Mind Lab Pro Review: Rezultate, beneficii și efecte secundare

Posted on

Mind Lab Pro este unul dintre cele mai avansate suplimente nootropici de pe piață, chiar acum.

Cu peste 11 de ingrediente diferite, de înaltă calitate, este considerat a fi cel mai important supliment de creier.

Dar ce te poți aștepta de la a lua acest nootropă universal?

În acest Pro Review Mind Lab, voi fi de partajare tot ce trebuie sa stiti despre acest produs.

Vrei sa stii daca intr-adevar stimuleaza functiile cognitive? Asigurați-vă că pentru a păstra lectură.

Ce este Mind Lab Pro?

Sansele sunt ați fost în căutarea pentru produsele care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți memoria, concentrarea si rezistenta la stres.

Ai dat peste Mind Lab Pro, dar nu sunt destul de sigur ce este și cum funcționează.

Mind Lab Pro este ceea ce noi numim un supliment nootrop sau creier.

Acest produs a fost formulat pentru a ajuta la optimizarea sanatatii creierului si functia. Dar, face acest lucru într-un mod unic.

Am folosit diverse suplimente nootropici dar nu a găsit acest produs să fie mult mai superioare decât competitorii sai.

Formula conține 11 nootropics sprijinit de dovezi pentru a optimiza mai multe cai de creier. Aceste căi includ memorie, viteza de procesare, atenție și multe altele.

Mind Lab Ingrediente Pro

Motivul pentru care acest supliment creier a devenit atât de popular este din cauza ca este minunat ingrediente.

Este, de asemenea, motivul pentru care am decis să fac acest lucru Mind Lab Pro Review. Trebuie încă să văd un supliment nootrop diferit se apropie de eficacitatea acestui produs.

Fiecare ingredient găsit în Mind Lab Pro este susținută de probe . Asta – i drept – cele mai bune ingrediente la doze clinice-gama. Nu veți găsi nici un ingredient BS în acest produs.

Să aruncăm o privire mai atentă la ingredientele și modul în care acestea ar putea ajuta.

Citicolina (Cognizin)

Citicolina este una dintre primele două forme de colină pentru creier (celălalt fiind alfa GPC). Utilizarea citicolina și Cognizin specific de brand inseamna Mind Lab Pro caută cea mai bună calitate. Conform unor studii, citicolina poate imbunatati memoria de lucru și funcția executivă, în afară de a fi neuroprotector (pentru adulți vârstnici și tineri).

De formulatorii ar fi adăugat o doză puțin mai mare, dar, în combinație cu alte ingrediente 250 mg este încă în vigoare.

N-acetil-L-tirozina

Un neurotransmitator cheie pentru concentrare și sentimente de fericire este dopamina. Una dintre cele mai bune modalități de creștere a dopaminei din creier este printr-un aminoacid numit tirozina și în mod specific o versiune aceylated numita N-acetil-L-tirozina (sau NALT). Deși NALT îmbunătățește punct de vedere tehnic de concentrare prin sistemul dopaminergic, cele mai multe probe este axat pe conservarea cognitivă.

Un studiu a constatat NALT a ajutat la protejarea memoriei împotriva stresului. Un alt a aratat NALT ar putea crește starea de spirit în personalul militar care au fost expuși la factorii de stres, cum ar fi rece și altitudine. Din nou, 175 mg ar putea fi mai mare, dar cu atât de multe ingrediente o doză mai mică este, probabil, mai bine.

L-teanina (Suntheanine)

Pentru îmbunătățirea relaxare și creativitate, există puține nootropicele mai bine studiat decât L-teanina. Un studiu in Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition a constatat ca L-teanina ar putea crește undele alfa ale creierului măsurate de mașini EEG. Participanții au utilizat doar 50 mg de L-teanina și a constatat creșteri substanțiale ale acestor unde cerebrale, care sunt asociate cu stări de debit și creativitate.

Suntheanine este frumos, dar probabil nu prea mult mai bine decât un produs normal. Este pur și simplu arată devotamentul lor față de calitate (și pot percepe mai mult ca un rezultat).

Fosfatidilserina (PS Sharp verde)

În ceea ce privește nootropicele în condiții de siguranță du-te, fosfatidilserină este una dintre cele mai bune. De multe ori considerat ca fiind unul dintre cele mai bune intensificatorii cognitive generale, există dovezi că copiii se lupta cu ADHD se poate utiliza compusul specific pentru a trata simptomele lor. Pentru alte persoane, PS este utilă pentru păstrarea conexiuni neurologice.

Într-un studiu japonez a persoanelor în vârstă, folosind PS timp de 6 luni ar putea preveni declinul cognitiv si semne timpurii de dementa. Un protocol de 3 săptămâni a ajutat la pacientii cu Alzheimer reduce simptomele lor, de asemenea.

Bacopa monnieri (45% bacosides)

Se poate argumenta că cel mai faimos (și bine studiată) ayurvedic plante medicinale este monnieri Bacopa. Aceasta planta a fost folosita de mii de ani în India și continuă să fie util pentru oamenii de azi. Bacopa monnieri este, potrivit unui interviu cu Dr. Con Stough, unul dintre cele mai bune Nootropics se poate utiliza.

Numeroase studii arată Bacopa poate reduce anxietatea și depresia [9], pentru a îmbunătăți formarea memoriei și în special în declin [10], și ajută la performanța mentală generală. Acesta este ingredientul cheie care face Alpha Brain atat de eficient in studiile clinice si, probabil, are un efect similar pentru Mind Lab Pro.

Extract de scoarta de pin maritim

extract de scoarta de pin este relativ rară în lume nootropă în ciuda faptului că o mulțime de știință convingătoare să-l susțină. Această caracteristică face ca scoarta de pin (de asemenea, cunoscut sub numele de Pycnogenol) un pic de nootrop cal întuneric. Un studiu in Jurnalul de Stiinte neurochirurgicale din 2015 a constatat ca varsta cuprinsa intre 35 adulti sanatosi – 55 ar putea spori markeri de memorie, se concentreze, și de luare a deciziilor în timp ce folosind extract de coaja de pin. Un alt studiu a aratat folosind extract de scoarta de pin ar putea reduce „rata de eșec“, cu 4,46%, în mai multe teste.

ciuperci coamă Lion

Ciupercile medicinale sunt din ce în ce mai populare în ultima vreme și ciuperci coamă de leu conduce drum. Aceasta este una dintre ciuperci rare, care are dovada care contribuie direct la neurogeneza. Un studiu a constatat 50 – tinerilor in varsta de 80 de ani ar putea îmbunătăți abilitățile cognitive, în general, folosind coamă de leu, timp de 16 săptămâni. Există, de asemenea, dovezi ale factorului coamei imbunatatirea nervilor-leu creștere (NGF).

Rhodiola rosea (3% rosavins & 1% salidroside)

Rhodiola este un nootrop puternic folosit pentru a combate stresul și păstrarea funcției mentale. Există o mulțime de dovezi care sugerează Rhodiola este eficient pentru aceste scopuri, dar eu sunt un pic îngrijorat cu doza în Mind Lab Pro. Nu pare ca 50 mg va face truc, dar dacă există o nootropă în cazul în care o doză mai mică ar putea fi de ajutor decât o doză mai mare, este Rhodiola. De ce?

Suplimentele Rhodiola funcționează pe o curbă clopot doze mai mici în cazul în care pot stimula de fapt, creierul nostru diferit față de doze mai mari (și, de multe ori mai eficient).

Vitamina B6, vitamina B9, vitamina B12

Din motive evidente, vitaminele B sunt esențiale pentru sănătatea noastră generală și cognitivă. Voi lăsa afară știința, dar este suficient să spunem că au adăugat vitamine B este benefic, fără a oferi un risc prea mare de efecte secundare.

După cum puteți vedea, acest produs te-a acoperit în mai multe moduri. Cele mai multe suplimente nootropici sprijini doar o singură cale, cum ar fi de memorie sau de focalizare.

Mind Lab Pro Beneficii

Mind Lab Pro este un nootrop extrem de eficient, care are o mare varietate de beneficii.

Eu personal l folosesc destul de frecvent pentru a mă ajute să-mi spori se concentreze, starea de spirit si nivelurile de energie. O să-l schimba ocazional pentru gorilă Mind Rush, în funcție de ceea ce eu sunt, folosind pentru.

Deci, ce vă puteți aștepta atunci când utilizați acest produs? Bazat pe propria mea experiență personală și cele ale altora, se poate ..

  • Îmbunătățirea Studiind & Learning
  • Lazer Focus & Concentrare
  • Stimulează atenția și de sensibilizare
  • Starea de spirit Elevate
  • Gândirea creativă și Abstract
  • Crește Disc Mental
  • Îmbunătățirea memoriei Recall

Aceasta este ceea ce eu personal și mulți alții cu experiență în același timp, folosind Mind Lab Pro.

Este într-adevăr una dintre acele produse pe care trebuie să le încercați pentru tine de a experimenta efectele.

Tu ar trebui să-l încercați?

Dacă sunteți în căutarea pentru a optimiza funcțiile cognitive am foarte sugerăm să acest produs un try.

De obicei, eu sunt destul de sceptic când vine vorba de eficacitatea acestor produse.

DAR, Mind Lab Pro este cu siguranta unul dintre un fel.

L-am pus la încercare, iar rezultatele sunt uimitoare. Factorul imens pentru mine este că este susținută de știință.

Verdictul final

Vei găsi o mulțime de diferite suplimente nootropici on-line. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele doar se concentreze pe un aspect al creierului.

Mind Lab Pro oferă o formulă de înaltă calitate, care vă pot ajuta să îmbunătățiți funcțiile cognitive.

În opinia mea, este unul dintre un fel și produsul de conducere atunci când este vorba de nootropics.

1-Month Supply (1 Box)
$65.00
+ shipping & handling
buy at the official website »
3-Month Supply (3 Boxes) + 1 Box Free!
$195.00
+ free worldwide shipping
buy at the official website »
2-Month Supply (2 Boxes)
$130.00
+ shipping & handling
buy at the official website »

comanda Mind Lab Pro® de pe site – ul oficial »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.