Skip to main content

Testogen gjennomgang og resultater – Betyr det virkelig fungerer?

Testosterone boosters er stadig mer populært i og ut av helse og fitness verden. Lavt testosteronnivå kommer med en rekke symptomer som forlater menn trøtt, svak, og med mindre muskelmasse og en lav libido. Testosteronnivå naturlig lavere som menn alder, ikke rart testosteron boosters er en go-å supplere for aldrende menn.

Effekten av lavt testosteronnivå er:

 • Tap av libido
 • Tap av muskelmasse
 • Tap av muskelstyrke
 • Utmattelse
 • Depresjon
 • Humørsvingninger
 • Økningen i kroppsfettprosent
 • Reduksjon av bentettheten
 • Lavere antall spermier

Etterspørselen etter testosteron boostere er stadig på vei oppover, noe som har ført til et mangfold av produkter flommer markedet. Hvert produkt hevder å være den beste og eneste måten å få de ønskede resultater. Dette betyr at jakten på den riktige testosteron øker supplement kan være en skremmende og slitsom prosess.

Ikke la overløp av testosteron boostere hindre deg fra å gi dem en sjanse. Denne anmeldelsen av Testogen har blitt utviklet for å hjelpe deg å skille de gode produktene fra de dårlige, og vil informere deg om alt du trenger å vite for å velge riktig testosterone booster for deg.

Det er mange av testosteron øker kosttilskudd som hevder å arbeide underverk, men et enkelt Google-søk viser at det er så mange svindel på nettet som har gitt testosteron boostere et dårlig rykte. Faktisk, er det trolig flere negative vurderinger på testosteron boostere enn positive. Dette er fordi det er så mange unaturlige produkter som ikke fungerer, og kan resultere i uønskede bivirkninger.

Styrking Testosteron

Hvis du gjør alt rett (spiser rent og trener regelmessig) og du fortsatt ikke ser de resultatene du brukte til – eller du bare ikke nyte livet så mye som i gamle dager – testosteron nivåer kan ha droppet på grunn av mange ulike faktorer.

Her er hva du kan gjøre for å begynne å føle som din gamle selv igjen:

Få en Checkup

Det første du trenger å gjøre er å bli grundig sjekket ut av legen din for å utelukke en rekke forhold som bidrar til “low T.” Ikke hopp over dette trinnet , som prøver å heve testosteron uten å ta noen skjulte helseproblemer kan få alvorlige konsekvenser.

Prøv Natural Testosteron Boosters

Dersom legen har utelukket noen alvorlige helsemessige forhold (mange av dem er relativt symptomfrie inntil de har blitt kritisk), kan det være lurt å vurdere naturlige måter å øke testosteron gjennom tilskudd, som er fokus for denne artikkelen. Enkle endringer i livsstil som å forbedre kosthold og gjør høy intensitet styrketrening, også hjelpe.

Prøv testosteronbehandling

Hvis alt annet mislykkes , prøv testosteronbehandling under streng veiledning av legen din. Ikke hopp over trinn 2, skjønt. Testosteron erstatning er en livslang forpliktelse (du kan aldri gå av det) fordi det faktisk hindrer kroppens evne til å produsere testosteron på egen hånd. Den kommer også med uønskede bivirkninger.

Et ord på anabole steroider: ikke. Mens de arbeider (fordi de er en kunstig form for testosteron) de kommer med en rekke svært risikable bivirkninger som ikke er verdt det.

Den gode nyheten er at det finnes et alternativ: naturlig, trygt kosttilskudd som støtter og øker kroppens evne til å produsere testosteron.

Det er ingen mangel på T-boosters som hevder å være mirakelkurer. Du tror ikke at ting, ikke sant? Det finnes ingen snarvei. Naturlige metoder er alltid overlegen fordi de kunstige snarveier kan føre til mer skade enn godt . Du må gi kroppen din den støtten den trenger for å produsere mer testosteron på egen hånd. Det er den eneste måten du vil oppnå suksess.

Hva er Testogen

Testogen Review - Hva gjør det best Testosteron Booster?

Mange testosteron boosters er laget ved hjelp syntetiske ingredienser. Disse ingrediensene er unaturlig og kan være utrolig skadelig for kroppen. Verden i dag blir mer og mer helsebevisste, og dette har startet en bevegelse bort fra syntetiske ingredienser. Jeg tror alle vil være enige i at naturlig er overlegen fordi den har færre helserisiko.

Trinn en i å finne en god testosteron booster er å søke etter naturlig testosteron boosters, og det finnes mange naturlige produkter på markedet som fungerer veldig bra.

Mens det finnes utallige naturlige testosteron boostere på markedet, er denne anmeldelsen kommer til å fokusere på årsakene til at Testogen er en utmerket all-naturlig testosteron booster.

Testogen Ingredienser

For å evaluere effekten av dette produktet, må vi ta en dypere titt inn i hva som faktisk er inne Testogen og hvorfor ingrediensene er farten til ingredienser for så mange naturlig testosteron boosters.

D-asparaginsyre

D-asparaginsyre (DAA) er en ikke-essensiell aminosyre. Ikke-essensielle aminosyrer er aminosyrer som kroppen produserer naturlig. Selv om kroppen produserer D-asparaginsyre, den bare frembringer det i små mengder og å supplere med det resulterer i mange helsemessige fordeler.

Hovedrollen at D-asparaginsyre spiller i kroppen er å regulere produksjonen av hormoner, derfor, regulerer DAA testosteronproduksjon. Dette er spesielt viktig i aldring menn. Som menn alder, testosteron nivåer naturlig nedgang som er grunnen til at DAA er et flott supplement. Økningen i DAA gir kroppen akkurat det den trenger for å få testosteronnivå opp og skyte igjen.

DAA er et ideelt supplement for idrettsutøvere og menn over 30 år Dens positive effekten av økende testosteronnivå gjør det klart hvorfor DAA er en viktig ingrediens i mange naturlige testosteron boosters. Supplere med DAA å øke testosteronnivå vil føre til mer muskelmasse, en høyere sædkvalitet, og mer energi hos personer som lider av lavt testosteron.

Tribulus terrestris

Tribulus terrestris kan høres ut som en spell av Harry Potter, men det er faktisk en plante og dens ekstrakt brukes som en naturlig testosteron booster. Tribulus terrestris touts fordeler som øket libido og opprettholdelse av hormonnivået.

Tribulus terrestris ikke bare opprettholder hormonnivåer, det spiller en viktig rolle i retur ut av balanse hormoner til det normale. Reguleringen av hormoner har også lagt fordeler som inkluderer lindre symptomer på depresjon og hjelper til å kontrollere humørsvingninger.

Mens studier av effekten Tribulus terrestris har på mennesker er begrenset, de tester utført på rotter viste en signifikant økning i testosteronnivå.

ginseng

Ginseng er en av de mest forsket urter og menn over hele verden sverger ved sin effektivitet.

Ginseng er kjent for å øke libido og bekjemper erektil dysfunksjon. Ereksjon naturlig øker testosteronnivået i en manns kropp. Derfor har ginseng en indirekte, men likevel betydelig, effekt på testosteronnivå.

Ginseng lindrer symptomene på lavt testosteronnivå og hjelpemidler i produksjonen av testosteron.

Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er et frø som er vanlig brukt det matlaging. Studier har blitt utført som avslørte bukkehornkløver evne til å opprettholde sunne testosteronnivå.

Menn som har tatt ekstrakt av bukkehornkløver har rapportert at det forbedrer deres libido, og de fortalte at de hadde mer muskelmasse og følte sterkere samlet.

Bukkehornkløver er mest effektivt når det tas i kombinasjon med et mineral som sink. Tvert imot, kan sink tas som et supplement på egen hånd for å forbedre testosteronnivå og sædkvalitet. Sink er særlig effektivt til å øke testosteronnivåer hos personer som er mangelfull i sink.

vitamin B6

Vitamin B6 er direkte knyttet til testosteronnivå på to måter.

Forskning har vist at vitamin B6 er et essensielt vitamin når det gjelder binding og aktivering av testosteron. Vitamin B6 spiller en viktig rolle i nedbrytningen og proteinsyntesen av mange proteiner og aminosyrer. Vitaminet cellen aktivere reseptorene som er ansvarlig for absorpsjon av disse proteiner, aminosyrer, og testosteron. Dette betyr at lave nivåer B6 hemmer opptaket av testosteron, som resulterer i legemet bli mangelfull i hormonet.

En økning i B6 nivåer gjør det mulig for kroppen å dra nytte av all testosteron tilgjengelig i systemet. Vitamin B6 er også direkte relatert til syntesen av testosteron og lav vitamin B6 nivåer viser en direkte kobling til et fall av testosteron nivåer.

vitamin B2

Vitamin B2 mangel fører til mange symptomer på lavt testosteronnivå som inkluderer tretthet, tap av libido, og forverring av generell helse.

Vitamin B2 er direkte knyttet til produksjonen av testosteron fordi det er et essensielt næringsstoff som er nødvendig for å produsere hormon.

Vitamin B2 er ansvarlig for omdannelse av testosteron til et mer potent androgen som er kjent som dihydrotestosteron (DHT). Dette hormonet er av avgjørende betydning for å holde den mannlige kroppen fungerer på sitt prime nivå til enhver tid – ikke rart dette vitamin er populært i naturlige testosteron boosters.

vitamin B5

Vitamin B5 har en mindre direkte effekt på testosteronnivået, men likevel, det spiller en sentral rolle i sparking produksjonen av testosteron nivåer.

Hemmeligheten er i det faktum at vitamin B5 er et nøkkelelement i produksjonen av røde blodceller. Røde blodceller er ansvarlig for gjennomføring oksygen gjennom kroppen og flere røde blodceller i kroppen, jo mer oksygen i cellene mottar.

Når det er mer oksygen tilgjengelig i kroppen, er den enkelte i stand til å trene hardere for lenger. Trening naturlig øker testosteronnivået i kroppen og jo hardere du trener; jo mer testosteron blir produsert.

Dette er en vinn-vinn-situasjon fordi det å være i stand til å trene hardere og øke testosteronnivå både resultat i mer muskelmasse og styrke. Supplere med vitamin B5 vil hjelpe deg å se resultater i gym mye raskere.

vitamin D3

Vitamin D3 bremser ned prosessen med testosteron blir omdannet til østrogen. Dette resulterer i mer testosteron som er tilgjengelig i systemet på et bestemt tidspunkt.

Dette hotellet er flott når den brukes i kombinasjon med andre testosteron produserer ingredienser fordi det tillater kroppen å dra nytte av den ekstra testosteron lenger.

Alle disse ingrediensene er 100% naturlige ingredienser som er garantert å øke testosteronnivået i kroppen og bli kvitt en person av symptomer knyttet til lavt testosteronnivå.

Hvordan bruke Testogen: bivirkninger, Instructions

Dette er ganske enkelt å bruke-du trenger ikke å endre matvaner for mye. Ta 1-2 kapsler (maksimum 4 kapsler) daglig, for å tas etter hvert måltid, med den fjerde kapsel som skal tas sent på kvelden eller før sengetid. Et annet alternativ: ta to kapsler to ganger om dagen, med frokost og med middag.

Hvem bør bruke Testogen … Og hvem bør ikke:

Testogen er enkel å bruke. I motsetning til noen “lovlig steroid” stabler, trenger du ikke å være en erfaren kroppsbygger å bruke dette praktisk. Hvis du er under 25, bør du prøve grunnleggende muskel utbyggere som kreatin hvis det er målet ditt, og du ikke har prøvd ennå.

Testogen Fordeler og ulemper

Pros

 • Forbedre treningen ferdigheter- Innen en måned vil du føle deg helt annerledes når det gjelder å utføre i gym.
 • En kur for ED og tap av libido- menn som lider av erektil dysfunksjon og andre seksuelle avvik kan behandles med den nyeste urte formel av østrogen.
 • Brenne fett på en raskere rente- Hvis du har fått enorme størrelse fett rundt magen, må du stole på østrogen, fordi det hjelper deg å bli kvitt uønsket fett umiddelbart.
 • Ingen Bivirkninger- jeg aldri har observert noen form for bivirkninger relatert til Testogen bruk, er formelen helt trygt for gym goers.
 • Du vil føle alive- Det skjerper hjernen din og forbedre fokus, kroppen din ideelle form og størrelse er en annen av sine fordeler.
 • Pris- Ganske rimelig og enkelt å bestille

Ulemper

Tar tid – Vel, hvis du er forpliktet til å transformere kroppen din du må bli oppriktig med det.

Vedta en passende treningsøkt plan og streng diett diett er det som gjør Testosgen effekten mer uttalt.

Konklusjon

Husk at mange faktorer spiller inn når du vurdere å heve din testosteron. Det er ingen magisk pille som vil gjøre det for deg.

Testogen er et supplement og så per definisjon det er der for å gi deg en assist – og en ekstremt kraftig en på det – men du har fortsatt å ta skritt for å forbedre din generelle helse, slik at du gir kroppen din en sjanse til å re-kalibrere og gå tilbake til normale, friske testosteronnivå.

1 BOTTLE
$59.99
Retail: $69.99
Save $10.00 Right Now!
buy now »
2 BOTTLES + 1 BOTTLE FREE
$119.99
Retail: $209.99
Save $90 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES + 2 FREE + FREE EBOOK
$179.95
Retail: $349.99
Save $170 Right Now!
buy now »

Klikk her for å bestille Testogen fra den offisielle nettsiden »

You may also like