Vision 20 Review – Kommer här Zenith Labs Supplement hjälpa dig att se bättre?

Posted on

En enkel tillägg som kan skydda dina ögon från den fruktade ‘Blue Light’ som avges av alla Vårt 21 st Century Gadgets …? Kan det verkligen vara så enkelt …? Se vår Vision 20 översyn för att se sanningen …

Vår syn är något som vi tar för givet – tills det blir ett problem. Och aldrig har det funnits en sådan tid i människans historia där det finns så många faror alla kämpar för att förstöra vår syn. Och den skyldige …? Blå strålning. Eller mer vanlig term för de flesta – blått ljus. Detta kommer på oss från alla håll: från våra datorskärmar, våra smarta telefoner, TV … även LED-lampor. Åh, och låt oss inte glömma solen …

Så aldrig har det funnits en viktigare tid att bekämpa denna osynliga fiende. Och dagligt tillskott, Vision 20, lovar att göra just detta.

Men – och här är $ 64 miljoner dollar fråga … Är det verkligen fungerar? Nu är vi naturligtvis lite cynisk när det gäller produkter som använder skrämsel reklam för att övertyga oss att köpa. Och Vision 20 gör verkligen att – med berättelser om ve, undergång, misslyckas syn attackera dig från varje känslomässig vinkel.

Så detta lämnade oss med inget annat val. Vi var tvungna att ta reda på mer om saker. Lämnar något ogjort, vi grävde djupt in i exakt vad Vision 20 är. Och om du funderar på ett köp, så måste du läsa vad vi funnit. Det gör säkert för intressant läsning …

Vad är Zenith Labs Vision 20?

Så, som redan nämnts, Vision 20 är en gång om dagen tillägg som innehåller alla naturliga ingredienser all laser riktad för att hjälpa hälsan hos dina ögon. Och anledningen till att vi måste skydda våra ögon beror på de obehagliga biverkningar av våra tekniskt avancerade 21 st century. Och detta är ett gissel för ROS toxiner (kort för reaktiva Oxygene Arter toxiner).

Dessa små mödrar ständigt angriper dina ögon – och det är bara värre. Detta beror på att dessa ROS Gifter finns överallt – i plast, förädlade livsmedel i våra vatten … Men mer alarmerande är den mest dödliga källan till ROS gifter i UV blått ljus. Så varje gång du tittar på TV, varje gång du slår på belysningen, varje gång du tittar på din dator eller smartphone, dina ögon är attackeras av dessa ROS toxiner.

Zenith Labs Vision 20 Ingredienser & Tillägg Fakta

Och det är därför du behöver för att ge dina dåliga ögon en hjälpande hand – och gör det naturligtvis. Du kan göra detta genom att stödja dina ögon naturliga försvar mot dessa gifter – och dessa kallas Vision Detoxifier föreningar. Ge din kropp näring den behöver för att skapa dessa kan skydda mot skador som orsakats av dessa gifter. Och ja – är åldersrelaterad syn försämras inte något man måste stå ut med, eftersom det i de flesta fall, detta orsakas av pesky ROS toxiner gör deras sak …

Så Vision 20 är en unik förening av alla naturliga ingredienser som helt stöder ögat att bekämpa dessa toxiner.

De är som följer:

 • Lutein och zeaxantin: Det är olika typer av karotenoider som samverkar för att aktivt spränga bort dessa ROS toxiner. Men hey – de är inte vanliga kör mill karotenoid som du kanske har hört talas om … Och nej, de är inte finns i morötter. Istället är de molekyler som finns i många blommor – men en av de mest potenta källorna är de ödmjuka ringblomma. Dessa små barn skydda din syn på nära håll, din långt vision, och din mörkerseende.
 • Zink: Detta är en viktig ingrediens i mixen för utan det, din kropp kan inte riktigt absorbera Lutein och Zeaxantihin. Men det måste ingå i den exakta ranson nödvändigt eller det kommer inte att göra ett skit för att hjälpa kroppen absorbera karotenoider.
 • Betakaroten : OK, ja du hittar den här i morötter (även små mängder), och denna form av vitamin A hjälper till att skydda din vision mot alltför starkt ljus (inklusive blått ljus), och saktar dödligheten av vitala ögonceller.
 • Lykopen : Finns i rödfärgade frukter, lykopen skyddar cellerna i ögonen och minskar oxidativ stress.
 • Nypon : Dessa har anmärkningsvärda halter av lykopen, och tack vare sin höga antioxidant innehåll stöd hälsan hos din vision på många andra sätt.
 • Retinylpalmitat : En annan form av vitamin A som stöder hälsan hos dina gener. Det bidrar också till att minska nattblindhet, cellskador och de irriterande fläckar i din vision.
 • Tarurine : En aminosyra som skyddar ögonen mot ljus skador.
 • Vindruvskärnextrakt : skyddar cellerna i linsen i ögat, och även hjälper till att skydda mot ROS toxiner.
 • Blåbär extrakt : Hjälper kampen mot DNA-skada och minskar nivåerna av ROS toxiner.

Vem är Dr Ryan Shelton?

Shelton är namnet bakom Vision 20 och medicinsk chef för Zenith Labs. Detta är en kille som är tillägnad hela sin karriär att ta reda på det allra senaste inom spjutspetsteknologi som är till nytta för hela kroppen. Det är därför han kallade sin familj praxis i Kansas City, hela kroppen hälsa.

Och med Vision 20 har han upptäckt en helt ny och oväntad lösning på blå strålning och gifter runt omkring oss som är nyckeln orsaken till syn nedgång i över 40s.

Vem är Vision 20 för?

Tja, om du funderar på ett köp av Vision 20, är ​​det mycket troligt att du är orolig för din vision. Och detta tillägg kommer att vara och otrolig tillgång i sådana fall. Men den andra stora take-away är att redan innan du blir medveten om någon försämring, måste du vara skydda dina ögon från den ständiga angrepp av dessa ROS toxiner.

Så med detta i åtanke, Vision 20 är ett tillägg som är lämplig för var och en av oss. För som vi nämnde i början, vi alla tar vårt sikte för givet – tills att – det börjar att misslyckas …

De Fördelar och nackdelar med Vision 20

Proffsen

 • Skyddar din långt avstånd vision, det som du använder när du läser vägskyltar och erkänna människor på avstånd.
 • Skyddar din korta avstånd vision – ni vet, din förmåga att läsa böcker och tidningar, eller kontrollera din klocka. Kort avstånd vision är också vad du använder när du läser din smartphone eller datorskärmen. Och, naturligtvis, är detta när vi verkligen behöver för att skydda vår vision, på grund av att skadliga blått ljus som avges.
 • Hjälper till att skydda din låga ljus vision. Om du börjar märker några frågor om att köra på natten, då du behöver för att börja skydda din svagt ljus syn nu, innan det är för sent.
 • Den potenta ingredienser som ingår i Vision 20 tillägg backas upp av 23 studier, forskning och artiklar som visar hur kraftfulla de är i kampen mot försämrade syn.

Nackdelar

 • Så är den största ‘con’ förmodligen Over-the-top reklam. Och för att vara ärlig, det är verkligen inte nödvändigt. Eftersom den kraftfulla kombinationen av ingredienser inom Vision 20 inte behöver någon ‘bigging upp’, gör de alla talar om det egna. Så synd om dig, reklam teamet bakom Vision 20 … Lita på din produkt, inte de smarta ord som kan skrämma vissa människor i att parting med sina surt förvärvade pengar …

Vision 20 Användare Testimonials

 • ”Jag har använt Vision 20 för 9 månader och jag kan nu se datorskärmen utan läsglasögon. Jag kan se på TV bättre och min avstånd vision är tydligare. Jag har svår glaukom och svår torra ögon syndrom, plus en blind fläck i mitt vänstra öga. Min vision kommer aldrig att bli perfekt, men Vision 20 har gjort min syn bättre och jag är tacksam för det.”- Kay Hendricks, 77 år gammal
 • ”Efter 3 veckor, min vision var tillbaka till det normala. Tack för att dela detta i precis rätt tid för mig! Jag skulle rekommendera andra att ge det en chans, jag har upplevt fullständig befrielse av mina tidigare symptom. ”- Robert WOORD, 70 år gammal
 • ”Jag höll på att bli allt mer medveten om min sjunkande vision. Jag var skeptisk till den här presentationen i början, men Dr. Ryan är verkligen på punkt. Han gör verkligen sin forskning. Om du är i en liknande situation, måste du prova denna lösning. Jag har märkt skillnaden. Jag ser tydligare än jag var . Jag fortfarande bär mina linser, men jag gillar klarare bild av allt jag ser. Det bästa är att ha de viktigaste ingredienserna rätt i mitt grepp. ”- William Duby, 57 år gammal

Poängen

OK, så reklam åt sidan, måste vi säga att Vision 20 är en av de bästa syn hjälpen kosttillskott som vi har stött på i en lång, lång tid. Inte bara är kombinationen av ingredienser verkligen potenta, men de är kommer från högsta kvalitet. Detta skiljer sig mycket från många liknande klingande kosttillskott som använder billigare och därför mindre effektiva, former av ingredienser.

Och hey – du behöver inte ens ta vårt ord för det. Eftersom Vision 20 levereras med en massiv 180 dagar, inga frågor, 100% pengarna tillbaka garanti. Så du kan ta det för en hel 6 månader, och om du inte är nöjd av någon anledning, få varenda cent av dina pengar tillbaka.

I vår ödmjuka åsikt är detta en bra produkt. Och inte bara för dem som redan har märkt någon syn försämras – det är lämpligt för alla. Japp – det blir verkligen tummen upp från oss, det är säkert …

1 BOTTLE
$49.00
Retail: $79.00
Save $30 Right Now!
buy now »
3 BOTTLES
$117.00
Retail: $237.00
Save $120.00 Right Now!
buy now »
6 BOTTLES
$198.00
Retail: $474.00
Save $276.00 Right Now!
buy now »

Klicka här för att beställa Vision 20 från den officiella hemsidan »

Gravatar Image
Zahra Thunzira is a Jakarta-based nutritionist and gym instructor. She’s also an adventure travel, fitness, and health writer for several blogs and websites. She earned her Master degree in Public Health from University of Indonesia.