Resultater Lab Vision Review – en enkel, men Potent Eyes Supplement

Posted on

De fleste av oss har ikke satt mye tanke i hvordan syns påvirker vårt daglige liv før noe går galt.

Godt syn er nødvendig for kjøring, se på TV eller filmer, lesing, arbeid og deltakelse i idrett.

Selv de enkleste ting som å finne ting i kjøleskapet for å lage middag. Eller få klar i morgen. Bare se opp et telefonnummer.

Vi bruker mesteparten av vår tid og energi på TheVitLab optimalisere vår hjerne. Men å dra nytte av en optimalisert hjerne vi trenger friske øyne .

En av mine viktigste funksjonene i løpet av dagen er skriftlig. Hele dagen tilbrakt med øynene limt til en stor skjerm. Minst en time ut i sør Florida Søn Og flere timer på å lese på en tablett om kvelden. Eller se litt TV.

Men jeg har aldri lider av tretthet i øynene. Heller ikke jeg bekymre utvikle aldersrelatert makuladegenerasjon, grå stær, eller glaukom senere i livet.

En av måtene jeg ta vare på mine øyne er et supplement kalt Resultater Lab ® Vision .

I denne gjennomgangen vil jeg avsløre mine kriterier for å velge en kvalitet visjon supplement. Hvordan og hvorfor dette Vision formelen fungerer så bra. Og hvordan det sammenlignet med andre visjon kosttilskudd på markedet.

Min visjon Supplement Kriterier

Her er hva jeg vil ha en visjon formel for å gjøre for mine øyne:

 • Forbedre blending toleranse – til frontlys, sol eller annet skarpt lys
 • Øke fokusering hastighet og bevegelsesdeteksjon
 • Reduser reaksjon-tid – øye-hånd og øye-kropp koordinasjon
 • Bedre dårlig lys visjon – i stand til å se i mørke og dårlige lysforhold
 • Klarere, skarpere syn
 • Lindre tretthet i øynene og anstreng
 • Øyevern – fra macula degenerasjon, glaukom og katarakt

Oppdage Ytelse Lab ®

Hvis du noen gang har handlet for en visjon supplement, vet du at lutein regnes som den “ultimate eye vitamin”.

Men våre øyne trenger mye mer støtte enn bare lutein . Så noen supplement selskaper inkluderer zeaxanthin og kaste i en ekstra antioksidant som lykopen .

Og et par av de mer populære syns kosttilskudd gir dusinvis av andre vitaminer og mineraler som jeg allerede har i mitt daglige multivitamin. Så jeg kan ikke ta dem uten å bekymre vitamin og mineral toksisitet.

Ingen supplement selskap som jeg er klar over tilbyr noe spesielt for nattsyn , tretthet i øynene , eller ekte beskyttelse fra den daglige belastningen satt på våre øyne.

Jeg har funnet i å forske på de beste kosttilskudd for vison og øyehelse at lykopen er en av de ‘gamle’ antioksidanter som fremmes i denne kategorien. Men nyere forskning har avdekket mer potente antioksidanter som krysser inn og brukes i øyet bedre enn lykopen .

Så jeg har vært på utkikk etter en visjon supplement som bruker ingredienser påvist i de nyeste kliniske forsøk for å optimalisere alle aspekter av øyet og visjon helse .

Nylig kom jeg over Ytelse Lab ® og deres nye linje av kosttilskudd. Inkludert et supplement stabelen for visjon basert på den nyeste vitenskap.

Hvem gjør Ytelse Lab?

Ytelse Lab ® er en ny linje av kosttilskudd laget av Opti Nutra Avanserte Nutraceuticals . De samme menneskene som produserer Mind Lab Pro .

Jeg har brukt Mind Lab Pro ® i over to år, og har kommet til å stole på selskapet. Og kvaliteten på sine kosttilskudd.

Opti Nutra er basert i Storbritannia og produsenter alle sine kosttilskudd i USA.

Resultater Lab ® Whole Food Multi er grunnlaget for deres nye supplement linje.

Selskapets multivitamin for menn og kvinner forsyner viktige vitaminer og mineraler som kreves for overordnet organ helse, inkludert syn.

Resultater Lab Vision utvider fordelene med sin Whole Food Multi spesielt for å forbedre øyet og visjon helse .

Resultater Lab ® Vision Ingredienser

Før vi graver i ingrediensene i denne visjonen supplement, hjelper det å forstå hvordan våre øyne fungerer. Da vil vi vite hva vi trenger i form av kosttilskudd for å støtte hvert aspekt av visjon helse.

Hvordan Your Eyes Work

Åpne øynene og se deg rundt. Uansett vises i synsfeltet inn øynene dine som lysstråler (fotoner) . Fotoner inn øyet gjennom hornhinnen , som er den klart “vindu” som dekker fronten av øyet. Det bøyer strålene, slik at de kan passere fritt gjennom pupillen .

Den iris eller fargede delen av øyet, styrer størrelsen på eleven akkurat som åpningen i et kamera. Justere mengden av lys inn på øyet.

Etter å ha passert gjennom iris , lysstrålene passere gjennom øyets naturlige linse krystallinsk. Som styrer fokus akkurat som en kameralinse.

Lysstråler fortsette gjennom en tett, gjennomsiktig gel-lignende stoff gjennom til netthinnen bak i øyet.

Netthinnen fungerer som et kamera film, eller føleren i et digitalt kamera. Fotoreseptorcellene på netthinnen, kjent som kjegler og stenger , konverterer innkommende fotoner (lysstråler) til elektriske signaler.

Kjegler er ansvarlig for rød, grønn og blå farge persepsjon. Og stenger er ansvarlige for lite lys visjon.

Disse fotoreseptorer består av opsin (et protein), og retinal (a lipid). Retinal er en av de mange former for vitamin A som kommer fra karotenoider som β-karoten i kosten.

Disse signalene inn i synsnerven i hjernen der spesielle ‘visjon sentre’ i hjernen behandle dem til bilder.

Den makula i sentrum av netthinnen er ansvarlig for høy oppløsning, fargesyn. Den gule fargen absorberer overskudd av blått og ultrafiolett lys som virker som naturlige “solbriller” i dette område av netthinnen.

Den gule fargen på makula kommer naturlig fra lutein og zeaxanthin , som er karotenoider fra din diett eller et supplement som Dørs Lab Vision .

Nedenfor er hvordan hver av ingrediensene i ytelse Lab Vision arbeidet med å reparere og optimalisere visjon.

Lutein 10 mg + zeaxanthin 2 mg (FloraGLO ® )

Den gule karotenoider lutein og zeaxanthin er brukt i hele kroppen din. Men makula og fovea deler av netthinnen i øynene har de høyeste konsentrasjonene.

Lutein og zeaxantin å beskytte den gule flekk fra høy-energi-stråling (blått lys) . De hjelper filtrere ut blått lys før det kan skade makula.

Og lutein og zeaxanthin er potente antioksidanter. Reaktive oksygenarter (ROS) blir naturlig produsert under omdannelsen av fotoner til elektriske signaler i photoceptors i retina.

Men lavt inntak av disse karotenoider, og lavere makulære pigment tettheter av disse næringsstoffene på grunn av alder, satte øynene i fare for aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD) . Og grå stær. Forårsaket delvis av skade fra ut-av-kontroll ROS .

Forskere ved Xi’an Jiaotong University College of Medicine i Kina evaluert kliniske studier i 4 medisinske databaser. For å evaluere effekten av lutein og zeaxanthin kosttilskudd i AMD pasienter.

En total av åtte forsøk med 1,176 AMD pasienter ble inkludert i denne analysen. Teamet konkluderte med at lutein og zeaxanthin var en trygg strategi for å bedre visuell ytelse med AMD pasienter .

Studier har vist at supplere med lutein og zeaxanthin i den innledende fasen av AMD bidrar til å redusere symptomene. Og kan bidra til å hindre AMD hvis supplert tidlig nok .

Det viser seg at supplere med lutein og zeaxanthin kan bidra til å forbedre synet i dårlige lysforhold også.

Et team ved City University i London hadde 34 friske unge mennesker supplere med lutein og zeaxanthin for et år. Og resultatene antydet at lutein og zeaxanthin gjorde faktisk forbedre visuell ytelse i dårlige lysforhold .

Nå det er her det blir virkelig interessant. Og gjelder for alle som leser denne anmeldelsen.

Supplering med lutein 10 mg og zeaxantin 2 mg i friske individer gir klar, høy oppløsning visjon og evnen til å se former og fine detaljer fra en avstand .

Det forbedrer gjenskinn utvinning , noe som gjør det enklere og tryggere å kjøre om natten. Eller når du flytter øynene vekk fra et digitalt display eller gå fra en svært opplyst rom i en mørkere plass.

Og denne kombinasjonen av næringsstoffer hjelper deg å skille subtile endringer av lys og mørke . Slik at du kan se og spore bevegelser mot vanskelige bakgrunner som lite lys eller tåke .

Og få dette …

Fag i en studie med lutein og zeaxanthin for et år var i stand til å se en mer linje ned på en Snellen diagram . Den slags diagram optikeren bruker til å sjekke synet ditt på sitt kontor.

Den patenterte FloraGLO ® brukt i ytelse Lab Vision er naturlige former av lutein og zeaxanthin laget av ikke-GMO ringblomster.

Støttet av 20 års forskning og over 80 kliniske studier, FloraGLO støttes av et patent som viser hvordan lutein filtre blått lys . Og er enda trygt for babyer.

Kroppen kan ikke produsere lutein eller zeaxanthin på egen hånd. For å få 10 mg lutein du trenger å spise 3 kopper rå spinat eller 2 pounds av brokkoli hver dag.

Eller du kan ta en kapsel av ytelse Lab Vision .

European solbær ekstrakt 25 mg

(standardisert for min. 25% antocyaniner , typisk tilførsel av 2,2% C3G ) + 300 mg frysetørket pulver

Rhodopsin er en lysfølsom protein som finnes i stengene i netthinnen i øynene. Det er svært følsom for lys, og gjør at du kan se i dårlig lys forhold som kjører om natten.

Når et molekyl av rhodopsin absorberer et foton , deler den i en retinal molekyl (11-trans-retinal) og en opsin molekyl. Denne prosessen starter en biokjemisk reaksjon som sender et signal til hjernen din visuelle prosesseringssenter. Så du kan lage bilder i mørket.

Retinal og opsin deretter rekombinere inn rhodopsin .

Selv om den innledende splitting av Rhodopsin til retinal og opsin er nesten momentant, kan det ta opp til 30 minutter for opsin og retinal å rekombinere og gjenopprette rhodopsin til optimale nivåer.

Aldring er direkte forbundet med en reduksjon i evnen til rhodopsin å regenerere, noe som resulterer i en progressiv forverring av nattsyn.

En lilla plante pigment i solbær kalt C3G (Cyanidin-3-glucoside) hjelper regenerere rhodopsin . Noe som åpner for raskere mørke visjon utvinning.

Solbær er raskt økende i popularitet som en visjon ytelse Enhancer blant idrettsutøvere og konkurransespillmiljøet.

Bekreftet i en japansk studie med 12 friske voksne, fant forskerne at supplere med solbær redusert mørket tilpasning terskel . Og økt utvinning tid og redusert tretthet når du arbeider på en dataskjerm.

Solbær er også en potent antioksidant . Kritisk for høyenergi-miljø av netthinnen hvor kontinuerlig strømmende elektroner og fotoner frembringe skadelige frie radikaler overspenninger.

Studier viser at antocyaniner i solbær redusere betennelse ved å hemme protein og DNA-syntese av mykotoksiner .

Og Svart Nåværende øker visjonen ved å øke blodstrømmen til og innenfor øyet ved oppregulering nitrogenoksid syntase . Økende nitrogenoksid som hjelper blodårene flytte mer blod.

Resultater Lab Vision bruker en solbær ekstrakt standardisert for minimum 25% antocyaniner .

Og 300 mg av solbær pulver leverer enda mer C3G og hele spektret av antioksidant forbindelser som finnes i den solbær bær.

Europeisk Blåbær ekstrakt 25 mg

(standardisert for min. 25% anthocyanosides )

Blåbær er en av de rikeste kildene til antocyaniner . På samme berry familien som amerikanske blåbær, blåbær har en lang historie med bruk for øyesykdommer og fremme visjon.

Flere studier har vist effekten av blåbær på å behandle grå stær , retinopati (sykdom i netthinnen), aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD) , og nattsyn .

Studier hos mennesker viser Blåbær effektive i å forbedre problemene med netthinnen, noe som forbedrer små blodkar (kapillært) integritet som øker blodstrøm , og å bremse utviklingen av problemene med linse opasitet og myopi (nærsynthet).

Og som solbær , blåbær gir C3G som hjelper regenerere rhodopsin , bedre nattsyn.

Blåbær er også lastet med minst 15 forskjellige Antocyanin antioksidanter. Sammen med Vitamin C , quercetin , og resveratrol .

Blåbær ekstrakt har vist seg å beskytte retina fra frie radikaler. Og hjelper tamme betennelse i øyet.

Du er klar over alle onder forbundet med blått lys slippes ut av LCD-er, digitale skjermer og andre lyskilder. Og dens bidrag til AMD.

De gode nyhetene er Blåbær ekstrakt beskytter mot blått lys-emitterende diode (LED) lysindusert fotoreseptor celleskade .

Blåbær popularitet som en visjon enhancer fortsetter å vokse. Og fordi dette tillegget er så høyt verdsatt, er det vanskelig å skille falske blåbær kosttilskudd med en ekte blåbær ekstrakt .

En 2014 studie utført i Milano funnet 50% av Blåbær ekstrakter testet var ikke blåbær . Og 60% hadde en lavere anthocyanin innhold enn deklarert på etiketten.

Opti Nutra tester og retests den blåbær ekstrakt brukes i ytelse Lab Vision for å garantere den leverer minst 25% anthocyanosides i hver flaske.

Saffron 1 mg

(standardisert for min. 0,3% safranal )

Saffron , kommer verdens dyreste kulinarisk krydder fra Crocus blomst (Crocus sativus) .

Nylig publiserte studier viser Saffron evne til å forbedre synet skarphet og bedre lys flimring følsomhet . Saffron reduserer også skader på fotoreseptorcellene og bidrar til å hindre makuladegenerasjon (AMD).

Faktisk AMD pasienter supplere med Saffron i 12 måneder forbedret så mye de var i stand til å se to ekstra linjer på snellen diagram .

Saffron ekstrakt brukes i Ytelse Lab Vision på grunn av sin kraftige antioksidante egenskaper. Crocin og picrocrocin er de viktigste forbindelser i safran. Crocin og α-karoten er ansvarlig for sin karakteristiske farge, og picrocrocin er en forløper for safranal .

Ultrafiolett blått lys stråling (UV-B) kan skade øynene dine. Til slutt fører til grå stær og aldersrelatert makuladegenerasjon (AMD) . Den karotenoid α-crocin levert av Saffron beskytter netthinneceller fra UV-B skade .

Crocin også øker blodgjennomstrømningen i netthinnen og årehinnen øynene dine. Den choroid laget er mellom sclera (hvite i øyet) og resten av netthinnen . Saffron forbedrer oksygen og næringstilførsel er nødvendig for friske øyne .

Og flere forbindelser som finnes i Saffron ekstrakt gir potente antioksidanter og fri-radikal scavenger forsvar mot reaktive oksygenarter (ROS) og pro-inflammatoriske cytokiner .

Saffron ekstrakt har blitt populært i det atletiske verden fordi det bidrar til å forbedre synet. Og reduserer lys flimring følsomhet fra lyse og blinkende lys .

Ytelse Lab Vision bruker en patentert form av safran, som gir en ren, sikker og effektiv ekstrakt.

Det leverer Saffron er full-spektrum antioksidant kompleks som omfatter safranal og crocin , standardisert til å levere et minimum på 0,3% safranal .

Astaxanthin 1 mg

(fra Haematococcus pluvialis algeekstrakt )

Astaxanthin er en naturlig rosa xantofyll funnet i bare to steder i naturen; den mikroalger som produserer den, og laks, skalldyr, krill og fugler som spiser det (dvs. rosa flamingoer).

Astaxanthin har vært vist i flere kliniske studier for å være den mest kraftig antioksidant som finnes i naturen . Og er et mye mer potent frie radikaler enn β-karoten og α-tokoferol .

Den krysser blod-hjerne-barrieren og blod-retinal barrieren mens andre antioksidanter som β-karoten og lykopen ikke gjør det .

Astaxanthin reduserer oksidativ skade forårsaket av UV-lys. Forebygging av retinal skade og hindre kataraktdannelse.

Det hemmer også flere inflammatoriske molekyler inkludert nukleær faktor-kappaB (NF-kB) i øyet.

Humane studier viser supplere med Astaxanthin reduserer tretthet i øynene som skyldes stirre på en digital skjerm hele dagen. Og forbedrer evnen til å endre fokus på ulike avstander.

Astaxanthin reduserer tåkesyn, tørr, og såre øyne. Det reduserer belastningen på øynene hos friske mennesker. Det forbedrer retinal kapillær blodstrøm og hjelper øynene dine fokusering. Astaxanthin forbedrer dybdeoppfatning og reduserer okulær inflammasjon.

Ytelse Lab Vision benytter astaxanthin fra den rikeste kilden tilgjengelig fra dette naturlig antioksidant – Haematococcus pluvialis alger . Vokst organisk i en kontrollert anlegget sikrer renhet.

Plantcaps ® kapsler

Kapslene som brukes i ytelse Lab ® Vision er så unike at jeg måtte ta dem med på listen over ingredienser. Og her er hvorfor …

Premium ingredienser i Vision vil bare gi fordel lovet hvis øynene dine kan bruke dem. Hvordan ingrediensene komme inn i kroppen vår og øyne saker mye.

Annenhver pre-formulert visjon supplement på markedet bruker enten gelatinkapsler, eller vegetariske kapsler.

Gelatinkapsler er laget ved å koke ned dyre klover, ben og bindevev for dannelse av en gel-lignende stoff. Dette materialet avkjøles og tørker. Deretter blir formet til kapsler.

Vegetariske kapsler er Hydroksypropylmetylcellulose som er laget av poppeltre papirmasse eller furu. Sluttresultatet er en type plast.

Ytelse Lab anvender Plantcaps ® som er laget av pullulan (gjæret tapioka). En mye dyrere måte å kapsle sine kosttilskudd. Men tryggere, vegan-vennlig, og går i oppløsning med en gang når du tar det.

Og Ytelse Lab fyller hver kapsel med en prebiotisk som bidrar til å støtte fordøyelsen. Og bidrar til å gjøre ingrediensene i Vision mer biotilgjengelig .

Jeg er ikke kjent med noen annen kvalitet supplement produsent som går den ekstra mile ved hjelp Plantcaps .

Resultater Lab ® Vision Dosering

Mengden av hver bestanddel som er oppført på etiketten er for Ytelse Labs anbefalt 1-kapsel per dag.

Du kan trygt doble denne dosen til to kapsler for ekstra beskyttelse og visjon forbedring. En om morgenen og en annen midt på dagen.

Du vil oppleve de beste resultatene ved hjelp Resultater Lab Vision med et multivitamin / mineraltilskudd .

Hvordan ytelses Lab ® Vision fungerer i det virkelige liv

Jeg har brukt Resultater Lab Vision for et par uker, og er overrasket over forskjellen i min visjon. Det første slo meg i kveld på den første dagen ved hjelp av dette tillegget.

Jeg var ute i bakgården vår, og det var litt overraskende at alt var i HD.

Og som jeg nevnte tidligere i denne anmeldelsen, jeg tilbringe hele dagen å skrive ved hjelp av en stor skjerm. Deretter leser en bok for et par timer i kveld på min tablet.

Jeg har ikke opplevd noen tretthet i øynene eller belastning siden jeg begynte å bruke dette tillegget.

Et av problemene ikke ofte diskutert av de av oss med ADD eller ADHD er intoleranse å blending . Bright lights bry oss til det punktet av å måtte bruke solbriller.

Jeg har lagt merke til min toleranse for plutselige sterke lys og blending har forbedret siden supplere med ytelse Lab Vision .

Resultater Lab ® Vision er god verdi

Alle store supplement produsenten tilbyr noe for synet. Prisene varierer fra $ 10 – $ 50.

Noen av høyere kvalitet visjon kosttilskudd inneholder vitaminer og mineraler som vitamin A, sink og kobber. Disse næringsstoffene er nødvendig for syn og øyehelse.

Men det utelukker denne typen visjon formelen fra vår handleliste fordi vi allerede har disse næringsstoffene i vår multivitamin .

Du kan også finne en visjon supplement inneholder solbær ekstrakt eller blåbær ekstrakt – men ikke begge deler.

Og de fleste produsenter inkluderer lycopene som en antioksidant i øyet formel. Problemet er at det er svært lite som tyder på at lykopen kan også krysse blod-retina barriere inn i øyet .

Den astaxantin som brukes i Ytelse Lab Vision har vist seg å krysse blod-retinal barriere . Og er den mest potente antioksidant som finnes i naturen .

Denne ingrediensen alene setter dette Vision formelen i en eksklusiv kategori av kosttilskudd kun tilbys av Opti Nutra .

Du kan være i stand til å brolegge sammen ingrediensene i ytelse Lab Vision supplement som separate kosttilskudd. Men kostnadene vil være mye høyere enn $ 40 Opti Nutra ber om denne premium visjon formelen.

Du får 5% rabatt når du bestiller 2-bokser av Vision . Eller en 10% rabatt når du bestiller 3-bokser Resultater Lab Vision .

Positivt og ulemper med å Resultater Lab ® Vision

Opti Nutra Nutraceuticals har satt sammen en unik kombinasjon av førsteklasses ingredienser i denne visjonen formelen.

Jeg kunne ikke finne en annen som den på markedet. De science-støttet næringsstoffer som tilbys i denne visjonen formelen, og måten de arbeider i synergi er genialt. Og det fungerer .

Her er hva jeg tror er fordeler og ulemper med denne premium visjon supplement.

Pros

 • Full avsløring av hvor mye av hver ingrediens
 • Høyeste kvalitet, patenterte ingredienser som FloraGLO ®
 • Ikke tilsatt ingredienser
 • Prebiotiske infused vegan-vennlig PlantCaps ® kapsler
 • No World Anti-Doping Agency (WADA) forbudte stoffer
 • Vegan-vennlig ingredienser
 • Testet før innkapsling for allergener, GMO, mikrober, pesticider, herbicider, tungmetaller og andre forurensninger
 • Testet på nytt for å bekrefte potens, renhet og aktivitet etter innkapsling
 • Skip i resirkulerbare papp sikkerhet bokser fylt med biologisk nedbrytbare pakking peanøtter
 • konkurranse~~POS=TRUNC priser
 • Tom flaske, pengene-tilbake-garanti (mindre frakt)
 • 24/7 kundestøtte

Ulemper

 • Kun tilgjengelig på deres hjemmeside

Jeg kan ikke tenke på noen andre ulemper for denne visjonen supplement. Det fungerer for meg, og jeg håper virkelig at det fungerer så bra for deg.

vår anbefaling

Vi anbefaler bruk av ytelse Lab ® Vision som et syn og øye supplement.

Prising av ytelse Lab Vision er konkurransedyktig for hva du får. Kjøpe disse kosttilskudd separat kan koste mye mer. Og ærlig talt ikke gjør mye fornuftig å kjøpe enkeltvis.

Den største fordelen med denne vison formelen er måten det er satt sammen med førsteklasses ingredienser .

Denne visjonen stack gjør akkurat det en visjon supplement bør gjøre – forbedrer gjenskinn toleranse , øker fokus hastighet , og reduserer koordinert reaksjon-tid .

Resultater Lab Vision hjelper deg også se i dårlige lysforhold , gir høyere oppløsning visjon , reduserer belastningen på øynene og tretthet , og beskytter øynene dine mot aldersrelaterte syns sykdommer .

Dette er uten tvil den beste øye og visjon supplement på markedet i dag.

Opti Nutra bare tilbyr sine Resultater Lab ® produkter, inkludert deres Vision formelen på deres hjemmeside. Du vil ikke finne det på Amazon eller andre nettbutikker.

Ikke bare er denne visjonen formelen godt gjennomtenkt, men selskapet bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet tilgjengelig. Inkludert prebiotiske-tilført PlantCaps ® kapsler, og FloraGLO ® lutein og zeaxanthin.

Testing er gjort før og etter innkapsling for å sikre kvalitet og renhet. Og Opti Nutra tilbyr en risiko-fri, “tom flaske”, pengene-tilbake-garanti dersom du ikke er fornøyd med dette produktet.

Så hvis du ønsker å gi din visjon et løft – Jeg anbefaler å gi Resultater Lab Vision en prøve.

Hvis du ønsker å prøve Resultater Lab Vision , eller lære mer om denne eksepsjonelle linje av kosttilskudd, kan du gå til deres hjemmeside for mer

Klikk her for å bestille Resultater Lab Vision fra offisielle hjemmeside »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.