Noocube Review – Este cel mai bun nootropică sau nu?

Posted on

Te simți vreodată ca mintea încetinește? Ca nu se poate aminti lucruri, să se concentreze sau să învețe lucruri noi, cât mai repede, înainte de la locul de muncă? Dar, tulburari cognitive nu este nimic de a fi rusine.

Credeti sau nu, aproximativ 16 de milioane de oameni (tineri și bătrâni) suferă de tulburări cognitive, numai in SUA. Pe partea luminoasă, există suplimente pentru a vă ajuta cu ea.

Luați în considerare creierul ca un motor. Pe măsură ce cresc mai mari, este nevoie de mai mult suc pentru a efectua la un nivel de top si care este exact ceea ce medicamente nootropice de ajutor.

Dar este Noocube ca nootropici supliment? Are într-adevăr funcționează? Va avea efecte secundare?

În acest Noocube de revizuire în profunzime, vă vom spune tot ce trebuie să știi despre asta.

Ce este Noocube?

NooCube Review - Doar Cât de eficient este acest nootropici stivă?

Așa cum am menționat mai sus, Noocube este una dintre cele mai populare suplimente nootropă (suplimente, care îmbunătățește funcțiile cognitive, cum ar fi memoria, etc.).

Acesta este fabricat de WOLFSON BERG LTD, un brand care a fost acum de fabricație suplimente de sănătate de peste un deceniu.

Gama lor de produse include PhenQ, Male Extra, testogen care au fost recunoscute pe scară largă de milioane de oameni din întreaga lume pentru furnizarea de rezultate rapide, fara efecte secundare.

Și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sub-standard ingrediente ca toate suplimentele lor sunt fabricate în FDA si GMP aprobat facilitati.

Pentru început că, de asemenea, acestea vă oferă servicii pentru clienți, astfel încât să puteți șterge toate îndoielile cu privire la suplimentele, problemele generale de sănătate și, de asemenea, să învețe cum să folosească suplimente pentru cele mai bune rezultate.

Noocube Review: Cum Noocube Works?

NooCube Review - Doar Cât de eficient este acest nootropici stivă?

Creierul foloseste in mod natural substante chimice, cum ar fi Serotonina, Dopamină, acetilcolina și glutamatul să interpreteze și transferul de mesaje de la o celulă nervoasă la alta.

Când sunteți în formă și bine, toate aceste transmisii și interpretări se întâmplă în milisecunde sau mai mică.

Dar, pe măsură ce vârsta, în convalescență după o boală majoră, sunt mici pe anumite vitamine și minerale sau doar suprasolicitat și, prin urmare, nu mănâncă sau suficient de dormit, această comunicare încetinește.

Și aceasta este atunci când începe să uiți lucruri și de învățare și înțelegerea lucruri noi pot lua vârstele.

Noocube stimulează acestor neurotransmițători în creier, care, la rândul său, ajută la restabilirea acestor linii de comunicații înapoi la viteză normală.

În plus, va veti simti, de asemenea, optimist și să lucreze astfel, cu o mai mare concentrare datorită creșterii nivelurilor de dopamina si serotonina (hormoni-simt bine).

Unele dintre ingredientele creste, de asemenea, fluxul de sânge și oxigen în organism, care este o veste mare nu doar pentru functionarea cognitive, dar starea generala de sanatate.

Cu utilizarea regulată, aceste substanțe chimice pot ajunge la un nivel optim, oferind astfel creierul continuă să funcționeze la cilindri complet, chiar și atunci când medicamentul este oprit (astfel încât să puteți exclude încă o dată de culcare dacă este locul de muncă sau acasă).

NooCube Review - Doar Cât de eficient este acest nootropici stivă?

Beneficiile Noocube

Iată ce aport regulat de Noocube timp de 6-7 luni sau mai mult pot face pentru tine

 • Îmbunătățirea funcționării creierului
 • Boost de concentrare și concentrarea
 • Veți fi capabil să multi-sarcină cu o mai mare eficiență
 • Creșterea vigilență (fara cofeina)
 • Reduce stresul astfel încât să mănânci și dormi mai bine

Beneficiile pe care le-am spus mai sus, a fost, în termeni tehnici, dar ce inseamna aceste beneficii pentru tine în viața de zi cu zi?

Ei bine, pentru inceput nu va avea conversații incomode cu oameni ale căror nume nu vă puteți aminti cu toate că tocmai le-a văzut câteva zile în urmă.

Veți observa, de asemenea, un arc în pasul dumneavoastră dacă este locul de muncă sau înot, exercitarea, etc Vă veți aminti, de asemenea, detalii de proiect, date importante, cum ar fi zilele de naștere și aniversări cu ușurință (acum, că este o modalitate de a păstra soția sau prietena ta fericit) .

În plus, din moment ce va fi mai puțin distras va fi capabil de a obține locul de muncă făcut în timp și poate începe chiar câștigarea unui joc de sah cateva meciuri pe care nu mai devreme putut.

Aceste beneficii sunt toate pentru amestecul său de ingrediente sinergice nootropici pe care le vom acoperi de mai jos.

Noocube opinie: compoziția sa

Orice supliment, fie că este vorba de pierderea in greutate, construirea musculare sau de sanatate sexuala poate fi evaluată pe baza ingredientelor utilizate. Aceasta se datorează faptului că aceste ingrediente pot face o soluție puternică și sigură sau un refugiu de efecte secundare fac fie.

Deci, aici este o privire detaliată la ingredientele incluse în Noocube.

Alpha GPC (50mg)

Alpha GPC sau Alpha Glycerylphosphorylcholine este un ingredient care a fost testat clinic pentru a creste nivelul Colină. Acest lucru înseamnă că creierul poate produce mai mult de acetilcolina (un neurotransmitator important).

O creștere a acestei substanțe chimice stimulează învățarea și memoria parte a creierului, astfel semnalele sunt trimise și primite mult mai rapid.

Acesta este motivul pentru care Alpha GPC este dat atat pacientii cu dementa Alzheimer si, cu toate că la o doză mult mai mare. Puteți găsi, de asemenea, această substanță chimică importantă în surse de alimentare, cum ar fi gălbenușuri de ou, carnea grasa, pește și ficat.

Dacă sunteți în căutarea pentru o sursă vegetariană, puteți apela la fructele de avocado si migdale pentru o doză suplimentară de acetilcolină.

Huperzine-A (20mg)

Vă întrebați de ce Noocube include doar 50mg de Alpha GPC? Aceasta deoarece conține Huperzine-A, care amplifică în continuare efectele Alpha GPC prin restrictionarea acetilcolinesterazei enzima.

Această enzimă descompune acetilcolina, deoarece este transmis de la celula la celula, astfel, ceea ce duce la un deficit.

Prevenind această defalcare și cu boost acetilcolină care Alpha GPC ofera, vi se va aminti și de învățare lucruri ca și în cazul în care din nou 24.

Acest ingredient este extras din Uzina din China, Clubmoss care este cultivat abundent în țări ca India, China, și părți din Asia de Sud-Est.

Acesta este un alt medicament pe bază de plante utilizate pentru pacienții cu demență, în principal din cauza potență sale Alzheimer si.

Bacopa monnieri (250mg) 

Acesta este un alt ingredient foarte important cu formula Noocube ca aceasta planta indiana este considerat ca fiind cel mai puternic naturale de memorie amplificatori. Și funcționează bine mai ales la persoanele in varsta cu insuficienta renala usoara cognitive.

Și acestea nu sunt revendicări nefondate. Studii ca acestea dovedesc beneficiile de sanatate mintala Bacopa monnieri lui (astfel încât să nu trebuie să ia doar cuvântul nostru).

Dar ce face?

Cea mai importantă funcția îndeplinită este de a repara neuronii vechi și deteriorate ale creierului in timp ce stimularea creșterii unora noi (Dap, este un fel de se întoarce timpul înapoi).

Aceste rezultate dovedite fac Bacopa monnieri un alt unul dintre ingredientele pentru a fi studiate impactul pe care îl poate avea asupra pacientii cu dementa Alzheimer si.

Avena Sativa

Nu lăsați numele pe care îl confunda. Dacă te-ai decis recent să mănânce sănătos acest lucru, cel mai probabil, este micul dejun de zi cu zi.

Deci, poți să-l ghici?

Nu se poate? Ei bine, aceasta este pierderea în greutate ovăz de specialitate care vine de ovăz verde și a fost folosit pentru a stimula creierul încă din cele mai timpurii.

Și funcționează prin creșterea producției de Alpha 2 valuri. Aceste unde sunt, de obicei create de creier pentru a face față cu inflamație.

Prin pacalind creierul să creadă exista o inflamatie, aceasta duce la o creștere a acestor valuri, care, la rândul său, crește fluxul de sânge și oxigen la creier.

Asta este tot ce ai nevoie pentru concentrare și de învățare îmbunătățită capacitatea și deoarece rezultatele sunt dovedite despre ea, având-o în Noocube și alte suplimente este justificată.

L-teanina & L-tirozina (100 mg)

L-teanina este un aminoacid important pe care le puteți găsi, de asemenea, în ceai verde și ceai negru. Și motivul pentru care este utilizat în Nootropics este că reduce stresul și, astfel, vă ajută să se concentreze mai bine.

In mod similar, L-tirozina este un alt aminoacid care stimulează producția de dopamină și noradrenalină.

Aceasta, la rândul său, sporește concentrarea și crește vigilența. Consideră-l ca Michael Schumacher si Ferrari, este un parteneriat care funcționează. 

De asemenea, din moment ce va fi mai puțin stresat, de asemenea, susceptibile de a mânca și dormi mai bine, două aspecte care au o legătură directă cu funcționarea cognitivă.

Gheara sau AC11 Cat (175mg) 

Cat Claw devine numele său, din cauza aspectului său și este extras din planta Uncaria tomentosa, disponibil în Amazon de Sud.

Se crede că Gheara pisicii este ambalat cu antioxidanti care protejeaza celulele impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi și da, care include celule ale creierului.

Acest beneficiu a condus, de asemenea, oamenii de știință să creadă că Cat Claw poate fi folosit ca un medicament pentru a preveni boala Parkinson.

Deși nu există studii care susțin oricare dintre revendicările Claw pisicii, o face cu siguranță nici un rău și este inclus în alte suplimente similare, cum ar fi Alpha Brain, etc.

Pterostilbene (140 mg)

Pterostilbene este un alt anti-oxidant și după cum știți deja, antioxidanții sunt importante pentru sanatatea si regenerare celulara.

Acest antioxidant este ușor disponibil în Migdale, Afinele și struguri și este strâns legată de Resveratrol.

Dar protejeaza creierul de imbatranire nu este singura funcție Resveratrol efectuează. Aceasta asigură, de asemenea, nivelul de colesterol din dreapta in organism si reduce tensiunea arteriala.

În afară de aceasta, există, de asemenea, studii la animale care dovedesc aceasta crește sensibilitatea la insulină, astfel încât să nu aveți complicații legate de diabet zaharat.

Pentru început că, poate, de asemenea, dureri articulare mai mici și inhibă creșterea celulelor canceroase (doar în cazul în care aveți nevoie de orice mai multe motive pentru a lovi acel buton cumpăra).

vinpocetine

Vinpocetine este un alt supliment utilizat la pacientii cu Alzheimer pentru a le ajuta să păstreze capacitatea lor de memorie și de învățare și, astfel, includerea sa în Noocube are sens.

În afară de faptul că, de asemenea, reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge, care este important pentru a preveni deteriorarea celulelor din creier și inimă atacurile prin creșterea fluxului sanguin.

De asemenea, este un medicament eficient pentru oboseala cronică și răul de mișcare, ambele care pot afecta de luare a deciziilor și de gândire capacitatea.

Ce este dreptul Noocube de dozaj?

Doza recomandată pentru Noocube este de 2 pastile pe zi, dar dacă aceasta este prima ta experienta cu suplimente aș sugera să începeți cu 1 pastila pentru primele 4-5 zile.

Ambele pastile ar trebui să fie luate cu micul dejun și vă asigurați că aveți o sumă bună de apă pe tot parcursul zilei.

În cazul în care nu găsiți medicamentul prea eficient cu 2 pastile pe zi, puteți merge chiar și până la 3 sau 4 pastile (2 cu mic dejun si 2 cu masa de prânz).

Dar nu merg mai sus 4 pastile ca un supradozaj poate da reacții adverse. Dar ce sunt aceste efecte secundare?

Să aflăm.

Are Noocube vreo Efecte secundare?

Ei bine, în cele mai multe cazuri, doza mai blândă de ingrediente înseamnă Noocube nu produce efecte secundare.

Dar, dacă supradoza te așteaptă mai repede rezultate, puteți termina cu un stomac deranjat, fără modificări ale rezultatelor (deci nu, nu este cu siguranta merita)

Un alt motiv pentru care este aproape Noocube efect secundar-liber este din cauza lipsei de cofeina.

In timp ce reduce eficacitatea sa (deoarece este greu de un stimulent mai puternic decat cofeina), asigură o ușoară mistiming dozei nu duce la tine stau treaz toată noaptea sau senzație de balonare.

Iar efectele secundare pot fi mai rău dacă ești deja prins de cafea.

De asemenea, reglează doza. Asta înseamnă că după fiecare sticla, da sistemul de o săptămână de repaus. Acest lucru se datorează prezenței Huperzine-A care producția aides Acetilcolina. In timp ce aceasta este exact ceea ce are nevoie de creier, în exces chiar și acetilcolină poate avea un impact negativ.

Unde să cumpărați Noocube?

Noocube este disponibil numai pe site-ul oficial Noocube și în timp ce mulți s-ar putea considera că un dezavantaj, eu nu fac.

Acest lucru se datorează faptului că nu a acceptat dealeri, marca elimină riscul utilizatorilor se încheie cu produse contrafăcute.

Fiecare flacon de Noocube conține 60 de capsule, astfel, dacă luați doza recomandată, fiecare flacon ar trebui să dureze aproximativ o lună. Puteți achiziționa, de asemenea, un pachet de 3 luni de 180 de capsule pentru doar $ de 79.99, care vă ajută să economisiți aproximativ 40 $.

Dar ce se întâmplă dacă am spus că pot economisi până la 100 $ sau mai mult? Interesat?

Ei bine, dacă ați găsit până acum Noocube pentru a fi eficiente și ar dori să meargă all-in, puteți economisi peste 100 $ prin obtinerea de 6 sticle de Noocube pentru un enorm $ 119.99 adică 360 capsule care va dura 6 luni (o afacere care nu aveți nevoie doresc să ratați).

Și vă puteți bucura de beneficiile Noocube indiferent dacă sunteți în SUA, Canada, Germania, India sau Marea Britanie ca Noocube ofera transport gratuit la nivel mondial.

Toate livrările sunt expediate în termen de 24-48 de ore de la comanda și ar trebui să primiți comanda în termen de 5-10 zile, indiferent de țara în care locuiți.

De asemenea, din moment ce ambalajul este destul de discret, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la alte persoane care cunosc secretul.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Are Noocube au o garanție de bani înapoi?

Nu aveți încă îndoieli cu privire la cât de bine Noocube va lucra pentru tine? Sau de fapt, a făcut-o să nu lucreze pentru tine?

Oricum, nu v-ar dori banii pentru a merge deșeuri și ghici ce nu va fie. Acest lucru se datorează faptului că Noocube oferă o garanție de bani înapoi de 60 de zile.

Da, tot ce trebuie să-l faceți este să scrie înapoi la grija de client Noocube, împreună cu problema în termen de 60 de zile de la achiziție și Noocube va da 100% din banii înapoi în termen de zile.

Deși mă îndoiesc că va ajunge la asta, este totuși, bun pentru a avea o garanție de genul asta și pune în pat orice îndoieli cu un consumator poate avea în ceea ce privește legitimitatea revendicărilor.

Are Noocube de lucru Serios?

Noocube susține suplimentul prezintă efecte după doar 30 de minute, dar acest lucru nu este tocmai adevărat, care este în jos în lipsa unui stimulent puternic precum cofeina.

Dar nu ia saptamani, fie ca veți observa unele îmbunătățiri în starea de spirit și concentrare după primele 1-2 ore. Pentru schimbări la scară completă a da corpul tau aproximativ 10-15 de zile pentru a se adapta la nootropici.

Scopul final este de a întrerupe acest supliment și compensează cu o dietă sănătoasă, hrănitoare și câteva exerciții, un obiectiv pe care ar trebui să fie capabil să realizeze în termen de 6-7 luni de utilizare.

Nu te opri imediat supliment. Coborâți încet doza de la 2 tablete pe zi la una înainte de oprirea acestuia.

Noocube Inconvenientele 

Nu este mult de vina despre Noocube cu excepția faptului că acesta nu este cel mai puternic al Nootropics. Nu mă înțelege greșit, cu siguranță funcționează, dar este puțin mai lent.

Acest lucru se datorează faptului că doza de ingrediente, cum ar fi Alpha GCP și alte câteva sunt mai mici în doză care mă lasă doar întrebam cu privire la ceea ce ar fi putut fi.

Pe pozitiv, care, de asemenea, ceea ce înseamnă că Noocube este una dintre cele mai sigure Nootropics de pe piață, deoarece nu produce nici un efect secundar.

Pro-uri

 • Este un supliment complet natural nootrop și nu are efecte secundare
 • Îmbunătățește funcționarea cognitivă prin stimularea neurotransmitatori ale creierului
 • Ajută la îmbunătățirea memoriei, concentrarea și capacitatea de învățare
 • Acesta este fabricat în FDA si GMP aprobat facilitati
 • Există o garanție de bani înapoi de 60 de zile
 • Puteți salva în jurul valorii de 100 $ sau mai mult prin cumpararea mai multor sticle
 • Cele mai multe dintre ingredientele din Noocube au fost testate clinic pentru a ajuta cu functionarea cognitive
 • Noocube este livrat în întreaga lume pentru drum liber
 • Ea vine într-un ambalaj discret

Contra

 • Nu a fost cel mai puternic de suplimente nootropici ca ingrediente cum ar fi Alpha GPC este prezent în doze mai mici
 • Doza trebuie cycled datorită prezenței Huperzine-A, care duce la o supradoză de acetilcolină

click aici pentru a comanda NooCube de pe site – ul oficial »

Cum să obțineți maximum de Noocube?

Vrei banii de valoare și vreau să se asigure doar prin această revizuire Noocube. Deci, în loc de ceea ce sugerează că veți obține suplimente mai puternice, se combină 2 sau crește doza, aici sunt câteva sfaturi pentru a amplifica rezultatele fără a pierde nici un ban.

Somn la timp

Știu că viața este agitată și obținerea de 8 ore de somn zi de zi este mai ușor de zis decât de făcut, dar fiind lipsit de somn-înseamnă chiar și cele mai bune de suplimente poate eșua.

Recuperarea mușchilor și mintea are loc atunci cand dormi astfel încât asigurați-vă că veți obține cel puțin un minim de 5 ore de somn pe o bază de zi cu zi numai.

Notă: Nootropics poate provoca vise lucide (vise unde știi că visezi și să aibă anumit control asupra acesteia). Acum, care poate fi atât de interesantă și înfricoșător , dar cu toate acestea, nu compromis cu somnul.

Misca-te

Dacă sunteți activi fizic sunt mult mai probabil sa fie activi mental precum și elaborarea crește fluxul sanguin, încrederea și reduce anxietatea și depresia.

Și, din moment ce sunt deja luați nootrop, veți vedea un impuls instantaneu în performanța în sala de sport din cauza concentrare mai mare.

Menținerea unei diete sănătoase

Fie că sunteți încercarea de a vrac în sus, pentru a primi slabă sau inteligent, 50% din munca se face în bucătărie. Un aport regulat de substanțe nutritive și vitamine va reduce nevoia de suplimente astfel încât asigurați-vă că arunca într-o mulțime de pești cum ar fi somon pe aceste diagrame dieta.

Acest lucru se datorează faptului că peștii vin ambalate cu acizi grași Omega 3, care sunt bune pentru ambele inima si mintea ta.

Împreună cu pește, nu uitați să aibă doza zilnică de mere și alte fructe sănătoase. Și astfel digestia acestor alimente este buna, nu uitați să luați într-o mulțime de fluide sănătoase (stick-ul la apă cea mai mare parte).

Și, în sfârșit, vă rugăm să opriți de viață de pe fast food-uri, cum ar fi burgeri, pizza și pui prăjit, fac nici un bine.

Pune noile abilități la încercare

Dacă doriți într-adevăr să știe dacă nootropă este de lucru pentru tine sau nu doar pune-l pentru a testa.

Acest lucru poate fi la fel de simplu ca citit cărți noi. Chiar și ia testele de memorie sau care cuvinte încrucișate pe care le foxed în trecut, pentru a vedea dacă obține rezultate mai bune de această dată afară.

Dacă da, aveți exact ceea ce a fost în căutarea și, dacă nu, puteți obține întotdeauna banii înapoi.

click aici pentru a comanda NooCube de pe site – ul oficial »

Noocube Review: Întrebări frecvente

Q1: Ar trebui sa iau alte suplimente cu Noocube

nu este absolut și că se datorează faptului că cele mai multe suplimente vin cu ingrediente similare, care pot duce cu ușurință la o supradoză. Dă suplimentul o mare cantitate de timp înainte de a face orice modificări semnificative de dozare sau încercați suplimente diferite.

Q2: Am nevoie de o rețetă pentru Noocube?

Nu, nu aveți nevoie de prescripție medicală pentru Noocube. Acesta poate fi achiziționat direct de pe site-ul astfel încât să obțineți doar produsul original și nu o contrafacere.

Q3: Are efecte secundare Noocube cauza?

Noocube este 100% natural si nu produce efecte secundare până când și dacă supradozate. Ar trebui să evite, de asemenea, luați-l cu alte suplimente și dacă sunteți pe medicamente pentru alte afectiuni de sanatate in special cele legate de nervii, se consulte cu medicul dumneavoastră.

Q4: Cand vor fi livrate comanda mea? 

Toate produsele sunt expediate în termen de 24-48 de ore de la comanda, în timp ce termenul de livrare variaza ca pe tara. Noocube garantează livrarea în termen de 3-7 zile pentru oamenii din Marea Britanie în timp ce Europa și SUA ar trebui să ajungă în scopul de 5-10 zile lucrătoare.

Transportul maritim este gratuit, astfel încât să nu trebuie să plătească un ban în plus.

Q5: Are Noocube oferă o rambursare?

În cazul în care simțiți Noocube nu are efectul dorit, puteți obține banii înapoi scriind la echipa Noocube în termen de 60 de zile de la cumpărare.

Q6: nu cofeina in loc de Noocube va face truc?

Fiind un stimulent, cofeina poate avea atât un impact pozitiv și negativ. Acest lucru se datorează faptului că în timp ce va crește concentrarea și de a ajuta creierul funcționează în Overdrive, o ușoară mistiming de dozare sau în exces poate duce la insomnie, balonare, un stomac deranjat și așa mai departe.

Un ultim cuvânt

Nu posibilitatea de a învăța lucruri cu aceeași viteză ca și înainte sau senzație de memorie dispărea poate fi foarte dureros ca tine de vârstă și în timp ce Nootropics poate fi util, aflarea cei care lucrează efectiv poate fi greu.

Dar eu sunt sigur cu aceasta recenzie Noocube, vei ști tot ce ai nevoie pentru a pentru a lua o decizie de cumpărare în cunoștință de cauză.

Dacă aveți orice întrebare, puteți scrie întotdeauna să ne despre ea sau dacă ați utilizat Noocube în trecut, nu ezitați să împărtășiți comentariul cu mine și cititorii să-i ajute în continuare cu decizia de cumpărare (pentru că da, opinia dvs. contează de asemenea)

click aici pentru a comanda NooCube de pe site – ul oficial »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.