Recenzii PhenQ – Cele mai bune pastile dietetice de pe piață

Posted on

Ce este PhenQ?

Recenzie PhenQ - Tot ce trebuie să știți de la un utilizator real

PhenQ sunt pastile de slabire foarte puternice. Motivul pentru care este superior celorlalte pastile dietetice este faptul că accelerează pierderea de grăsime în cinci moduri diferite.

PhenQ combină 5 produse diferite într-o singură pastilă . Asta înseamnă că pierderea în greutate va fi mai ușoară ca niciodată.

Oh, și va fi și mai ieftin, deoarece nu veți cheltui bani pentru produse inutile care nu fac nimic.

Dacă vrei să îți transformi viața prin obținerea corpului subțire și sexy pe care ți l-ai dorit întotdeauna, permiteți-mi să vă arăt ce are de oferit acest produs.

De ce ar trebui să utilizați PhenQ

 

Cum vă puteți aștepta ca PhenQ să vă ajute să pierdeți în greutate și să vă atingeți obiectivele?

1. Accelerarea pierderii de grăsime

PhenQ este un supliment unic de pierdere în greutate. Formula este concepută pentru a vă oferi rezultate optime în comparație cu multe alte arzătoare de grăsimi de pe piață. Acesta va accelera rata metabolică a corpului dvs., care vă va ajuta să ardeți mai multe calorii pe parcursul zilei.

2. Suprima-ți apetitul

Phen ușurează pierderea în greutate suprimându-ți pofta de mâncare. Aceasta înseamnă că nu veți mai experimenta poftele foamei. Acest lucru va face o diferență uriașă atunci când vine vorba de a pierde în greutate eficient. Nu mai supraalimentează!

3. Blocați producția de grăsimi

Unul dintre motivele principale pentru care acest produs este atât de eficient este datorită capacității sale de a opri producția de grăsimi. Acest lucru înseamnă că nu veți obține nicio grăsime sau greutate suplimentară în timpul procesului.

4. Supraîncărcați energia

Acest produs te ajută să rămâi energizat și motivat pe tot parcursul zilei. Dieta poate influența nivelul energetic, dar aceste pastile de slăbit au spatele. Vei observa rapid că te ajută să rămâi pe cale și să lupți cu scurgerile de energie cauzate de alimentație.

5. Îmbunătățește-ți starea de spirit

Nu numai că PhenQ vă îmbunătățește pozitiv nivelul de energie, dar este, de asemenea, excelent pentru a vă stimula starea de spirit și concentrarea. După cum știm cu toții, dieta îți poate scurta starea de spirit.

Care sunt ingredientele PhenQ?

niacina

Niacina, vitamina B3, este folosită în mod tradițional în medicină pentru a îmbunătăți colesterolul și trigliceridele. Nu este cunoscut pentru efecte puternice asupra scăderii în greutate. De multe ori, suplimentele includ niacina în formulările lor pentru a face utilizatorul să „simtă” ceva. Niacina poate provoca înroșirea, care se varsă de sânge pe suprafața pielii. Utilizatorii raportează adesea o senzație de furnicături sau asemănătoare cu pieptănul pe pielea lor atunci când iau prea multă niacină.

Cupru (sub formă de sulfat de cupru)

Cuprul a fost demonstrat în câteva studii ca fiind corelat cu o scădere în greutate și o greutate sănătoasă. Acest lucru se datorează faptului că cuprul este un mineral de urme legat în mod complex de metabolism. Când oamenii devin deficienți de cupru, acesta elimină echilibrul metabolismului lor. Ca urmare, va avea loc acumularea de grăsime și creșterea în greutate. Aceasta nu înseamnă că cuprul va ajuta toată lumea să își atingă obiectivele de pierdere în greutate. De fapt, persoanele interesate de suplimentarea cu cupru ar trebui să aibă grijă să nu consume prea mult. Prea mult cupru poate duce la efecte secundare grave și poate afecta absorbția altor minerale importante. În plus, cuprul pe care îl folosește PhenQ are o calitate destul de slabă. Forma minerală preferată pentru suplimentare este ceva numit chelat. Aici mineralul, cuprul, în acest caz, este atașat de un aminoacid, adesea glicină.

Crom (sub formă de picolinat de crom)

Picolinatul de crom este popular printre produsele de ardere a grăsimilor, precum arzătorul de grăsimi LeanBean. Are un corp profund de cercetare care susține utilizarea sa în reglarea glicemiei. Picolinatul de crom este forma preferată de aproape toți profesioniștii medicali atunci când vine vorba de metabolismul zahărului din sânge și diabet. Cu toate acestea, este ironic faptul că PhenQ enumeră studiul următor ca dovadă a beneficiilor metabolice ale cromului ( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16184071 ). Însuși, studiul menționează că pacienții luau 600mcg de picolinat de crom, în timp ce PhenQ conține doar 10mcg per capsulă. Utilizatorii de PhenQ ar trebui să ia o sticlă întreagă de 60ct în fiecare zi pentru a atinge doza testată de studiul la care se referă.

L-carnitină tartrat

L-carnitina este un aminoacid care se găsește în plante, precum și carne la diferite niveluri. Carnitina este implicată într-un proces numit beta-oxidare sau, descompunerea grăsimilor, pentru producerea de energie. Carnitina este necesară de o mașină celulară numită carnitină acetiltransferază. După cum sugerează și denumirea, carnitina acetiltransferază transferă acizii grași pe locul unde grasimea poate fi descompusă pentru energie. Gândiți-vă la acetitltransferaza de carnitină ca la un camion de livrare și la carnitină ca la roțile camionului. Fără roți, camionul nu poate livra grăsimea la centrală.

Deși pare să nu includă carnitina în orice program de pierdere în greutate, cercetarea nu pare să susțină acest gând. Datele au fost amestecate pe beneficiile carnitinei pentru cei care încearcă să slăbească. Doza recomandată pentru carnitină este adesea raportată în jur de 2g pe zi. PhenQ conține un deficit de 0,15 g per capsulă.

Cofeină Anhidră

Cofeina este substanța chimică activă găsită în cafea care invigorează oamenii pentru a-și începe ziua dimineața. Cofeina a fost studiată pe larg pentru efectele sale asupra exercitării, a energiei și a metabolismului grăsimilor. Cofeina poate ajuta la scăderea în greutate prin efectele sale termogene (creșterea temperaturii corpului). De asemenea, poate ajuta la arderea caloriilor suplimentare, deoarece oamenii tind să se miște mai mult după ce au ingerat cofeină.

PhenQ conține aproximativ 2 căni de cafea în valoare de cafeină. Conținutul exact de cofeină este de 142,5 mg. Fără îndoială, acesta este cel mai puternic ingredient pe care îl conține PhenQ. La această doză, multe persoane pot prezenta iritabilitate, slăbiciune și / sau anxietate. Mai mult, nu este întotdeauna mai bine când vine vorba de cofeină.

Resetare Alpha-Lacey

Acest ingredient este un amestec brevetat de acid alfa-lipoic, cisteină și magneziu. În loc să săpați în rolurile fiecărui ingredient, este important să evaluați doza. Magneziul singur este adesea dozat în jur de 500-1000mg. Acidul alfa-lipoic este de obicei recomandat la 300 mg sau mai mult pe zi. Cisteina este adesea suplimentată la 300 mg sau mai mult pe zi. PhenQ conține un ris de 25 mg.

Nopal

Nopal este un cactus pe care unii oameni îl pot cunoaște prin cactus de mămăligă. Nopal în sine nu este un ingredient activ, de fapt este format din numeroși compuși antioxidanți, minerale și vitamine. Împreună, aceste molecule pot avea beneficii asupra inflamației, glicemiei și colesterolului. Cu toate acestea, nu face mare lucru în modul de ardere a grăsimilor. În plus, PhenQ nu este standardizat pentru niciun compus particular din nopal, astfel încât este dificil să se evalueze puritatea / calitatea acestuia. Nu mai vorbim de doza recomandată de nopal este de 500-650mg pe zi, în timp ce PhenQ conține 20mg. Nici măcar 10% din doza recomandată.

Ardei gras

Capsicum provine din ardei iute. Compusul activ creditat cu beneficii pentru sănătate este capsaicina, același lucru care face ca aripile fierbinți să fie picante. PhenQ nu utilizează un extract standardizat, astfel încât nu există nicio modalitate de a determina calitatea și puritatea. Dozele obișnuite pentru capsaicină sunt de 30-120 mg și nu de 8mg găsite în PhenQ.

Extract de piperină

Piperina este compusul activ care se găsește în ardeiul negru. A fost inclus în aproape toate tipurile de suplimente de pe piață. Piperina s-a dovedit a spori absorbția substanțelor nutritive numite bioflavonoide. Prin creșterea absorbției, companiile pot îmbunătăți eficacitatea produselor lor. Cu toate acestea, foarte puțini oameni vorbesc despre dezavantajul folosirii piperinei în suplimente. În timp ce piperina crește absorbția altor nutrienți, crește și absorbția tuturor. Aceasta înseamnă că virușii, bacteriile și proteinele pot fi absorbite în fluxul sanguin, unde nu trebuie găsite.

Funcționează PhenQ?

Formularea PhenQ în termeni de ingrediente, calitatea ingredientelor și dozarea ingredientelor lasă foarte puțin de dorit. Foarte puțini, dacă vreunul dintre oameni va observa orice efecte semnificative, în afară de o grabă a cafeinei și / sau a pielii furnicite din niacină.

Recenzii PhenQ reale

  •  Încercam să slăbesc de ani buni. Am încercat mai multe produse pentru arderea grăsimilor care să mă ajute în acest proces, dar majoritatea nu m-au ajutat până când am încercat PhenQ. M-a oprit să-mi înșel dieta și m-a ajutat extraordinar de mult la poftele dulci. L-aș recomanda cu siguranță celor care se luptă cu pierderea în greutate. 40 kg în 3 luni – 35 aprilie
  • Mergerea la greutatea corporală confortabilă a fost întotdeauna o problemă pentru mine. Am încercat să mă descurc de mai multe ori, dar am sfârșit întotdeauna să-mi înșel dieta. Din fericire pentru mine, am găsit PhenQ și m-a ajutat să rămân pe drum. Proprietățile suplimentare de ardere a grăsimii, energia și concentrarea pe care le oferă este minunat. 26lbs În 2 luni – Maria, 41 de ani

După cum puteți vedea, PhenQ oferă rezultate uimitoare. Acesta vizează pierderea în greutate din mai multe unghiuri spre deosebire de alte produse de pe piață.

Când vă puneți la lucru, este ușor să pierdeți 10 kg într-o lună. Am făcut-o cu ajutorul acestui produs și voi fi sincer cu tine – a fost destul de ușor.

Are PhenQ efecte secundare?

Acum că știți ce vă puteți aștepta de la acest produs, veți dori să știți dacă este sau nu sigur de utilizat.

Mă bucur să vă anunț că acest produs conține doar ingrediente naturale, sigure și aprobate. Asta înseamnă că veți putea să pierdeți în greutate în mod eficient fără să vă confruntați cu efecte secundare.

Cu toate acestea, puteți prezenta unele dureri de cap ușoare, deoarece conține un stimulent numit cafeină. Acest stimulent se găsește și în cafea, așa că, dacă nu sunteți obișnuiți să beți cafea, este o idee bună să începeți doar cu o tabletă pe zi.

Povestea scurtă, este complet sigur să luați acest produs atât timp cât urmați recomandările de dozare recomandate.

PhenQ Vs Phen375

Probabil ați auzit de Phen375, este, de asemenea, un produs care arde grăsime, care a devenit destul de popular în ultimii ani.

În ultima vreme, mulți oameni au început să compare PhenQ Vs Phen375. Ei vor să știe care este cea mai eficientă pentru îmbunătățirea pierderii în greutate.

Voi fi complet sincer cu tine – am folosit ambele produse. Primul lucru pe care îl voi spune este că ambele sunt produse eficiente când vine vorba de accelerarea pierderii de grăsime.

Dar, dacă ar trebui să aleg între PhenQ Vs Phen375 – aș merge cu PhenQ pentru că mi s-a părut mai bine să suprimă pofta de mâncare și să crești energia.

Din nou, aceasta este părerea mea personală. Phen375 nu este un produs rău, cred doar că există alternative mai bune la acesta.

De unde să cumpăr PhenQ?

PhenQ puteți achiziționa de pe site-ul oficial. Făcând acest lucru, veți economisi mult mai mulți bani decât achiziționând-o de pe alte site-uri web.

În prezent, achiziționează 2 obține 1 ofertă promoțională gratuită. Aceasta înseamnă că veți obține un aport gratuit de o lună suplimentar pentru a optimiza progresul pierderii de grăsime.

Nu uitați că acest produs este un arzător de grăsime puternic. Este mult mai puternic decât majoritatea produselor pe care le veți găsi pe piață.

Linia de jos

Piața este inundată de produse slabe și reduse de pierdere în greutate. Cei mai mulți dintre ei nu funcționează de fapt, deoarece nu au ingrediente susținute științific.

Acesta este locul în care PhenQ se diferențiază de toate celelalte arzătoare de grăsimi de pe piață.

Este susținut de știință și conține mai multe ingrediente de înaltă calitate pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de pierdere în greutate în cel mai scurt timp.

Cu aproape 200.000 de clienți mulțumiți, a devenit unul dintre cele mai populare și mai puternice produse de slăbit din an.

Nu mai pierdeți banii cu produse care nu funcționează. Puteți încerca acest produs fără niciun risc, deoarece există o garanție de returnare de 60 de zile.

1 BOTTLE
$69
Retail: $79.95
Save $10 Right Now!
buy at the official website »
2 BOTTLES + 1 FREE
$139.90
Retail: $239.85
Save $99.95 Right Now!
buy at the official website »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE Advana Tone
$189.95
Retail: $399.75
Save $209.80 Right Now!
buy at the official website »

click aici pentru a comanda PhenQ de pe site-ul oficial »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.