Viasil opinie sunt rezultatele rapid ca revendicările?

Posted on

În acest moment sunt 1 din 10 baieti, care suferă de un fel de probleme erectile aceste zile, asa ca nu simt ca tine sunt singuri în această căutare pentru îmbunătățirea performanței sexuale.

In aceasta recenzie am de gând să vorbim despre cum Viasil ar putea ajuta să vă schimbați performanța sexuală de o pastila la un moment dat.

Aceasta pilula Viasil promite o soluție rapidă și naturală pentru îmbunătățirea rezistența și pentru creșterea calității erectie oferindu-va o erectie solida, care dureaza.

Acesta realizează acest lucru într-un mod complet natural prin creșterea fluxului sanguin și creșterea nivelului de oxid nitric din organism. Acest lucru îmbunătățește energia, vitalitatea și vă va ajuta cu un hard rock pula când ai nevoie cel mai mult!

Compania

Compania care a dezvoltat acest potențator de performanță mens se numește „Wolfsonburg LTD“, iar această companie sunt producătorii unor suplimente naturale foarte populare.

Compania revendicările

Compania susține că veți obține rezultate de la a lua pastila lor …

Aceasta pastila devine sânge de pompare,

Vă oferă un impuls mare de energie,

Firește crește în durance,

Crește puterea ta,

100% naturale erectilă tratament disfuncție.

Acestea sunt revendicările pe care am găsit scris pe site-ul oficial Viasil. Voi testa prostiile din aceasta pilula pentru a afla dacă aceste afirmații sunt corecte!

Ingredientele

În primul rând îmi place să se uite în ingredientele. Poti spune în mod normal, o mulțime de uita la formula intr-o pastila erectie acest lucru va ajuta să știe dacă pilula pe care il cautati la orice potențial are efectiv.

Citrus sinensis

Acest nutrient provine din portocale de fructe. Se extrage din fruct și folosit în suplimentele. Antioxidantii din acest extract poate ajuta organismul dumneavoastră să producă mai mult NO sau oxid nitric.

Se spune că fructele citrice se ameliorează calitatea erecției și de a îmbunătăți, de asemenea, starea generala de sanatate.

rodie Extract

Acesta este un ingredient pe care l-am văzut vreodată folosit doar într-o altă pastilă și că este de sex masculin Extra. Extractul de rodie este perfect pentru imbunatatirea erectiei la barbati si poate ajuta pentru a inversa unele dintre efectele ED ca urmare a Acidului alergice, care este în rodie.

Ginkgo biloba

Aceasta este o altă bază de plante supliment nutritiv. Acest nutrient este utilizat pentru a îmbunătăți producția de oxid nitric din organism. niveluri mai bune de NO contribuie la susținerea fluxului sanguin catre penis si dilata arterele pentru a promova fluxul de sange si erectii.

Panax ginseng

Panax ginseng provine din rădăcina unei plante. Acest lucru este utilizat pentru a reduce stresul și de a îmbunătăți vigilență mentală ajută cu anxietatea sexuală comună problemă sexuală.

Tribulus terrestris

Acesta este un nutrient care este bine cunoscut pentru a ajuta să se stimuleze nivelul de testosteron la bărbați niveluri mai ridicate de testosteron vor stimula apetitul sexual, dorința sexuală, și să stimuleze performanța sexuală.

Epimedium

Epimedium este o plantă mai cunoscut sub numele de buruieni de capră excitat. Aceasta planta contine ceva numit icarinei. Icarinei este un inhibitor PDE5 natural care stimuleaza erecții într-un mod similar ca Viagra nu, dar fără efecte secundare.

Zinc

Zincul este un mineral natural care provine de la sol. Zincul este un rapel de testosteron natural, care este perfect pentru creșterea libidoului, imbunatatirea productiei de sperma orgasme, si creste libidoul.

ingrediente Prezentare generală

După cum puteți vedea, există o utilizare excelentă de ingrediente în principal pe bază de plante, cu excepția zincului, care este un mineral natural. Ingredientele din această pastilă mi se pare ca o selecție mare, care poate contribui la îmbunătățirea calității erectiei și creșterea satisfacției sexuale în ansamblu.

Dozare

Instrucțiunile de dozare sunt diferite, cu această pastilă ceea ce face unic si pretinde a fi o pastila remediu rapid. Este în mod clar scris pe cutie pentru a lua o pastila cu 30 de minute înainte de sex.

Am găsit, dacă luați una pe zi, chiar dacă nu sunteți de planificare pentru a face sex pilula funcționează mult mai bine.

Efecte secundare

Nu există efecte secundare asociate cu aceasta pilula si cand am folosit aceasta pilula am avut nici efecte secundare adăugate.

Eu știu că, dacă aveți cantități mari de zinc poti avea efecte secundare, astfel că nu ar depăși doza maximă indicată cu această pastilă.

Dacă observați orice reacții adverse Vă recomandăm să nu luați imediat pastila și du-te la un doctor.

Beneficiile

 • Rezultate foarte rapid,
 • Ingredientele naturale din extracte de fructe, extracte din plante și un mineral,
 • de transport maritim a doua zi gratuit și rapid,
 • Banii înapoi garanție, dacă nu sunt îndeplinite,
 • Nu există efecte secundare,

Dezavantaje

 • pastile foarte mari pentru a înghiți,
 • Durează mai mult de 30 de minute pentru rezultatele mele mai mult ca 1.5 oră,
 • Nu permanent rezultatele pe care trebuie să continuați să luați această pastilă pentru rezultatele.

Rezultatele mele

Acum am de gând să fie vorba despre propriile mele rezultatele personale atunci când se iau viasil.

în primul rând, am plasat comanda mea pe site-ul oficial de transport maritim a fost liber si am primit comanda mea a doua zi în post. Ambalajul a fost simplu și discret.

Prima dată când am folosit aceasta pilula am avut unele rezultate bune, dar acestea nu au fost foarte bine ca am avut-o cu alte suplimente, dar rezultatele sunt foarte rapid, cu această pastilă, spre deosebire de mulți alții.

Se spune ca de a lua pastila o jumatate de ora inainte de sex, dar pentru mine a fost de aproape o oră și jumătate înainte de m-am simțit diferit. Acest lucru a fost bine tocmai am luat un pic mai devreme decât mă așteptam să.

După ce am lucrat pentru a lua pastila mai mult ca o oră înainte am avut unele rezultate excelente am luat una pe zi, iar rezultatele a fost mai bine pentru mine.

Voi spune că am observat pastilele au fost foarte mari și acest lucru le-a făcut un pic de o provocare de a înghiți.

Rezultate

Am avea erectii mai bune si mai rezistenta si au avut ceva sex mare, folosind această pastilă, așa că nu se poate plânge cu rezultatele globale.

Aceasta este o alegere bună de pastile, dacă doriți doar o pastila pentru a lua înainte de sex pentru a stimula energie și vă va oferi o erectie solida.

De unde pot cumpăra acest produs?

Această pastilă este disponibil numai on-line de pe site-ul oficial.

Acesta este disponibil numai aici pentru a opri oamenii face copii ale acestui produs și este mai bine pentru protecția dvs. atunci când cumpără suplimente accesoriu de sex masculin.

Am găsit această pastilă va funcționa mai bine dacă luați în mod regulat, astfel încât ingredientele construi în sistemul dumneavoastră.

Economiile pe care le face pe pachetele mai mari sunt excelente și va primi mai mult pentru banii tai cu comenzi mai mari.

Puteți face clic pe link-ul de mai jos care vă va duce la Viasil site-ul oficial în cazul în care veți găsi prima toate Viasil naturale la cel mai bun preț posibil.

Transport Detalii și procesul de comandă

Transportul maritim este rapid, gratuit și foarte discret, cu orice pachet de pilula Viasil. Comanda dvs. va ajunge la o zi după plasarea comenzii.

Plata se poate face prin intermediul …

 • PayPal
 • Card de credit
 • Card de debit

Plățile sunt sigure și în condiții de siguranță și va apărea pe extrasul dvs. ca „wolfsonburgLTD“.

Vei primi comanda într-un colet simplu astfel încât nimeni nu va avea nici o idee despre ce ai comandat.

Cost

Costul acestor pastile sunt puțin diferite în funcție de care pachet comandați comandați mai mult cu atât mai multe economii pe care le face …

Costul de o cutie de Viasil este de $ 74.99 și acest lucru include 10 pastile.

Următorul pachet disponibil este de trei cutii pentru $ de 149.99 Aceasta include 30 de pastile Thats o lună de sex în fiecare zi.

Cel mai mare pachet este disponibil cinci cutii pentru $ 209.99 Aceasta include 50 de pastile.

Acest lucru înseamnă că, dacă pentru cel mai mare pachet va face economii de $ 189.96.

Linia de fund

Viasil este o pastila accesoriu de sex masculin de lucru rapid pentru baieti care doresc o pastila naturala 100%, care funcționează rapid și nu doresc să ia un supliment de zi cu zi.

Vă recomandăm să luați acest pastila cu o ora inainte de sex si de mai multe zile pe care-l utilizați împreună cu atât mai bine rezultatele.

10 Tablets
$74.99
Retail: $79.99
Save $5 Right Now!
buy at the official website »
20 + 10 Tablets
$149.99
Retail: $239.97
Save $89.98 Right Now!
buy at the official website »
30 + 20 Tablets
$209.99
Retail: $399.95
Save $189.96 Right Now!
buy at the official website »

click aici pentru a comanda Viasil de pe site – ul oficial »

CUMPARĂ ACUM »
Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.