MaleExtra-anmeldelser: Et effektivt supplement for mannlig forbedring?

Posted on

De fleste menn ønsker å prestere bedre på soverommet. Tross alt, så mye av hvordan kvinner oppfatter menn forholder seg til seksuell ytelse. Det er biologi. Tenk på de naturlige paringsritualene til påfugler …

Mannlige påfugler flauter fjærene for å vise sin seksuelle og fysiske dyktighet. Gjennom naturlig utvalg velger kvinner påfuglene med de største, lyseste fjærene. OK, så vi er ikke påfugler, men vitenskapen gjelder fortsatt.

Kvinner vil ha det kvinner vil ha.

Og alle vet at størrelse betyr noe. Forenklet sagt er størrelse noen ganger den eneste forskjellen mellom å være i vennesonen eller få grønt lys. Så hva kan du gjøre for å gi deg selv den beste sjansen på soverommet?

MaleExtra er et av de mest populære tilskuddsproduktene for seksuell ytelse og ereksjonsforbedring.

Denne gjennomgangen gir deg all informasjonen du trenger for å avgjøre om Male Extra er det rette supplementet for deg.

Den er basert på flere informasjonskilder:

  • Vitenskapelige studier av ingredienser
  • Offentlig informasjon om produsentene
  • Ekte brukeranmeldelser

Hva er MaleExtra?

MaleExtra anmeldelser - Beste mannlige ekstrautstyrspiller?  Er det verdt pengene?

Ekstra piller for menn er et helt naturlig urtetilskudd som er spesielt formulert for å øke blodsirkulasjonen, noe som resulterer i en lengre og sterkere ereksjon.

Ingrediensene i MaleExtra er rettet mot blodårene og hjelper dem å slappe av. Dette lar teoretisk mer blod skynde seg til din penis, noe som resulterer i en større, varig ereksjon og bedre orgasmer.

Vi tar en titt på hva MaleExtra kan hjelpe deg med .

Hvorfor bruke Male Extra?

1) Øk styrke og utholdenhet

En av de viktigste måtene du kan hjelpe deg på soverommet uavhengig av alle andre faktorer, er å jobbe med din styrke og utholdenhet. Å gjøre ethvert forsøk på å jobbe med kvaliteten på ereksjonen din er ganske meningsløst hvis du går tom for damp. MaleExtra inneholder vitamin B3 som kan bidra til å øke energinivået.

2) Sterkere, fastere ereksjoner gjennom økt blodstrøm

De viktigste ingrediensene L-arginin og granateple påvirker dramatisk måten kroppen din produserer nitrogenoksid på. Nitrogenoksid utvider seg og slapper også av blodårene. Mer blod pumpes til penis og ereksjoner kan vokse i både størrelse og hardhet.

Male Extra pionerer i bruken av granateple. Dette er gitt i en betydelig dose mens andre ingredienser også er stablet for å gjøre dette til en av de kraftigste mannlige ekstrautstyrspiller du kan finne.

3) “Andre blå piller” for menn

Male Extra inneholder cordyceps. Denne sjeldne asiatiske soppen er kjent som Viagra of the Himalaya. Til 50 000 dollar pund er det verdens dyreste afrodisiakum. Så, i tillegg til å få det fysiske løftet av bedre sirkulasjon, kan du også finne at humøret ditt for lek forbedres.

MaleExtra Ingredients

L-Arginine HCL 600 mg : L-Arginine er hovedingrediensen i Male Extra med en dose på 600 mg per dag. Det er en essensiell aminosyre som øker produksjonen av nitrogenoksid i kroppen din. Nitrogenoksid bidrar til å øke styrke og utholdenhet. Det kan spille en rolle i å regulere blodtrykket ved å utvide arterier. Forbedret produksjon av nitrogenoksid resulterer i energiforbedringer, avslapping av blodkar og bedre ereksjon. Det er et par nyttige bonusfordeler

Granateple 40% Ellagic Acid 500 mg : Granateple inneholder ellagic acid som øker blodsirkulasjonen. En studie fant at når folk drakk granateplejuice hver dag, opplevde de 17% økning i sirkulasjonen etter bare 3 måneder. En annen studie fant granateplejuice hjelper mot utholdenhet og reduserer tretthet når du trener. En kraftig antioksidant, granateple beskytter nitrogenoksid mot skadelige frie radikaler, og øker sirkulasjonen ytterligere

MSM (Methyl Sulfonyl Methane 100 mg) : MSM er avgjørende for vekst av nye celler og vev. Dette mineralet hjelper med sirkulasjon og blodstrøm, og med å snu celler. En studie fant at MSM reduserte muskelskader hos utrente menn etter å ha løpt 14 km. Å ta et daglig MSM-tilskudd kan bidra til å gi de nye cellene du trenger fra økt sirkulasjon som kan forbedre kvaliteten på ereksjonen din

L-metionin 100 mg : Histamin er et hormon som er involvert i ereksjonsprosessen. Når histaminnivået er høyt, er det mer sannsynlig at du får for tidlig utløsning. L-metionin er en essensiell aminosyre som arbeider for å blokkere dannelsen av histamin som hjelper deg å holde deg hardere lenger

Sink (som sitrat) 14 mg : Sinkmangel kan føre til mangel på testosteron. Lavt testosteron kan forårsake problemer med libido og opprettholde ereksjoner. En studie fant at menn som spiste et høyt sinkdiett hadde doblet sitt normale testosteronnivå etter 5 måneder

Cordyceps 25 mg : Cordyceps er en naturlig afrodisiakum brukt av kineserne i tusenvis av år. Inneholder deoxyadensine og cordycepic acid, er det rapportert å hjelpe med sexlyst og generell seksuell funksjon. Over halvparten av deltakerne i en studie fant en økning i sexlysten deres når de tok cordyceps

Niacin (vitamin B3) 18 mg : Niacin, eller vitamin B3, hjelper med sirkulasjon og utholdenhet. Menn som hadde erektil dysfunksjon (ED) viste en stor forbedring i deres evne til å opprettholde ereksjon etter å ha tatt niacin hver dag. Det hjelper også med å redusere tretthet, så det skal hjelpe menn til å være i stand til å prestere lenger

Med et hovedfokus på å øke blodstrømmen gjennom nitrogenoksid, er de kraftige, naturlige ingrediensene i Male Extra trygge hvis de konsumeres i anbefalte doser.

Det er ingen skadelige bivirkninger dokumentert, men husk: bivirkninger med naturlige tilskudd forekommer. Kontakt legen din før du bruker et kosttilskudd og diskuter eventuelle bekymringer rundt bivirkninger.

Tenk på situasjonen din og bestem deg for om du kan gjøre med litt hjelp på områdene Male Extra kan hjelpe med.

Hvem bør bruke ekstra piller for menn?

Et fall i ytelse, styrke og libido er helt naturlig når årene ruller om …

Å bli eldre trenger ikke gjøre at du går på akkord med deg selv.

Du trenger ikke å være passiv. Ta grep og undersøk hvilke alternativer som kan gi deg litt hjelp.

Hvis du ikke har lyst på ideen om invasiv kirurgi eller mekaniske pumper, er naturlige kosttilskudd alltid et alternativ.

Føler du at du ikke helt tilfredsstiller partneren din som du pleide?

Har sex mistet kanten?

I så fall kan Male Extra kanskje hjelpe deg.

Som et naturlig supplement er det ingen bekymringer for helserisiko. Hvis du tar andre medisiner, er det lurt å konsultere legen din på forhånd.

Før og etter – Jobber mannlig ekstra?

Produsenten hevder å ha solgt 12 millioner Male Extra-piller til 150 tusen fornøyde kunder .

Male Extra-nettstedet rapporterer at fornøyde kunder har lagt merke til økning mellom 0,8 og 2,6 tommer i sine oppreiste peniser etter å ha tatt Male Extra hver dag i 3 til 6 måneder.

Det er en rimelig mengde positive brukeranmeldelser på nettet. De fleste av de mindre gunstige tilbakemeldingene kom fra folk som bare hadde begynt å bruke Male Extra.

De beste resultatene kan ta 1-2 måneder å komme.

Du kan fremdeles glede deg over 100% pengene-tilbake-garantien din i to måneder, så det er rikelig med sjanser til å overvåke effekter og se om Male Extra er noe for deg.

Er mannlige ekstra resultater faste?

Med et ord, nei.

Male Extra hjelper til med å øke sirkulasjonen som kan gi deg en hjelpende hånd på soverommet.

For å fortsette å dra nytte av Male Extra, må du ta 3 piller daglig fortløpende.

MaleExtra Pros

  • Øk blodstrømmen til penis
  • Lag lengre ereksjoner
  • Hjelp ytelsen din på soverommet
  • Tilfredsstiller partneren din

MaleExtra Cons

  • Koste
  • Resultatene er ikke umiddelbare

MaleExtra pengene tilbake-garanti

Wolfson Berg Limited gir deg muligheten til å stille tilbake pengene tilbake-garanti for at du ikke er fornøyd med Male Extra.

Hvis noe i løpet av de første 60 dagene ikke er fornøyd med resultatene, kan du bare sende pillene og emballasjen tilbake for full refusjon.

Dette viser hvordan produsenten står bak deres produkt og gir deg trygghet.

MaleExtra Wrap-Up

Hvis du har realistiske forventninger og vil prøve noe naturlig som kan gi deg en ekstra kant mellom arkene, kan Male Extra være verdt å utforske.

Er det noe å tape med pengene tilbake-garantien?

Klikk her for å bestille MaleExtra fra det offisielle nettstedet »

KJØP NÅ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.