Skip to main content

PhenQ Review och Resultat: Fakta Baserat på forskning av läkare

Om du är ute efter att förbättra din sex appeal, hälsa eller självkänsla är chansen att du kommer att ha hört talas om PhenQ.

Detta är en komplett genomgång av PhenQ. Vi kommer att titta på denna produkt på djupet. Vi kommer att undersöka ingredienser, fördelar och biverkningar. Se till att läsa fullständig översyn.

Vi kommer att titta på vetenskapen bakom formeln. Vi tar en titt på några oberoende vetenskapliga studier. Vi kommer att ta reda på om och hur PhenQ kan hjälpa dig att nå dina mål viktminskning.

Kort sagt, vi kommer att dyka rakt in så att vi kan komma till praktiska detaljer av vad PhenQ handlar om.

Är du redo? Bra. Så låt oss göra detta.

Vad är PhenQ?

PhenQ Review - Allt du behöver veta från en verklig användare

PhenQ är ett kosttillskott och det är därför utformad för att främja och uppmuntra viktminskning.

Det är en patenterad formel som innehåller varumärkesskyddade substanser (såsom a-lacys Reset – mer om det senare) och ingredienser som du inte hittar i andra bantningspiller.

Wolfson Berg Ltd gör PhenQ. Företaget har varit i viktminskning branschen i över 10 år. De är baserade i USA, men de har också fabriker i Storbritannien. De är godkända av FDA.

PhenQ klassas som en farmaceutisk kvalitet tillägg.

PhenQ gjordes med er alla i åtanke.

Vad jag menar med detta är att PhenQ tar ett helhetsgrepp. Den anser personen som helhet. Laget utveckla formel tog alla aspekter av viktminskning i beaktande.

Genom att titta på helheten de kunde komma med en produkt som närmar viktminskning från flera olika vinklar.

Samt öka din ämnesomsättning och avskräcka produktionen av fett, PhenQ arbetar också för att förbättra ditt humör och öka din energi nivåer.

Skaparna av denna formel vill att du ska må bra om dig själv. De vill ha din viktminskning resa att vara en positiv och glad upplevelse.

Hur PhenQ arbete?

PhenQ fungerar genom att undertrycka din aptit.

En minskning av din naturliga aptit innebär att du kommer att uppleva färre hunger cravings. Enkel men effektiv.

PhenQ ökar din ämnesomsättning och termogena priser.

Du är förmodligen bekant med begreppet metabolism (snabbare ämnesomsättning innebär mer brända kalorier), men du kan vara mindre bekant med begreppet termo.

Låt oss ta en närmare titt på vad ”termogena” egentligen innebär.

Dietary thermogenesis (försök att säga att 3 gånger snabbt!) Avser processen att värmeproduktionen som orsakas av kroppens naturliga processen mag. Enkelt uttryckt innebär detta att när du konsumerar en måltid, producerar matsmältningssystemet värme medan det fungerar.

Den termogena process varar i flera timmar efter att du äter. Under denna process, är metabolismen ökar och energi som används.

Normalt skulle behöva konsumera en anständig mängd mat för att aktivera denna process i kroppen. Dock är PhenQ utformad för att utlösa termogena processen. Detta gör det möjligt att vinna och maximera fördelarna med denna extra energi utgång, utan att äta så mycket mat.

Du kan läsa mer om vetenskapen bakom thermogenesis här.

PhenQ fungerar genom att stabilisera ditt humör.

Humörsvängningar är en viktig bieffekt av bantning. Att bli mycket känslomässigt och / eller irriterad är normalt när du är på en diet. Det kan dock göra din viktminskning resa olycklig.

PhenQ arbetar för att stabilisera humörsvängningar som orsakas av bantning så att du mår bättre samt ser bättre ut.

När du tar PhenQ bör du märka en förbättring av både ditt humör och din koncentration under din viktminskning resa.

PhenQ ökar din energi

En annan viktig bieffekt av bantning är upplevelsen av trötthet. Dietary trötthet orsakas av fluktuationer i blodsockernivåerna.

Den PhenQ formel inkluderar energi öka ingredienser för att stoppa dig känna dränerad och trög när du nå dina mål viktminskning.

PhenQ hämmar fett produktion

Full information, är forskarna fortfarande diskuterar här. Men vissa studier har antytt att Piperine, en av de ingredienser i PhenQ, kanske kan bromsa eller ens hämma produktionen av nya fettceller.

En sådan studie , utförd på råttor och med i Indian Journal of Pharmacology slutsatsen att ”piperin besitter potential fett minska och lipidsänkande effekt” .

PhenQ Ingredients (helt enkelt) Förklarat

 • Koffein (hjälper till att bränna fett och undertrycka aptit)
 • Capsimax (hjälper till att bränna fett)
 • Nopal (arbetar för att undertrycka aptit)
 • Chromium Picolinate (trottoarkanter din hunger för socker och kolhydrater)
 • Kalciumkarbonat (håller vikten konstant på en viss nivå)
 • L Carnatine Furmarate (hjälper kroppen att använda fett för att göra energi)
 • En Lacys Återställ (trottoarkanter förlust av celler och deras oxidation)

Nu när du är bekant med fördelarna, låt oss ta en närmare titt på vad exakt är i PhenQ.

Vi kommer att gå igenom allt i den ordning som de visas på ingredienserna etiketten.

L-karnitinfumarat

PhenQ Innehåller – 150 mg

L-Karnitin fumarat är en aminosyra som ofta finns i rött kött, fågel, fisk och nötter. Din kropp behöver det för att bryta ner fett.

Dess uppgift är att transportera fettsyror så att de kan brytas ned och omvandlas till energi. Lägga till mer av detta ämne till kroppen möjliggör en snabbare och effektivare transporter (och därmed uppdelning) av fett.

Här är vetenskap :

”Eftersom L-karnitin och dess estrar bidra till att minska oxidativ stress, har de föreslagits som en behandling för många tillstånd, dvs hjärtsvikt, kärlkramp och viktminskning. För övriga villkor, såsom trötthet eller förbättra motion prestanda verkar L-karnitin säkra”

koffein vattenfri

PhenQ Innehåller – 142,5 mg

Det finns en anledning till varför så många av oss hooked på koffein. Koffein är ett stimulerande, vilket betyder att det gör att vi känner mer alert och strömförande. Det är också en aptitnedsättande, varför det ingår i så många bantningspiller.

Koffein kan öka ditt fokus och lyfta alla hjärndimma. Sätten att koffein kan påverka din kropp är väl dokumenterade. Som en 2018 studie slutsatsen:

”Koffein … ökade den maximala hastigheten av fett oxidation under träning i jämförelse med placebo, utan att ändra energiförbrukningen eller hjärtfrekvens.”

a-Lacys Återställ

PhenQ Innehåller – 25 mg

en-Lacys Reset är en kombination av alfa-liponsyra och cystein.

Detta ämne är patenterad och varumärkes och är mycket ”hemliga ingrediens” som gör PhenQ så effektiv. en-Lacys Reset är en patentskyddad blandning av alfaliponsyra (ALA) och cystein.

Alfaliponsyra (ALA) är helt naturligt och du kan hitta den i grönsaker som spenat och broccoli.

Det har antioxiderande egenskaper och bidrar till att avgifta kroppen. Det är viktigt för att bryta ner kolhydrater för att producera energi i kroppen.

Här är vad forskarna har att säga om de terapeutiska fördelarna med alfaliponsyra :

”Alfa-liponsyra av 600 mg / dag behandling har påverkat vikt och triglycerider förlust hos överviktiga patienter med diabetes mellitus typ 2. Det bör betraktas som ett viktigt tillsatsterapi hos överviktiga patienter”

Cystein är en icke-essentiell aminosyra, vilket innebär att det förekommer naturligt i den mänskliga kroppen.

Om du är en bodybuilder, kanske du har stött på cystein. Det är närvarande i många proteinrika livsmedel som ägg och kött. Cystein spelar en avgörande roll i att bygga upp proteinstrukturer som möjliggör ökad muskelstyrka.

PhenQ unika kombination av ALA och cystein, varumärkes som ”a-Lacys Reset” , påskyndar ämnesomsättningen och ökar processen för thermogenesis som vi undersökt i ”hur fungerar PhenQ arbete” ovan.

Vad detta hela handlar om är att din kropp kommer att bränna fett mycket snabbare när man tar PhenQ.

nopal

PhenQ Innehåller – 20 mg

Nopal är go-to substans för att kontrollera din hunger cravings. Det är faktiskt en typ av kaktus.
Det är extremt hög i fiber, vilket innebär att det håller du dig mätt längre.

Nopal innehåller också höga halter av aminosyror som bidrar till att öka energieffektiviteten – perfekt för att ge dig en extra skjuts under ett träningspass.

Här är vad en 2014 vetenskaplig studie hade att säga om sambandet mellan viktminskning och kaktus fiber:

”Cactus (Opuntia ficus- indica ) fiber visade sig främja viktminskning i en 3-månaders klinisk undersökning … kaktus fiber binder till fett och dess användning resulterar i minskad absorption, vilket i sin tur leder till minskad energiupptagning och slutligen reduktion av kroppsvikt.”

Capsimax

PhenQ Innehåller – 15,5 mg

Capsimax är en kommersiell produkt. Den är gjord med koffein, niacin (mer känd som vitamin B3), piperin och capsicum.

Både piperin (som kommer från svartpeppar) och capsicum (som är gjord av chilipeppar) uppmuntra termogenes. Detta innebär att de orsakar kroppen att utvisa energi (och därmed kalorier) i form av värme.

Som en nyligen genomförd studie slutsatsen, piperin: ”besitter potential fett minska och lipidsänkande effekt”

Liknande studier på capsicum visar att det har en enorm potential för att främja en sund viktkontroll, medhjälp i viktminskning och förebygga fetma.

Chromium Picolinate

PhenQ innehåller 10 mcg

Detta är en vanlig ingrediens i kosttillskott viktminskning. Det bidrar till att dämpa aptiten och förekommer naturligt i grönsaker och vissa fullkornsprodukter. Om du kämpar med socker sug, då detta skulle hjälpa dig mycket.

Chromiumpicolinate (Crpic) hjälper dig att känna full och nöjd, stävja eventuella cravings du kan ha. En vetenskaplig studie att titta på, i deras ord:

”Effekten av CrPic att modulera födointag hos friska, övervikt, vuxna kvinnor som rapporterade begäret kolhydrater”

Upptäckte att:

”CrPic, jämfört med placebo, minskat födointag … hungernivåer … och fett cravings … och tenderade att minska kroppsvikten”

Kalciumkarbonat

PhenQ innehåller – okänd (exakt belopp som inte anges på etiketten)

Kalciumkarbonat är ett mineral som är bra för dina ben, muskler, nervsystem och hjärta.

Ibland matbegär är kroppens sätt att tala om att du behöver mer mineraler.

När din kropp har tillräckligt med kalcium, sänder ut signaler att säga att det inte behöver någon mer mat.
Tillsatsen av kalcium i PhenQ curbs matbegär och är bra för viktminskning. Detta beror på att det signalerar kroppen att börja bränna fett istället för sugen mer mat.

Som en studie publicerades i World Journal of Diabetes 2017 har följande lydelse:

”Kalcium binder fett i tarmen så att en ytterligare dietkalciumintag av 1000 mg ökar fekal fett utsöndring med ca 5 g / d, som har potential att lägga till viktminskning.”

magnesiumstearat

PhenQ Innehåller – (exakta beloppet är okänd)

Vad är det yttersta skiktet på dina vitaminer och bantningspiller gjorda av? Jo, svaret är magnesiumstearat.

Både magnesium och stearinsyra (vilket är vad de blandar att göra beläggningar) är säkra för mänsklig konsumtion och kan faktiskt också ha positiva hälsoeffekter.

Det har inte några fördelar för viktminskning, men det är bra att hålla alla andra ingredienser hopbundna.

Är PhenQ säkert?

Vad vi har upptäckt i denna phenq översyn samtidigt gå igenom var och en av ingredienserna i detalj och tittade på några vetenskapliga studier, bör du vara säker på att PhenQ är 100% säkert.

Det är lätt att se att PhenQ inte innehåller några otäcka kemikalier och är inte bara säker utan också fördelaktigt.

Om du behöver ytterligare sinnesro, kom ihåg att Wolfston Berg Ltd, företaget som tillverkar PhenQ, är föremål för stränga riktlinjer FDA.

Hur du tar PhenQ?

Du måste ta två tabletter per dag, en med din frukost och en med lunch.
På grund av koffeinhalten, ska du inte ta PhenQ efter 03:00

Vad gör de recensioner säga?

PhenQ Recensioner

Real användaren innan och efter resultat

Kim, 45 år, Chicago, Illinois

Jag har alltid varit en knubbig människa så det har alltid varit en kamp för att gå ner i vikt genom enbart diet och motion. När jag hittade PhenQ – Jag surfade nätet för bantningspiller – Jag upptäckte snart att det är lättare och snabbare att bli smalare. Jag har förlorat ca 5 kilo sedan jag började använda det en månad sedan eller så. Jag har rekommenderat det till mina vänner också.

Toby, 30 år, New York, New York

PhenQ har varit som en frälsare för mig! Jag har haft begränsad framgång med andra viktminskning piller men det har snabbehandlas min framgång. Jag kombinerat det med kost och motion, men jag måste säga att det har påskynda mina resultat. Rekommenderas starkt för människor som mig.

Ken, 28 år, Los Angeles, Kalifornien

Min ämnesomsättning verkar ha avtagit sedan jag slog min mitten av 20-talet så viktminskning blir mer av en fråga än tidigare. När jag började använda PhenQ har jag gå ner i vikt snabbare, som om jag är fortfarande i tonåren eller i början av 20-talet. Jag tycker det är ett bra sätt att öka min trög ämnesomsättning utan att tillgripa farliga ämnen.

Danielle, 40 år, Nashville, Tennessee

PhenQ är inte det första bantningspiller jag tagit men det är definitivt den mest effektiva. Det är också lätt att ta och har en rimlig kostnad så att jag kan ta det som en del av mina planer för att behålla min hälsosam vikt. Ja, jag har rekommenderat det till andra också.

Eftersom varje kropp är annorlunda och arbetar på olika sätt är det viktigt att låta 3-6 månader innan döma långsiktiga och optimala resultat PhenQ.

Men kommer du omedelbart finna dig att ha mer energi, mer fokus och en märkbar minskning av vätskeansamling.

Vissa konsumenter har förlorat 10 pund och mer i en månad och några med 5 pund per vecka!

Kom ihåg att du måste spela en roll. Det finns inget sådant som en mirakelpiller och bom, din mager. Du måste se till att du ansluter sig till en balanserad kost och motion samtidigt få rikliga mängder vatten och nödvändig vila och sömn.

Dessa faktorer parat med PhenQ är en killer combo som kommer att förbättra fettförbränningen i full fart och påskynda viktminskning snabbare och enklare.

Vilka är biverkningarna?

Låt oss ta en titt på ingredienserna igen och se vad de eventuella biverkningar kan vara.
Allt på denna lista (utom Alfaliponsyra) är antingen ”säker” eller ”sannolikt säker” enligt WebMD .

Alfaliponsyra är ”möjligen säker” – det beror på att man inte ska ta det regelbundet längre än 4 år. Du kan läsa mer om detta här :

 • Capsicum – överkonsumtion kan ge magbesvär och irritation. Koffein – kan orsaka sömnlöshet, rastlöshet och mage irritation.
 • Piperin – Inga kända biverkningar.
 • Niacin – kan orsaka en rodnad reaktion som kan framstå som en brännande, klåda eller stickningar. Kan också orsaka huvudvärk.
 • Nopal – Kan orsaka diarré, illamående, uppblåsthet och huvudvärk hos vissa personer.
 • Cystein – Kan orsaka diarré eller förstoppning, illamående och kräkningar. Sällsynta biverkningar dåsighet, feber, huvudvärk, utslag, lågt blodtryck och leverproblem.
 • Alfaliponsyra – Kan orsaka hudutslag och möjligen störa sköldkörteln medicinering.
 • L karnitin – magbesvär, kräkningar, illamående, diarré, halsbränna och kramper.
 • Krom – Generellt säker men kan orsaka yrsel, huvudvärk, illamående, humörsvängningar och hudirritation när det tas under långa perioder.
 • Kalciumkarbonat – Kan leda till kraftig vind.

Vem bör inte ta PhenQ?

Ta inte PhenQ om:

 • Du är gravid eller ammar. Du är under 18 år.
 • Du har cancer eller diabetes.
 • Du har ett tillstånd som påverkar njurarna eller levern.
 • Du tar antidepressiva medel.
 • Du har en endokrin eller autoimmun sjukdom.

Om du tar starka mediciner bör du alltid rådgöra med din läkare eftersom du måste se till att du är bra att gå innan PhenQ eller andra kosttillskott.

Sammanfattning

Jag har försökt att ge så mycket information som jag möjligen kan för att hjälpa dig att avgöra om PhenQ är rätt val för dig.

Förhoppningsvis har du nu känner dig helt informerade om fördelarna och du är mycket säkrare om att ta PhenQ.

Jag önskar er lycka till på din PhenQ viktminskning resa.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy at the official website »

Klicka här för att beställa PhenQ från den officiella hemsidan »

Tags: , , , , , , ,

You may also like