Skip to main content

Viasil Review – Pill mot erektil dysfunksjon – Fordeler og ulemper

Viasil, vår dagens tema, regnes som en av de beste piller for å behandle erektil dysfunksjon, og vil være vår sak i dag.

Gå gjennom følgende linjer vi avsløre all informasjon om denne pillen, samt hva denne pillen kan oppnå, og det gjelder eventuelle bivirkninger.

Til slutt skal du ha en god og pålitelig guide som kan være ganske nyttig i tilfelle du bestemmer deg for å kjøpe det og gå videre til sitt bruk.

Produksjonsselskap av Viasil hevder at denne pillen vil forandre ikke bare brukerens kvaliteten på seksuallivet, men livet generelt også.

La oss gå for å finne ut alt og prøve å bekrefte alle påstandene om p-piller.

Hva er Viasil?

Viasil er en pille som tar sikte på å bekjempe erektil dysfunksjon og mannlig impotens generelt.

Ifølge produsenten er dette en kraftig formel lover å føle deg som en tenåring igjen (med utrolig energi og enorme seksualdrift)!

Det ville være bra å se hva som er Viasil først og hva det tilbyr.

En veldig kort markedsundersøkelse utført viste at den spesifikke pillen har et stort antall tilhengere, og det er veldig populært å nyte et godt navn på sin effektivitet.

Alle på produksjonsbedrift synes å være “trygg om produktet”, og årsaken til denne enorme sikkerhet er oppstått ved et enkelt faktum. Det fungerer virkelig”.

Den Viasil pille formel er 100% naturlig – med ingen kjemiske og stimulerende additiver – å gi kroppen med energi og styrke.

Hvordan? Det øker oksygentilførsel, som deretter stimulerer blodsirkulasjonen.

Dette fører til en rekke fordeler for hver ereksjon som:

 • utholdenhet
 • styrke
 • varighet
 • opptreden

Ifølge statistikk nesten 1 av 10 menn lider av erektil dysfunksjon ! Det er ikke noe uvanlig, og noen skal ikke føle seg alene!

Hver mann sin seksuelle liv er alvorlig påvirket av en rekke hver dag med uønskede effekter som stress og angst, dårlig ernæring, stillesittende liv og mange andre faktorer.

Ingen må la fakta ikke høy viktighet å forstyrre livet sitt.

I dag et stort antall produkter er tilgjengelig for å hjelpe hver person identifisert med det spesifikke problemet. Alle av dem tilbyr en ny “seksuell start” … en ny begynnelse!

Viasil, er en av disse produktene som tiltrakk vår interesse, først på grunn av sin store popularitet og deretter på grunn av sin naturlige og helt trygt komposisjon.

Imidlertid gjenstår det å se om den har en effektiv evne mot erektil dysfunksjon, og om det er verdt å bruke penger og vår innsats uten å kaste bort vår tid

Hvordan det fungerer

De Viasil plante pille virker ved å hjelpe til adenosintrifosfat (ATP: adenosintrifosfat), så vel som mitokondrier i kroppen for å øke naturlig nitrogenoksidproduksjon.

Er dette vanskelig å forstå?

Vi finner ut hva de betyr på en gang.

Først av alt forklare hva adenosin trifosfat er og hvordan den er forbundet med erektil dysfunksjon og hvordan det påvirker denne funksjonen.

BAKGRUNNSINFORMASJON: Adenosintrifosfat (ATP) er et molekyl som består av adenin og sukkeret ribose. Foreningen av disse to ingrediensene skaper adenosin.

På tidspunktet 3 fosfatgruppene (såkalte fosforylgrupper) er festet til det, som inneholder høyenergi-bindinger, så adenosintrifosfat er mottatt.

Adenosin trifosfat er en svært verdifull kilde til energi.

Hvorfor?

Når disse kraftige bindinger hydrolyseres, er enorme mengder energi frigjøres. Vi vil si at den kan fungere som en slags energikilde, som en “batteri” per eksempel.

Den energi som produseres lagres i kroppen og som brukes når det er nødvendig for forskjellige biologiske oppgaver som skal utføres.

Så på dette punktet, kan vi lett forstå hvor viktig en “stor mengde energi” kan være for å lykkes med en ereksjon og – sikkert – av et samleie.

Viasil ikke bare forbedrer brukerens energi, men også dens styrke og ytelse!

Økt salpetersyreproduksjon resulterer også i økt vasodilatasjon (dvs. større blod dilatering) og følgelig større blodstrømmen og bedre perfusjon av organer (inkludert penis i tillegg).

Viasil – Fordeler

Her er noen av de viktigste fordelene for å bli lagt merke til i øyeblikket Viasil supplement brukes.

 • Økt kraft og styrke Bruken av Viasil, vil gi mer energi i fysisk ytelse og åpenbart bedre ereksjon på grunn av ATP aksjer som vil bli brukt av kroppen under erotisk samleie.
 • Økt styrke – Sikkert økt styrke er en enorm fordel for en vellykket samleie med sikte på å tilfredsstille noen partner. Tror du ikke det?
 • Økt energi – Det er like viktig under samleie for å ha høye nivåer av energi for å hjelpe uttrykke økt libido og eventuell partner med en sterk og tilfredsstillende ereksjon.
 • Økt blodstrøm – God penetrasjon av penis – på grunn av økt produksjon av nitrogenoksid – vil hjelpe deg å oppgradere din seksuelle ytelse og sikkert å øke din selvtillit.
 • Økt seksuell lyst – Bruken av Tribulus terrestris komponent samt Damiana del av Viasil supplement vil bidra til å øke din libido. Din eksitasjon vil være klar, sterk … og ubestridt!

Viasil – Mål

Vi har sett og prøvd mange kosttilskudd. Alt løfter, men bare et fåtall av dem gjør sine løfter, en realitet.

I dette tilfellet vil vi analysere om Viasil løfter er realistiske eller ikke!

Nesten Viasil handling ikke er basert på magi eller mystikk mirakler.

Viasil handling er basert på natur og brukeren selv.

Hva vi mener?

Dette er ikke en magisk oppskrift. Enkelt, Viasil styrker makt skjult i brukerens kropp og under visse vilkår er ikke lov til å komme til uttrykk.

Stress, alder, kroppsvekt, ulike sykdommer er noen av virkelige livets forhold understreker vår kropp og tvinge et tap av styrke, mot og selvtillit. Dessverre påvirker denne “harde” hverdagen din ereksjon og, sikkert, sex livet generelt!

Med økningen i ATP og nitrogenoksid, er det vitenskapelig sikker på at du vil oppleve ereksjon av bedre kvalitet … og ikke bare! De vil også hjelpe gjenopplive kroppen din og lade det! Du vil føle kroppen full av energi … så hvis det er koblet til et batteri!

Bruken av helt naturlige, antioksidanter og vitamin-beriket stoffene i Viasil vil du føle deg ung igjen, sterk og full av liv og lyst!

Viasil – Ingredienser

De viktigste aktive bestanddeler av Viasil er:

Citrus sinensis Styrker ATP produksjonen dramatisk, øker kroppens energireserver og tilby mer motstand mot seksuell aktivitet (og ikke bare!).

Tribulus terrestris  –  En kjent ingrediens for sin meget effektiv virkning. Vi finner det i mange kosttilskudd. Det fremmer hormonell harmoni, og balanse, mens også har gunstige fordeler for kroppen (senke nivåer av sukker og dårlig kolesterol).

Ginkgo biloba Amother ekstremt godt kjent ingrediens i en rekke kosttilskudd. Ginkgo Biloba er en svært gunstig urt styrke økning av blodstrøm generelt og spesielt i underlivet, noe som gir deg større vasodilatasjon av vaskulær og kapillærene i penis og dermed bedre ereksjon.

Epimedium Brevocorum Dette er en ikke så godt kjent for allmennheten, men en svært viktig naturlig ingrediens. Det stammer fra Afrika og er en urt svært rik på et stoff som heter lactarin. Lactarin virker som en inhibitor overfor frigivelse av PDE5 i forbindelse med blodsirkulasjon og nervestimulering. Bruken av denne urt forbedrer blodsirkulasjonen, penis perfusjon og nerveender i den.

Panax Ginseng Root En veldig stimulerende og øker ingrediens. Det reduserer nivåene av oksidativt stress i kroppen som forårsaker skade på brukeren, og monteringen av denne i tillegg. Dette fremmer også raskere produksjon av testosteron og favoriserer din seksuelle ytelse.

Sink Dette er et verdifullt mineral som (ukjent for mange) øker både mengden av sperm og dens mobilitet, favoriserer fruktbarheten. Også – like viktig – er det faktum at styrker ereksjonen og lar deg ha bedre kontroll over det (makt, styrke og varighet av ereksjon og ejakulasjon).

Granateple Den absolutt antioksidant frukt med mange verdifulle vitaminer og gunstige ingredienser. Det er rikt på nitrater og polyfenoler, øker produksjonen av nitrogenoksid i kroppen. Dette resulterer umiddelbart i bedre blodsirkulasjon gjennom blodårene i hele kroppen (i underlivet i tillegg)!

Viasil – Pros / Cons

En kort oversikt over hoved fordeler og ulemper av Viasil supplement, slik at en klarere og informativ bilde av denne pillen er oppnådd.

Pros

 • 100% naturlig tekstur
 • FDA godkjent
 • rimelig pris
 • Ingen bivirkninger
 • Gratis frakt
 • En 60 dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • tilgjengelig på nettet bare (produkt offisielle nettside)
 • ingen gratisprøver

Ofte stilte spørsmål om Viasil

Spørsmål: Kan Viasil bekjempe erektil dysfunksjon?

A: Den effektive kapasitet av hver pille er hovedsakelig basert på dets sammensetning. Den forbedrede sammensetning Viasil med fullt godkjent (av FDA og GMP ) effektive ingredienser er en garanti for dens tilfredsstillende virkning.

Q: Er Viasil resultater permanent?

A: Sikkert ikke! Som enhver lignende kosttilskudd, er aktiviteten begrenset til perioden det er blitt brukt. Men eksperter anbefaler at brukerne ta pauser hver 3-4 måneder, slik at kroppen ikke blir vant til effekten av sine aktive ingredienser (og reduserer ikke den aktive kapasiteten på pillen).

Q: Har Viasil noen bivirkninger?

A: Svaret er definitivt ikke. Ingen bivirkninger er rapportert for å ta denne pillen. Men det er alltid en risiko for allergiske reaksjoner på produktets ingredienser. Hvis du ikke har allergi, er bruken av Viasil på en daglig basis helt trygt.

Q: Etter som tids bruk vil jeg se resultater?

A: Vi kan si umiddelbart. Det anbefales at Viasil tas omtrent 30 minutter (en halv time) før samleie for å oppnå maksimal ytelse.

Q: Hvilke endringer jeg ser i min organisme?

A: I første omgang – absolutt – en helt annen ereksjon, av bedre kvalitet og lengre varighet. Du vil også se generelle fordeler for kroppen etter bruk av Viasil. Dens naturlige og gunstige ingredienser vil gi deg energi, styrke og livlighet, mens nivåene av stress og angst skade deg selv og din helse, er redusert. Etter en svært kort tid vil du oppdage at du blir forynget som et resultat av Viasil er flere fordeler. En stimulerende tiltak.

Q: Hva kan jeg gjøre hvis ikke fornøyd med bruken?

A: Produsenten av Viasil gir en 60 dagers pengene tilbake-garanti i tilfelle du ikke er fornøyd med bruk av dette tillegget. Det er ikke nødvendig å svare på spørsmål om din misnøye med bruk av produktet eller om årsakene som gjorde deg misfornøyd. Produksjonsbedriften uttrykker en absolutt visshet om de bestanddeler som er tilstede i produktet og dets aktive kapasitet.

Viasil – Kjøp / Pris

Som allerede nevnt, er kjøp av Viasil supplement laget utelukkende gjennom sin offisielle nettside på internett.

Hver pakning med Viasil inneholder 10 spesielle tabletter til en pris på $ 74.99, fra en startpris på $ 79.99. En besparelse på $ 5,00 per pakke.

Kjøp av 2 pakker i en rekkefølge (dvs. 20 tabletter) tilbyr deg en ekstra pakke helt gratis (10 tabletter). Så du får 2 + 1 pakker, det vil si 20 + 10 tabletter, til en pris av $ 149.99 fra den opprinnelige prisen på 239.97 $. Her er det en besparelse på $ 89,98.

Til slutt, kjøpe 3 pakker i en rekkefølge (dvs. 30 tabletter) gir deg 2 flere kolli gratis (20 tabletter). Så du får 3 + 2 pakker, så 30 + 20 tabletter, til en pris av $ 209,99 i stedet for $ 399,95. Du sparer $ 189,96.

Forsendelsen er gratis.

10 Tablets
$74.99
Retail: $79.99
Save $5 Right Now!
buy now »
20 + 10 Tablets
$149.99
Retail: $239.97
Save $89.98 Right Now!
buy now »
30 + 20 Tablets
$209.99
Retail: $399.95
Save $189.96 Right Now!
buy now »

Klikk her for å bestille Viasil fra den offisielle nettsiden »

You may also like