg til dette, sparer de opp til hundre dollar.

Immunforsvars supplement er kun tilgjengelig på den offisielle nettsiden

Konklusjon: Can immunforsvar Supercharge din immunsystem?

Det er mye som tyder på at ingrediensene som inngår i immunforsvar er akkurat det som trengs for å ikke bare beskytte, men også forbedre immunforsvaret. Enten du er ung og under stress, middelaldrende med lite tid til å bekjempe forkjølelse og infeksjoner eller eldre og har en lavere immunforsvar, kan dette produktet hjelpe en styrke på folk!

Immunforsvar er tilgjengelig i enkelt- eller familiepakninger, slik at du kan beskytte hele familien. Det er behagelig smak og pastill skjemaet gjør det super enkelt å ta som en positur til tabletter eller kapsler som ofte barn ikke liker.

Den overlegne kvaliteten på råvarer og høye nivåer av sink og vitamin C sikre at du får mest mulig ut av dette tillegget. Det er også vegan vennlig og har ingen bivirkninger gir du ikke overskrider den daglige anbefalte doseringen.

For å oppsummere, er immunforsvar en rimelig høy kvalitet produkt som du kan bruke til å beskytte og forbedre din egen og din familie immunforsvar.

Bestill ditt leveranser av immunforsvar nå »

KJØP NÅ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.