Recenzii MaleExtra: un supliment eficient pentru îmbunătățirea bărbaților?

Posted on

Majoritatea bărbaților doresc să se comporte mai bine în dormitor. La urma urmei, o mare parte din modul în care femeile percep bărbații se raportează la performanțele sexuale. Este biologie. Gândiți-vă la ritualurile naturale de împerechere a păunului …

Păunii masculi își desfășoară penele pentru a-și arăta priceperea sexuală și fizică. Prin selecția naturală, femelele selectează păunii cu cele mai mari și mai strălucitoare pene. OK, deci nu suntem păuni, dar știința încă se aplică.

Femeile vor ceea ce își doresc femeile.

Și toată lumea știe că mărimea nu contează. Pune neclar, uneori dimensiunea este singura diferență între a fi în zona de prietenie sau a obține undă verde. Deci ce puteți face pentru a vă oferi cea mai bună șansă în dormitor?

Unul dintre cele mai populare produse suplimentare pentru performanța sexuală și îmbunătățirea erecției este MaleExtra.

Această recenzie vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă Male Extra este suplimentul potrivit pentru dvs.

Se bazează pe mai multe surse de informații:

  • Studii științifice ale ingredientelor
  • Informații publice despre producători
  • Recenzii reale ale utilizatorilor

Ce este MaleExtra?

Recenzii MaleExtra - cele mai bune pastile pentru îmbunătățirea bărbaților?  Merită banii?

Pastilele masculine Extra sunt un supliment natural, pe bază de plante, special formulat pentru a crește circulația sângelui, ducând la o erecție mai lungă și mai puternică.

Ingredientele din MaleExtra vizează vasele de sânge și îi ajută să se relaxeze. Acest lucru teoretic permite mai mult sânge să se grăbească spre penisul dvs. rezultând într-o erecție mai mare, de durată mai lungă și orgasme mai bune.

Vom arunca o privire acum la ce te-ar putea ajuta MaleExtra .

De ce să folosești bărbatul în plus?

1) Creșterea forței și rezistenței

Unul dintre principalele moduri în care te poți ajuta în dormitor, indiferent de ceilalți factori, este să îți lucrezi puterea și rezistența. A face orice încercare de a lucra la calitatea erecției dvs. este destul de inutil dacă rămâneți fără aburi. MaleExtra conține vitamina B3 care poate ajuta la creșterea nivelului de energie.

2) erecții mai puternice și mai ferme, prin fluxul de sânge crescut

Ingredientele primare L-arginină și rodie influențează dramatic modul în care corpul tău produce oxid nitric. Oxidul nitric se lărgește și relaxează și vasele de sânge. Mai mult sânge este pompat la nivelul penisului și erecțiile pot crește atât în ​​dimensiune cât și în duritate.

Masculin Extra a fost pionier în utilizarea rodiei. Aceasta este furnizată într-o doză substanțială, în timp ce alte ingrediente sunt, de asemenea, stivuite pentru a face aceasta una dintre cele mai puternice pastile de îmbunătățire pentru bărbați pe care le puteți găsi.

3) „Altele pastile albastre” pentru bărbați

Male Extra conține cordicele. Această ciupercă asiatică rară este cunoscută sub numele de Viagra din Himalaya. La 50.000 de dolari lire sterline, este cel mai costisitor afrodisiac din lume. Așadar, pe lângă obținerea impulsului fizic al unei circulații mai bune, vă puteți găsi, de asemenea, starea de spirit pentru joc.

Ingrediente MaleExtra

L-Arginine HCL 600mg : L-Arginina este ingredientul principal din Male Extra cu o doză de 600 mg pe zi. Este un aminoacid esențial care stimulează producția de oxid nitric în corpul tău. Oxidul nitric ajută la creșterea rezistenței și rezistenței. Poate juca un rol în reglarea tensiunii arteriale prin dilatarea arterelor. Producția îmbunătățită de oxid nitric are ca rezultat îmbunătățiri de energie, relaxarea vaselor de sânge și erecții mai bune. Există câteva avantaje la îndemână

Rodie 40% Acid elagic 500mg : Rodia conține acid elagic care crește circulația sângelui. Un studiu a descoperit că atunci când oamenii beau suc de rodie în fiecare zi, au înregistrat o creștere de 17% a circulației după doar 3 luni. Un alt studiu a găsit sucul de rodie ajută la rezistență și reduce oboseala la exerciții fizice. Un puternic antioxidant, rodie protejează oxidul nitric de deteriorarea radicalilor liberi, stimulând în continuare circulația

MSM (Metil Sulfonil Metan 100 mg) : MSM este crucială pentru creșterea de noi celule și țesuturi. Acest mineral ajută la circulația și fluxul de sânge și la transformarea celulelor. Un studiu a constatat că MSM a redus leziunile musculare la bărbații neîncercat după alergarea a 14 km. Luând un supliment MSM zilnic vă poate ajuta să furnizați noile celule de care aveți nevoie printr-o circulație crescută, care poate îmbunătăți calitatea erecției dumneavoastră

L-Metionina 100mg : Histamina este un hormon implicat în procesul de erecție. Când nivelurile de histamină sunt mari, este mai probabil să experimentați ejacularea precoce. L-Metionina este un aminoacid esențial care funcționează pentru a bloca formarea histaminei ajutându-vă să rămâneți mai greu pentru mai mult timp

Zincul (ca citrat) 14mg : Deficitul de zinc poate duce la lipsa de testosteron. Testosteronul scăzut poate cauza probleme cu libidoul și menținerea erecțiilor. Un studiu a descoperit că bărbații care au consumat o dietă ridicată în zinc au dublat nivelul normal de testosteron după 5 luni

Cordyceps 25mg : Cordyceps este un afrodisiac natural folosit de chinezi de mii de ani. Conținând deoxiadensină și acid cordiccepic, se raportează că ajută la antrenarea sexuală și la funcția sexuală generală. Peste jumătate dintre participanții la un studiu au constatat o creștere a apariției lor sexuale când au luat cordicele

Niacina (vitamina B3) 18mg : Niacina sau vitamina B3, ajută la circulație și rezistență. Bărbații care aveau disfuncție erectilă (ED) au arătat o îmbunătățire deosebită a capacității lor de a menține erecții după ce au luat niacină în fiecare zi. De asemenea, ajută la reducerea oboselii, așa că ar trebui să ajute bărbații să poată face mai mult timp

Cu un accent principal pe creșterea fluxului de sânge prin oxidul nitric, ingredientele naturale puternice ale Male Extra sunt sigure dacă sunt consumate în dozele recomandate.

Nu există efecte secundare nocive documentate, dar rețineți: apar reacții adverse cu suplimente naturale. Contactați medicul înainte de a utiliza orice supliment alimentar și discutați despre eventuale îngrijorări legate de reacțiile adverse.

Gândiți-vă la situația dvs. și decideți dacă vă puteți ajuta cu un ajutor în zonele cu care vă poate ajuta Male Extra.

Cine ar trebui să folosească pastile suplimentare masculine?

O scădere a performanței, a forței și a libidoului este perfect naturală pe măsură ce anii trec …

Totuși, îmbătrânirea nu trebuie să te facă să te compromiți pe tine însuți.

Nu trebuie să fii pasiv. Acționați și cercetați ce opțiuni vă pot oferi puțin ajutor.

Dacă nu vă place ideea chirurgiei invazive sau a pompelor mecanice, suplimentele naturale sunt întotdeauna o opțiune.

Simți că nu îți satisfăci destul partenerul așa cum obișnuiai?

Si-a pierdut sexul marginea?

Dacă da, Male Extra ar putea să vă ajute.

Ca supliment natural, nu există probleme cu privire la riscurile pentru sănătate. Dacă luați alte medicamente, este înțelept să vă consultați medicul dinainte.

Înainte și după – funcționează un bărbat în plus?

Producătorul susține că a vândut 12 milioane de pastile Male Extra către 150 de mii de clienți mulțumiți .

Site-ul Male Extra raportează că clienții mulțumiți au observat creșteri între 0,8 și 2,6 inci în penisurile lor erecte după ce au luat Male Extra în fiecare zi timp de 3 până la 6 luni.

Există un corp rezonabil de recenzii pozitive ale utilizatorilor online. Cea mai mare parte a feedback-ului mai puțin favorabil a venit de la oameni care tocmai începuseră să folosească Male Extra.

Cele mai bune rezultate pot dura 1-2 luni.

Vă puteți bucura în continuare de garanția de 100% înapoi, timp de 2 luni, așa că există o mulțime de șanse de a monitoriza efectele și de a vedea dacă Male Extra este pentru dvs.

Rezultatele suplimentare masculine sunt permanente?

Într-un cuvânt, nu.

Male Extra ajută la creșterea circulației, ceea ce vă poate oferi o mână de ajutor în dormitor.

Pentru a putea beneficia în continuare de Male Extra, trebuie să luați zilnic 3 pastile în mod continuu.

Pro bărbați extras

  • Crește fluxul de sânge către penis
  • Creați erecții de durată mai lungă
  • Ajută-ți performanța în dormitor
  • Satisfaceți-vă partenerul

Contra masculinExtra

  • Cost
  • Rezultatele nu sunt imediate

Garanție de returnare de bani MaleExtra

Wolfson Berg Limited oferă opțiunea unei garanții de returnare a banilor fără întrebări pentru că nu sunteți mulțumit de Male Extra.

Dacă vreo etapă din primele 60 de zile nu sunteți mulțumit de rezultate, pur și simplu trimiteți pastilele și ambalajul înapoi pentru o rambursare completă.

Acest lucru arată cum producătorul stă în spatele produsului lor și îți oferă liniște sufletească.

Înfășurare masculină

Dacă aveți așteptări realiste și doriți să încercați ceva natural care vă poate oferi o margine suplimentară între foi, Male Extra ar putea merita explorat.

Cu garanția de returnare a banilor, mai este ceva de pierdut?

click aici pentru a comanda MaleExtra de pe site-ul oficial »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.