Imunitar Defense Review: Ingrediente, beneficii, Pro și Contra

Posted on

Consolidarea sistemului imunitar de apărare

În climatul actual, de sănătate este în mintea tuturor și toți suntem de gândire „Cum pot evita capturarea coronavirus?“

Suntem spălat mâinile noastre fără încetare, în picioare doi metri distanță unul de altul și execută o milă atunci când cineva tușește.

Dar mulți dintre pacienții mei mă întreabă dacă există o modalitate de a stimula sistemul imunitar pentru a ajuta la a le proteja.

Ce este imun de apărare?

Imunitar de apărare este un supliment proiectat pentru a proteja și de a îmbunătăți sistemul imunitar. Suplimentul vine în formă și este o pastilă gust dulce, anason. Puteți lua până la 4 pastile pe zi pentru a ajuta la stimularea sistemului imunitar, precum și administrarea suplimentului la timpul de recuperare ajutor crește atunci când se ocupă cu rece / gripa si virusul simptome precum și de stres.

Dacă sunteți în căutarea pentru a proteja propriu și familiile voastre de sănătate, imunitar de apărare este soluția pentru tine.

Imunitar de aparare este potrivit pentru copii cu vârsta de peste 12 ani, ceea ce înseamnă acest supliment poate fi folosit de aproape toată lumea în familie. Există mai mulți factori care afectează sistemul imunitar, de la răceli și viruși la niveluri ridicate de stres.

Adolescenții și examenele se pot afla sub o presiune imensă și acest lucru poate reduce eficacitatea sistemului lor imunitar pentru a lupta impotriva agentilor patogeni, având ca rezultat senzatie de oboseala si trecere in revista.

răceli comune pot face ravagii mai ales atunci când trebuie să continue să lucreze sau nu au timp să se relaxeze și de a recupera pe deplin. Prin protejarea sistemului imunitar cu suplimente crescute, inclusiv zinc și vitaminele A, E și C, va fi capabil de a lupta impotriva virusului rece si simptome mult mai rapid.

Beneficiile imunitar de apărare

Există multe beneficii pentru administrarea suplimentului imunitar de apărare pe o bază de zi cu zi, inclusiv:

 • 14 mg de zinc per doză zilnică
 • 10 mg Vitamina C per doză zilnică
 • Conține vitaminele A, E & C
 • Ingredientele sunt din nou prin studii
 • vegan prietenos
 • Potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 12+
 • Expediere gratuită
 • Garanția returnării banilor înapoi 100 zile
 • Fabricat in Marea Britanie

Cum Does imunitar de apărare de lucru?

Unul dintre ingredientele cheie pentru aparare imunitara este zincul și există multe motive din spatele eficacitatea sa de a reduce simptomele de răceli și viruși. Când zinc se combină cu terminațiile carboxil încărcată negativ a stratului rinovirus, acesta previne intrarea celulelor, oprind astfel, virusul care reproduce mai departe.

Cercetările arată că ajută zinc în gestionarea infecțiilor prin punerea franele asupra răspunsului imun pentru a evita inflamatie excesive care pot provoca daune în continuare. In cele din urma, zincul este benefică deoarece împiedică acțiunea unei proteine, la randul sau oprirea orice inflamație în exces.

Ingrediente imunitar de apărare

Imunitar de apărare Ingrediente Supliment

Mai jos sunt câteva dintre ingredientele principale care au fost implicate în dezvoltarea acestui supliment:

 • Zahăr
 • Rose Hip Pulbere
 • gluconat de zinc
 • Acerola Pulbere
 • Stearat de magneziu
 • ulei de seminte de anason

Din aceasta, ea devine destul de clar că alegerea ingredientelor din acest supliment au fost naturale și organice. Există o sumă frumoasă de plante, vitamine si minerale disponibile. Toate acestea se combină împreună într-un amestec puternic pentru a oferi o durată de îmbunătățire a cuiva sistemul imunitar si starea generala de sanatate. Din acest motiv, acest supliment este de a deveni una dintre cele mai bune metode de consolidare a corpului in timpul sezonului de gripa.

Beneficiile Ingrediente

ingrediente naturale sustinuta de studii 

Alături de ingredient cheie, zinc, imunitar Defense este compus din măceșe, care este o sursă de vitamine A, E & C precum și Acerola, care conține, de asemenea, o sursă de vitamine A & C. Toate aceste ingrediente naturale contribuie la sistemul imunitar funcționarea normală.

Protejează împotriva virușilor în timpul sezonului rece si gripa

Asigurându-vă că corpul tau are un nivel de vitamine și belșug de zinc, vă oferă cea mai bună șansă de a crește rezistența la viruși extrem de contagioase.

Limitați durata simptomelor de raceala si gripa 

pastile de zinc sunt susținute de studii care au avut ca rezultat durata rece și simptome asemănătoare gripei, fiind redusă cu până la 50%. Imunitar de apărare poate fi utilizat pentru a reduce impactul simptomelor imediat ce acestea încep și accelera timpul de recuperare general.

Protejați sistemul imunitar de la un nivel ridicat de stres

Când sunteți stresat, impactul slăbește sistemul imunitar lăsându-te simți extenuat si obosit ca competenta sistemul imunitar pentru a lupta impotriva agentilor patogeni este redus în mod semnificativ. La rândul său, acest lucru te face mai vulnerabil la infecții și viruși. Zincul în imunitar de apărare poate ajuta la susținerea și stimularea sistemului imunitar pentru a proteja mai bine te in timpul perioadelor de stres.

Pro-uri de aparare imunitara

 • Fiecare pachet este disponibil cu livrare rapidă și gratuită. Astfel, utilizatorii nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice costuri extinse implicate în procesul de transport maritim și de manipulare.
 • Lucrări pentru o mare varietate de oameni, acesta poate fi administrat copiilor cu vârsta de 12 pentru a îmbunătăți sistemul lor imunitar peste.
 • Folosește un sortiment de adaosuri naturale care permit organismului să rămână clar simptomele majore de gripa sau raceala.
 • Poate fi luată cu ușurință, deoarece este disponibil sub forma unui supliment.
 • Ea nu are efecte secundare, atât timp cât utilizatorii nu depășesc cantitățile necesare de zi cu zi, care sunt furnizate.

Imunitar de apărare cost & În cazul în care pentru a cumpăra?

Un avantaj pe care supliment imunitar de apărare oferă utilizatorilor lor este faptul că acesta este disponibil cu diferite prețuri și opțiuni de pachete. Utilizatorii pot alege dintr-o multitudine de opțiuni disponibile, fiecare ținând seama de propriile nevoi și cerințe specifice.

Deoarece prețul pentru fiecare pachet este diferit, utilizatorii au posibilitatea de a investi cât mai mulți bani, deoarece acestea își pot permite. Lista de pachete este:

 • 1 luna de aprovizionare. Această sticlă unică include capsule care pot dura aproximativ o lună de utilizare. Costul pentru sticla este de 44.95 $ sau doar 1,5 $ pentru valoare de capsule pe zi.
 • 3 luna de aprovizionare. Acest pachet următor oferă persoanelor cu suficiente sticle pentru ultimele 3 luni. Aceasta costă $ 114.85. Prețul pe zi a acestor capsule vine în jurul valorii de $ 1.28.
 • 5 luna de aprovizionare. Aceasta este de departe cel mai încărcat pachet le au la dispoziție. Are peste 5 sticle pe care utilizatorii primesc, la un cost total de aproximativ 174.75 $. În afară de aceasta, ei economisi până la o sută de dolari.

Supliment imunitar de apărare este disponibil numai pe site-ul oficial

Concluzie: Poate imunitar de apărare Supercharge dvs. sistemului imunitar?

Există o mulțime de dovezi care sugerează că ingredientele incluse in aparare imunitara sunt exact ceea ce este necesar pentru a proteja nu numai, ci, de asemenea, îmbunătăți sistemul imunitar. Fie că sunt tineri și sub stres, de vârstă mijlocie, cu puțin timp pentru a lupta impotriva racelilor si infectiilor sau in varsta si au un sistem imunitar mai mic, acest produs poate ajuta la o magnitudine de oameni!

Imunitar de apărare este disponibil în ambalaje unice sau de familie, asigurându-vă puteți proteja întreaga familie. Este un gust plăcut și romburi forma o face foarte ușor să se ia ca reprezintă pentru tablete sau capsule, care de multe ori copiii nu le place.

Calitatea superioara a ingredientelor sale și un nivel ridicat de zinc si vitamina C, asigurați-vă că sunt obtinerea cel mai mult din acest supliment. Este, de asemenea, vegani prietenos și nu are efecte secundare condiția să nu depășească doza zilnică recomandată.

Pentru a rezuma, imunitar de apărare este un produs accesibil, de înaltă calitate, pe care le puteți utiliza pentru a proteja și de a spori propria dvs. și familiile voastre sistemul imunitar.

Comanda dvs. de aprovizionare de aparare imunitara acum »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.