Skip to main content

Phen375 Omfattende gjennomgang: Betyr det virkelig fungerer?

Phen375 – Det er et vekttap supplement som hevder å øke kroppens metabolisme, undertrykker appetitten, og øke muligheten for kroppen å forbrenne fett.

I denne Phen375 gjennomgang finner du: hva er Phen375r, hvordan du bruker det, dets ingredienser, fordeler, bivirkninger, reelle brukere anmeldelser, pakker, priser, hvor du kan kjøpe det, fordeler og ulemper.

Fat brennere er en krone et dusin i tillegg bransjen, hvert produkt kan skilte med fantastiske vekttap fordeler.

Når sant skal sies, er det nok av gode kosttilskudd der ute, men antall finter og unyttig fett brennere flere enn dem.

Phen375 er en av de fete brennere som hevder å brenne fett gjennom appetitt undertrykkelse.

Er det riktig eller for godt til å være sant?

Vår Phen375 gjennomgang vil være dommer over det!

Hva er Phen375?

Phen375 er laget av et firma som heter RDK Utland.

Det er ikke mye om selskapet og produktet selges kun på deres offisielle hjemmeside.

Synes lyssky allerede, men vi vil gi den fordelen av tvil.

Noen av de Phen375 hevder vi funnet inkludere appetitt kontroll, metabolsk boost, økt vanninntak, og økning i muskelvev.

 • Seks potente fett brennere. Phen375 webside viser ingrediensene og vi liker hvordan det blir rett til poenget.
 • Hva er det med kritt? Alvor, kan det kalsiumkarbonat som en del av sine hovedingredienser. Vi bare vet det er bra for kalsium.
 • Tilgjengelig i 3 størrelser. 30 dag 90 dag, og 180 dagers forsyninger.

I tillegg til det vi oppgitt, er Phen375 selskap stolte av å kunngjøre følgende:

Phen375 er produsert i en FDA godkjente anlegg. Dette sikrer Good Manufacturing Practices (GMP), mange fete brennere og slankepiller er produsert ved hjelp av lignende praksis

Hovedmålet er å skape en formel hjelp av høykvalitets ingredienser som resulterer i et kosttilskudd som kan føre til vekttap og sult undertrykkelse.

Slik bruker Phen375?

Vi scoured Phen375 nettstedet for retninger, men til ingen nytte.

Vel, hvis Phen375 er som de fleste kosttilskudd, er det sannsynligvis tatt med et måltid en gang per dag.

Phen375 Ingredienser

Ingrediensene i Phen375 er ikke noe utenom det vanlige. De har heller ikke synes å imøtekomme til ideen om at flere ingredienser tilsvarer bedre som er en god ting, som er det vi liker, som å kaste alt, men kjøkkenvasken ikke virkelig fungerer.

Det eneste som skiller seg ut om dem er hvordan de har en egen formel for sine kunder i EU, som noen av ingrediensene i Phen375 kan være under EUs overvåkningsliste. Vi liker denne touch som det betyr at de ønsker å selge til et bredere publikum.

For hensikten med denne gjennomgangen, vil vi være å bruke den amerikanske formel av Phen375.

Kalsiumkarbonat)

Dette er bokstavelig talt kritt. Selv om det ser ut som dens viktigste formål er å gi kalsium i kroppen (og gutt, ikke vi alle trenger mer kalsium), er den egentlige hensikten med kalsiumkarbonat for å fungere som en bulking agent.

Krom (Picolinate)

Denne bestanddelen er antatt å være en spesiell spormineral som viser tegn på å optimalisere fettforbrenningen og energiproduksjon. Det fungerer ved å tjene som en kofaktor til bestemte metabolske enzymer som deretter forlenger fettforbrenningen.

En annen fordel omfatter det å være i stand til å balansere blod sukker og å opprettholde insulinnivået. Balansering insulin og glukose kan føre til appetitt undertrykkelse som Phen375 indikerer å være den høyeste prioritet.

En studie siterer:

Humane deltagerne mottar krompikolinat redusert matinntak, sult nivåer, og fett krav, sammenlignet med deltakere som fikk placebo. Våre data fra mennesker ble understøttet av dyrestudier demonstrerer at krompikolinat undertrykt inntak av mat, spesielt etter sentral administrasjon. Disse studiene indikerer at eksogen administrering av krompikolinat undertrykker matinntak, særlig når de administreres i store doser.

L-karnitin (L-tartrat)

L-karnitin er trolig en av de mest vanlige vekttap kosttilskudd på markedet, med produkter som flaske juice legge pulveret å kreve vekttap fordeler som går tilbake til 90-tallet og tidlig på 2000-tallet. Denne aminosyren hastigheter opp fettforbrenningen og total forbrenning.

Studier sier det ikke fungerer på egen hånd; du må øve litt ekstra innsats for å fullt ut maksimere sitt potensial.

Korttids administrering av L-karnitin er vist ytelsesøkende egenskaper selv under kalori begrensning. Dette innebærer at hvis gitt for en lengre periode, kan den utøve en tydelig effekt.

Studier sier dosen bør være i overkant av 500 mg til 1000 mg for at det skal ha noen betydelig fordel, og vi er jævla sikker på at vi ikke har noe i nærheten av det. Likevel er vi fortsatt overbevist om at dette er greit, og vi vil fortelle deg om det senere.

Citrus aurantium 10% Trit

Dette er den naturlige formen av den kontroversielle fettforbrenner synephrine, men det er ikke rent synephrine så det er ikke så “aggressive” og skal gjøre det enklere for forbruk.

Synephrine virker ved å øke den norepinefrin-hormon som utløser fett brytes også kjent som lipolyse. Dette fettet sammenbrudd toppene energifrigjøring som har vist seg å hjelpe til med trening ytelse spesielt styrketrening.

Denne 2015 studie si:

100 mg p-synephrine alene eller i kombinasjon med 100 mg koffein betydelig forsterket motstand utøve repetisjon ytelse og volum belastning. Tillegg av koffein til p-synephrine resultert i raskere, kraftigere repetisjoner.

Som studien bemerket, dette fungerer best med koffein som Phen375 har.

koffein Vannfri

Dette er verdens mest brukte stoffet, og finnes naturlig i kaffe av alle former (selv koffeinfri har en liten bit). Å være en stimulerende, fungerer det ved å ikke bare mater hjernen din de nødvendige kjemikalier for deg å våkne opp og for hjertet å pumpe mer blod, hjelper det også trigger lipolyse lik hvordan synephrine gjør det.

Uoffisielle etiketter av Phen375 si den inneholder bare 75 mg koffein. Med en kopp tilsvarer rundt 90 mg, er denne dosen ganske minimal, men kanskje det er på det beste når du ikke bruker den for å få energi.

cayenne pulver

Cayenne pulver er kjent for å gjøre oss svette og nå for et glass kaldt vann eller melk. Siden forbindelsen produserer varme, hjelper det å bryte ned fett i form av thermogenesis.

Dose er liten bare 20 mg, skjønt, men det kan fortsatt gjøre noen skade på fett.

Coleus Forskolii Root

Denne ingrediensen aktiverer det vi kaller syklisk adenosin monofosfat eller cAMP. Dette er en stor avtale som utløser cAMP fremmer nedbrytning av lagret fett som vist i forskning.

Den samme forskningen viser at mens det ikke fremme vekttap, betyr det bidra til å forhindre overdreven vektøkning samlet:

Som konklusjon, ble denne undersøkelse utført i et forsøk på å ytterligere undersøke effektiviteten av Coleus Forskolii på kroppssammensetning og generelle markører for helse. Resultatene tyder på at 12-ukers Coleus Forskolii tilskudd i frittlevende fag har begrenset virkning på kroppens sammensetning, og ingen åpenbare kliniske signifikante bivirkninger. Imidlertid har Coleus Forskolii potensial til å positivt påvirke tap og forvaltning av den samlede kroppsvekt muligens som et middel for å opprettholde vekten etter vekttap.

Dendrobium Nobile Extract

Det er antatt å ha anti-inflammatoriske egenskaper.

Masse folk antyder selv det har stimulerende egenskaper, men vår forskning har bare avdekket dette en studie bruker det som en del av en preworkout. Det kan være en roman ingrediens, så god samtale!

Hvordan Phen375 fungerer?

Phen375 for det meste ser ut som det ikke egentlig mye basert på formelen, men skinnet kan bedra.

Formelen er ikke store eller for mange til å telle som alltid er en god ting.

Kosttilskudd som prøver å sette populære navnene i en flaske er de du bør ikke engang vurdere å kjøpe.

Dosene kan virke lite, men Phen375 er ikke hva du kaller en aggressiv fettforbrenner.

Det er ikke så heftig som de fleste kommersielle fettforbrenning kosttilskudd, men det er varmt nok til å hjelpe stoffskiftet går og sult reduseres betraktelig.

Så har vi den berømte koffein-synephrine combo som alltid fungerer uansett hvor du plasserer den.

Hva kan du se frem til?

Det beste synes å være en økning i energi takket være koffein og synephrine kombinasjon.

Det kan også være noen appetitt suppressant effekt, men vi satser det avhenger av kroppstype samt kaloriinntak til brukeren.

Phen375 fordeler

Vi ser på mer energi, noen appetitt kontroll, og kanskje litt svett på grunn av synephrine.

Phen375 bivirkninger

De klare Phen375 bivirkninger er knyttet til sentralstimulerende midler som er hjertebank og svetting.

Dosene som tilbys bør ikke gi deg noen problemer, selv om, som ikke bare er de minimale, men ingrediensene selv er egentlig ikke ren eller standardisert.

Noen brukere av Phen375 rapport av kvalme og akne, selv om vi ikke kan si at det er på grunn av selve produktet.

Er Phen375 en lurendreier?

Phen375 er ikke en svindel så langt som vår forskning forteller oss.

Phen375 Anmeldelser Klager

Her er noen av de Phen375 vurderinger vi funnet. La oss begynne med negative.

Amazon Kundevurdering:

Gjorde ingenting, er Phen375 en sløsing med penger. Visste ikke engang dempe appetitten. Jeg vet bedre, men var desperat.

Andrea anmeldelse:

Phen375 fungerer ikke, jeg brukte for måned m / trener og mistet noe !! veldig skuffet.

Det var noen perler, skjønt, og disse kom fra verifiserte kjøp.

Lisalisa anmeldelse:

Phen375 gir meg gal energi, forbedrer humøret mitt, jeg får ting gjort! Jeg har tatt for ca en måned, har ikke veid meg selv, men jeg er positiv jeg har falt litt. Hvis du vil ha energi, er det dette!

Michelle anmeldelse:

Brukt Phen375 i 2 uker nå. Måtte stoppe for litt fordi det ga meg så dårlig halsbrann det gjorde meg syk. Jeg vil vite mer om det virkelig fungerer når jeg hadde en måned.

Kimberly anmeldelse:

Jeg har mistet 7 pounds så langt. Veldig begeistret for dette produktet. Phen375 er den eneste som fungerte for meg i svært lang tid.

Phen375: Poser, Priser & Utsalgs Det

 • 1 flaske: $ 65,95 (+ $ 15.95) | Besparelse: $ 14.00
 • 2 flasker + en GRATIS: $ 131,90 (+ $ 15.95) Besparelse: $ 65.95
 • BEST DEAL! 4 flasker + 2 GRATIS: $ 263,80 (+ $ 15.95) Besparelse: $ 131,90

Vi anbefaler å unngå steder som Amazon, Walmart, GNC eller Walgreens.

Kjøp Phen375 på offisielle nettsiden bare, slik at du kan være sikker på at du får et originalt produkt med Pengene garanti.

Phen375 er Investeringer tilgjengelig over hele verden , inkludert land som: USA, Storbritannia, Canada, Australia, New Zealand, Frankrike, Spania eller Italia.

Phen375 Positivt og ulemper

Pros

 • Anstendig ingredienser. Plenty av dem hadde studier for å sikkerhetskopiere dem!
 • Koffein og Synephrine. Dette er en berømt 1-2 combo i verden av fettforbrenning kosttilskudd.
 • Besparelser på flere bestillinger. Eh, er et røverkjøp et røverkjøp tror jeg.
 • Sikker dosering. Det er ikke ekstrem, men det blir ting gjort.

Ulemper

 • Phen375 er ikke tilgjengelig andre steder. Dette er virkelig det som irriterer oss, men det er en mindre bekymring.

Phen375 gjennomgang: Endelige dommen

Vår Phen375 gjennomgang gravd dypt inn i fakta og hva vi fant er et produkt som ikke prøver å være en ekstrem vekttap supplement.

Hva den gjorde, skjønt, er å produsere en fettforbrenner som bare fungerer for alle.

Dosene for hver ingrediens kan virke små, og de er i forhold til tradisjonelle fett brennere, men det er ment å være på den måten, slik at selv folk nye til tilskudd kan prøve det trygt.

Vi lagt ut fakta i denne anmeldelsen, vil du kjøpe Phen375? Kommentere nedenfor og fortell oss hva du synes!

1 BOTTLE
$65.95
Retail: $89.99
Save $24.04 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 FREE
$131.90
Retail: $269.97
Save $138.07 Right Now!
buy now »
4 BOTTLES + 1 FREE + Diet Plan
$187.96
Retail: $449.95
Save $261.99 Right Now!
buy now »

Klikk her for å bestille Phen375 fra offisielle hjemmeside »

You may also like