PhenQ-anmeldelser – De beste slankepillerne på markedet

Posted on

Hva er PhenQ?

PhenQ Review - Alt du trenger å vite fra en ekte bruker

PhenQ er veldig potente vekttap piller. Årsaken til at det er overlegent med andre slankepiller er at det faktisk fremskynder fett tap på fem forskjellige måter.

PhenQ kombinerer 5 forskjellige produkter til bare en pille . Det betyr at å miste vekt kommer til å bli enklere enn noen gang før.

Åh, og det kommer også til å bli mye billigere siden du ikke bruker penger på ubrukelige produkter som ikke gjør noe.

Hvis du vil snu livet ditt ved å få den slanke og sexy kroppen du alltid har ønsket deg, la meg vise deg hva dette produktet har å tilby.

Hvorfor du bør bruke PhenQ

 

Hvordan kan du forvente at PhenQ hjelper deg med å miste vekt og nå dine mål?

1. Akselerer fett tap

PhenQ er et unikt vekttapstilskudd. Formelen er designet for å gi deg optimale resultater sammenlignet med de mange andre fettforbrennerne på markedet. Det vil øke hastigheten på kroppens metabolisme som vil hjelpe deg med å forbrenne flere kalorier gjennom dagen.

2. Undertrykke appetitten

Phen gjør det enkelt å miste vekt ved å undertrykke appetitten. Dette betyr at du ikke lenger vil oppleve sulttrang. Dette kommer til å gjøre en stor forskjell når det gjelder å miste vekt effektivt. Ikke mer overspising!

3. Blokker fettproduksjon

En av hovedårsakene til at dette produktet er så effektivt, er på grunn av dets evne til å stoppe fettproduksjonen. Dette betyr at du ikke får noe ekstra fett eller vekt i løpet av prosessen.

4. Lad energien din over

Dette produktet hjelper deg med å holde deg energi og motivert gjennom dagen. Slanking kan ta en sum på energinivået, men disse vekttap-pillene har ryggen. Du vil raskt legge merke til at de hjelper deg å holde deg i rute og bekjempe energidippene forårsaket av slanking.

5. Forbedre humøret

PhenQ forbedrer ikke bare energinivået positivt, men det er også flott for å øke humøret og fokuset. Som vi alle vet, kan slanking forkorte humøret.

Hva er PhenQ-ingredienser?

niacin

Niacin, vitamin B3, brukes tradisjonelt i medisin for å forbedre kolesterol og triglyserider. Det er ikke kjent for å ha sterke effekter på vekttap. Ofte inkluderer kosttilskudd niacin i formuleringene sine for å få brukeren til å “føle” noe. Niacin kan forårsake rødme, som er blod som suser til overflaten av huden. Brukere rapporterer ofte om en kriblende eller pin-stikkliknende følelse på huden deres når de tar for mye niacin.

Kobber (som kobbersulfat)

Kobber har vist seg i noen få studier å være korrelert med vekttap og sunn vekt. Dette er fordi kobber er et spormineral som er bundet til stoffskiftet. Når folk blir mangelfulle i kobber, kaster det av balansen i stoffskiftet. Som et resultat vil fettakkumulering og vektøkning følge. Dette betyr ikke at kobber vil hjelpe alle med å nå sine vekttapsmål. Faktisk bør folk som er interessert i å supplere med kobber, være forsiktige med å ikke konsumere for mye. For mye kobber kan føre til alvorlige bivirkninger og svekke opptaket av andre viktige mineraler. I tillegg er kobberet som PhenQ bruker, ganske dårlig kvalitet. Den foretrukne mineralformen for tilskudd er noe som kalles chelat. Det er her mineralet, kobber, i dette tilfellet, er festet til en aminosyre, ofte glycin.

Krom (som krompikolinat)

Krompikolinat er populært blant fettforbrenningsprodukter, som LeanBean Fat Burner. Den har en dyp forskningsgruppe som støtter bruken til å regulere blodsukkeret. Krompikolinat er den foretrukne formen av nesten alle medisinske fagpersoner når det gjelder blodsukkermetabolisme og diabetes. Det er imidlertid ironisk at PhenQ lister den følgende studien som bevis på kroms metabolske fordeler ( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16184071 ). Selve studien nevner at pasienter tok 600 mg krompikolinat, mens PhenQ inneholder bare 10 mg per kapsel. PhenQ-brukere må ta en hel flaske på 60 kar hver dag for å nå dosen testet av studien de refererer til.

L-karnitintartrat

L-karnitin er en aminosyre som finnes i planter så vel som kjøtt på forskjellige nivåer. Karnitin er involvert i en prosess som kalles beta-oksidasjon eller, fettfordeling, for energiproduksjon. Karnitin kreves av en mobiltelefon som kalles karnitinacetyltransferase. Som navnet tilsier, overfører karnitinacetyltransferase fettsyrer til stedet der fett kan brytes ned for energi. Tenk på karnitinacetyltransferase som en leveringsbil og karnitin som hjulene på trucken. Uten hjul kan ikke lastebilen levere fettet til kraftverket.

Selv om det høres ut som en ikke-brainer å inkludere karnitin i noe vekttapsprogram, ser ikke forskningen ut til å støtte denne tanken. Dataene har blitt blandet om fordelene med karnitin for de som prøver å gå ned i vekt. Den anbefalte dosen for karnitin rapporteres ofte rundt 2 g per dag. PhenQ inneholder en glatt 0,15 g per kapsel.

Vannfri koffein

Koffein er det aktive kjemikaliet som finnes i kaffe som forsterker folk til å starte dagen om morgenen. Koffein har blitt studert grundig for sine effekter på trening, energi og fettstoffskifte. Koffein kan hjelpe til med å øke vekttap ved termogene effekter (øke kroppstemperaturen). Det kan også hjelpe å forbrenne flere kalorier fordi folk har en tendens til å bevege seg mer etter å ha inntatt koffein.

PhenQ inneholder omtrent 2 kopper kaffe verdt koffein. Det nøyaktige koffeininnholdet er 142,5 mg. Uten tvil er dette den mest potente ingrediensen som PhenQ inneholder. Ved denne dosen kan mange mennesker oppleve irritabilitet, jitters og / eller angst. Mer er ikke alltid bedre når det gjelder koffein.

Alpha-Laceys tilbakestilling

Denne ingrediensen er en patentert blanding av alfa-lipoic acid, cystein og magnesium. I stedet for å grave i rollene til hver ingrediens, er det viktig å vurdere dosen. Magnesium alene doseres ofte rundt 500-1000 mg. Alfa-lipoic acid er vanligvis anbefalt til 300 mg eller mer per dag. Cystein er ofte supplert med 300 mg eller mer per dag også. PhenQ inneholder en latter 25mg.

Nopal

Nopal er en kaktus som noen mennesker kjenner til ved stikkende pære-kaktus. Nopal i seg selv er ikke en aktiv ingrediens, den består faktisk av mange antioksidantforbindelser, mineraler og vitaminer. Sammen kan disse molekylene ha fordeler med betennelse, blodsukker og kolesterol. Imidlertid gjør det ikke mye i veien for å forbrenne fett. I tillegg er PhenQ ikke standardisert for noen bestemt forbindelse i nopal, så det er vanskelig å vurdere dets renhet / kvalitet. For ikke å nevne anbefalt dosering av nopal er 500-650 mg per dag, mens PhenQ inneholder 20 mg. Ikke engang 10% av anbefalt dose.

Capsicum

Capsicum kommer fra chilipepper. Den aktive forbindelsen som godskrives helsemessige fordeler er capsaicin, det samme som gjør varme vinger krydret. PhenQ bruker ikke et standardisert ekstrakt, så det er ingen måte å bestemme kvalitet og renhet på. Vanlige doser for capsaicin er 30-120 mg, og ikke 8 mg funnet i PhenQ.

Piperine ekstrakt

Piperine er den aktive forbindelsen som finnes i svart pepper. Det har blitt inkludert i nesten alle typer tilskudd på markedet. Piperin har vist seg å øke absorpsjonen av næringsstoffer kalt bioflavonoider. Ved å øke absorpsjonen kan bedriftene forbedre effektiviteten til produktene sine. Imidlertid snakker veldig få mennesker om ulempen ved bruk av piperin i kosttilskudd. Mens piperin øker opptaket av andre næringsstoffer, øker det også absorpsjonen av alt. Dette betyr at virus, bakterier og protein kan tas opp i blodomløpet der de ikke skal finnes.

Fungerer PhenQ?

PhenQs formulering når det gjelder ingredienser, ingredienskvalitet og ingrediensdosering overlater veldig lite å være ønsket. Svært få hvis noen mennesker vil merke andre vesentlige effekter enn koffeinrush og / eller prikkende hud fra niacinet.

Real PhenQ Reviews

  •  Jeg hadde prøvd å gå ned i vekt i mange år. Jeg hadde prøvd flere fettforbrennerprodukter for å hjelpe meg under denne prosessen, men de fleste av dem hjalp meg ikke helt før jeg prøvde PhenQ. Det hindret meg i å jukse med kostholdet mitt og hjalp enormt med søte lyster. Jeg vil absolutt anbefale det til de som sliter med å gå ned i vekt. 40 kg på 3 måneder – april, 35
  • Å komme ned til behagelig kroppsvekt har alltid vært et problem for meg. Jeg har prøvd å slanke meg flere ganger, men endte alltid opp med å lure på kostholdet mitt. Heldigvis for meg fant jeg PhenQ, og det hjalp meg å være på sporet. De ekstra fettforbrenningsegenskapene, energien og fokuset det gir er fantastiske. 26 pund på 2 måneder – Maria, 41

Som du ser, gir PhenQ fantastiske resultater. Den retter seg mot vekttap fra flere vinkler i motsetning til andre produkter på markedet.

Når du legger i arbeid, er det lett å miste 10 kg på en måned. Jeg har gjort det ved hjelp av dette produktet, og jeg vil være ærlig med deg – det var ganske enkelt.

Har PhenQ bivirkninger?

Nå som du vet hva du kan forvente av dette produktet, vil du vite om det er trygt å bruke.

Jeg er glad for å gi deg beskjed om at dette produktet bare inneholder naturlige, sikre og godkjente ingredienser. Det betyr at du effektivt kan gå ned i vekt uten å oppleve bivirkninger.

Imidlertid kan du potensielt oppleve litt svak hodepine siden den inneholder et sentralstimulerende middel som kalles koffein. Dette stimulerende stoffet finnes også i kaffe, så hvis du ikke er vant til å drikke kaffe, er det lurt å starte med bare en tablett per dag.

Lang historie er kort, det er helt trygt å ta dette produktet så lenge du følger anbefalte doseringsretningslinjer.

PhenQ Vs Phen375

Du har sikkert hørt om Phen375, det er også et fettforbrenningsprodukt som har blitt ganske populært de siste årene.

I det siste har mange mennesker begynt å sammenligne PhenQ Vs Phen375. De vil vite hvilken som er mest effektiv for å forbedre vekttap.

Jeg skal være helt ærlig med deg – jeg har brukt begge disse produktene. Det første jeg vil si er at de begge er effektive produkter når det gjelder å fremskynde fett tap.

Men hvis jeg måtte velge mellom PhenQ Vs Phen375 – ville jeg gått med PhenQ fordi jeg syntes det var bedre til å undertrykke appetitten og øke energien.

Igjen, dette er min personlige mening. Phen375 er ikke et dårlig produkt, jeg tror bare det er bedre alternativer til det.

Der hvor å kjøpe PhenQ?

Du kan kjøpe PhenQ fra det offisielle nettstedet. Ved å gjøre det, sparer du mye mer penger enn å kjøpe dem fra andre nettsteder.

For øyeblikket har de en kjøp av 2 få en gratis kampanjeavtale. Dette betyr at du får et gratis tilbud på en måned for å optimalisere fremdriften i fett tap.

Ikke glem at dette produktet er en kraftig fettforbrenner. Det er mye sterkere enn de fleste produkter du vil finne på markedet.

Bunnlinjen

Markedet er oversvømmet av svake og underdoserte vekttapprodukter. De fleste av dem fungerer faktisk ikke fordi de mangler vitenskapelig støttede ingredienser.

Det er her PhenQ skiller seg fra alle de andre fettforbrennerne på markedet.

Den støttes av vitenskap og inneholder flere ingredienser av høy kvalitet som hjelper deg med å nå vekttapmålene dine på kort tid.

Med nesten 200.000 fornøyde kunder er det blitt et av de mest populære, men likevel sterkeste vekttapproduktene i året.

Slutt å kaste bort pengene dine på produkter som ikke fungerer. Du kan prøve dette produktet uten risiko, fordi det er en 60-dagers pengene-tilbake-garanti.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy at the official website »

Klikk her for å bestille PhenQ fra det offisielle nettstedet »

KJØP NÅ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.