Revizuirea suplimentului de zinc pentru apărarea imunitară: dovedit că îți va îmbunătăți sistemul imunitar

Posted on

Sistemul imunitar este o rețea de țesuturi, celule și organe care vă protejează corpul. Este responsabilitatea sistemului imunitar să-i spui corpului tău ce are nevoie și ce nu are. În unele cazuri, cum ar fi imunodeficiența primară, sistemul dumneavoastră imunitar nu funcționează corect sau lipsește. Pentru persoanele sănătoase răspunde agenților patogeni precum virușii, paraziții și bacteriile care îți amenință sănătatea. Această revizuire a apărării imunitare va oferi o perspectivă deosebită, deoarece sistemul imunitar este complex și este prima linie de apărare.

Ce este apărarea imună ?

Un laborator de cercetare elvețian ltd produce imunitate de apărare. Prin urmare, puteți fi sigur că medicamentele sunt făcute științific, creând un produs care stimulează sănătatea în care vă puteți încrede.

Suplimentul de zinc ajută la creșterea și consolidarea sistemului imunitar. Ar trebui să cumpărați acest lucru, deoarece sistemul imunitar joacă un rol esențial în bunăstarea și sănătatea dvs. generală. Când imunitatea dvs. este slabă, nu poate elimina viruși, poluanți, toxine și bacterii. Asta în momentul în care te simți fugit și te îmbolnăvești.

Trebuie să vă asigurați sistemul imunitar securizat, luând acest supliment de zinc. Medicamentele sunt mici Lozenge pe care le ingerati oral. Puteți obține rapid informații despre ele în numeroasele recenzii de apărare imunitară online. Au vitamine antioxidante esențiale. Luând aceste suplimente de zinc vă va ajuta foarte mult în stimularea sistemului imunitar.

Cu toate acestea, trebuie să știți că nu funcționează imediat. Organismul dvs. are nevoie de timp pentru a descompune suplimentul și pentru a obține vitamina să funcționeze. Nu este ca IV, care împinge suplimentele direct în fluxul sanguin, provocând un efect imediat.

Apărarea imună: De ce este populară?

Suplimentul este de ajutor dacă doriți să rămâneți sănătoși și să eliminați bolile. Suplimentele sunt ușor de accesat. Le puteți cumpăra online sau le puteți comanda de la farmacia locală. Suplimentul este de asemenea simplu de administrat. Le consumi pe cale orală, iar acestea se dizolvă rapid în gură.

În plus, sunt dulci sau gustoase; prin urmare, copiii mici le pot folosi. Au toate vitaminele de oxidare de care ai nevoie într-un singur Lozenge. Au vitamine precum vitamina C, care este un rapel imunitar, Vitamina B, care susține reacțiile biochimice din sistemul dumneavoastră imunitar și Vitamina E, care este un puternic antioxidant și ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor.

Suplimentul funcționează de asemenea foarte repede în comparație cu metodele naturale. Odată ce le ingerati, este nevoie doar de câteva ore înainte ca acestea să ajungă în fluxul dumneavoastră de sânge. Suplimentul nu are multe reacții adverse și le puteți lua chiar și fără prescripția medicului.

Care sunt ingredientele?

Ingrediente suplimente pentru apărarea imunitară

Pentru a vă impulsiona sistemul de apărare imunitară, trebuie să utilizați aceste suplimente. Au antioxidanți, minerale și vitamine.

Vitaminele E și C sunt, de asemenea, multe în aceste pastile. Vitaminele distrug radicalii din sânge și îmbunătățesc sistemul imunitar natural al organismului. Vitamina D, care reduce riscul apariției infecțiilor virale, cum ar fi infecțiile tractului respirator, este de asemenea un ingredient. Vitamina D reduce producția de compuși pro-inflamatori care provoacă infecții.

De asemenea, beta-carotenul este un puternic antioxidant care îți îmbunătățește funcțiile imunitare și reduce inflamațiile. Beta-carotenul crește numărul de globule albe din corp.

Suplimentul are zinc, care stimulează globulele albe din sânge, deoarece luptă cu agenți patogeni, viruși și bacterii care vă pot ataca corpul.

Beneficiile suplimentului pentru apărarea imună

Crește numărul de globule albe din sânge

Sistemul imunitar este un sistem de organe care îți protejează corpul împotriva oricărei invazii de către agenți patogeni. Suplimentul crește numărul de globule albe din corp. Există două tipuri de celule albe din sânge, limfocitele și fagocitele.

Fagocitele vor mânca orice organism care vă poate invada corpul, în timp ce limfocitele vă ajută corpul să-și amintească de invadatori și să scape de ele.

Protejează splina

Splina este un organ esențial în corpul uman. Este cel mai mare organ limfatic la om. Organul chiar sub coaste este locul în care se reaprovizionează majoritatea leucocitelor și limfocitelor.

Neutralizează toxinele

Folosind medicamente pentru apărarea imună, organismul dumneavoastră poate neutraliza toxinele. Corpul tău poate produce toxine sau ar putea fi din mediul înconjurător. Când lozenii neutralizează toxinele, globulele albe din sânge se elimină și le elimină.

Suplimentul activează de asemenea proteinele din organism cunoscute sub numele de „complement”, care face parte din sistemul imunitar. Complementele ucid celulele, virusurile și bacteriile infectate.

Îmbunătățește imunitatea pasivă și adaptativă

Corpul tău „împrumută” imunitatea pasivă dintr-o altă sursă și durează doar câteva zile. Suplimentul vă ajută să vă crească imunitatea pasivă. Corpul tău dezvoltă imunitate adaptativă de-a lungul vieții.

Suplimentul îți ajută corpul atunci când măduva osoasă nu este capabilă să producă suficiente globule albe din sânge.

Efectele secundare ale apărării imune

Dependență

Utilizând Lozenges creează dependență. Corpul tău se obișnuiește cu ei atât de mult încât nu poate funcționa corect fără ei. Organismul devine obișnuit cu suplimente sporite, iar măduva osoasă nu produce suficiente globule albe din sânge.

Toleranța la droguri

Excesul de utilizare a Lozenges pentru o lungă perioadă de timp îți face corpul tolerant la medicamente. Toleranța la rețetă înseamnă că, după un timp, organismul nu va aduce beneficii din medicament.

Cum se administrează / ia?

Luați Lozenge oral la fiecare 2 ore. Fiecare Lozenge conține 2,5 mg de vitamina C. De asemenea, are zinc elementar la 3,5 mg (35%). Nu luați mai mult de patru pastile într-o zi. Ar trebui să sugi un Lozenge după vreo două ore. Odată ce este în gură, saliva o dizolvă și începe să elibereze medicamente în organism. Se presupune că se dizolvă încet, iar efectele nu încep imediat.

Pastile conțin eucalipt sau mentol, care ajută la calmarea și răcirea gâtului.

Cine este potrivit să ia imunitatea de apărare?

Există diferite tipuri de persoane care își pot stimula sistemul imunitar cu ajutorul suplimentului. Persoanele care au boli medicale subiacente, cum ar fi bolile de rinichi sau ficat, diabetul zaharat, cancerul, HIV sau SIDA, alcoolismul, au mai multe sanse de a avea un sistem imunitar reprimat. Acestea se numără printre grupurile de oameni care trebuie să ia pastile imune pentru a-și stimula sistemul imunitar.

Persoanele care consumă droguri de multă vreme au o imunitate slabă. Anumite medicamente potențiale dăunează sistemului dumneavoastră imunitar și ar trebui să vă creșteți imunitatea folosind acest supliment.

Sistemul imunitar devine slab pe măsură ce îmbătrânim. Vârstnicii au un sistem imunitar slab în comparație cu persoanele de vârstă mijlocie. Persoanele în vârstă sunt, de asemenea, potrivite să ia medicamente pentru a-și stimula sistemul imunitar.

De asemenea, copiii mici ar putea avea nevoie să-și stimuleze sistemul imunitar. Sistemul imun adaptativ al corpului tău se dezvoltă în timp. Copiii își pot spori imunitatea adaptativă luând pastile.

Cum și de unde puteți cumpăra imunitatea de apărare?

Este fără efort să obțineți imunitate de apărare pentru vânzare. Multe magazine online vând medicamentul. Un magazin care vinde suplimentul este immunedefence.com. Ele oferă diverse pachete în funcție de nevoile dvs. Este ieftin, iar livrarea este rapidă. Îl puteți cumpăra, de asemenea, la tejghea, la un magazin fizic din localitatea dvs.

Medicamentul nu necesită o rețetă de la medic, dar nu trebuie să folosiți excesiv sau să folosiți greșit medicamentul.

Livrează și cât de repede?

Raspunsul este da. Immunedefence.com vă va livra rapid Lozenges. De asemenea, oferă transport gratuit, iar dacă, din orice motiv, produsul nu vă satisface nevoile, îl puteți returna nedeschis și neutilizat. Veți primi o rambursare sută la sută pe banii dvs.

Concluzie

Apărarea imună revizuită mai sus îmbunătățește sistemele pentru a vă proteja de corpuri străine și de boli care vă pot dăuna. Aveți nevoie ca acesta să funcționeze corect pentru a vă asigura că continuați activitățile zilnice fără niciun fel de lovituri. Utilizarea imunității de apărare este o modalitate excelentă de a-ți stimula imunitatea și de a rămâne sănătos.

Comandați acum aprovizionarea dvs. cu apărarea imună »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.