Performance Lab Vision Review – un simplu, dar potenți Supliment ochi

Posted on

Cei mai mulți dintre noi nu au pus de mult crezut in modul in care impactul de vedere viața noastră de zi cu zi, până când ceva nu merge bine.

Buna vedere este necesară pentru conducere, ma uit la TV sau filme, lectură, locul de muncă, și participarea la sport.

Chiar și cele mai simple lucruri, cum ar fi găsirea de lucruri în frigider pentru a face cina. Sau se pregătește în dimineața. Doar în căutarea unui număr de telefon.

Noi dedica majoritatea timpului și energia noastră la TheVitLab optimizarea creierului nostru. Dar , pentru a profita de un creier optimizat avem nevoie de ochi sănătoși .

Una dintre principalele mele funcții în timpul zilei este scris. Toată ziua a petrecut cu ochii lipite la un monitor mare. Cel puțin o oră în sud soare Florida. Și mai multe ore citind pe o tabletă seara. Sau ma uit la un televizor mic.

Dar n-am suferi de oboseala ochilor. Nici nu imi fac griji cu privire la dezvoltarea de degenerare maculară legată de vârstă, cataracta, glaucom sau mai tarziu in viata.

Una dintre modalitățile am avea grijă de ochii mei este un supliment numit Performance Lab ® Vision .

In aceasta recenzie voi dezvălui criteriile mele pentru selectarea unui supliment de viziune de calitate. Cum și de ce această viziune formulă funcționează atât de bine. Și cum se compara cu alte suplimente de viziune de pe piață.

Criteriile mele Vision Supliment

Iată ce vreau o formulă viziune de a face pentru ochii mei:

 • Îmbunătățirea toleranță orbire – farurilor, soare, sau orice lumină puternică
 • Boost viteza de focalizare și de detectare a mișcării
 • Scădere de reacție timp – ochi-mână și coordonarea ochi-corp
 • O mai bună lumină scăzută viziune – posibilitatea de a vedea în condiții de întuneric și la lumină scăzută
 • Clare, viziune mai clare
 • Elibereaza oboseala ochilor și a strecurat
 • Protecția ochilor – de la degenerare maculară, glaucom, cataracta si

Descoperirea Lab Performance ®

Dacă ați mai cumpărat vreodată pentru un supliment de viziune, știi că luteina este considerat „vitamina ochi final“.

Dar ochii noștri au nevoie de mult mai mult sprijin decât doar luteina . Deci , unele companii supliment includ zeaxantina si arunca într – un antioxidant suplimentar ca licopen .

Și câteva dintre cele mai populare suplimente de vedere oferă zeci de alte vitamine si minerale pe care le au deja în multivitamine mea de zi cu zi. Deci, eu nu le pot lua fara a avea grija de vitamine si minerale de toxicitate.

Nici o companie supliment care eu sunt conștient de oferă ceva special pentru viziune de noapte , oboseala ochilor , sau reală protecție din tulpina de zi cu zi a pus pe ochii noștri.

Am găsit în cercetarea cele mai bune suplimente pentru văzului și sănătate ochilicopenul este unul dintre antioxidanții cei mai în vârstă promovate în această categorie. Dar știința recente au relevat antioxidanti mai puternici care trec în și sunt utilizate în ochi mai bine decât licopen .

Așa că am fost în căutarea unui supliment de viziune care utilizează ingrediente dovedite în cele mai recente studii clinice pentru a optimiza toate aspectele legate de ochi si viziune de sanatate .

Recent , am dat peste Performance Lab ® si noua lor linie de suplimente. Inclusiv un teanc supliment de viziune bazate pe cele mai recente stiinta.

Cine face Laboratorul de performanță?

Lab Performance ® este o noua linie de suplimente realizate de Opti Nutra Nutraceuticals avansate . Aceiași oameni care produc Mind Lab Pro .

Am folosit Mind Lab Pro ® timp de peste 2 ani și au ajuns să aibă încredere în companie. Și calitatea suplimentelor acestora.

Opti Nutra se bazează în Marea Britanie și producătorii toate suplimentele lor din SUA.

Lab Performance ® alimente integrale Multi este fundamentul noua lor liniesupliment.

Compania de multivitamine pentru barbati si femei , furnizeaza vitaminele si mineralele esentiale necesare pentru sănătatea generală a corpului , inclusiv viziune.

Performance Lab Vision extinde beneficiile lor din alimente integrale Multi special pentru a spori ochi si viziune de sanatate .

Lab Performance ® Ingrediente Vision

Înainte de a săpa în ingredientele în acest supliment viziune, ajută să înțeleagă cum funcționează ochii noștri. Atunci vom ști ce avem nevoie în calea de suplimente pentru a sprijini fiecare aspect al sănătății vederii.

Cum ochii dvs. de lucru

Deschide ochii și priviți în jur. Oricare ar fi apare în câmpul vizual intră în ochi ca razele de lumină (fotoni) . Fotonii intra in ochi prin cornee , care este clar „fereastra“ care acoperă partea din față a ochiului. Se apleacă razele, astfel încât acestea să poată trece liber prin pupila .

Irisului , sau o parte colorată a ochiului, controlează mărimea pupilei la fel ca deschiderea într – un aparat de fotografiat. Reglarea cantității de lumină care intră ochi.

După trecerea prin iris , razele de lumina trec prin lentila cristalină naturală a ochiului. Care controlează focalizarea la fel ca un aparat de fotografiat lentilă.

Razele de lumină continuă printr – o substanta densa, transparent ca un gel pana la retina la partea din spate a ochiului.

Funcțiile retinei , cum ar fi un film aparat de fotografiat, sau senzorul într – un aparat de fotografiat digital. Celulele fotoreceptoare pe retină, cunoscut sub numele de conuri și tije , converti sosite fotoni (raze de lumină) în semnale electrice.

Conuri sunt responsabile de percepția roșu, verde, albastru și culoarea. Și tije sunt responsabile pentru vederea lumină scăzută.

Aceste fotoreceptori constau din opsina (o proteină) și a retinei (a lipidelor). Retiniana este una dintre multele forme de vitamina A , care provine de la carotenoide , cum ar fi β-caroten în dieta ta.

Aceste semnale intra în nervul optic , în cazul în care creierul „centre viziune“ speciale în procesul de creier – le în imagini.

Macula la centrul retinei este responsabil de înaltă rezoluție, viziune de culoare. Culoarea sa galben absoarbe excesul de acțiune de lumină albastră și ultravioletă ca „ochelari de soare“ naturale în această zonă a retinei.

Culoarea galbenă a macula vine in mod natural de luteina si zeaxantina , care sunt carotenoizi din dieta sau un supliment ca Performance Lab Vision .

Mai jos sunt modul în care fiecare dintre ingredientele în Performance Lab Vision de lucru pentru a repara și de a optimiza viziune.

Luteina 10 mg + zeaxantină 2 mg (FloraGLO ® )

Carotenoidele galben luteina si zeaxantina sunt utilizate pe tot corpul. Dar macula și fovee secțiuni ale retinei în ochi au cele mai mari concentrații.

Luteina și zeaxantina ajuta la protejarea macula de radiații de înaltă energie (lumină albastră) . Ele ajuta la filtrarea luminii albastre înainte de a putea deteriora macula.

Și luteina si zeaxantina sunt antioxidanti puternici. Specii reactive de oxigen (ROS) sunt în mod natural produs în timpul conversiei fotonilor în semnale electrice în photoceptors în retină.

Dar aportul alimentar redus al acestor carotenoide, și densități mai mici de pigment macular acestor nutrienți din cauza vârstei, a pus ochii cu risc de degenerescenta maculara legata de varsta (AMD) . Și cataracta. Cauzata in parte de daune de out-of-control al ROS .

Cercetatorii de la Universitatea din Xi’an Jiaotong Colegiul de Medicina din China a evaluat studiile clinice în 4 baze de date medicale. Pentru a evalua efectele luteina si zeaxantina suplimentarea la pacienții cu DMS.

Un total de opt studii care implica 1.176 de pacienti AMD au fost incluse în această analiză. Echipa a concluzionat că luteina si zeaxantina au fost o strategie sigură pentru îmbunătățirea performanței vizuale cu pacientii AMD .

Studiile au arătat că suplimentarea cu luteina si zeaxantina în stadiile inițiale ale AMD ajută la reducerea simptomelor. Și poate ajuta la prevenirea AMD , dacă suplimentate destul de devreme .

Se pare că suplimentarea cu luteina si zeaxantina pot ajuta la îmbunătățirea vederii în condiții de luminozitate scăzută prea.

O echipa de la City University din Londra , a avut 34 de tineri sănătoși completează cu luteină și zeaxantină pentru un an. Și rezultatele au sugerat ca luteina si zeaxantina au , într – adevăr îmbunătăți performanța vizuală în condiții de luminozitate scăzută .

Acum, acest lucru este în cazul în care devine foarte interesant. Și se aplică pentru toată lumea citind această recenzie.

Suplimentarea cu luteina 10 mg și zeaxantina 2 mg la subiecți sănătoși furnizează, viziune clară de înaltă rezoluție și capacitatea de a vedea forme și detalii fine de la distanță .

Acesta îmbunătățește recuperare efectul de orbire , ceea ce face mai ușor și mai sigur de a conduce vehicule pe timp de noapte. Sau când trecerea ochii departe de un afișaj digital sau de mers pe jos de la o cameră foarte aprins într – un spațiu mai întunecat.

Și această combinație de substanțe nutritive ajută să se facă distincția schimbări subtile de lumină și întuneric . Permițându – vă să vedeți și să urmăriți mișcare împotriva fundale dificile , cum ar fi lumină slabă sau de ceață .

Și obține acest …

Subiecții într – un studiu folosind luteina si zeaxantina timp de un an au fost în stare să vadă o linie mai jos pe un grafic Snellen . Genul de diagramă optometrist folosește pentru a verifica viziunea ta în biroul său.

Patentat FloraGLO ® utilizat in Performance Lab Vision sunt forme naturale de luteina si Zeaxantina realizate din flori de gălbenele non-OMG.

Bazându -se pe 20 de ani de cercetare și de peste 80 de studii clinice umane, FloraGLO este susținută de un brevet care arată modul în care filtrele luteina lumină albastră . Și este chiar și în condiții de siguranță pentru copii.

Corpul tau nu poate produce luteina sau Zeaxantina pe cont propriu. Pentru a obține 10 mg de luteina , va trebui să mănânce 3 căni de spanac crud sau 2 livre de broccoli in fiecare zi.

Sau puteți lua 1 capsulă de Performance Lab Vision .

European negru coacaze extract 25 mg

(standardizat pentru min. 25% antocianinele , de obicei , furnizarea de 2,2% C3G ) + 300 mg pulbere liofilizată

Rodopsinei este o proteină sensibilă la lumină găsit în tijele de la nivelul retinei in ochii tai. Este extrem de sensibil la lumină și vă permite să vedeți în lumină scăzută condiții cum ar fi de conducere pe timp de noapte.

Atunci cand o molecula de rodopsinei absoarbe un foton , se împarte într – o retiniene moleculă (11-trans-retiniene) și o opsin moleculă. Acest proces inițiază o reacție biochimică care trimite un semnal la creier de centrul de procesare vizuala. Deci , puteți face imagini în întuneric.

Retiniana si opsina apoi recombina în rodopsinei .

Chiar dacă divizarea inițială a rodopsinei în retiniene și opsina este aproape instantanee, poate dura până la 30 de minute pentru opsina și retiniene la recombina și de a restabili rodopsinei la niveluri optime.

Îmbătrânirea este direct asociată cu o reducere a capacității de a regenera rodopsinei, ducând la o deteriorare progresivă a vederii de noapte.

Un pigment de plante violet în negru coacaze numit C3G (Cyanidin-3-glucozid) ajuta la regenerarea rodopsinei . Pentru a permite recuperarea vederii mai repede întuneric.

Negru coacaze este în creștere rapid în popularitate în scopul optimizării performanței viziune în rândul sportivilor și comunitatea de jocuri competitive.

Verificate într – un studiu japonez cu 12 adulți sănătoși, cercetatorii au descoperit ca suplimentarea cu negru coacaze a redus pragul de adaptare la întuneric . Și a fost îmbunătățit timpul de recuperare și de oboseală redusă atunci când lucrează la un ecran de computer.

Negru coacaze este , de asemenea , un antioxidant puternic . Critice pentru mediul de mare energie a retinei în cazul în care în mod continuu care curge electroni si fotoni produc supratensiunile radicali liberi daunatoare.

Studiile arată că antocianii din coacăz negru reduce inflamatia prin inhibarea sintezei proteinelor și ADN – ul micotoxinelor .

Și negru curent crește viziunea prin creșterea fluxului sanguin către și în interiorul ochiului de upregulating sintetazei oxidului nitric . Creșterea de oxid nitric , care ajuta vasele de sange muta mai mult sânge.

Performance Lab Vision utilizează un extract de coacaze negre standardizat pentru un minim de 25% antocianine .

Și 300 mg de provizii de pulbere neagră coacaze chiar mai C3G și întregul spectru de compusi antioxidanti gasit in boabe coacăz negru.

Bilberry european extract de 25 mg

(standardizat pentru min. 25% antocianozide )

Afine este una dintre cele mai bogate surse de antocianine . În aceeași familie caboabeafine americane, afin are o istorie lunga de utilizare pentru tulburări oculare și viziunepromovare.

Mai multe studii au demonstrat efectele Bilberry pe tratarea cataractei , retinopatie (boala a retinei), legate de varsta degenerescenta maculara (AMD) , și viziune de noapte .

Studiile efectuate la subiecți umani arată Bilberry eficace în ameliorarea problemelor cu nivelul retinei, imbunatatind mic vas de sânge (capilare) integritatea care stimulează fluxul sanguin și încetinirea evoluției problemelor cu opacitate cristalinului și miopie (miopie).

Și cum ar fi curent negru , afin ofera C3G care ajuta la regenerarea rodopsinei , imbunatatirea vederii de noapte.

Bilberry este de asemenea încărcat cu cel puțin 15 diferite antociani antioxidanți. Împreună cu vitamina C , quercetină și resveratrol .

extract de afine a fost demonstrat pentru a proteja retina de la radicalilor liberi. Și ajută inflamație îmblânzi în ochi.

Ești conștient de toate relele asociate cu lumina albastra emise de LCD-uri, ecrane digitale și alte surse de lumină. Și contribuția sa la AMD.

Vestea bună este extractul de afin ajută la protejarea împotriva dioda albastru emițătoare de lumină (LED) deteriorarea celulelor fotoreceptoare induse de lumină .

Popularitatea lui Bilberry ca potențator viziune continuă să crească. Și pentru că acest supliment este atât de mare valoare, este dificil să se facă distincția suplimente contrafăcut afin cu un extract de afine autentic .

Un studiu efectuat în 2014 Milano a găsit 50% din extractele Afine testate nu au fost Afine . Și 60% au avut o mai mică de antociani conținut decât declarată pe etichetă.

Opti Nutra teste și retests afin Extract utilizat în Performance Lab Vision pentru a garanta că furnizează un minimum de 25% antocianozide în fiecare flacon.

Saffron 1 mg

(standardizat pentru min. 0,3% safranal )

Sofranul , cel mai scump condiment culinar din lume vine de la floare Crocus (Crocus sativus) .

Studiile publicate recent demonstreaza capacitatea Saffron de a îmbunătăți viziune claritatea și de a îmbunătăți sensibilitatea la lumină pâlpâirea . Sofranul reduce , de asemenea , deteriorarea celulelor fotoreceptoare și ajută la prevenirea degenerescenta maculara (AMD).

De fapt, pacienții AMD suplimentează cu șofran timp de 12 luni imbunatatit atat de mult au putut să vadă două linii suplimentare pe graficul Snellen .

Saffron extract este utilizat în Performance Lab Vision datorita proprietatilor sale antioxidante. Crocin și picrocrocină sunt principalii compuși din șofran. Crocin și α-caroten sunt responsabile pentru culoarea sa caracteristică, iar picrocrocină este un precursor al safranal .

Lumina albastră ultravioletă (UV-B) poate afecta ochii. În cele din urmă ceea ce duce la cataracta si degenerescenta maculara legata de varsta (AMD) . Carotenoid α-crocin furnizat de Saffron protejează celulele retinei de la daune UV-B .

Crocin , de asemenea , stimuleaza fluxul de sange in retinei si coroida ochilor. Coroida Stratul este între sclera (albă a ochiului) , iar restul retinei . Saffron imbunatateste alimentarea cu oxigen și nutrienți necesar pentru ochi sanatosi .

Și mai mulți compuși care se găsesc în extractul de șofran furniza puternic antioxidant și radicali liberi de apărare împotriva scavenger specii reactive de oxigen (ROS) și citokine pro-inflamatorii .

Extractul Saffron a devenit popular în lumea atletic , deoarece ajută la îmbunătățirea vederii. Și reduce sensibilitatea pâlpâirea lumina de lumini strălucitoare și intermitente .

Performance Lab Vision foloseste o forma patentat de șofrancare ofera un extract pur,condițiisiguranță și eficient.

Acesta furnizează complexul sofran lui spectru complet antioxidant, inclusiv safranal și crocin , standardizat pentru a furniza un minim de 0,3% safranal .

Astaxantină 1 mg

(din extract de alge Haematococcus pluvialis )

Astaxantin este un naturale roz xantofilelor găsit în doar două locuri în natură; microalge care produce, și somon, crustacee, krill, și păsărilecarel mănânce (exempluroz flamingo).

Astaxantin a fost demonstrat in mai multe studii clinice pentru a fi cel mai puternic antioxidant găsit în natură . Și este un captator de radicali liberi cu mult mai puternic decât β-caroten și α-tocoferol .

Ea traversează bariera hemato-encefalică și bariera sange-retiniene in timp ce alti antioxidanti precum β-caroten și licopen nu .

Astaxantină reduce daunele oxidative cauzate de lumina UV. Prevenirea deteriorarea retinei si a preveni formarea cataractei.

De asemenea , inhibă mai multe molecule inflamatorii , inclusiv factor kappaB nuclear (NF-kB) în ochi.

Studiile arată umane suplimentarea cu astaxantin reduce oboseala ochilor cauzate de holbezi la un ecran digital , toată ziua. Și îmbunătățește capacitatea de a schimba focalizarea la distanțe diferite.

Astaxantină reduce vedere încețoșată, uscăciune, și ochii inflamat. Reduce oboseala ochilor la persoanele sanatoase. Se îmbunătățește retiniană capilar fluxul de sânge și ajută ochii să se concentreze mai ușor. Astaxantină îmbunătățește percepția adâncimii și reduce inflamația oculară.

Lab Performance Vision foloseste astaxantin de cea mai bogata sursa disponibilă a acestui antioxidant natural – Haematococcus pluvialis alge . Crescute organicîntro instalație bine controlată asigură puritatea.

Plantcaps ® capsule

Capsulele utilizate în Performance Lab ® Vision sunt atât de unice a trebuit să le includă pe lista de ingrediente. Și iată de ce …

Ingredientele premium folosite in Vision va oferi doar beneficiul promis în cazul în care ochii le pot folosi. Cum ingredientele intra in corp si ochii problemele noastre o afacere mare.

Orice alt supliment de viziune de pre-formulate pe piață folosesc fie gelatină capsule, sau vegetariene capsule.

Capsulele gelatinoase sunt realizate prin fierbere în jos copite de animale, oase și țesut conjunctiv pentru a forma o substanță ca un gel. Acest material se răcește și se usucă. Apoi se formează în capsule.

Capsulele vegetariene sunt Hidroxipropilmetilceluloza , care sunt realizate din pin sau plop pulpa de lemn. Rezultatul final este un tip de material plastic.

Lab Performance utilizează Plantcaps ® , care sunt realizate din pullulan (tapioca fermentat). O modalitate mult mai costisitoare pentru a îngloba suplimentele lor. Dar , mai sigur, vegetarian prietenos și dezintegrează imediat după ce îl luați.

Și Performance Lab infuzează fiecare capsulă cu un prebiotic care ajuta sprijini digestia. Și ajută ingredientele în viziune mai biodisponibil .

Nu sunt conștient de orice alt producător supliment de calitate , care merge extra mile prin utilizarea Plantcaps .

Performanță Lab ® Vision Dozare

Suma pentru fiecare ingredient pe eticheta este pentru performanta Lab recomanda 1 capsula pe zi.

Puteți dubla în condiții de siguranță această doză la două capsule pentru protecție suplimentară și de îmbunătățire a vederii. Una dimineața și alta mijlocul zilei.

Vei experimenta cele mai bune rezultate folosind Performance Lab Vision , cu un supliment de multivitamine / minerale .

Cum Lab Performance ® Vision Works in Real Life

Am fost folosind Performance Lab Vision pentru câteva săptămâni și sunt uimit de diferența în viziunea mea. Ea ma lovit mai întâi în seara primei zile folosind acest supliment.

Am fost în afara în curtea noastră și a fost oarecum surprinzător faptul că totul a fost în high-definition.

Și, după cum am menționat mai devreme în acest comentariu, îmi petrec toată ziua de scris, folosind un monitor de dimensiuni mari. Apoi, citind o carte pentru câteva ore în seara pe tableta.

Nu am experimentat nici o oboseala ochilor sau tulpina de când am început să folosesc acest supliment.

Una dintre problemele care nu de multe ori discutate de cei dintre noi cu ADD sau ADHD este intoleranta la orbire . Lumini strălucitoare ne deranjează la punctul de a avea nevoie de a purta ochelari de soare.

Am observat toleranta mea la lumini strălucitoare bruște și efectul de orbire sa îmbunătățit semnificativ , deoarece suplimentarea cu Performance Lab Vision .

Lab Performance ® Vision este o valoare bună

Fiecare producător important supliment oferă ceva pentru viziune. Preturile variaza de la $ 10-50 $.

Unele dintre suplimente de vedere de calitate superioară includ vitamine și minerale , cum ar fi vitamina A, zinc și cupru. Aceste substante nutritive sunt necesare pentru vederea si sanatatea ochilor.

Dar exclude acest tip de formulă viziune din lista noastră de cumpărături pentru că noi avem deja aceste elemente nutritive în multivitamine nostru .

Puteți găsi , de asemenea un supliment de viziune care conține extract de coacaze negru sau extract de afin – dar nu ambele.

Și majoritatea producătorilor includ licopen ca antioxidant în formula lor ochi. Problema este că există foarte puține dovezi că licopenul poate traversa chiar bariera sange-retiniene in ochi .

Astaxantin utilizat în Performance Lab Vision a fost dovedit a traversa bariera sange-retiniene . Și este cel mai puternic antioxidant găsit în natură .

Acest ingredient singur pune această viziune formulă într – o categorie exclusivă de suplimente oferite doar de Opti Nutra .

Ați putea fi capabil de a repara împreună ingredientele în Vision Lab Performance supliment ca suplimente separate. Dar costul va fi mult mai mare decât 40 $ Opti Nutra solicită această formulă viziune premium.

Veți obține o reducere de 5% , atunci când comandați 2-cutii de Vision . Sau o reducere de 10% atunci când se dispune de 3 cutii de performanta Lab Vision .

Pro și Contra de performanță Lab ® Vision

Opti Nutra Nutraceuticals au pus împreună o combinație unică de ingrediente premium în această formulă viziune.

Nu am putut găsi un alt place pe piață. Cele sprijinit-știință substanțele nutritive oferite în această formulă viziune, și modul în care lucrează în sinergie este genială. Și funcționează .

Iată ce cred că sunt argumente pro și contra acestui supliment viziune premium.

Pro-uri

 • Dezvăluirea completă cu privire la cantitatea din fiecare ingredient
 • Cea mai înaltă calitate, ingrediente brevetate , cum ar fi FloraGLO ®
 • Nici ingrediente adăugate
 • Prebiotice infuzate-vegan prietenos PlantCaps ® capsule
 • Nici Agenția Mondială Anti-Doping (WADA) substanțe interzise
 • ingrediente vegane friendly
 • Testat înainte de încapsulare pentru alergeni, OMG, microbi, pesticide, erbicide, metale grele și alți contaminanți
 • Testat din nou pentru a confirma potența, puritatea și activitatea după încapsulare
 • Nave în cutii de securitate din carton reciclabile umplute cu alune de ambalare biodegradabile
 • la prețuri competitive
 • flacon gol, garanția returnării banilor (mai puțin de transport)
 • suport 24/7 pentru clienți

Contra

 • Disponibil numai pe site-ul lor

Sincer, nu pot gândi la orice alte contra pentru acest supliment viziune. Acesta funcționează pentru mine și eu sper cu adevărat că funcționează la fel de bine pentru tine.

Recomandarea noastra

Recomandăm utilizarea Performance Lab ® Vision ca supliment viziune și ochi.

Stabilirea pretului de performanta Lab Vision este competitiv pentru ceea ce primești. Cumpărarea acestor suplimente separat poate costa mult mai mult. Si sincer nu prea are sens să cumpere în mod individual.

Cel mai mare avantaj al acestei formule văzului este modul în care este pus împreună cu ingrediente premium .

Această stivă viziune face exact ceea ce ar trebui să facă un supliment de viziune – imbunatateste toleranta efectul de orbire , rapeluri concentrându – se viteza , si scade coordonate de reacție în timp .

Performance Lab Vision , de asemenea , vă ajută să vedeți în condiții de lumină slabă , oferă viziune o rezoluție mai mare , reduce tensionarea ochilor și oboseala , și protejează ochii de boli legate de varsta viziune .

Acest lucru este de departe cel mai bun ochi și viziune supliment de pe piață astăzi.

Opti Nutra oferă numai lor Lab Performance ® produse , inclusiv lor viziune formula pe site – ul lor. Tu nu – l va găsi pe Amazon sau alți comercianți online.

Nu numai că această formulă viziune bine gândită, dar compania folosește ingrediente de cea mai de calitate disponibile numai. Inclusiv prebiotice-perfuzat PlantCaps ® capsule și FloraGLO ® luteină și zeaxantină.

Testarea se face înainte și după încapsulare pentru a asigura calitatea și puritatea. Și Opti Nutra oferă o „sticlă goală“ fără risc, garanție de bani înapoi , dacă nu sunteți mulțumit de acest produs.

Deci , dacă doriți să dea un impuls viziunea – Vă recomandăm da Performance Lab Vision un try.

Dacă doriți să încercați Performance Lab Vision , sau pentru a afla mai multe despre această linie excepțională de suplimente, vă rugăm să mergeți la site – ul lor pentru mai multe

click aici pentru a comanda Performance Lab Vision de pe site – ul oficial al »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.