PhenQ хранителна добавка за нас – това е измама или легитимни?

Posted on

В тази статия ще прочетете: това, което е PhenQ, как да го, неговите съставки, ползи, странични ефекти, ревюта реални потребители, пакети, цени, където към него, плюсове и минуси купуват използвате.

Имате проблем с намаляването на теглото?

Уморихте ли се от закупуване на продукти, които просто не работят според очакванията?

Ами ако ти, че има нещо тук, че може просто да се отзове на всеки отслабване проблем имате?

Горелката мазнина се нарича PhenQ и той твърди, не само за подтискане на апетита, но също така се възпламени вашите процеси изгаряне на мазнини, за да се уверете, че да отслабнете ефективно.

Искате ли да знаете, ако този продукт е за вас?

Вижте нашия преглед PhenQ по-долу.

Какво е PhenQ?

PhenQ преглед - Всичко, което трябва да знаете От Истински потребител

PhenQ се доставя и произведени от Wolfson BERG LIMITED.

Тази компания се посочва, че са горди от водеща компания в индустрията добавки за повече от десетилетие.

Една млада компания, но вече е лидер!

PhenQ е описан като противозачатъчно за загуба на тегло, която поставя акцент върху много аспекти на загуба на тегло, а не само един типичен потискане на апетита.

Те също така са горди, че е помогнал над 190,000 клиенти!

 • Качествени мазнини горелки. Тя преминава теста за око достатъчно добре, и ние с нетърпение очакваме да прегледате съставки.
 • Чисто етикет. Ние виждаме всичко във формулата, за разлика от други добавки, които се крият дози техните съставки ..
 • Предлага се в 3 размера. 30 дни, 90 дни, и 150 дневни доставки, с трета размера идва с един свободен. Обичаме сделки като това!

В допълнение към това, което е посочено, компанията също има гарантирано връщане на парите:

Да, ние предлагаме 60 дни парите обратно гаранция, така че няма какво да губят, но теглото си. Просто се върнете всички неизползвани PhenQ в неговата оригинална опаковка в рамките на 67 дни от получаването на поръчката си и ние ще ви даде пълно възстановяване на сумата, с изключение на всякакви транспортни такси.

Как се използва?

1 таблетка с включена закуска и 1 таблетка с обяд.

PhenQ Съставки

Съставките в PhenQ са включени с единствената цел да стимулира метаболизма ви, така че да могат да се изгарят повече калории, отколкото средностатистическия човек.

Това означава не само ще отслабнете, вие също така ще имате повече енергия през целия ден!

Калциев карбонат

Калциевият карбонат е използван първоначално в креда и други прахове, които изискват високо качество пълнител, но последните изследвания предполагат, че може да има някои предимства за загуба на тегло, но ефектите са минимални:

I п заключение основните настоящите открития показват, че калории диета с прием на 1 г / г калциев добавки като карбонат, в продължение на 24 седмици не води до значително изменение в телесното тегло, мазнини и мускулна маса.

По стечение на обстоятелствата, някои учени са съгласни, че ако един експеримент е трябвало да бъде проведен на дълъг период от време, ефектът може да бъде много по-голямо значение от резултата краткосрочни тест:

В обобщение, против затлъстяване ефект на калция е докладвано от другите по време на тегло-стабилни условия ни накара да се предположи, че допълнително калций по време на калории ограничение ще засили загуба на телесно тегло и мазнини. Въпреки, че ние не можахме да намерим статистически значим ефект от допълнително калций на мазнини или телесно тегло при затлъстели жени, подложени на умерена загуба на тегло, по посока на климата показва, че за по-дълъг период от време и с по-голям брой пациенти може да се наблюдава по-надежден ефект ,

Допълнение факти казват, ние имаме 625 мг от това и смятаме, че това е стратегически ход за това, калциев карбонат не е толкова скъп, както и следните съставки.

Кофеинът, безводна

любимата в света на наркотици е тук, за да сте готови и сте се помпа за добър ден в салона!

В качеството си на стимулант, той работи, като не е просто хранене мозъка на необходимите химикали, за да се събудят и за сърцето да изпомпва повече кръв, тя също така помага на спусъка липолизата подобен на начина, синефрин го прави.

В момента има 150 мг от това, което е почти два чаши кафе.

L-карнитин фумарат

L-Carnitine е един от най-популярните и търговски мазнини горелки на разположение днес.

L-карнитин е естествено срещаща се аминокиселина, която транспортира мастни киселини през мембраната на митохондриите (на органел намерени в клетки, които превръща мазнини и въглехидрати в енергия).

Дълга история кратко, тялото ви изгаря мастните депа и го преобразува в енергия с помощта на L-карнитин. Този процес е известен като окислението на мастни киселини или бета-окисление.

Проучванията казват, че не работи по своя собствена; ти трябва най-малко да го помогне или съставката, няма да ви направя някоя добра. Цитираме:

Краткосрочната приложение на L-карнитин е показано представяне повишаване свойства дори при калории ограничение. Това означава, че ако се прилага в продължение на дълъг период от време може да упражнява изразен ефект.

Имаме 142.5 мг, което е доста малка, но е хубаво да има така или иначе.

а-Lacys Reset®

Това е доста ново. Направихме някои изследвания и е установено, че-Lacys Reset е патентована синергична комбинация на ALA (Alpha Lipoic Acid) и цистеин.

Техният сайт описва процес-Lacys Reset на:

а-Lacys Reset модулира редокс (редукция и окисление) баланс чрез контролиране и неутрализиране повече радикали, драматично, свързани с интензивни тренировки, стареене и общи нарушения .

Ние знаем, че съдържа ALA и това е доказано, че осигуряват малък, но значителна загуба на тегло в сравнение с пациентите, приемащи нищо. Цитираме изследването:

Алфа-липоева киселина лечение показа малко, но значително краткосрочна загуба на тегло в сравнение с плацебо. Необходими са допълнителни изследвания, за да изследва ефекта на различни дози и дългосрочните ползи от ALA за управление на теглото.

Nopal

Това е вид на влакна от Nopal кактус. Fiber е известно, за да помогне ограничаване на апетита и да забави появата на глад. Колкото по-малко време, прекарано яде, толкова по-малко храната, която ядем, и толкова повече ще отслабнете.

Да бъдеш фибри, тя също така помага за отделянето което те кара да се губи повече мазнините в храната. Това изследване заключава:

В нашето изследване, приложението на кактус влакна доведе до значително увеличаване на мазнини екскреция храната в изпражненията. Тази находка потвърди ин виво мазнини-свързващ капацитет на кактус влакна; освен това подкрепя хипотезата, че загубата на тегло ефект се постига чрез намаляване на хранителния абсорбцията на мазнини, което води до понижаване на енергийния прием и насърчава загуба на тегло.

Capsicum екстракт

Екстракт от Capsicum помага за насърчаване на термогенеза, тъй като, когато ядем люти чушки ние се чувстваме горещ и потен. Тъй като съединението произвежда топлина, тя помага разграждат мазнините под формата на термогенеза.

Доза е само на 8 мг, но фактът, че това е екстракт означава неговата сила трябва да бъде достатъчно за увеличаване на нашите усилия изгаряне на мазнините.

пиперин Extract

Това е активната съставка в черен пипер. Добавки най-вече да го използват, за да добавите малко повече изгаряне на мазнини към сместа, но основната му функция е да се подобри усвояването на съединение, което може да направи дори малка дозиран добавка доста мощен.

В едно проучване, 1998 г., изследователи са съгласни, че пиперин повече от повишена куркумин бионаличността с до 2000%!

гласи изследването:

Едновременното приложение на пиперин 20 мг произвежда много по-високи концентрации от 0.25 до 1 час след лекарство, увеличението на бионаличност е 2000%. Проучването показва, че в дозите използвани, пиперин повишава серумната концентрация, степента на абсорбция и бионаличността на куркумин при плъхове и хора без неблагоприятни ефекти.

хром пиколинат

Този прекрасен мазнини горелка може да работи в мъничък, малки дози, които го прави чудесно допълнение във всеки потискане на апетита прави. Това е основна цел е да се намали апетита чрез контрол на кръвната захар и поддържа нивата на инсулина.

Балансирането на инсулин и кръвна захар може да доведе до подтискане на апетита.

Едно проучване цитира:

Човешки участници, които получават хром пиколинат намален прием на храна, нивата на глада и апетита на мазнини, в сравнение с участниците, приемащи плацебо. Нашите човешки данни бяха подкрепени от проучвания при животни показват, че хромов пиколинат прием потиска храна, особено след централно управление. Тези проучвания показват, че екзогенно прилагане на хромен пиколинат потиска приема на храна, по-специално, когато се прилагат в големи дози.

Как ли PhenQ работа

PhenQ смесва известни и модерни съставки, за да помогне за увеличаване на вашите усилия за изгаряне на мазнини.

Обичаме прости формули и на факта, че PhenQ използва формула, която все още можем да разчитаме на нашите две ръце излъчва положителна настроението. Съставките не са прекалено скъпи, но го е направил включват някои забележителни премии, като например-Лейси и пиперин.

Целта на приложението е да подготви тялото за ускорено изгаряне на мазнините и прави това чрез повишаване на нивата на обмяната на веществата и енергията. Това е изпитан комбо на мазнини горелки и ние наистина харесвам идеята за придържането към основните неща.

Определено има синергия тук, особено с кофеин и L-карнитин като тези двамата са доказани да работят добре заедно за загуба на тегло. Разпръскване някои пиперин в микс прави тази формула много пъти по-мощен, който след това се превежда като тя е много пъти по-ефективен, отколкото изглежда.

Ние обичаме това, което виждаме, и ни харесва, че указанията са достатъчно прости. Това определено е един мазнини горелка, че няма да си отиде в скоро време.

PhenQ Ползи

Много енергия и апетит контрол. Фактът, че имате повече енергия може да значи, че трябва повече причини да тренират, което може да се удвои ефекта на мазнини горелка.

PhenQ странични ефекти

ясни нежелани реакции се дължат на стимуланти, които са сърцебиене и изпотяване, особено ако сте чувствителни към кофеин и други стимуланти.

Може да изпитате изпотяване или усещане за топлина, но това просто означава, че продуктът работи.

Дали това е измама?

Определено не е измама.

PhenQ Ревюта и Оплаквания

Ето и някои от коментарите, които открихме. Нека да започнем с това отрицателните.

Лора Echere:

Това не намалява апетита, 7 приятели се опитали продукта, но никой от нас не регистрира success.please опитайте с друг продукт.

Мишел Cesarano:

Не работи . Не се увеличи енергията ми, имах същата сума като обикновено правя във фитнеса и дома. Не виждам голяма промяна след почти месец да го вземеш. Той също така даде ми много остра болка в мен, когато спрях да го приемате болката утихна. Не ви съветвам да губите парите си за този продукт. Phentynal чух работи много по-добре.

Имаше някои скъпоценни камъни, макар че и те дойдоха от проверените покупки.

Тими Briggs:

Бях малко скептичен за това хапче. Бях чувал толкова много истории за хора, които са имали значителни странични ефекти, докато използвате хапчета за отслабване. Така че, да, аз се уплашил да използвате всяка диета хапчето по тази причина. Но това е безопасно да се каже, че тази марка е един от най-добрите и най-безопасните на пазара. Аз съм бил на него само за един месец и досега няма странични ефекти. Аз загубих 5 паунда и определено ще закупи втора бутилка.

Мишел Цена:

Имам тегло въпроси откакто ми тийнейджърските дни и аз се опитах почти всичко, само за да губят 5 паунда. Аз се опитах диета и това беше трудно за мен, аз също се опита изработване но бях твърде тежко и ще се уморяват бързо, така че аз се отказах лесно. Моят лекар е загрижен за здравето ми и ми предложи да опитате хапчета за отслабване, тази диета хапчето. Аз съм го използва само за два месеца и са загубили 2 паунда. Това е само началото и аз съм доволен от резултатите. Ще продължите да използвате този продукт, докато не стигнете до целта си.

Къртис:

Не мога да повярвам колко е велик аз се чувстват и изглеждат. Допълнителното тегло, че съм поставен върху последните няколко години беше наистина започва да причини здравословни проблеми. холестерола ми беше висок, както и кръвното ми налягане. Тази добавка е, че ми помогнахте да загуби допълнително тегло и я държи на разстояние. Обичам как се чувствам, когато отида на фитнес. Енергията е толкова голяма, че мога да ходя на фитнес в продължение на два часа от интензивни упражнения без да се чувствате уморени, докато първоначално не можех да издържи 30 минути на изключителна работа навън.

Ирина:

Са използвали този продукт в продължение на почти една седмица и наистина ми хареса до момента, имам голяма енергия, което е това, което се надявах, особено след като аз ходя на фитнес след дълъг ден 8 часа в офиса. Аз се опитах други хапчета и напитки, които са направили ме да се чувствам ужасно и аз съм щастлив да кажа, че това е изненадващо работа досега без никакви странични ефекти.

PhenQ; Пакети, Цени & Къде да го купя

 • 1 бутилка: $ 69.95 (безплатна доставка) | Общите икономии: $ 10.00
 • 2 бутилки + 1 БЕЗПЛАТНО: $ 139.90 (безплатна доставка) | Общите икономии: $ 100.00
 • НАЙ-ДОБРА СДЕЛКА! 4 бутилки + 2 + БЕЗПЛАТНО БЕЗПЛАТНО Advana Чистя: $ 189.95 (безплатна доставка) | Общите икономии: $ 210.00

Къде да купя PhenQ?

Ние препоръчваме да се избегне места като Amazon, Walmart, GNC, или Walgreens.

Купи PhenQ в официалния сайт само, така че можете да бъдете сигурни, че получавате оригинален продукт с 60 дни гаранция MoneyBack.

Този продукт е на разположение в целия свят, включително страни като: САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Франция, Испания или Италия.

PhenQ Плюсове и минуси

Професионалисти

 • формула за качество. Всяка съставка е до най-добрите си форми за ефективност и усвояване.
 • а-Лейси. Това помага да се насърчи окисляването на мазнините и по-окисление на мазнини се равнява на повече изгаряне на мазнини!
 • Повишена бионаличност. Това означава, че продуктът работи по-добре.
 • Сейф дозиране. Дозировката е достатъчно за точните ефекти. Нищо прекалено екстремни тук, приятели.
 • Гарантирано връщане на парите. Най-малко ли, че можете да ги върнете, ако не сте доволни.

Против

 • Не се предлага никъде другаде. Това е наистина нещо, което ни дразни, но това е малка загриженост.

PhenQ Преглед: Финални думи

Нашата PhenQ преглед се зарови дълбоко в фактите и ние просто издухан от това, което видяхме.

Първо, той не се опита да бъде някаква супер мазнини горелка, която е винаги е хубаво нещо като над рекламира продукт може да доведе до грешни спекулации и фалшиви надежди.

Второто нещо, което обичам за това е как го прави използването на качествени продукти, които са в сферата на научните факти.

На последно място, ние харесва как формулата насърчава взаимодействието помежду порция, като се гарантира максимално усвояване и изгаряне на мазнините, всеки ден!

 

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy at the official website »

кликнете тук, за да поръчате PhenQ от официалния сайт »

купи сега »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.