Trenorol Review – Natural & Kraftig Pre-Workout Booster !!

Posted on

Trenorol - Trenbolone omtale 2018-Fordeler og bivirkninger

Hvis du tror at navnet Trenorol høres kjent ut, er det en grunn til det. Trenorol er en mye tryggere, sunnere og helhetlig form av steroidet trenbolone.

Steroider som trenbolone er grunnen til at høy effekt anabolics har et dårlig rykte. Jada, trenbolone kan hjelpe deg å pakke på en masse pounds veldig raskt – men i de fleste tilfeller kommer dette på bekostning av din helse og velvære.

Bivirkninger som vanligvis forekommer sammen med bruk av sterke steroider som trenbolone inkluderer gynecomastia, søvnløshet, skallethet, hud allergier, og problemer med seksuell helse.

Ingen ønsker å oppleve disse tingene, gjør de?

Det er derfor Trenorol ble utviklet – for å gi lignende fordeler uten fare for brukeren.

I denne artikkelen skal vi diskutere Trenorol, ingrediensene som brukes i produktet, og grunnen til at det fungerer så bra for å bidra til å forbedre muskelstyrke, tetthet og utholdenhet uten å forårsake skade.

Hvordan Trenorol Works

Trenorol er utformet for å etterligne trenbolone, uten å forårsake skader på kroppen. Den gjør dette ved å tilby en unik blanding av ingredienser. Disse inkluderer:

 • Beta-sitosterol er en forbindelse som har vist seg å bidra til å balansere testosteronnivået i kroppen, så vel som for å øke immunitet. Beta-sitosterol har vært brukt i tusenvis av år: det er funnet i ulike urter og planter, og har vært brukt i gamle medisinske systemer som Ayurveda.
 • Samento Indre Bark , også kjent som Cat Claw, eller Uncaria tomentosa, er en plante som vokser i Amazonas. Barken har vært brukt i mange år på grunn av sine medisinske egenskaper, og har vist seg å ha en rekke potensielle bruksområder.
  Det er inkludert i Trenorol fordi det bidrar til å stimulere immunforsvaret, bekjempe betennelser og redusere utviklingen av svulster og lignende forbindelser. Alle disse tingene kombineres for å ta stress ut av immunsystemet, slik at du kan dirigere energi andre steder – for eksempel til vekst og vedlikehold av muskelceller.
 • Brennesle blad ekstrakt . Brennesle blad er anerkjent som en av de mektigste testosteronfremmende urter. Det kan også bidra til å avgifte blodet, bekjempe betennelser, og øke libido. Når den brukes som en treningsøkt supplement, kan det øke utholdenhet og redusere post-workout sårhet.
 • Pepsin er et stoff som brukes for å hjelpe kroppen absorbere proteinet mer effektivt . Den gjør dette ved effektivt ‘chopping’ proteiner i mindre biter, noe som gjør proteinene mer bioavailable.Pepsin hjelper også kroppen å beholde mer nitrogen og absorberer aminosyrer (som er byggesteiner for det proteinet som kroppen syntetiserer). Mer om dette nedenfor.

Disse ingrediensene har et unikt program når de brukes sammen. Det finnes flere ulike mekanismer som Trenorol fungerer.

 

nitrogen Retention

En av de viktigste tingene som Trenorol kan gjøre er å hjelpe kroppen til å beholde nitrogen. Som mange kroppsbyggere og idrettsutøvere er allerede klar, er nitrogen enormt viktig for kroppen.

Dette er fordi nitrogen bidrar til å skape protein. Amino nitrogen utgjør ca 16% av vekten av alle proteinene i menneskekroppen; dermed mer nitrogen som man beholder den mer protein vil være i stand til å lage.

Dette i sin tur kan føre til økt muskelvekst. Kort sagt, kan mer nitrogen føre til mer muskler.

Forbedret Oxygen Flow

Grunnen til at vi puster hardere og raskere under treningsøktene er fordi dette bidrar til å bringe oksygen til musklene. Våre muskler krever oksygen, og når de blir brukt til sitt fulle omfang (for eksempel under et strøm heis) de trenger mer oksygen.

Oksygen hjelper cellene i musklene trives og overleve. Ved å øke mengden av oksygen som er i stand til å strømme gjennom kroppen din, er du gi dine celler med mer av dette viktige næringsstoffet.

Trenorol gjør dette ved å øke mengden av røde blodceller som kroppen produserer. Røde blodceller flytte oksygen i hele kroppen, og ha en sunn tilførsel av dem sørger for at musklene får oksygen som de trenger.

Dette kan gi deg mer energi og bedre resultater under lange, intense treningsøkter.

Trenorol Fordeler

Det finnes en rekke fordeler som du kan oppleve fra å ta Trenorol.

Forbedret muskel vekst

Enhver god bodybuilding supplement bør støtte muskelvekst og gevinster, og Trenorol ikke bommer i denne forbindelse. Det er en av de beste juridiske steroider.

Ved å øke mengden av nitrogen som produseres av kroppen og forbedre utholdenhet, kan Trenorol du trene lenger og oppleve større gevinster .

Økt Speed ​​& Endurance

Fordi Trenolol bidrar til å bringe mer oksygen i hele kroppen og inn i musklene, vil du bli trett mindre raskt.

Siden dine muskelceller vil bli utstyrt med rikelig oksygen, som er en av deres viktigste drivstoff kilder, vil du være i stand til å presse deg selv hardere og lengre før maxing ut.

Styrking Fat Loss

Trenorol kan også bidra til å øke fett tap ved å virke som et effektivt skjæremiddel.

Dette betyr at i tillegg til å forbedre mengden av muskel som du bygger, kan Trenorol ytterligere bidra til å forbedre kroppen ved å redusere kroppsfett. Etter min mening har Crazybulk gjort en god jobb på å formulere dette produktet.

Trenorol brukeranmeldelser

Hva er brukerne eller Trenorol Crazybulk sier om sine erfaringer? La oss ta en titt på noen av sine anbefalinger.

 • “Dette er en ekte Bonzer innsats fra Crazybulk. Ingen av de andre Trenbolone alternativene jeg prøvde var verdt en dritt. Deres versjon har allerede hjulpet meg til benkpress 50 kg tyngre, og jeg er alltid ekte energisk i disse dager også.”
 • “Dette kan ikke være en real deal steroid, men det fungerer akkurat det samme. Jeg ser noen imponerende forbedringer i min størrelse og i disse dager og føler meg som supermann i gym.”
 • “Jeg vil gjerne si Trenorol jobbet så godt som jeg håpet, men jeg kan ikke. Det fungerer bedre enn jeg forventet. Resultatene er svært nær de jeg var å få med Treb. Den eneste virkelige forskjellen er mangelen på bivirkninger, og det er en forskjell jeg elsker. Treb brukes til å gi meg morderen hodepine hele tiden. Dette er lett det beste alternativet.”
 • “Ingen flere stikker nåler i meg, ikke mer hoste, men samme type gevinster, er dette svaret på mine bønner.”

Stacking Trenorol

For å maksimere effekten av eventuelle tillegg, er det viktig å vite den anbefalte syklus og hva slags stoffer du kan stable dem med.

Den anbefalte servering størrelse på Trenorol er 3 kapsler per dag. Det anbefales å fortsette å bruke Trenorol selv på off-dager.

Du bør bruke den i en syklus på 2 måneder på, etterfulgt av en og en halv uke av.

Trenorol stabler fantastisk med følgende tillegg:

 • Deca Duro
 • D-Bal
 • Anadrole
 • WINSOL
 • Clenbuterol
 • Testo-Max

Når de brukes samtidig med disse kosttilskudd, vil du merke en utrolig forbedring av dine gevinster.

Konklusjon

Hvis du håper å finne en bodybuilding supplement som ikke forårsaker en myriade av bivirkninger, så Trenorol kan være valget for deg.

Trenorol bidrar til å gi mange av de samme fordelene som en kan oppnå gjennom bruk av anabole steroider – uten å forårsake noen av de farlige bivirkninger og helseproblemer.

Hvis du setter pris på helsen til kroppen din og tankene, bør du vurdere å bruke et naturlig alternativ til steroider som Trenorol.


Klikk her for å bestille Trenorol fra CrazyBulk »

KJØP NÅ »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.