NooCube Review – Hvor Effektiv er dette nootropic Stack?

Posted on

Enten du er en travel profesjonell, student, eller en entreprenør som trenger å holde tritt med en krevende tidsplan, får en hjerne løft kan sikkert gå en lang vei i å gjøre livet ditt bedre. Og snakker om en hjerne løft, er NooCube en av de få nootropic stabler der ute som hevder å hjelpe lyse opp hjernen din og forbedre din IQ. Men er det bare en annen over-æret stimulerende eller noe som faktisk gjør det den hevder å gjøre? La oss finne det ut.

Alt om Noocube

NooCube Review - Hvor Effektiv er dette nootropic Stack?

NooCube er et merke som eies av Wolfson Berg Limited. Det sier selskapet er involvert i produksjon av mange andre forskjellige kosttilskudd. Men når det kommer til Noots, er NooCube deres mest kjente merkevare.

Selskapet har vært i drift i over et tiår, og stolt i evnen til å bruke banebrytende forskning for å gi premie ernæring og kosttilskudd som utnytter sin naturlige kraft. Vår bakgrunn sjekk av dette selskapet avslørte at det er basert i Larnaca på Kypros.

Hva NooCube gjør

NooCube Review - Hvor Effektiv er dette nootropic Stack?

Selskapet bak dette merket gjør store krav om det. Men i vårt syn, er det ikke noe mer enn vanlig nootropic stabelen – med den forskjellen er at dette er fagmessig blandet med noen gutter med en dypere forståelse av hvordan kosttilskudd arbeid.

Dessuten er det ingen tvil om at NooCube er ganske godt pakket. Bortsett fra det, den kommer med en klar etikett som guider deg på alle de ingrediensene som inngår i den. Hva mer? De faktisk gi en dypere forklaring på hvorfor de valgte og brukte de spesielle ingredienser på deres hjemmeside.

Så, så langt som åpenhet er opptatt av, tror vi at dette selskapet så langt møter karakteren. Og også, når vi tar en titt på sin liste over ingredienser, vi er glad for å si at det er ganske mange kjente navn i det (mer om det senere).

NooCube Review - Hvor Effektiv er dette nootropic Stack?

Produktet er hevdet å oppnå tre mål. Og disse er (1) Forbedre din kognitiv funksjon (2) høyne fokus og konsentrasjon (3) Forbedre din læring makt og øke din hukommelse.

I utgangspunktet fungerer NooCube ved at du kan oppnå en økt mental tilstand. Og i denne situasjonen, kan du fokusere bedre, reagere raskere og være mer oppmerksom på omgivelsene.

De NooCube Ingredienser

På til gode ting nå – ingrediensene. Og den gode nyheten er at dette produktet kommer bare med 6 ingredienser. Alle ingrediensene er ganske godt kjent som naturlige nootropics på egenhånd. Etter vårt syn kan færre ingredienser gjøre produktet mye tryggere å bruke, men mindre effektive for noen mennesker. Men vær oppmerksom på at kvalitet alltid seirer over kvantitet så langt som Noots er bekymret.

1. Alfa GPC

Vi vet alle Alpha GPC – den hvitaktig pulver som har vært brukt i uminnelige tider for å forbedre våkenhet. Så, hva er vitenskapen bak det? Vel, er Alpha GPC hevdet å øke mengdene av acetylkolin i hjernen.

Acetylkolin er en anerkjent nevrotransmitter – i utgangspunktet, er det en budbringer som ser hjernecellene sende informasjon mye mer effektivt.

Og derfor det øyeblikket du får mer av Alpha GPC inn i systemet ditt, vil du sannsynligvis merke en betydelig forbedring i læringsevne. På toppen av det, er du nødt til å ha en enklere tid å konsentrere seg om komplekse oppgaver.

Å krone alt opp, har Alpha GPC blitt studert og vist for å bidra til å redusere utvikling av Alzheimers sykdom. Så, ikke bare styrke det hjernen din, men også, det bidrar til å beskytte hjernecellene i langtransport.

2. Huperzine-A

Også kjent som Huperzia serrata, er Huperzine-A oppnådd som et ekstrakt fra den kinesiske klubben mose. Det er populært i de fleste kosthold og trenings utløp spesielt på grunn av dens potensial for å bremse utviklingen av Alzheimers sykdom.

Inne Huperzine-A er noe kjent som acetylkolinesterase (AChE) hemmere. I utgangspunktet er jobben sin for å hindre sammenbrudd eller uttømming av acetylkolin. Dette er derfor etterlater deg med overflødige mengder av acetylkolin som vi alle vet forbedrer den generelle hjernens funksjon.

Viktigst, har denne sjeldne ekstrakt muligheten til å forbedre hukommelsen ytelse sammen med forbedre din læring hastighet. Det er derfor anbefalt for elever gjennomfører komplekse kurs.

3. Katteklo

Dets vitenskapelige navnet er Uncaria tomentosa og det er funnet i naturen som en treaktig vintre allment tilgjengelig i Sentral- og Sør-Amerika. Sitt navn, Katteklo, kom fra det faktum at dens torner er klo-formet. Som et nootropisk urt, utmerker denne gul-blomster urt med antioksidantegenskaper. Det kan faktisk bidra til å forbedre din hjerne og kognitiv ytelse.

På toppen av det, er Katteklo antas å ha nervecellene evner. Hvis det er tilfelle, så det ville være riktig å si at denne urten kan bidra til å hindre celleskader. Og det er ikke rart det er ofte brukt for å kontrollere Parkinsons sykdom.

4. Bacopa monnieri

Du kan vite det ved sin andre navn dvs. vannet isop eller brahmi, men uansett hvordan du ser på det, er Bacopa monnieri en uvurderlig urt. Den indiske urten inneholder noen kraftige elementer som går langt i å forbedre nerve vekst.

Og som du kanskje vet, jo sterkere CNS-systemet blir, jo bedre hjernen sannsynlig å fungere. Enkelt sagt, er Bacopa din go-to urt når du er ute etter å optimalisere kognitiv funksjon.

Og i tillegg gjør alt det, havner det også noen beskyttende fordeler også. Det hindrer nerveceller fra tidlig skade og hjelper deg til å beholde et sterkt minne rett inn i alderdommen.

5. Oat Straw

Du kan bli kjent med det felles havre – ja, den vi alle liker å ta til frokost – men hva med Oat Straw? Vel, dette er den grønne delen av stammen som ellers ville kastes etter høsting havre. Men de ikke lenger forkaste det siden det har blitt identifisert som å ha en rekke helsemessige fordeler.

I sammenheng med NooCube, har det blitt tatt spesielt takket være hjernen som øker funksjoner. Tilsynelatende, det øker frekvensen for de alfa-2-bølger for derved å fremme våkenhet.

På toppen av det, synes det å fungere som en vasodilator. Og det er å si, det øker venene kapasitet til å transportere blod gjennom kroppen – og faktisk til hjernen også. Den Oat Straw ekstrakt på egen hånd anbefales for folk som ønsker å opprettholde oppgave fokus.

6. L-tyrosin og L-Theanine

Disse fantastiske ingredienser finnes naturlig i te (grønn og svart te). Begge er aminosyrer selv om L-Theanine handler om lindrende stress og stimulere utviklingen av nevrotransmittere. Eksperter mener at L-Theanine kan skape en avslappet, men våken slags følelse.

På sin side er L-tyrosin involvert i produksjonen av noradrenalin og dopamin. Disse to nevrotransmittere spille en viktig rolle i å fremme våkenhet og årvåkenhet. Dessuten er dopamin ansvarlig for å skape en feel-good effekt. Det er trygt å si at L-tyrosin er viktig for å redusere tretthet og stress.

Slik bruker Noocube – Dosering Retningslinjer

Den anbefalte dose er NooCube 4 kapsler per dag. Du kan ta to om morgenen og to om kvelden. Og uansett situasjon, bør du unngå å ta mer enn 3 kapsler på en gang.

Den beste måten å ta disse pillene er på tom mage, og med mye vann. Men selvfølgelig, bør du unngå å ta dem sammen med noen andre reseptbelagte legemidler som du kan ta. Vurdere å snakke med legen din før du introdusere noen Noots til livet ditt, spesielt hvis du har til å ta andre reseptbelagte legemidler på en daglig basis.

Noocube bivirkninger

Dette produktet er i stor grad trygt takket være sin naturlige listen over ingredienser. Men selv med det sagt, det er mulig å oppleve ulike resultater ved å ta denne bunken som resultatene er ikke typiske. Så, i noen sjeldne tilfeller kan du oppleve noen mindre bivirkning som følge av de ingrediensene som inngår i NooCube liste.

For eksempel kan Huperzine-A forårsaker et tap av appetitt. Så, som vi har rådet deg på doserings kravene i dette produktet, er det beste alternativet for å holde inntaket innenfor de anbefalte retningslinjene. For mye av det kan føre til alle slags bivirkninger blant dem:

 • søvn problemer
 • hodepine
 • Magesmerter
 • Oppkast
 • Rastløshet

Heldigvis er disse bivirkningene sjelden rapportert. Og med mindre du har en historie med toleranse eller allergi mot noen av de ovennevnte ingrediensene sjansene er at du ikke vil merke noen bivirkning av å bruke dette produktet.

Priser og frakt

Hver flaske NooCube tilsvarer en 1-måneds tilførsel av produktet. Dette vil koste deg $ 39.99 med gratis global shipping og pengene-tilbake-garanti. Du kan spare mer hvis du bestiller for større mengder. For eksempel, vil du få en ekstra flaske gratis hvis bestillingen 2 flasker. Og hvis du går for tre flaske orden, vil du også få 3 ekstra flasker gratis.

Så, er fangsten her at du må bestille for større mengder hvis du ønsker å spare mer. Det som er bra, er imidlertid at fri frakt og pengene tilbake-garanti er på plass på hvilken plan du velger.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Fordeler ulemper

Pros

 • Høy kvalitet ingredienser
 • Lett å bruke
 • Kan bidra til å forbedre kognitiv funksjon
 • rimelig priset
 • Gratis frakt
 • Pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Ikke så kraftig som andre ingrediens-pakket nootropiske stabler
 • Deres doseringsanbefalinger kan være ganske begrensende

Siste tanker

NooCube har tjent sin plass blant de beste, beste-laget, ready-nootropiske stabler på markedet. Det er støttet av ganske mange bemerkelsesverdige studier og på toppen av det, det er rimelig. Når det er sagt, synes å mangle den type oomph du forventer fra slike som Qualia Mind and Mind Lab Pro. Så vi vil anbefale det til alle som leter etter en mild og sortering av avslappet tilnærming for å øke hjernens makt.

Klikk her for å bestille NooCube fra den offisielle nettsiden »

KJØP NÅ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.