Performanță Lab Vision opinie: Functioneaza Serios?

Posted on

Performance Lab Vision este un supliment nootrop care are grijă de sănătatea ta ochi. Acest lucru înseamnă că nu oboseala ochilor, nici încordare, și viziune de înaltă rezoluție. Bine, dar nu acest produs, da asta? Hai să verificăm recenzia mea completă.

Performanță Lab Vision opinie

Performance Lab Vision este un potențiator vederii, care imbunatateste de detectare a mișcării, viziune de noapte, reduce oboseala ochilor și a vederii de calculator strecurat.

În plus, acesta susține, de asemenea, sanatatea ochilor pe termen lung.

Zi de zi, eu stau de monitor de calculator mare și tot ce pot gândi este modul în care mă distrug ochii.

Așa că atunci când am dat peste Performance Lab Vision, am decis imediat să-l încercați.

V-am aștepta la o schimbare dramatică?

Nu, am știut că voi avea în continuare să poarte ochelari. Nici nu am așteptat dioptrie meu să se îmbunătățească.

Dar există unele avantaje pe care le-am observat. Citește în continuare.

Experiența mea cu performanță Lab Vision

Experiența mea cu Performance Lab Vision a fost destul de placuta.

În primul rând, nu se așteaptă la nimic spectaculos, bine?

Dacă credeți că veți dezvolta o viziune de noapte după ce luați o pereche de capsule, Performance Lab Vision nu este cu siguranta pentru tine (rău).

Acum, nu am experimentat efecte secundare adverse, dar după câteva zile de la luarea acesteia, am observat ceva destul de interesant.

Ochii mei sunt , de obicei , foarte sensibili la soare strălucitor (de aceea am investit foarte mult în ochelari de soare Kick-Ass).

Ceea ce am observat dupa ce a luat de performanță Lab Vision pentru o vreme este că ochii mei păreau mai puțin sensibile.

Nu a fost o diferență semnificativă, ci una vizibilă.

Au Am observat ceva în timpul perioadei de probă?

Nu chiar, dar asta e modul în care aceasta ar trebui să fie.

Lab Performance Vision nu este o pastila magică, dar trebuie să-ia supliment care oferă o întreagă gamă de beneficii pe termen mediu și lung.

Și se bazează pe perioada mea de testare de 1 săptămână, arată o mulțime de potențiale.

Ingrediente Lab Performance

Formula Performance Lab Vision este open source și este potrivit pentru vegani. Este alergen liber, non-OMG, și fără tot felul de aditivi sintetici sau substanțe interzise.

Formula conține:

 • Blackcurrant european uscate Freeze, 300 mg
 • Extract Blackcurrant european, 25 mg
 • Afin European Extract, 25 mg
 • Luteina, 10 mg
 • Zeaxantina, 2 mg
 • Astaxanthin, 1 mg
 • Șofran, 1 mg

Extract de coacăze negre europene

Blackcurrants servesc ca antioxidanți și conțin o mulțime de vitamina C. Ei au , de asemenea , efecte pozitive asupra sănătății ochilor și a sistemului imunitar. [ 1 ]

Extras european Afine

Precum și extract de coacăze negre, afin face o treabă excelentă pentru îmbunătățirea vederii. Cel mai important, imbunatateste viziune de noapte si starea generala de sanatate a ochilor. [ 2 ]

Luteina si zeaxantina

Luteina și zeaxantina sunt două tipuri de carotenoide. Cei doi dintre ele sunt importante, deoarece ele împiedică lumina albastră a ajunge la structurile de la nivelul retinei.

Mai mult decât atât, care previne deteriorarea potențială a ochiului, vedere încețoșată, sau pierderea completă a acesteia.

Luteina si zeaxantina au efecte antioxidante asupra organismului. [ 3 ]

astaxantină

Astaxantină este un carotenoide acvatic care atenuează oboseala ochilor și îmbunătățește , de asemenea , vederii. De asemenea , este bine cunoscut pentru efectele sale antioxidante. [ 4 ]

Şofran

Sofranul este cel mai scump condiment din lume! Este cunoscut pentru a sprijini viziunea de înaltă rezoluție prin bettering de detectare a mișcării și reducerea strălucirii. [ 5 ]

Cum functioneazã?

Performanță Lab® Vision începe cu două dintre cele mai susținut de dovezi nutritiv pentru optimizarea functiei vederii: luteina si zeaxantina. Acești antioxidanți puternici carotenoizi migrează în mod natural la ochi și să se concentreze în macula: O parte a retinei care permite vederii centrale ascuțite.

În cadrul macula, luteina si zeaxantina de sanatate de sprijin pentru ochi si performanta viziune prin contracararea efectelor nocive ale luminii albastre.

Cunoscută și sub numele vizibil (HEV) radiații de înaltă energie, lumina albastra patrunde prin lentila ochiului retinei, unde generează radicali liberi toxici care distrug retina si macula. daune maculară indusă de lumină albastră a fost legată de tulpina ochi, orbire, oboseala vizuala, acuitatea slabă și cu rază lungă de probleme de sanatate ochi.

Performanță Lab® Vision e luteina si zeaxantina ajutor cu viziune legate de lumina albastra si probleme de sanatate ochi de:

 1. Formarea de pigment macular: Un strat colorat în galben protector care absoarbe si neutralizeaza razele de lumină albastră. Luteina și zeaxantina sunt sugerate de a acționa ca „ochelari de soare interne“ care ajuta pentru a filtra lumina albastră dăunătoare înainte de a putea ajunge la macula;
 2. Consolidarea sistemului de apărare antioxidante maculare: luteina si zeaxantina sunt predominant antioxidantii gasit in pigment macular, în cazul în care acestea ajuta la neutralizarea radicalilor liberi daunatoare ale fotoreceptorilor generate de lumină albastră și alte surse.

Performance Lab Vision Efecte secundare

Performance Lab Vision este promis să fie sigure pentru utilizarea de zi cu zi pe termen lung. Mai mult decât atât, este recomandat luarea de zi cu zi și persistent pentru efecte mai bune și mai lungi.

Am experimentat efecte secundare în timpul tratamentului Lab Performance Sleep.

Dozarea tuturor ingredientelor este adecvată în funcție de cercetare clinică.

Performanță Lab Vision Dozare

Se recomandă să luați 1-2 capsule de Performance Lab Vision cu micul dejun sau cu prima masă a zilei.

Ca și în cazul altor teancuri Lab Performance nootropici, se recomandă utilizarea de performanță Lab Vision de zi cu zi și în mod constant prea.

Dar, apoi, din nou, sunt aici, menționând din nou cu bicicleta.

Pentru a fi pe o parte în condiții de siguranță, încercați să luați Vision, timp de 3 săptămâni și să rămână o săptămâna off.

La fel ca o măsură de precauție.

În cazul în care pentru a cumpăra Performance Lab Vision?

Pentru a rezuma efectele Vision Lab de performanță:

 • Aceasta susține viziunea de înaltă rezoluție și de starea generala de sanatate a ochilor
 • Acesta previne tensionarea ochilor
 • Diminueaza oboseala ochilor

Dacă doriți să încercați Performance Lab Vision pentru tine, vei primi cel mai mic pret de mai jos.

Ca și în întreaga linie de performanță Lab, puteți comanda o singură cutie de performanță Lab Vision, sau puteti comanda 2 sau 3 cutii și de a salva niște bani.

Recomandarea finală

thevitlab recomandă completarea Performance Lab Vision. 

PL Vision nu este o stivă tipic nootrop. Este mai degrabă mai mult de un supliment de sănătate pe care ar trebui să adăugați la nootropicele preferate.

Și cel mai mare avantaj al Vision este că acesta a fost proiectat de performanta Lab, care a dezvoltat o întreagă gamă de nootropicele și alte suplimente.

În plus, Performance Lab oferă o garanție fără risc, bani înapoi .

Așa că am foarte recomanda!

click aici pentru a comanda Performance Lab Vision de pe site – ul oficial al »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.