NooCube Pregled – Naš najljubši nootropik Brain Dodatek

Posted on

NooCube Pregled - Brain Dodatek z najvišjo kakovostjo nootropik Sestavine

NooCube je zelo impresivno nootropno dopolnilo, ki uporablja sestavine, ki so bili klinično dokazano, da izboljša delovanje možganov, izboljšati kognitivne zmogljivosti in povečanje učinkovitosti. Uvršča na vrhu seznama Top 10 Brain dopolnitvami. Preberete ta obsežen NooCube pregled , da se naučijo, kako je pridobil visoko uvrstitev.

Prednosti NooCube

 • Vam omogoča, da bo bolj učinkovita in produktivna
 • Poveča raven ostrenje in koncentracije
 • Izboljša delovnega pomnilnika
 • Omogoča vam, da si zapomnimo in obdržati več informacij
 • Povzdigne pozornost in budnost
 • Poveča nivo mentalne energije
 • Spodbuja povečano sintezo ključnih nevrotransmiterjev
 • Izboljša komunikacijo v možganih
 • Preprečuje duševno utrujenost

Kako NooCube deluje?

Vsak od kar smo ugotovili, da se je 10 najboljših možganov dopolnila delo s sinergistično kombinacijo klinično dokazano možganov povečanje sestavin. Z drugimi besedami, več posameznih, znanstveno podprta sestavine združeni v eno močno formulo, ki spodbuja bolj učinkovito delovanje možganov in večjo produktivnost.

V preteklih letih, so odkrili več različnih naravnih sestavin, njihovo sposobnost za spodbujanje dejavnosti na določenih predelih možganov in poveča proizvodnjo in izločanje pomembnih nevrotransmiterjev, kar vodi do optimalnega kognitivne zmogljivosti in največjo učinkovitost. Primeri teh živčnih prenašalcev vključujejo acetilholina, noradrenalina in adrenalina.

Odkar so odkrili te sestavine, da imajo te sposobnosti, ki so bili oblikovani na stotine možganskih dodatkov. Vsak od njih je poskušal oblikovati najboljšo kombinacijo različnih sestavin v iskanju sinergij med hranil in ustreznih odmerkov vsakega od njih.

Mnogi proizvajalci so poskusili in ni uspelo, vendar NooCube ustvarila možgani-dodatek mojstrovino. Izbrali so tudi 7 najbolj preizkušene sestavine, pod pogojem, da najbolj učinkovite odmerke vsak, in pogruntal najbolj učinkovito kombinacijo.

NooCube Sestavine – What Makes deluje?

ALPHA GPC –  Več acetilholina –  boljši spomin

Alpha GPC Dokazano je, da povečanje količine nevrotransmiterja acetilholina v možganih. Acetilholin je neposredno povezano z vašo sposobnost, da si zapomnimo, osredotoči in se učijo. Učinek, ki je Alpha GPC na ravni acetilholina v možganih je tako močna, da je ta sestavina čeprav je misel kot možen način zdravljenja Alzheimerjeve bolezni.

Raziskava je bila opravljena s pomočjo bolnikov, ki so bili z diagnozo Alzheimerjeve bolezni, ko so bile tri odmerke Alpha GPC na dan za štiri mesece. Ti bolniki so pokazali značilno izboljšanje kognitivnih funkcij v primerjavi z bolniki v kontrolni skupini, ki naj ne bi Alpha GPC (ki jih je placebo namesto tega). Skratka, te stvari je zelo učinkovit in zelo močan.

Huperzine A –  Manj acetilholinesterazne –  Povečana produktivnost

Huperzine je znan po svoji sposobnosti, da prepreči razčlenitev vseh pomembnih nevrotransmiter smo govorili prej, acetilholina. Acetilholina se pogosto ne morejo biti tako učinkovita, kot je mogoče zaradi encima acetilholinesteraze, ki uničuje acetilholin. Ker pa Huperzine A je zaviralec acetilholinesteraze, da ne predstavlja nobene škode.

Huperzine A Deluje v sinergiji z Alpha GPC v tej Alpha GPC poveča količino acetilholina, ki se proizvaja in Huperzine ščiti acetilholina pred poškodbami tako da ohranja in omogoča, da opravi svoje delo. Ti dve sestavini, da odlično ekipo, ko gre za optimizacijo delovanja možganov in duševno jasnost.

Bacopa –  Izboljša nevron sporočilo –  Ideal kognitivne zmogljivosti

Bacopa je pomemben, ker ima sposobnost za popravilo poškodovanih nevronov. Ko se nevroni poškodovan, zato je komunikacija. Ko je komunikacija vse prej kot idealna, so stvari zavezuje, da gredo narobe. Ne boste mogli osredotočiti tudi, boste prekinil poudarek enostavno in lahko pride mentalno meglo. Vendar pa so bili bacosides v Bacopa pokazale odpravi poškodbo nevrona tako znova učinkovito komunikacijo.

Ko so vaši nevroni učinkovito komuniciranje, ste sposobni opravljati bolj učinkovito. Ne moreš delati svoje delo, ne da bi nevroni prvič opravljali svoje delo, in Bacopa je ključnega pomena pri zagotavljanju, da to storite.

V študiji, v kateri je bil uporabljen Bacopa, udeleženci opravili bistveno bolje na testih spomina, potem ko je izvedel 300 miligramov Bacopa . Številne druge podobne študije so bile izvedene, vsi smo dobili enake rezultate.

OAT slama –  Poveča Alpha-2 Waves –  Okrepljeno Focus & Pozornost

Ovseni Straw je bil uporabljen za povečanje možganske aktivnosti za dolgo časa. To se je ponovno izkazal znova in kognitivnega poživitvenega in deluje z večjo pretoka krvi v možgane s čimer se povečuje alfa-2 možganske valove. Ti možganski valovi so zelo aktivni med budnostjo in pomoč se počutite bolj pozorni in pozoren.

Študije so pokazale, da je oves Straw možnost, da vam pomaga opraviti naloge hitreje in izboljšati svojo učinkovitost. V primeru kolegij izpit, bi morali imeti možnost, da se konča hitreje in bi bilo verjetno, da bi dobili boljši rezultat.

CAT’S CLAW –  uničuje proste radikale –  Izboljša duševno jasnost 

Mačje Claw je bila dokazana v kliničnih študijah za njegovo sposobnost, da uniči proste radikale, ki so v bistvu neželene molekule, ki vplivajo na učinkovito delovanje možganov in nevronov komunikacije. Z uničevanjem teh molekul, da počisti vaše duševno prostor in omogoča hitrejše in jasnejše komunikacije.

L-theanine in L-tirozin –  zmanjšuje utrujenost –  povečanje spominom Opozorilo

L-theanine in L-Tirozin so koristne, saj lahko pogosto krat stresne situacije ali pomanjkanje spanja bo davek na našo sposobnost pomnjenja in ohrani informacije. Naša sposobnost učiti se srečuje s stresno okolje ali spanje za slabo noč. Vendar ti dve sestavini omogočajo vaši možgani deluje optimalno glede na raven stresa in pomanjkanje spanja.

Pros

 • Uporablja 7 najbolj učinkovite sestavine
 • Zagotovi zadostne odmerke vsako sestavino
 • Poveča sintezo nevrotransmiterjev
 • Ščiti nevrotransmiterjev od pridobivanje poškodovan
 • Uničuje motečih molekule
 • Izboljša nevrona komunikacijo v možganih
 • Izboljša splošno delovanje in učinkovitost
 • Poveča spomin in izboljša učinkovitost nalog
 • Uvršča zelo visoko med top 10 možganskih dopolnilih

Cons

 • Lahko povzroči, da se počutijo bolj budni, kot želite, da se počutijo, če ga vzamete pozno ponoči 

NooCube Mnenja strank

Zdi se, da je favorit obeh zvestih kupcev in novih Ta izdelek. Poleg iz kritike NooCube so na voljo na spletni strani proizvajalca, obstaja več blogov in pregled lokacij, v katerih uporabniki, kot je izdelek lot.

 • “To presega običajne izboljšave energije. Večina izdelkov samo ponujajo Kofein z morda nekaj B vitaminov. NooCube uporablja vrsto različnih snovi, ki ne le povečanje energije, ampak tudi povečanje koncentracije. Želim si, da bi odkril to prej! “-Jack, Pravna pomočnik
 • “To mi je omogočila, da uživajo veliko povečanje energije in osredotočenosti ves dan. Ne le, da se mi pomaga osredotočiti na naloge bolje, vendar sem postal boljši poslušalec, kot dobro. To me je vodilo, da bi veliko bolj spretni komunikator. “-Patricia, socialni delavec
 • “Kot študent sem prišel domov občutek možganov mrtev. sem imel težave s koncentracijo, za dalj časa. To je študiju grozno izkušnjo. Po prevzemu dodatka, lahko zdaj dobijo moja šola opravljeno delo, hkrati pa uživa spet učenje. “-Bradley, študent
 • “Vedno sem se počutil energična pri delu do okoli poldneva. To je, ko je kava nosil off. Nobena količina kofeina ali energetske bar bi delovalo po tem. Ker sem se začel ob NooCube, da so polne energije in budnosti ves dan. To je lepo, da so dovolj fizično in psihično energijo dam otrokom čas in nedeljeno pozornost, ki si jo zaslužijo po dolgem na delovnem mestu. “-Sarah, Realtor
 • “Povečana spomin in jasnost mi je dal zagon, da sem potreboval, da bi na trših in bolj zapletenih delovnih nalog. Sem bil občutek, kot da sem zadel duševno plato. Kmalu po prevzemu izdelka, sem začel opažati pozitivne učinke. V 3 mesecih, sem dobil prvo napredovanje v 2 letih. Jaz zelo priporočiti to izdelek za vse to, strokovno ali starš bivanje-at-home. “-Shirley, tržni analitik
 • “Pričakoval sem, učinki, da je podobna energijske pijače. Ne morem verjeti, kako narobe sem bila. Obstaja tako veliko več kot to. Kofein lahko pomaga z energijo, vendar je dodatek, ki se počutim tako dobro in zdravo. Ne razumem nesrečo, da sem dobil s kofein. Toplo priporočam ta izdelek. “-Samuel, Trgovina Manager
 • “Brain vaje, ki se uporabljajo, da bi moj um utrujeni in blatna. Zdaj, logika uganke, križanke in sudoku je nekaj mojih najljubših dejavnosti! Prišel sem tudi ljubezen družino malenkosti noč. Izdelek mi je pomagalo, da ostanejo ostri in osredotočen. «-Donna, Upokojeni učitelj in babica

NooCube Zaključek

NooCube je vsekakor dobra izbira. Jim je uspelo, da pokrivajo vse baze in res vse, kar je pravo s tem dodatkom. Uporablja visoko kakovostne, klinično dokazano sestavin in ima zelo visoko skupno moč.

Rezultati so skoraj neizogibne z dodatkom, da je formuliran kot je ta. Na voljo je zelo zelo priporočljivo na našem seznamu 10 najboljših možganov dodatkov.

Kje kupiti NooCube in koliko stane

NooCube je mogoče najti za najnižjo ceno na spletni strani proizvajalca. Smo prilepili povezavo spodaj, ki vas popelje neposredno na njihovi spletni strani, se morate odločiti, ki jih želite kupiti. Navedene tudi v nadaljevanju so različne možnosti paket.

1 steklenička: $ 43.23

2 steklenički + 1 Brezplačna steklenička (3-mesečna zaloga): $ 86,47 – Najbolj priljubljeni možnost

3 plastenke + 3 Prosti steklenički (6 mesečna zaloga): $ 129,70

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

kliknite tukaj za naročilo NooCube iz uradne spletne strani »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.