Performance Lab Vision Review – Den # 1 Vision Supplement?

Posted on

Performance Lab Vision är en säker, fysiska och juridiska konkurrens syn förstärkning komplettera, som stöder macular hälsa.

Letar du efter en konkurrensfördel på arbetsplatsen, sport eller spel?

Eller kanske du upplever skärm inducerad ansträngda ögon eller ögontrötthet?

Kanske du kämpar med dåligt mörkerseende, långsam samordningen hand-öga, eller mindre än högupplöst syn … i så fall Performance Lab Vision skulle kunna vara lösningen för dig.

En vision tillägg för att hjälpa idrottare och spelare, men som också gör anspråk på att potentiellt hjälpa en uppsjö av ögonrelaterade frågor och ta hand om din långsiktiga ögonvård.

Är det för bra för att vara sant?

Låt oss ta reda på.

Vad är Performance Lab Vision?

Performance Lab hävdar att visionen tillägg är en helt naturlig runtomsikt förbättringsstöd som syftar till att på ett säkert sätt stödja macular pigment för högupplöst syn, bländning minskning och flash återhämtning.

Det hävdas även att hjälpa till med mörkerseende, rörelsedetektor, kontrastkänslighet och mörk anpassning (att låta ögonen att vänja sig vid mörkret snabbare). Det kan även öka reaktionstiden och hand-eye samordning – en anledning till att produkten sägs vara populär bland spelare.

Slutligen är det också främjas som möjligen bidrar till att minska ögontrötthet och skärm-inducerad syn stam, samt åldersrelaterad syn försämring.

En ganska omfattande lista för alla tillägg.

Produkten är utformad och formuleras av Opti-Nutra Ltd, ett brittiskt företag. Dock är den produkt som tillverkas i New Jersey, USA, i en FDA registrerade, GMP-certifierad anläggning.

Som alltid, har vi gjort en fullständig översyn för att se om Performance Lab Vision är lika effektivt som det låter.

Prestanda Lab Vision Ingredienser

Lutein 10mg & Zeaxanthin 2 mg (FloraGLO)

De två viktigaste aktiva ingredienserna i Performance Lab Vision är lutein och zeaxantin, två tungt forskat-stödda näringsämnen anses optimera syn och funktion.

De är kraftfulla karotenoid antioxidanter som klustret i den ‘gula fläcken’, den bit av näthinnan som möjliggör skarp syn.

Lutein och zeaxantin är kända för att förbättra synen prestanda och stöd öga hälsa genom att släcka de skadliga effekterna av blått ljus, som kallas HEV (High Energy synlig strålning) – den typ av ljus ges ut av tabletter, datorer, bärbara datorer och telefoner.

När blått ljus kommer in i ögat genom linsen till näthinnan, genererar den giftiga ‘fria radikaler’ som kan orsaka skador på makula och näthinnan.

Det är denna typ av macular skador som har kopplats till ansträngda ögon, visuell trötthet, bländning och långväga ögonproblem.

Prestanda Lab Vision gällande att lutein och zeaxantin i deras formel bilda ett skyddande gul beläggning, jämfört med ‘interna solglasögon’, som absorberar och neutraliserar det blå ljuset, filtrera bort de skadliga blå ljusstrålarna innan de når makula.

Lutein och zeaxantin näring och skydda ögonen fungerar på följande sätt också:

 • Synskärpa: producera hög upplösning vision, vilket möjliggör klarhet fina detaljer syn på avstånd.
 • Glare Recovery: möjliggör snabb Vision re-gain efter flash blindhet från strålkastare, sol och skärmar.
 • Kontrast Känslighet: Låg ljus detektering av subtila nyanser av ljus och mörker, särskilt spåra rörelse mot svåra bakgrunder av svagt ljus och dimma.
 • Åldersrelaterad synproblem: Klinisk forskning visar tydligt att lutein och zeaxantin s macular pigment stöd kan skydda ögonen mot åldersrelaterad makuladegeneration.

Europeiska svarta vinbär, 25 mg

En nyckelkomponent i Performance Labs Vision tillägg är svarta vinbär.

Svarta vinbär innehåller kraftfulla antioxidanter som kallas ‘antocyaniner’. En av dessa antocyaniner har en lila växt pigment som kallas C3G (cyanidin-3-glukosid), som hjälper näthinnan att regenerera rhodopsin, en förening som aktiverar mörkerseende.

Tillsammans antocyaniner, och C3G, skärpa vision och stödja friska blodflödet till ögonen. Dessutom bidrar de med resultatinriktad syn med följande:

 • Darkness Anpassning: förbättra mörkerseende med snabbare svagt ljus anpassning.
 • Ögonsignal Hastighet: snabbare näthinnan till hjärnan signalering för höghastighetståg vision och delad andra reaktionstid.
 • Att minska symptom på visuell trötthet.

Europeiska blåbär extrakt, 25 mg

Blåbär stödjer vidare de svarta vinbär antioxidanter med en kraftfull matris av mer än 15 mörklila antocyanosider, inklusive mer C3G för vidare rodopsin stöd.

Näringsämnen som finns inom blåbär är kända för att hålla ögon kapillärer flexibel, uppbär blodflödet till näthinnan för maximal optisk prestanda och ögonhälsa.

Prestanda Lab endast använder blåbär extrakt, standardiseras för att tillföra ett minimum av 25% antocyanosider, från vilda-odlade blåbär, bearbetade snabbt för att bevara deras näringsvärde integritet.

Saffran, 1 mg

Saffran är den levande gyllene röd krydda ni kanske vet som en av världens dyraste kryddor i vikt.

Den härrör från krokusblommor och har en värdefull antioxidant profil från dess gula växtpigment, safranal och crocin.

Dessa antioxidanter skyddar makula och ge näring det makulära pigmentet, öka blodflödet till ögonen.

Detta förbättrar ögonhälsa och skärper syn prestanda med följande funktioner:

 • Motion Detection: Saffran stöder korrekt, snabb upptäckt av finmotoriska rörelser.
 • Bländningsreduktion: Saffran näring makula, vilket minskar blixten och bländning effekterna av blått ljus strålar.

Astaxanthin, 1 mg

Astaxanthin är en kraftfull antioxidant som finns i alger, liksom hos djur som konsumerar alger.

Det är en rosa-röd xantofyll antioxidant som har visat sig öka blodflödet, liksom leveransen av syre och ögon-stödjande näringsämnen.

Astaxanthin tros stödja aktiv, strömförande syn utöver lindra ögontrötthet.

Performance Lab källor Astaxanthin från naturliga Haematococcus Pluvialis alger, ekologiskt odlade i väl kontrollerade inställningar för att leverera en miljövänlig tillskott av betydande renhet.

Hur fungerar Performance Lab Vision Work

Enligt Performance Lab:

Performance Lab är utvecklingen av näring: En ny ta på tillskott utformat för att låsa upp nästa nivå mänskliga prestationer. För att förverkliga detta mål, Performance Lab forskar utsträckning, tester och formulerar avancerade näringstillskott som uppgradera funktion över resultatorienterade biologiska vägar. Performance Lab formler har näringskombinationer som inte syns i några andra produkter på marknaden.

Performance Lab har haft ett rykte om att använda beprövade ingredienser och den senaste forskningen för att skapa ultra ren och effektiva kosttillskott.

Alla Performance Lab produkter, bland annat Vision, lämpar sig för veganer och är fria från GMO, allergener, soja, gluten och konstgjorda tillsatser.

Hur man använder det?

Ta 1-2 kapslar med din första måltiden på dagen.

För bästa resultat använder dagligen och konsekvent.

Performance Lab Vision Biverkningar

Performance Lab Vision har tagits fram för att vara säkra för långtids daglig användning, utan behov av cykling.

Genom att använda enbart naturliga ingredienser i forskningsstödda doser, bör det inte finnas några biverkningar noterades vid användning av denna produkt.

Är Performance Lab Vision en bluff?

Ingredienserna inom Performance Lab Vision är beprövade och forskning-stödda, så ingen.

Tillverkaren Opti-Nutra är också en erkänd och betrodd kompletterar producenten.

Performance Lab Vision Recensioner Klagomål

Företaget har medvetet valt att inte marknadsföra Performance Lab Vision via Amazon (eller ens tegel och murbruk butiker som GNC), som anger att deras sortiment består av överlägsna formler där kunderna får en bättre övergripande service och produktinformationen via sin egen webbplats.

Naturligtvis gör detta att få objektiva omdömen svårt.

Men produkten har granskats av många av de översta nivån specialist kompletterar platser runt nätet som alla har gett Performance Lab Vision tummen upp baserat på deras användning, och dess ultra ren ingrediens profil plus dess evidens stödda formel sammansättning.

Performance Lab Vision: Paket, priser och om att köpa det

Om du är intresserad av att prova Performance Lab Vision, eller lära sig mer om den specifika raden av kosttillskott, hittar du mer på den officiella Performance Lab webbplats

Flaskan innehåller 30 kapslar, som är 30 dagar eller 15 dagars leverans beroende på om du tar de rekommenderade 1 eller 2 kapslar per dag

Hur mycket kostar det?

 • 1 flaska: $ 50.00 (+ frakt och hantering)
 • 2 flaskor: $ 76.00 (5% besparing)
 • 3 flaskor: $ 108,00 (10% besparing)

Fri världs omfattande leverans tillgänglig på order av mer än $ 200.

Återbetalningspolicy & pengarna tillbaka-garanti

Performance Lab uppger att de är så säkra på den produkt som de ger en 60-dagars garanti på din första beställning av Performance Lab Vision.

Om du inte är helt nöjd med dina resultat i denna tid kan du maila företaget tillbaka alla maskiner / oanvänd produkt och de kommer att återbetala dig omedelbart (minus fraktkostnader).

Frakt: Performance Lab säger att alla beställningar levereras på samma eller nästa dag, med destinationer och priser som anges på deras hemsida fraktsidan.

Performance Lab Vision Pros & Cons

Pros

 • Säker, fysiska och juridiska.
 • Inga stimulantia.
 • Populära forskningsbaserade ingredienser.
 • En av de renaste formler på marknaden idag.
 • Mål många aspekter av ögats hälsa i en kapsel.
 • Inkluderar ett uppsving för konkurrenskraftig syn för spelare och idrottsmän, en sällan riktade öga fråga.

Nackdelar

 • Endast tillgängligt via den officiella hemsidan, vilket innebär recensioner är knappa.

Performance Lab Vision Review: Slutord

Performance Lab använder de bästa i sin klass ingredienser med evidens backas forskning att backa upp dem och uppenbarligen har massor av ambition för sin vision tillägg.

Från potentiellt hjälpa till att ta itu med åldersrelaterad makuladegeneration att öka din mörkerseende, reaktionstider och / eller möjligen minska skärmen relaterade påfrestningarna på ögonen som plågar många av oss, det finns ingen förneka att det finns en hel del arbete bakom detta tillägg.

Det är inte konstigt att det är snabbt på att bli ett populärt val bland spelare och idrottare som söker en extra konkurrensfördel.

Klicka här för att beställa Performance Lab Vision från officiella hemsida »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.