Performance Lab Vision Review – # 1 Vision Supplement?

Posted on

Lab Performance Vision este un supliment nutritiv sigur competitiv, naturale și juridice accesoriu vederii, care sustine sanatatea maculara.

Sunteți în căutarea pentru că avantaj competitiv la muncă, sport sau jocuri de noroc?

Sau poate vă confruntați cu tulpina ochi induse de ecran sau oboseala ochilor?

Poate că te lupți cu viziune de noapte slabă, coordonare lentă mana-ochi, sau mai puțin de viziune de mare res … dacă da, Performance Lab Vision ar putea fi solutia pentru tine.

Un supliment viziune conceput pentru a ajuta sportivii și jucătorii, dar care susține, de asemenea, pentru a ajuta potential o serie de probleme legate de ochi si uita-te după îngrijirea ochilor pe termen lung.

Este prea bine ca să fie adevărat?

Să aflăm.

Ce este performanța Lab Vision?

Laboratorul de performanță susține că suplimentul viziune este un all-rotund toate-naturale accesoriu de ajutor vizual, conceput pentru a sprijini în condiții de siguranță de pigment macular pentru mare res vederii, reducerea strălucirii și flash de recuperare.

De asemenea, este susținut pentru a ajuta cu viziune de noapte, de detectare a mișcării, sensibilitate de contrast și adaptare la întuneric (care permite ochilor sa se obisnuiasca la întuneric mai repede). Acesta poate stimula chiar și timpul de reacție și coordonarea mana-ochi – unul dintre motivele pentru care produsul este declarat a fi popular cu jucătorii.

În cele din urmă, este, de asemenea promovată ca, eventual, contribuind la reducerea oboselii ochilor și tulpina viziune induse de ecran, precum și legate de vârstă deteriorarea vederii.

O listă destul de cuprinzătoare pentru orice supliment.

Produsul este proiectat și formulat de Opti-Nutra Ltd, o companie din Marea Britanie. Cu toate acestea, produsul este fabricat în New Jersey, SUA, într-o instalație de certificate FDA înregistrat, GMP.

Ca întotdeauna, am făcut o analiză completă pentru a vedea dacă performanța Lab Vision este la fel de eficient pe cât pare.

Ingrediente Performance Lab Vision

Luteina 10mg & zeaxantina 2mg (FloraGLO)

Cele două substanțe active cheie în Performance Lab Vision sunt luteina si zeaxantina, doi nutrienți puternic cercetate sprijinite considerate pentru a optimiza vederii și funcția.

Acestea sunt antioxidanti puternici carotenoizi cluster în „macula“, bitul a retinei care permite viziune clare.

Luteina si zeaxantina sunt cunoscute pentru a îmbunătăți performanța vederii și să sprijine sănătatea ochilor prin stingerea efectelor nocive ale luminii albastre, cunoscut sub numele de HEV (High Energy vizibil de radiații) – un fel de lumină dată de tablete, computere, laptopuri și telefoane.

Când lumina albastră pătrunde în ochi prin lentila la nivelul retinei, care le generează radicali liberi toxici care pot provoca daune macula și retina.

Este acest tip de leziuni maculare, care a fost legata de tulpina ochilor, oboseala vizuala, efectul de orbire și probleme de ochi cu rază lungă.

Performance Lab Vision susține că luteina și zeaxantina în formula lor formează un strat protector de culoare galbenă, în comparație cu „ochelari interne“, care absorb și neutralizează lumina albastră, filtrarea dăunătoare razele de lumină albastră, înainte de a ajunge la macula.

Luteina si zeaxantina, de asemenea, hrănesc și protejează funcțiile de ochii lui în următoarele moduri:

 • Acuitatea vizuală: producerea de viziune de înaltă rezoluție, permițând claritatea vederii detalii fine la distanță.
 • Glare de recuperare: Activarea viziune rapid re-câștig după orbire flash din faruri, soare și ecrane.
 • Contrast Sensibilitate: de detectare a luminii scăzut de nuanțe subtile de lumină și întuneric, mișcare în special de urmărire împotriva fundale dificile de lumină scăzută și de ceață.
 • Legate de varsta Vision Probleme: Cercetarile clinice sugereaza in mod clar ca luteina si zeaxantina de sprijin de pigment macular poate proteja ochii impotriva degenerescenta maculara legata de varsta.

European negru coacaze, 25mg

O componentă cheie în suplimentul Vision Performance Lab este coacăz negru.

coacaze negre contin antioxidanti puternici cunoscute sub denumirea de „antociani“. Unul dintre aceste antociani are un pigment de plante violet numit C3G (Cyanidin-3-glucozid), care ajută la nivelul retinei pentru a regenera rodopsinei, un compus care activeaza viziune de noapte.

Împreună, antociani, și C3G, ascuți viziune și să sprijine fluxul de sânge sănătos pentru ochi. În plus, ele ajuta cu vederea orientate spre performanță cu următorul text:

 • Întuneric Adaptarea: consolidarea viziune de noapte cu lumină de adaptare mai rapidă scăzută.
 • Ochi de semnalizare Viteză: accelerarea-retinei la creier de semnalizare pentru viziune de mare viteză și timp de reacție fracțiune de secundă.
 • Reducerea simptomelor de oboseala vizuala.

Extras european Afin, 25mg

Afine sprijină în continuare antioxidanții de coacăz negru cu o matrice puternic de mai mult de 15 antocianozide mov inchis, inclusiv mai C3G pentru sprijin suplimentar rodopsinei.

Nutrienții găsite în cadrul afinele sunt cunoscute pentru a menține capilare ochi flexibil, sprijinirea fluxului de sânge la nivelul retinei pentru performanță optică maximă și sănătatea ochilor.

Laboratorul de performanță utilizează numai extract de afine, standardizat pentru a furniza un minim de 25% antocianozide, de la afinele salbatice-cultivate, prelucrate rapid pentru a păstra integritatea lor nutriționale.

Saffron, 1mg

Sofranul este viu condimentul auriu-roșu s-ar putea stii ca fiind una dintre cele mai scumpe mirodenii din lume în greutate.

Este derivat din flori șofran și are un profil antioxidant valoros din pigmenti de plante galben, safranal și Crocin.

Acești antioxidanți protejează macula și hrăni pigmentului macular, creșterea fluxului sanguin la nivelul ochilor.

Acest lucru îmbunătățește sănătatea ochilor și ascute performanța vederii cu următoarele funcții:

 • Motion Detection: Saffron susține detectarea precisă, rapidă a mișcărilor motorii fine.
 • Reducerea strălucirii: Saffron hrănește macula, reducând blițul și efectele luminii orbitoare ale razelor de lumină albastră.

Astaxantin, 1mg

Astaxanthin este un antioxidant puternic gasit in alge, precum și la animale care consumă alge.

Este un antioxidant roz-rosu xantofilelor care a fost demonstrat pentru a imbunatati fluxul sanguin, precum si livrarea de oxigen si ochi-sustinere substante nutritive.

Astaxantin se crede că pentru a sprijini viziune activă, plini de energie, în plus față de relaxarea oboseala ochilor.

Laboratorul de performanță surse naturale de astaxantină din Haematococcus Pluvialis Algele, crescute organic în setările de bine controlate, pentru a furniza un supliment ecologic de puritate semnificativă.

Cum Performance Lab Vision de lucru

Potrivit Lab Performanță:

Lab Performanța este evoluția de nutriție: Un nou ia pe suplimentarea proiectat pentru a debloca performanța umană-nivelul următor. Pentru a realiza acest obiectiv, Performance Lab cercetari extensiv, teste și formulează suplimente nutritive avansate, care face upgrade functie peste cai biologice orientate spre performanță. Performanță formule de laborator dispun de combinații de substanțe nutritive care nu sunt observate la alte produse de pe piață.

Laboratorul de performanță a câștigat o reputație pentru utilizarea ingrediente dovedite și cele mai recente stiinta pentru a crea suplimente ultra curate și eficiente.

Toate produsele Lab Performance, inclusiv Vision, sunt potrivite pentru vegani, și sunt libere de OMG-uri, alergeni, soia, gluten si aditivi artificiali.

Cum să-l folosească?

Luați 1-2 capsule cu prima masă a zilei.

Pentru cele mai bune rezultate de zi cu zi și în mod constant utilizați.

Performance Lab Vision Efecte secundare

Performance Lab Vision a fost formulat pentru a fi sigur pentru utilizarea de zi cu zi pe termen lung, fără a fi nevoie de ciclism.

Prin utilizarea numai ingrediente naturale, în doze garantate de cercetare, nu trebuie să existe efecte secundare observat atunci când se utilizează acest produs.

Este de performanță Lab Vision O înșelătorie?

Ingredientele din cadrul Performance Lab Vision sunt dovedite și de cercetare-sprijinit, deci nu.

Producătorul Opti-Nutra este, de asemenea, un producător de supliment recunoscut și de încredere.

Lab Performance Review-uri Vision & Reclamatii

Compania a ales în mod conștient să nu comercializeze Performance Lab Vision prin intermediul Amazon (sau chiar cărămidă și mortar de magazine cum ar fi GNC), precizând că linia lor de produse constă în formule superioare în cazul în care clienții primesc un serviciu global mai bun și informații despre produs prin intermediul site-ul propriu.

În mod firesc acest lucru face obținerea de comentarii imparțiale dificil.

Cu toate acestea, produsul a fost revizuit de mai multe dintre site-urile de specialitate supliment de nivel superior în jurul valorii de web care au dat toate Performance Lab Vision degetul mare în sus în funcție de utilizarea lor, și profilul său de ingredient foarte curat, plus compoziția formulei garantate cu probe.

Laborator de performanță Vision: Pachete, Preturi & În cazul în care să-l cumpere

Dacă sunteți interesat în încercarea de performanță Lab Vision, sau pentru a afla mai multe despre linia specifică de suplimente, veți găsi mai multe pe site-ul oficial Lab Performance

Flaconul conține 30 de capsule, care este de 30 de zile sau 15 zile de livrare, în funcție dacă vă luați recomandate 1 sau 2 capsule pe zi

Cat costa?

 • 1 flacon: $ 50.00 (+ transport maritim și de manipulare)
 • 2 sticle: $ 76.00 (economisire de 5%)
 • 3 sticle: $ 108.00 (economisire de 10%)

Expediere gratuită disponibilă pentru comenzile de mai mult de 200 $.

Politica de rambursare și bani înapoi Garantare

stat Lab de performanță, acestea sunt atât de încrezători în produsul pe care le dau o garanție de 60 de zile de la prima comandă de performanță Lab Vision.

Daca nu sunt complet mulțumit de rezultatele în acel moment, puteți trimite un email pentru companie, returna orice / produs neutilizat utilizat și vă va restitui imediat (minus costurile de transport).

Transport: Performance Lab afirmă că toate comenzile sunt expediate în aceeași zi sau a doua zi, cu destinații și ratele listate pe pagina lor de transport maritim site – ul.

Performance Lab Vision Pro și Contra

Pro-uri

 • În condiții de siguranță, naturale și legale.
 • Nu există stimulente.
 • ingrediente populare bazate pe cercetare.
 • Una dintre cele mai curate formule de pe piață astăzi.
 • Ținte numeroase aspecte ale sănătății ochilor într-o singură capsulă.
 • Include un impuls pentru a vederii competitive pentru gameri și sportivi, o problemă ochi foarte rar vizate.

Contra

 • Numai disponibile prin intermediul site-ului oficial, comentarii adică sunt puține.

Performanță Lab Vision opinie: Cuvinte finale

Laboratorul de performanță utilizează cele mai bune din clasa sa, cu ingrediente de cercetare sprijinite de dovezi care să le sprijine în sus și, evident, are o mulțime de ambiție pentru suplimentul său Vision.

De la potential contribuind la rezolvarea degenerescenta maculara legata de varsta pentru stimularea vederii nocturne, timpii de reacție și / sau reducerea tulpina ochi legate de ecran care plăgi mulți dintre noi, eventual, nu există nici nega faptul că există o mulțime de efort în spatele acestui supliment.

Nu e de mirare că a devenit rapid o alegere populara printre jucătorii și sportivi care doresc un avantaj competitiv suplimentar.

click aici pentru a comanda Performance Lab Vision de pe site – ul oficial al »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.