NooCube Review – Just Hur effektiv är här nootropa Stack?

Posted on

Oavsett om du är en upptagen professionell, student eller en entreprenör som behöver hålla jämna steg med en krävande schema, få en hjärna uppsving kan säkert gå långt för att göra ditt liv bättre. Och talar om en hjärna uppsving, är NooCube en av de få nootropic stackar där ute som hävdar att hjälpa lysa upp ditt sinne och förbättra din IQ. Men det är bara en annan over-förhärligat stimulerande eller något som faktiskt gör vad den påstår sig göra? Låt oss ta reda på.

Allt om Noocube

NooCube Review - Just Hur effektiv är här nootropa Stack?

NooCube är ett varumärke som ägs av Wolfson Berg Limited. Nämnda Företaget är involverat i produktionen av många andra olika kosttillskott. Men när det kommer till Noots är NooCube deras mest kända varumärke.

Företaget har varit i drift i över ett decennium och stoltserar i förmågan att använda banbrytande vetenskaplig forskning för att ge premium kost och kosttillskott som utnyttjar en naturliga kraft. Vår säkerhetsprövning av företaget visade att den är baserad i Larnaca på Cypern.

Vad NooCube Gör

NooCube Review - Just Hur effektiv är här nootropa Stack?

Företaget bakom detta varumärke gör stora påståenden om det. Men enligt vår mening är det inget annat än din vanliga nootropisk stack – med den skillnaden att det här är kunnigt blandas av några killar med en djupare förståelse för hur tillskott fungerar.

Dessutom finns det ingen tvekan om att NooCube är ganska väl förpackad. Förutom att det kommer med en tydlig etikett som guidar dig på alla ingredienser som ingår i den. Vad mer? De ger faktiskt en djupare förklaring till varför de valde och använde dessa särskilda ingredienser på deras hemsida.

Så när det gäller öppenhet i fråga, anser vi att detta företag hittills möter klass. Och även när vi tar en titt på sin lista över ingredienser, vi är glada att säga att det finns en hel del bekanta namn i det (mer om det senare).

NooCube Review - Just Hur effektiv är här nootropa Stack?

Produkten påstås uppnå tre mål. Och dessa är (1) Förbättra din kognitiv funktion (2) skärper ditt fokus och koncentration (3) Förbättra din inlärning makt och öka ditt minne.

I grund och botten, NooCube fungerar genom att du kan uppnå en förhöjd mentala tillstånd. Och i denna situation, kan du fokusera bättre, reagera snabbare och vara mer medveten om din omgivning.

De NooCube Ingredienser

På den goda grejer nu – ingredienserna. Och den goda nyheten är att denna produkt endast kommer med 6 ingredienser. Alla ingredienser är ganska välkända natur nootropics på egen hand. Enligt vår uppfattning kan färre ingredienser gör produkten mycket säkrare att använda, men mindre effektivt för vissa människor. Men observera att kvaliteten triumferar alltid över mängden när det gäller Noots berörs.

1. Alpha GPC

Vi vet alla Alpha GPC – den vitaktiga pulver som har använts sedan urminnes tider för att förbättra vakenhet. Så, vad är vetenskapen bakom det? Tja, Alpha GPC påstås öka mängden acetylkolin i hjärnan.

Acetylkolin är en känd signalsubstans – i grund och botten är det en budbärare som ser dina hjärnceller vidarebefordra information mycket mer effektivt.

Och därför det ögonblick du får mer av Alpha GPC i ditt system, är du sannolikt att märka en avsevärd förbättring i din inlärningsförmåga. Ovanpå det, är du skyldig att ha en enklare tid att koncentrera sig på komplexa uppgifter.

Till råga på allt upp, har Alpha GPC studerats och visat sig bidra till att minska utvecklingen av Alzheimers sjukdom. Så den inte bara stärka din hjärna utan också bidrar till att skydda dina hjärnceller på lång tid.

2. Huperzin-A

Även känd som Huperzia serrata, är Huperzine-A erhölls som ett extrakt från det kinesiska klubb mossa. Det är populärt i de flesta diet och fitness utlopp särskilt på grund av dess potential att bromsa utvecklingen av Alzheimers sjukdom.

Inuti Huperzin-A är något som kallas acetylkolinesteras (AChE) inhibitor. I grund och botten är dess uppgift att förhindra nedbrytning eller utarmning av acetylkolin. Detta därför lämnar dig med överskottskvantiteter av acetylkolin som vi alla vet förbättrar den totala funktionen hjärnan.

Viktigast har denna sällsynta extrakt förmågan att förbättra minnet prestanda tillsammans med att öka din inlärning hastighet. Det är därför rekommenderas för elever som genomför komplexa kurser.

3. Katten Claw

Dess vetenskapliga namn är Uncaria tomentosa och det finns i naturen som en Woody vinstockar vanligt förekommande i Central- och Sydamerika. Dess namn, Cat Claw, kom från det faktum att dess törnen är klo-formad. Som nootropisk ört, utmärker denna gula blommiga ört med antioxiderande egenskaper. Det verkligen kan bidra till att förbättra din hjärna och kognitiv förmåga.

Ovanpå detta är Cat Claw tros ha nervskyddande egenskaper. Om så är fallet, då det skulle vara korrekt att säga att denna ört kan hjälpa till att förebygga cellskador. Och det är inte konstigt att det är allmänt används för att kontrollera Parkinsons sjukdom.

4. litet tjockblad

Du kanske känner det av dess andra namn dvs vatten isop eller Brahmi, men oavsett hur man ser på det, är litet tjockblad en ovärderlig ört. Den indiska örten innehåller några kraftfulla element som går en lång väg för att förbättra nervtillväxt.

Och som ni kanske känner, desto starkare din CNS-systemet blir, kommer sannolikt att fungera bättre din hjärna. Enkelt uttryckt är Bacopa din go-to Herb när du är ute efter att optimera din kognitiv funktion.

Och förutom att göra allt detta, hamnar det också vissa skyddande fördelar. Det hindrar din nervceller från tidig skada och hjälper dig att behålla ett starkt minne direkt i din ålderdom.

5. Oat Straw

Du kanske känner till den gemensamma havre – Ja, den som vi alla som att ta till frukost – men hur är det Oat Straw? Nåväl, detta är den gröna delen av stammen som annars skulle kasseras efter skörd havre. Men de inte längre kasta det eftersom det har identifierats som att ha många hälsofördelar.

I samband med NooCube har det tagits speciellt tack vare dess hjärna-öka funktioner. Tydligen, det ökar frekvensen av alfa-2 vågor därigenom främjar vakenhet.

Ovanpå det, verkar det fungera som en vasodilator. Och det är att säga, det ökar dina ådror förmåga att transportera blod i hela kroppen – och faktiskt till hjärnan också. Den havrehalmsextrakt på egen hand rekommenderas för folk som vill behålla uppgiften fokus.

6. L-Tyrosin & L-Theanin

Dessa underbara ingredienser finns naturligt i te (grönt och svart te). Båda är aminosyror även om L-Theanin handlar om att lindra stress och stimulera utvecklingen av neurotransmittorer. Experter tror att L-Theanin kan skapa en avslappnad men ändå alert slags känsla.

Från dess sida, är L-tyrosin involverad i produktionen av noradrenalin och dopamin. Dessa två signalsubstanser spelar en viktig roll för att främja vakenhet och vakenhet. Dessutom är dopamin ansvarar för att skapa en må-bra effekt. Det är säkert att säga att L-tyrosin är nödvändig för att minska trötthet och stress.

Så här använder Noocube – Dosering riktlinjer

Den rekommenderade NooCube dosen är 4 kapslar per dag. Du kan ta två på morgonen och två på kvällen. Och oavsett situationen, bör du undvika att ta mer än 3 kapslar på en gång.

Det bästa sättet att ta dessa piller är på fastande mage och med massor av vatten. Men naturligtvis bör du undvika att ta dem tillsammans med andra receptbelagda läkemedel som du kan ta. Överväga att tala med din läkare innan införa några Noots i ditt liv, särskilt om du måste ta andra receptbelagda läkemedel på daglig basis.

Noocube Biverkningar

Denna produkt är i stort sett säker allt tack vare sin helt naturliga ingrediensförteckningen. Men även med det sagt, det är möjligt att uppleva olika resultat på att ta denna stack som dess resultat inte är typiska. Så i vissa sällsynta fall kan du uppleva några mindre bieffekt till följd av de ingredienser som ingår i NooCube lista.

Till exempel kan Huperzine-A orsaka en förlust av aptit. Så som vi har informerat dig om doserings kraven i denna produkt, är din bästa insats för att behålla ditt intag inom de rekommenderade riktlinjerna. För mycket av det kan orsaka alla typer av biverkningar bland dem:

 • sömn problem
 • huvudvärk
 • Magont
 • kräkningar
 • Rastlöshet

Lyckligtvis är de biverkningar rapporterats i sällsynta fall. Och om du inte har en historia av tolerans eller allergi mot någon av de ovan nämnda ingredienser är chansen att du inte kommer att märka någon bieffekt av att använda denna produkt.

Prissättning och frakt

Varje flaska NooCube lika med en 1-månads leverans av produkten. Detta skulle kosta $ 39.99 med fri globala sjöfarten och pengar-tillbaka-garanti. Du kan spara mer om du beställer för större mängder. Till exempel skulle du få en extra flaska gratis om din beställning 2 flaskor. Och om du går för tre flask ordning, skulle du också få 3 extra flaskor gratis.

Så är fångsten här att du måste beställa för större mängder om du vill spara mer. Det som är bra är dock att fri-frakt och pengarna tillbaka garantisystem är på plats vid vilket plan du väljer.

1 BOTTLE
$39.59
Retail: $52.79
Savings: $13.20
60 capsules
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$79.17
Retail: $118.76
Savings: $39.59
180 capsules
buy at the official website »
3 BOTTLES + 3 FREE
$118.76
Retail: $237.52
Savings: $118.76
360 capsules
buy at the official website »

Fördelar nackdelar

Pros

 • Högkvalitativa ingredienser
 • Lätt att använda
 • Kan bidra till att stärka den kognitiva funktionen
 • prisvärda
 • Gratis frakt
 • Pengar tillbaka garanti

Nackdelar

 • Inte lika kraftfullt som andra ingrediens fyllda nootropiska travar
 • Deras doseringsrekommendationer kan vara ganska begränsande

Slutgiltiga tankar

NooCube har förtjänat sin plats bland de bästa, mest gjort, färdig nootropa stackar på marknaden. Det backas upp av ett stort antal anmärkningsvärda undersökningar och ovanpå det, det är rimligt prissatt. Som sagt, det verkar sakna den typ av glans du förväntar dig av lik av Qualia sinne och sinne Lab Pro. Så skulle vi rekommenderar det till alla som letar efter en mild och sortera-of avslappnade inställning öka hjärnkapacitet.

Klicka här för att beställa NooCube från den officiella hemsidan »

BUY NOW »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.