MaleExtra Mnenja: Učinkovito dopolnilo za izboljšanje moškega?

Posted on

Večina moških si želi boljšega nastopa v spalnici. Konec koncev, toliko, kako ženske dojemajo moške, se nanaša na spolno predstavo. To je biologija. Pomislite na naravne rituale parjenja pav …

Moški pavi mahajo s perjem, da bi pokazali svojo spolno in fizično spretnost. Z naravno selekcijo samice izberejo pave z največjimi, najsvetlejšimi perji. V redu, torej nismo pavi, vendar znanost še vedno velja.

Ženske hočejo, kar želijo ženske.

In vsi vemo, da velikost ne zadeva. Ne glede na to, včasih je velikost edina razlika med tem, da ste v območju prijateljev ali dobite zeleno luč. Kaj lahko torej storite, da si v spalnici zagotovite najboljšo priložnost?

Eden najpopularnejših dopolnilnih izdelkov za izboljšanje spolne učinkovitosti in erekcijo je MaleExtra.

Ta pregled vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete za odločitev, ali je moški Extra pravi dodatek za vas.

Temelji na več virih informacij:

  • Znanstvene študije sestavin
  • Javne informacije o proizvajalcih
  • Prave ocene uporabnikov

Kaj je MaleExtra?

MaleExtra ocene - najboljše tablete za izboljšanje moškega spola?  Ali je vredno denarja?

Moške dodatne tablete so naravni, zeliščni dodatek, posebej oblikovan za povečanje krvnega obtoka, kar povzroči daljšo in močnejšo erekcijo.

Sestavine MaleExtra ciljajo na krvne žile in jim pomagajo, da se sprostijo. To teoretično omogoča, da več krvi priteče do vašega penisa, kar ima za posledico večjo, dolgotrajnejšo erekcijo in boljše orgazme.

Zdaj si bomo ogledali, kaj bi vam lahko pomagal MaleExtra .

Zakaj uporabljati moški Extra?

1) Povečajte moč in vzdržljivost

Eden glavnih načinov, kako si lahko pomagate v spalnici ne glede na vse druge dejavnike, je, da delate na svoji moči in vzdržljivosti. Vsak poskus dela na kakovosti vaše erekcije je precej nesmiseln, če vam zmanjka pare. MaleExtra vsebuje vitamin B3, ki lahko pomaga povečati raven energije.

2) Močnejše in trdnejše erekcije s povečanim pretokom krvi

Primarne sestavine L-arginin in granatna jabolka močno vplivajo na način, kako vaše telo proizvaja dušikov oksid. Dušikov oksid širi in tudi sprošča krvne žile. Na penis se črpa več krvi in ​​erekcije lahko rastejo tako v velikosti kot trdoti.

Moški Extra je bil pionir uporabe granatnega jabolka. To je na voljo v velikem odmerku, medtem ko so druge sestavine naložene, da je to ena najmočnejših moških krepitev tablet, ki jih najdete.

3) “Druga modra tabletka” za moške

Moški Extra vsebuje cordyceps. Ta redka azijska gliva je znana kot himalajska Viagra. Z 50.000 funtov za funt je najdražji afrodiziak na svetu. Poleg tega, da dobite fizično spodbudo za boljšo prekrvavitev, lahko tudi najdete, da se vaše razpoloženje za igro izboljša.

Sestavine MaleExtra

L-arginin HCL 600mg : L-arginin je glavna sestavina Male Extra z odmerkom 600 mg na dan. Gre za nujno aminokislino, ki v telesu poveča proizvodnjo dušikovega oksida. Dušikov oksid pomaga povečati moč in vzdržljivost. Lahko igra vlogo pri uravnavanju krvnega tlaka s širjenjem arterij. Povečana proizvodnja dušikovega oksida ima za posledico izboljšanje energije, sprostitev krvnih žil in boljšo erekcijo. Obstaja nekaj priročnih bonus ugodnosti

Granatno jabolko 40% elaginska kislina 500 mg : Granatno jabolko vsebuje elalaginsko kislino, ki poveča krvni obtok. Ena od raziskav je pokazala, da so ljudje, ko so vsak dan pili granatni sok, povišali 17% povečanje cirkulacije po samo 3 mesecih. Druga raziskava je pokazala, da sok granatnega jabolka pomaga pri vzdržljivosti in zmanjšuje utrujenost pri vadbi. Granaten antioksidant je močan antioksidant, ki ščiti dušikov oksid pred poškodbami prostih radikalov in še poveča cirkulacijo

MSM (metil sulfonil metan 100 mg) : MSM je ključnega pomena za rast novih celic in tkiv. Ta mineral pomaga pri prekrvavitvi in ​​pretoku krvi ter pri preobrazbi celic. Ena od raziskav je pokazala, da je MSM zmanjšal poškodbe mišic pri neobučenih moških po teku na 14 km. Vsakodnevno uživanje MSM dodatka vam lahko pomaga zagotoviti nove celice, ki jih potrebujete zaradi povečanega krvnega obtoka, kar lahko izboljša kakovost vaše erekcije

L-metionin 100 mg : Histamin je hormon, ki sodeluje v procesu erekcije. Ko so ravni histamina visoke, je večja verjetnost, da boste doživeli prezgodnji izliv. L-metionin je esencialna aminokislina, ki preprečuje nastajanje histamina in vam tako pomaga dlje časa ostati trši

Cink (v obliki citrata) 14 mg : Pomanjkanje cinka lahko privede do pomanjkanja testosterona. Nizek testosteron lahko povzroči težave z libidom in ohranjanjem erekcije. Ena izmed raziskav je pokazala, da so moški, ki so jedli veliko cinkovo ​​prehrano, po 5 mesecih podvojili normalno raven testosterona

Cordyceps 25mg : Cordyceps je naravni afrodiziak, ki ga Kitajci uporabljajo že tisoče let. Vsebujejo deoksiadensin in kordicepinsko kislino, saj pomagajo pri spolnem nagonu in splošni spolni funkciji. Več kot polovica udeležencev ene študije je ugotovila, da se je njihov spolni nagon povečal, ko so jemali cordyceps

Niacin (vitamin B3) 18mg : Niacin ali vitamin B3 pomaga pri prekrvavitvi in ​​vzdržljivosti. Moški, ki so imeli erektilno disfunkcijo (ED), so pokazali veliko izboljšanje svoje sposobnosti vzdrževanja erekcije, potem ko so vsak dan jemali niacin. Pomaga tudi pri zmanjševanju utrujenosti, tako da bi moral pomagati moškim, da bi lahko opravljali dlje časa

Z glavnim poudarkom na povečanju pretoka krvi skozi dušikov oksid so močne naravne sestavine Male Extra varne, če jih uživamo v priporočenih odmerkih.

Škodljivih stranskih učinkov ni dokumentirano, vendar ne pozabite: pojavljajo se neželeni učinki z naravnimi dodatki. Preden začnete uporabljati katero koli prehransko dopolnilo, se posvetujte s svojim zdravnikom in se pogovorite o morebitnih pomislekih glede stranskih učinkov.

Razmislite o svoji situaciji in se odločite, ali bi vam lahko pomagali z nekaterimi pomočjo na področjih, ki vam jih lahko pomaga Extra Extra.

Kdo naj uporablja moške dodatne tablete?

Padec zmogljivosti, moči in libida je popolnoma naraven, ko leta minevajo leta…

Vendar s staranjem ni treba narediti kompromisov.

Ni vam treba pasivno. Ukrepajte in raziščite, katere možnosti bi vam lahko malo pomagale.

Če se vam ne zdi ideja o invazivni operaciji ali mehanskih črpalkah, so naravni dodatki vedno možnost.

Se vam zdi, da svojega partnerja ne zadovoljujete tako kot nekoč?

Je seks izgubil rob?

V tem primeru bi vam morda lahko pomagal Male Extra.

Kot naravno dopolnilo ni pomislekov glede zdravstvenih tveganj. Če jemljete druga zdravila, je pametno, da se predhodno posvetujete s svojim zdravnikom.

Pred in po – Ali moški dodatno dela?

Proizvajalec trdi, da je prodal 12 milijonov Moških dodatnih tablet 150 tisoč zadovoljnim strankam .

Po poročilih spletnega mesta Male Extra so zadovoljne stranke opazile povečanje med pokončnimi penisi med 0,8 in 2,6 centimetra po vsakodnevnem jemanju Male Extra 3 do 6 mesecev.

V spletu je razumno število pozitivnih mnenj uporabnikov. Večina manj ugodnih povratnih informacij je prišla od ljudi, ki so šele začeli uporabljati Male Extra.

Najboljši rezultati lahko trajajo 1-2 meseca.

Še vedno lahko uživate v svoji 100-odstotni garanciji za vračilo denarja 2 meseca, tako da obstaja veliko možnosti za spremljanje učinkov in preverite, ali je moški Extra Extra za vas.

Ali so moški dodatni rezultati stalni?

Z eno besedo, ne.

Moški Extra pomaga povečati cirkulacijo, kar vam lahko pomaga v spalnici.

Da bi še naprej koristili moški Extra, morate stalno jemati 3 tablete na dan.

Prospekti MaleExtra

  • Povečajte pretok krvi v penis
  • Ustvarite daljše erekcije
  • Pomagajte si pri izvedbi v spalnici
  • Zadovoljite svojega partnerja

MaleExtra Cons

  • Cena
  • Rezultati niso takoj

Jamstvo za vračilo denarja MaleExtra

Wolfson Berg Limited da vam možnost vračila denarja brez vprašanj, če niste zadovoljni z moškim Extra.

Če v prvih 60 dneh v kateri koli fazi niste zadovoljni z rezultati, preprosto pošljite tablete in embalažo nazaj za celotno povračilo.

To kaže, kako proizvajalec stoji za njihovim izdelkom in vam zagotavlja mir.

Zaključek MaleExtra

Če imate realna pričakovanja in želite poskusiti nekaj naravnega, kar bi vam lahko prineslo dodaten rob med rjuhami, bi bilo moško vredno raziskati.

Z garancijo za vračilo denarja lahko kaj izgubite?

kliknite tukaj, da naročite MaleExtra s uradne spletne strani »

KUPI ZDAJ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.