Skip to main content

Viasil – pastile Masculin superioare sau a unei înșelătorie? Recenzia mea & rezultate

Viasil este un supliment accesoriu de sex masculin , care a fost recomandat pentru mine de către un examinator coleg supliment.

Am analizat sute de produse medicale pe mixel.cc de-a lungul anilor.

Acest lucru ma ajutat să înțeleagă unele dintre abilitățile necesare pentru a face diferența între un produs de calitate și un truc lucioasă.

Viasil pare a fi o pastila rafinat accesoriu de sex masculin , care se pot dovedi benefice pentru cititorii mei.

Deci, am petrecut cea mai mare parte a acestei săptămâni la săpat în acest rapel performanțele sexuale și de a afla toate faptele pe care alte comentatorii nu au fost încă furnizate.

Și pentru ocupat-albinele care doresc fapte și cifre, a verifica afară de argumente pro, contra, costul, și recomandarea la sfârșitul anului.

Gândul meu personale pe această evaluare Viasil:

Nu trebuie să citiți această recenzie specifică. Dar ar trebui să găsească o modalitate de a cerceta orice produs / supliment / pastila vă va pune în gură.

Sunt cineva care nu va fi distras de scamatorii ca am analizat sute de produse similare. Acest lucru îmi permite să vă oferi o opinie imparțială cu privire la această pilula de sex.

Citind revizuire vă va oferi, de asemenea, o idee mai bună a ceea ce să se aștepte de la produsul în sine.

Veți fi , de asemenea , mai în măsură să evalueze dacă suplimentul este capabil de a va furniza cu beneficiile pe care le cautati .

Viasil Masculin superioare:

Viasil este un rapel virilitatii de sex masculin. Ea poate avea „stand la atenție“ penisul în câteva minute de utilizare cu calitatea (și puternic) , ingrediente.

Desigur, fiecare pastila de performanță sexuală acolo susține aceleași rezultate.

Deci, cum este Viasil mai bine?

Actiful® Amestecul este unic de vânzare Punctul de pastile Viasil. Și cu acest ingredient, suplimentul ajută pentru a oferi cresterea performantei sexuale cu acțiune rapidă care te face să se gândească la o formă non-prescripție de Viagra .

Există un alt produs similar numit Viasil este pe piață. Venezuela vinde Sildenafilul pentru a combate ED. Dar nu poți cumpăra acest medicament fără prescripție medicală. 

Deci, dacă sunteți în căutarea pentru acest supliment și sfârșesc prin a găsi de droguri prescripție, încercați să nu pentru a obține confuz.

Este, de asemenea, de ce vă recomand să faceți achiziții direct de pe site-ul oficial.

Mecanismul de lucru:

Beneficiile și funcționarea internă a acestui centru în jurul pilula amestec Actiful de BioActor BV (Olanda).

Actiful este o formulă care este proiectat pentru a oferi o abordare sinergică de a primi beneficiile Portocale (Citrus sinensis) și rodie .

Ambele aceste componente au fost dovedit clinic pentru a creste nivelul de oxid nitric si vasodilatia. Odata cu imbunatatirea sange si oxigen fluxului, vasele de sânge sunt, de asemenea, cu aceste componente dilatate.

În final, acest lucru vă permite să experiență erectii mai greu și de lungă durată , care pot fi susținute pentru mai mult timp.

Un alt beneficiu al complexului Citrus sinensis și rodie este capacitatea lor de a stimula producția de ATP în mitocondrii . Acest lucru permite niveluri mai ridicate și mai stabile de energie disponibile imediat.

În final, acest lucru vă permite să se bucure de o mai bună rezistență sexuală , împreună cu o mai mare pasiune și plăcere de la sex.

Beneficiile:

 • Rezultate cu acțiune rapidă
 • erectii mai ferme și de lungă durată
 • unitate de sex îmbunătățită
 • Mai multa energie in timpul actului sexual
 • rezistenta sexuala mai buna
 • sex mai intense si orgasme
 • performanța sexuală îmbunătățită

Cele mai multe produse de sex masculin accesoriu vândute cerere on-line pentru a oferi cele mai multe dintre aceste beneficii. Cu toate acestea, foarte puțini sunt de fapt în măsură să ofere utilizatorilor cu avantajele pe care le promit.

Dozare:

Trebuie doar să ia o pastilă de 30 de minute înainte de sex pentru a se bucura de rezultatele cu acțiune rapidă.

Acest lucru este unic ca cele mai multe alte suplimente necesită o doză regulată de 2 pastile timp de luni pentru a arăta rezultate similare.

O cutie de Viasil conține zece pastile.

Aceste pastile sunt nu este necesar să fie luate de zi cu zi . Doar ia o pastila , atunci când tu și partenerul tău sunt în starea de spirit.

Dar nu avea grijă de a nu lua mai mult de o pastila pe zi, deoarece acestea sunt făcute din unele ingrediente puternice.

Ingrediente: Viasil

 • Actiful® (Citrus sinensis & Rodie Complex) (700 mg):
  Aceasta este o formulă de proprietate proiectat de BioActor pentru a imbunatati nivelul de energie și vitalitate . Un studiu a fost găsit cu 450 mg de Actiful pentru a stimula fluxul de sânge precum și sistemele energetice aerobe și anaerobe.
 • Iarba Caprei (1000 mg):
  Mai multe studii au găsit Icariin ( de la excitat iarba de capră) pentru a îmbunătăți nivelul de oxid nitric , nivelurile de testosteron liber, si sanatatea sexuala in timp ce combaterea ED.
 • Ginkgo Biloba (240 mg):
  Aceasta planta este dovedit pentru a crește performanța și nitric nivelul de oxid sexual în timp ce a fost , de asemenea , cunoscut pentru imbunatatirea libidoului , sănătate erecție, și intensitatea orgasmului.
 • Zinc (1,5 mg):
  Acest mineral este dovedit a creste nivelul de testosteron seric în timp ce studiile care susțin beneficiile sale disfunctia contra-sexuale.
 • Tribulus terrestris (300 mg):
  Tribulus terrestris a fost dovedit pentru a imbunatati numarul de spermatozoizi , pentru a îmbunătăți sănătatea sexuală și de a promova nivelul de oxid nitric.
 • Panax Ginseng (400 mg):
  ginseng Panax este cunoscut pentru a imbunatati sanatatea prostatei si dovedit a combate probleme disfunctie erectila.

Factorii de decizie:

Pastilele Viasil sunt fabricate de Wolfson Berg Ltd.

Cu toate acestea, aceste pastile au fost cercetate și dezvoltate de Swiss Research Labs, după cum se menționează pe sticla.

Pentru a contacta producătorii de Viasil:

 • Call: +44 (0) 203 476 7459
 • E – mail: support@viasil.com
 • Adresa la oficiu: WOLFSON BERG LIMITED Archiep. Makariou III, 124 BUSINESS CENTER Kiti JOC, 7550, Larnaca Cipru
 • Live Chat: site – ul producătorului

Poate aceasta pilula crește penisului Marimea?

Am constatat că , spre deosebire de alte produse, pastile Viasil nu pretind a mări dimensiunea penisului .

Scopul acestui supliment este de a îmbunătăți performanța și stimularea erecție duritate sexuale, iar aceste pastile reuși în furnizarea de aceste beneficii .

Dacă sunteți în căutarea unui supliment de penis care se extinde, ia în considerare Male Extra.

Este sigur să ia în Long-Run?

Am cercetat ingredientele individuale din acest supliment așa că pot spune că da, este sigur de utilizat Viasil pentru o perioadă îndelungată.

Cu toate acestea, dacă se confruntă cu probleme de disfunctie sexuala care persista pentru o lungă perioadă de timp, vă sugerez să vorbesc cu un specialist, de asemenea.

Efecte secundare:

La fel ca toți producătorii, site-ul oficial promovează, de asemenea, aceasta pilula de a oferi rezultate fără efect secundar.

Cu toate acestea, spre deosebire de alte produse accesoriu de sex masculin Am analizat, există un munte de studii clinice care dovedesc calitatea pe care o primiți .

Deci, există puține șanse de a te confrunta cu orice efecte secundare asociate cu aceasta. Ar trebui să încercați în continuare le tine și confirmă ei lipsa de efecte secundare . De asemenea , puteți afișa sticla cu medicul dumneavoastră pentru o reasigurare suplimentară , dacă doriți.

Cost:

 • 10 tablete (1 cutie) costa $ 74.99 (7,49 $ per tabletă)
 • 30 comprimate (3 Box) costa $ 149.99 dolari (4,99 $ per tabletă)
 • 50 comprimate (5 Box) costa $ 209.99 (4,19 $ per tabletă)

Din cele trei oferte online pentru cumpararea, opțiunea 5-Box este cea mai bună ofertă de valoare . Toate cele trei oferte , de asemenea , vin cu livrare GRATUIT ziua următoare și sunt livrate într -un ambalaj simplu pentru a păstra confidențialitatea.

Acestea fiind spuse, acest produs nu este deloc ieftin. Dacă mă uit la prețul pe tabletă, eu pot numi zece produse similare, care sunt mai accesibile la vârful limbii.

Cu toate acestea, nici unul dintre aceste produse mai ieftine pot lucra în câteva minute și la cerere . De asemenea , au nevoie să ia mai multe pastile în mod regulat de luni de zile pentru a vedea aceleași rezultate.

Deci, dacă am evaluat beneficiile obținute pe tabletă cu prețul său, aceste pastile arata mult mai de dorit.

Pro:

 • Funcționează rapid (în minute)
 • Realizat de un producător de supliment bine-cunoscut (Wolfson Berg Ltd.)
 • ingrediente fără OMG-uri care oferă rezultate fără efect secundar
 • Potrivit pentru vegani și vegetarieni
 • Intensifică performanța sexuală (inclusiv rezistența sexuală, erectii mai greu, si intensitatea orgasmului)
 • oferă valoare-pack și reduceri disponibile pe site-ul oficial
 • Oferă livrare gratuită în ziua următoare și simplu ambalaj (discret) pentru toate comenzile
 • Vine cu o garanție de satisfacție de 100% și garanția returnării banilor în 60 de zile

Contra:

 • Puțini utilizatori comentarii imparțiale disponibile on-line
 • Eticheta de preț ridicat (4.20 $ la 7.50 $ pe pastila)
 • Exclusiv vândute pe site-ul oficial (se poate schimba mai târziu)

Concluzie:

Sunt mulțumit de beneficiile accesoriu de sex masculin care vin cu pastile Viasil.

Această recomandare se bazează pe evaluarea și evaluarea listei de argumente pro și contra, împreună cu prețul cerut, și reputația producător.

De multe ori, este mai bine pentru a obține produsul mai scump , care se face printr – un filtru de bine – cunoscut în loc de o pastila mai ieftin (dar necunoscute și neconfirmate).

Viasil este o alegere bună dacă sunt serioase cu privire la îmbunătățirea performanței sexuale. Aceste pastile vă va oferi erectii hard rock de fiecare data cand-sex.

10 Tablets
$74.99
Retail: $79.99
Save $5 Right Now!
buy now »
20 + 10 Tablets
$149.99
Retail: $239.97
Save $89.98 Right Now!
buy now »
30 + 20 Tablets
$209.99
Retail: $399.95
Save $189.96 Right Now!
buy now »

click aici pentru a comanda Viasil de pe site – ul oficial »

You may also like