Vigrx Plus gjennomgang: Hvilke resultater kan du forvente?

Posted on

Vigrx Plus

Noen mennesker måle en menns maskulinitet hvor han utfører i sengen eller med hvor stor eller liten penisen hans er. Vel, ikke alle, men de fleste kvinner liker det når deres partnere vet hvordan å gjøre dem nå sitt klimaks hver gang de har samleie.

På grunn av dette flere og flere menn nå bruker mannlige ekstrautstyr piller for å sørge for at de tilfredsstille sin partner. En av de vanligste brukte penis utvidelse piller er Vigrx Plus.

Vigrx Plus hadde blitt grundig gjennomgått og testet av produsentene for et par år før endelig introdusere den for publikum. De ønsket å være sikker på at denne mannlige ekstrautstyr pillen vil være effektivt og trygt for konsum.

Menn hadde brukt dette produktet i mer enn 8 år nå. Dette er en penisforlengelse pille som er laget av naturlige ingredienser for å sørge for at forbrukerne vil ikke lider av noen alvorlige bivirkninger.

Produkt Potensielle fordeler

Ifølge utviklerne, hadde de aldri hørt noen negative kommentarer fra brukerne, slik at de antar at deres produkt er ikke bare vellykket, men er også trygt.

Et stort antall av sine brukere hadde rapportert en merkbar økning i størrelsen og omkrets på penis etter å ha brukt et par uker. De delte også at det også hjulpet dem bli lenger i senga og ha hardere ereksjon.

Vigrx Plus og dens unike ingredienser

Bioperine

Dette er en unik urte ingrediens som forbedrer absorpsjon av næringsstoffer. Hovedingrediensen er piperin Bioperie inneholde 95 prosent av piperin.

Damiana

Damiana er en utmerket styrke middel for nervesystemet. Dette urte ingrediens har blitt brukt som et afrodisiakum i mange år. Det er kjent for å øke seksuell utholdenhet. Det forbedrer ereksjonen og forbedrer orgasme.

Epimedium Sagittatum

Dette er en urte ingrediens er kjent for å øke blodstrømmen til penis for derved å forbedre ereksjon. Det er blitt brukt som et libido Enhancer i mange år. Epimedium bedre kjent og solgt som bispelue.

ginkgo biloba

Gingo Biloba forbedrer mental klarhet. Det er en unik urte ingrediens som forbedrer seksuell aktivitet. Ginkgo forbedrer blodgjennomstrømningen i hjernen og kan bidra til å lette en rekke sirkulasjonsproblemer.

Asian Red Ginseng

Denne urten har alltid vært brukt til behandling av erektil dysfunksjon hos menn. Det er veldig populært i Korea og andre asiatiske land. Det forbedrer ereksjonen når det brukes riktig. Panax Ginseng er en annen type av samme urt. Det har vært brukt i flere år i tradisjonell kinesisk medisin. Det er også svært kraftig i å øke seksuell utholdenhet.

Saw Palmetto Berry

Saw Palmetto er spesielt viktig for menn over 50. Dette er en urt som brukes som et afrodisiakum og som et seksuelt stimulerende. Det øker den mannlige seksuelle hormon. Det øker blodstrømmen til penis og forbedrer også seksuell ytelse.

Miura Pauma Bark Extract

Muira puama, også kalt “styrke tre,” er et lite tre opp til 15 fot i høyden native til det brasilianske Amazonas. Denne urten er kjent som et afrodisiakum. Det er brukt i behandling av impotens hos menn. Det forbedrer også libido.

Catuaba Bark Extract

Dette er en brasiliansk urt som har blitt brukt som et libido Enhancer for år. Det øker seksuell ytelse når det brukes regelmessig.

Hawthorn Berry

Denne urten er veldig bra i å øke oksygen og blodtilførsel til det menneskelige hjertet. Det reduserer belastningen og blodtrykket på hjertet.

Ovennevnte er de viktigste ingredienser som brukes i produksjon av Vigrx Plus. Det er andre mindre ingredienser også. Hver av ingrediensene er klinisk undersøkt av eksperter. De har vist seg å være svært trygt når det brukes.

Dette gjør faktisk Vigrx Plus å være svært trygt. Du vil aldri oppleve noen form for bivirkning når du bruker produktet. Du er sikker på å nyte fast og langvarig ereksjon som du bruker den i henhold til instruks.

Hvordan virker Vigrx Plus arbeid?

Innholdet i Vigrx piller virker ved å akselerere blodstrøm gjennom kroppen. Det øker automatisk blodstrømmen til penis også, som produserer kraftige ereksjoner og en penis med øket lengde og omkrets.

Det styrker celleveggene i kroppen din og frigjør bestemte hormoner for å akselerere blodtilførselen til penis.

Vigrx piller bør tas på en jevnlig basis. Den foreslåtte dosen er to piller daglig. Perioden av behandlingen er forskjellig fra mann til mann. Noen få pasienter har vist resultater i 4 -6 måneder med forskjell på opptil 2-3 inches i lengde.

Fordeler med Vigrx Plus piller

  • Øker veksten av penis.
  • Akselererer blodsirkulasjonen til penis.
  • Øker libido eller seksualdrift.
  • Produserer hardere og mer solide ereksjoner på blitt vekket.
  • Sex utholdenhet forbedres.
  • Mer langvarig ereksjon.
  • Kraftig og intense orgasmer.
  • Behandler erektil dysfunksjon.

Omtrent 30% av penis økes etter inntak Vigrx Plus og det sikrer maksimal resultat, både i å øke størrelsen på penis, samt seksuell helse.

Basert på vurderingene av brukerne som har brukt Vigrx Plus, mener vi at dette er en av de beste urte penis ekstrautstyr kosttilskudd tilgjengelig i markedet i dag.

Klikk her for å bestille Vigrx Plus fra offisielle hjemmeside »

Så hva er forskjellen mellom New Plus Formula og den opprinnelige VigRx Pill?

Forskjellen er at 3 nye bestanddeler ble tilsatt til den nye formel. De 3 nye ingredienser lagt var Tribulus, Damiana, og Bioperine.

Vi tror Bioperine er nøkkelen ingrediens som gjør denne pillen så kraftig. Bioperine har vist seg å øke absorpsjonshastigheten for alle næringsstoffer som den er kombinert med.

I utgangspunktet gjør Bioperine ingrediensene arbeide raskere enn før. Etter ytterligere gjennomgang, fant vi ut at denne ingrediensen er varemerkebeskyttet og er eksklusivt for Albion Medical.

De to andre nye ingredienser er Tribulus og Damiana. Tribulus har vært brukt i flere tusen år som en måte for å behandle erektil dysfunksjon og øke libido. Det har også vist seg å øke testosteronnivået hos menn.

Damiana har vært brukt i Sør-Amerika i år som en naturlig afrodisiakum. Den har et rykte for å øke seksuell utholdenhet, bedre erektil funksjon, og forbedre seksuell nytelse.

Hvor lenge før du ser resultater?

Vel det vil variere for hver enkelt. Alles kropp er annerledes, og noen mennesker kroppen vil reagere forskjellig på VigRx enn andre. Men ved nærmere gjennomgang, har vi funnet ut at de fleste brukere opplever fordelene så snart sin første måned.

Total, vi føler at en av grunnene til at dette produktet har blitt populært er nylig grunnet tillegg av Bioperine. Mange mannlige ekstrautstyr piller på markedet inneholder mye av de samme ingrediensene.

Imidlertid er Bioperine en ingrediens som bare kan finnes i den nye pluss formel. Det er eksklusivt til Albion Medisinsk og skiller produktet fra resten av mengden.

Klikk her for å bestille Vigrx Plus fra offisielle hjemmeside »

Sammenligning Vigrx Plus til ED reseptbelagte legemidler

Albion Medisinsk og andre beslutningstakere av penis ekstrautstyr produkter mener at behandling av erektil dysfunksjon tar bare en organisk mannlig enhancer product– hvorav den ene er Vigrx Plus ™. Den eneste bivirkning av alle alle naturlige penis enhancer piller er lystbetont sex og økning i selvtillit som følger.

Vigrx Plus ™ bruker botaniske ingredienser og aphrodisiacs som har blitt testet og brukt siden de gamle generasjoner av Kina, Europa og Sør-Amerika. Det er hevdet at ingrediensene Bioperine, Tribulus, og Damiana er bare tre av komponentene som utgjør Vigrx ™ vil et kraftig forsterkende middel, med Bioperine som den eneste bestanddel som ikke kan bli funnet i noen andre mannlige piller.

Likevel er det flere medisiner på markedet som Viagra som har bidratt til en rekke menn vinne ED. Disse medikamentene er vanligvis sammensatt av magnesiumstearat, croscarmellose, kalsiumhydrogenfosfat (vannfritt), og mikrokrystallinsk cellulose. ED medisiner har variert kjemiske komponenter som også påvirker deres suksess. Som sådan, er det så viktig for en mann med ED å søke medisinsk hjelp før du faktisk tar noen medisiner.

Medisinske studier har oppdaget det er visse komponenter i ED medisiner som ikke er kompatible med andre medisinske ingredienser som nitroglyserin og isosorbiddinitrat, som er komponenter av hjerteproblemer og brystsmerter medisiner. Bivirkninger av ED medikamenter kan omfatte svimmelhet, nummenhet, dårlig fordøyelse, og brå synstap. Dersom slike tilfeller oppstår, er en ED medisiner bruker rådet til å søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Ifølge VigRXPlus.com, en mannlig enhancer pille ikke bare behandler ED men også ivaretar andre seksuelle uregelmessigheter som underdimensjonert penis under samleie, prematur ejakulasjon, nedsatt seksuell kraft, og mangel på seksualdrift.

Mens ED medisiner bedre ereksjon, økt mosjon evne, og medisinere pulmonal arteriell hypertensjon, er de også tatt en hel time eller en halv time før samleie mens organiske kosttilskudd kan være hatt når som helst på dagen.

Skaperne av penis organiske kosttilskudd hevder at alle menn kan dra nytte av produktenes potensialer uten å frykte signifikant helsefare siden deres ingredienser er helt naturlig. Med Vigrx Plus ™, kan en bruker selv bli overrasket over at en av hans kropp svakheter har blitt forbedret rett etter gulping en Vigrx Plus ™ pille. Det er blitt funnet at flere av penis forsterkning piller ingredienser kan forhindre uregelmessig hjerterytme, lavere kolesterol og senke blodtrykket.

ED medisiner kommer i både orale eller anon-oral former, det være seg stikkpiller, injeksjoner, støvsugere, operasjoner, eller implantater. Alle disse metoder kan være forholdsvis smertefullt, spesielt fordi flere små gjenstander føres inn i penis’ spiss. Resultatene varighet og effektivitet er også fryktet å bli kortvarig.

For eksempel, pumping av penis hver samleie, og å sette en spennring rundt sin base er sett på som en problemfri og slitsom oppgave ettersom det skal gjøres om og om igjen for å sikre ereksjon. På den annen side, det tar bare to eller tre piller om dagen og et glass vann for å ha det varig, tilfredsstillende ereksjon uten smerte, ikke noe blod, og ingen hysterias.

Klikk her for å bestille Vigrx Plus fra offisielle hjemmeside »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.